O le a mea e filifili ai mo laupapa laupapa - toe iloiloga ma fesoasoani

Anonim

A oofu tagata i le fale ma sau i le fola, e le tatau lava ona masalosalo pe a o le a le mea e tatau ona i ai le fola. O folasaga masani, laupapa e maua ai le mafanafana ma le mafanafana. Mai lenei mea faʻalelalolagi ona foliga mai e mafanafana, e mafai ona faitaulia mo mea faʻaleaʻoaʻoga uo.

E ui lava i le mea moni o loʻo i le taimi nei i le maketiina o se mataʻupu tele o eseese laʻasaga o mea o loʻo i ai fale, o se fua masani e masani ona tau. O le mea lea, i se fale tumaoti, o sili 'ai laupapa ma fola laupapa. E leai ni manatu ma manaʻo e fai se isi mea, mai le isi faʻauma mea.

E le gata i lea, o le laʻau ua faʻaaogaina mo se taimi umi. E foliga mai o le faʻatinoina o tekinolosi o lenei mea ua suesueina ma galue i le-agavaʻa. Peitaʻi o matai tagata agavaʻa e le faʻatagaina le sao o latou lava faʻapipiʻi: Ole a faʻateleina ai ma faʻafaigofie faiga. O le lelei o le fola e faalagolago i le auala o le a foliga mai ai le totonu. Aua o fola o le sili ona taua vaega o totonu. O lelei le lalagaina ma le tausiga talafeagai o le a mautinoa ai le tumau o le maliega.

O le a mea e filifili ai mo laupapa laupapa - toe iloiloga ma fesoasoani

Muamua, e aoga le iloa o fola. O le pito i luga o le kamupani maualuga. Afai na o mai e uiga i laupapa falaoa, ona mafai ai lea o filifiliga nei ona faia:

  1. Faiaoga o le Komiti Faatino;
  2. Canquat Coation;
  3. Fola mai le talita a le talita.

Fusi o le Fafine - O le galuega e le faigata tele, o le toʻatele o tagata latou te mananaʻo e faia lenei mea ia latou lava taumafaiga. A o le i amataina ma galuega, e taua le suʻesuʻe o le talitonuga. I luga o le initaneti o lo oi ai le sami o fautuaga aoga, fautuaga.

O fola ia e faia e tusa ai ma le faʻavae o se pese sili ona matagofie. Laupapa, feololo, feetilatila.

Mama le ogaumu mai se foliga manaia o le vaaiga

O le a mea e filifili ai mo laupapa laupapa - toe iloiloga ma fesoasoani

E ese lava fola fafie.

A filifilia le faia o se galuega fuafuaina uma le tau ma le mamalu:

  1. O le Komiti Faʻafoe e tele - taugata mea faʻapitoa, o fea e masani ona faʻaaogaina mo feusuaiga. Talafeagai talafeagai i le fale o ogalaau. Tasi fasi vaega e masani lava ona lelei.
  2. Cityquat laupapa - faia i fafie, ua faʻaauupegaina faʻatasi ai ma fale puipui o loʻo faʻafesoʻotaʻi le faigofie pe a tuʻu. O le mafiafia o mea masani e sau i le 0.22 cm, ma o le umi o le a sili atu 200 cm.
  3. O le laupapa Gliquet Glue - e le o ese mai le muamua lomiga ma le uiga e le maualalo i mea uma. Ua leva na taoto ai. O le vaega pito i luga e masani ona mai le laʻau taua o le laʻau, o le mafiafia o le mafai ona oʻo atu i le 5 mm. O isi faaputuga e le tele tele.
  4. O le tulaga masani o se seti o mea e fai ai ni togato. O lenei mea e sili ona fetaui ma e masani ona faʻaaogaina mo masini o le lanu matagofie.

Tusi i luga o le autu: O le mea e fai pe a fai o le laupapa laupapa

Auala e Utifisi ai o le Faavae

O le a mea e filifili ai mo laupapa laupapa - toe iloiloga ma fesoasoani

Afai e lava le filifiliga ua taofi i luga o se masani masani o fafie, e taua le iloa pe faʻafefea ona faia mea uma. O le fausaga o le mamanu o se taua taua. Fafie ofu fola i totonu o le fale o le sili atu o le sili atu o le tele. O laupapa ua faataatia ai i luga o le lags, pe faataatia i luga o le faavae o sima. A manaʻo, ogatasi le laufanua e tatau ona faʻaaogaina plywod pepa.

Ua oʻo i le taimi e amata ai le masini o fola ma, ioe, e tatau ona e amata mai le pito i luma. O le iʻuga ole mulimuli e faʻalagolago i le vaega o sauniuni tulaga. A oʻo mai le mataupu e oʻo mai i le fola, lea e mafai ona gaosia i ni auala se lua.

  1. O le muamua - faʻaalia le faʻaaogaina o le lag.
  2. O le lona lua o le faʻaaogaina o le utupoto utupoto.

O a auala e fuafua ai e faʻalagolago i le mamanuina o le fale ma mai mea faʻamaeaina, lea ua fuafuaina e apalai i le vaega mulimuli. Faapipii mafai ona faia a latou lava taumafaiga.

Faapipiiina

O lags o loʻo faaputuputu i luga o se tamai koluma, saunia muamua. E mafai ona e faaaogaina utupoto. O se rubroid e mafai ona avea ma mea leaga. O le vaega o vaega o loʻo faia i lenei auala: O paʻu poʻo ato e faʻapipiʻi i luga o le susu. Ua latou mautu lelei i nofoaga.

O le a mea e filifili ai mo laupapa laupapa - toe iloiloga ma fesoasoani

Ua faapipiiina LUGI i luga o pou o se lagolago. Ina ia maua ai le malosi, tuu le utupoto ma na o mea na o le agos. Fai ni fusipauina faʻaaoga e telē-tipitipi.

Ma le utupoto, ma ua faʻapipiʻi moli i lagolago ma uʻamea tulimanu. O le faʻatulagaina o le fuafuaga e faʻatuatuaina ma tumau, o le faʻailoga ua maeʻa ona togafitia ma le saʻo.

O fola e tasi i le tasi vaega - o se filifiliga masani. Afai e iai se manaʻoga, e mafai ona e faia se fesoʻotaʻiga o ni vaega se lua. O le tekonolosi o le fola o le fola e tutusa ma uma i le tasi-vaega ma lua-vaega filifiliga.

O le fola e tasi e tatau ona talafeagai mo le alofa tele, faʻapea foi ma le atunuʻu, o loʻo faʻaaoga tele i le taumafanafana vaitaimi. O sea masini o fola o le a manaʻomia ona fai ai ni pou faʻasino.

A oʻo mai i le lua kolisi, o le faʻaaogaina o le faʻamalamalamaga. Lenei o le a maua le poto masani. I le amataga lava, o le faapipiiina o taʻamilosaga ua faia, e faʻatumauina ma tusi tuʻuina atu o ia lava, masini uatefu. Ma, i le va o taʻaalo o loʻo iai le Ituʻaga, lea ua faʻateleina ai le teteʻe i le susu. O pito o pali palu o laupepa e tatau ona laititi atu o tuaoi o lagolagoina.

Mataupu i luga o le autu: faʻatonuga pe faʻapefea ona faʻaaogaina se faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

Sosoo ai o se faaititia faapitoa. Mo nei faʻamoemoe, minex poʻo tioata na faʻaaoga, e le masani ona gofie pe omea. Ona e tatau ona e faia se taimi leaga. Ua faʻaaogaina le laupapa, o le mafiafia o le mea lea e tatau ona i ai 0.5 cm ma e le o se auala itiiti. O faʻamau o loʻo faia e le tusi o le tagata lava ia, e le faʻaogaina niu.

Pe a faʻapipiʻi le laupapa, e manaʻomia se matuia. O mea e le manaʻomia e le tidow. O le Komiti Faatino i le vaega mulimuli o loo ufiufi i va vanimonimo, vali.

I se tulaga lautele, o le Komiti Faʻafoe e lua ituaiga: masani ma titivae.

O le eseesega i le va o latou na o le faʻapipiʻiina. E faigofie le maua o se laupapa laupapa laupapa. I le taimi muamua e tatau ona suʻesuʻe mo le 3 aso. Ona teu lea o le pito i lalo o le fola. Faʻatumu o ia i le isi itu o le lag. O lenei metotia ua taʻua o le "Spike i le Grove". O le paʻu paʻu e talafeagai mo le faʻamaufaʻailoga.

O se masini silu a le ofisa o le fale laupapa. Na o ia e faaputuputu e ala i le pipi. O faʻamau o loʻo faia e le tusi ata. O le faʻavae e mafai ona palu palu, ae o le fale laupapa o le a tatau ona o atu i le pito i luga o mea uma - ia sefeina se tagata taʻitoʻatasi.

Fautuaga Aoga

Ina ia mafai ona puipuia oe mai misia sese, e sili le faʻaaogaina o auaunaga a le polofesa. Leai se mea e iloa ai o loʻo i ai se manatu e tatau ona faia e tagata uma la latou lava pisinisi. Ma e iai le uiga i totonu.

A faʻapea e le mafai ona manaʻo e faʻalavelave e fai le fola i se fale tumaʻoti ma a latou lava taumafaiga, o le a manaia le faʻalogo i le fautuaga a tagata poto faapitoa o tagata. Ma e fautuaina i latou e faia ni gaioiga i se faasologa atoatoa o le aafia ai.

  1. I le amataga e tatau ona e faia le talafeagai. O lona uiga, taumafai i laupapa. E foliga mai ua le mautonu. O le a fesoasoani lea e te vaʻavaʻai atu i le faʻasologa, ma mulimuli ane 'afā fulitua i ai.
  2. O le masini o fola e amata ona tusa ma tulafono mai le puipui. Ae e tatau ona e tuua le Ventiplation Gap. O le va o le a nana ai le mea.
  3. A uma ona taoto le Komiti Muamua o ia lava, o le Vao o lea e oʻo atu i le 6 cm, alu i puipui i nofoaga na tutupu.
  4. A o le gaoia laupapa mulimuli, laiti faigata e masani ona tulai mai. Ina ia aloese mai lenei, o le pito i luga o loʻo fesoʻotaʻi ma le vaalele. A uma ona faapipiiina le laupapa, faamau i le fesoasoani o fao.
  5. Ina ua maeʻa le masini kuka, o soʻo se sooga o loʻo pipiʻi, e le masani ai, o loʻo taoto, maʻa ma rubbroid.
  6. O avanoa na aliali mai i le taimi o le galuega e latalata ma lafi, tapunia le pronthes.
  7. I le tulaga o le manaʻoga, o se laumua o loʻo filifilia i luga o le laupapa laupapa poʻo nisi mea fou mea i le taimi.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻapipiʻiina Faʻatonuga o loʻo tusia ai le taualuga

O le a mea e filifili ai mo laupapa laupapa - toe iloiloga ma fesoasoani

I lalo o tulafono, o le folasaga masini mai mea fafie e mafai ona aumaia se taunuuga lelei, lea e foliga sili i le fale tumaoti, ma o le a tautua foi mo se taimi umi lava. I le maeʻa ai uma, o le tulaga maualuga o le tulaga o le malosi o le malosi, ma o mea e sili ona lelei o le faʻamaoni o arethetics, i lenei tulaga o le fola e aofia ai le fola.

Ile taimi lea, o le siosiomaga fausiaina ua amataina i mea na tutupu. O le laʻau o se fale o loʻo nofoia ai se tulaga taua. O lenei siosiomaga masani mea e faʻaaoga mo se taimi umi. Ma e masani ona i totonu o se fale tumaoti fale e mafai ona e tautevateva i luga o le tuʻufaʻatasiga o le natura ma mea tau onapo nei ma tekinolosi. Ma o le tasi o le sili ona taua vaega o le fausiaina o le foloa masini. O se tulaga sili lea ona nafa ma le manaʻomia o le faʻaeteete.

E taua tele le filifili sao o lakapi. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo folasaga faʻamafanafana ma le faʻaputuga o le a avea o ni o laʻau tauaoʻo. E mafai ona faʻaaogaina ma hardwood, e pei o ok poʻo lefulefu. Ae o nisi taimi e tatau ona manatua pe a filifilia mea fafie:

  • Mea e fiafia i le GISAREE tatau ona 12% ma e le tatau ona faʻatalaletonu, talu mai lenei mea moni e fesoʻotaʻi ma le mafai ona uuina lona foliga.
  • E le tatau ona i ai chards, po o ni taaloga, leai isi faaleagaina, o se mea talafeagai, o se faaipoipoga foi. Afai e le usitaʻia lenei tulafono i lenei Tulafono, e maeʻa ona tuʻuina atu le toe faʻaleleia o le fola.
  • O mea e tatau ona togafitia ma ni faʻapitoa faʻapitoa mo lona lava puipuiga.
  • O le fausiaina o se mea e tumau ai, e mafai ona tafiesea le taʻele i le fale tumaʻoti i le fale tumaʻoti.

Faitau atili