Taavale mai le Price Poipe e fai ia te oe lava: tekonolosi, ata

Anonim

Taavale mai le Price Poipe e fai ia te oe lava: tekonolosi, ata

Afai e te manaʻo e fai le tulaga i lou atunuʻu, o le fale mautotogi tele, ona mafai lea ona e foia lenei faʻafitauli o se vaega o totonu o le paipa mai se paʻu o le paipa. E aoga le matauina o na oloa e le o manaʻomia foi i totonu o tagata ua masani i le fale poʻo le fale tutoʻatasi. Mo tagata faapena, nofoa laupapa laupapa poʻo oloa tutusa o loʻo tuʻuina mai, o le gaosiga lea o se galuega faigofie.

Taavale mai le Price Poipe e fai ia te oe lava: tekonolosi, ata

Mafuaaga lena Ua leva ona fiafia i ai le nofoa O le mea moni o le latou gaosiga o se sili atu faigata gaioiga, ae le o tagata uma o le a filifili i lenei sitepu, fefe i le faaiuga o le a mafai ona fausia se ata o le a ese mai le ata i le ata i le ata i le ata i le ata i le ata i le ata i le ata.

I le faʻaopopo atu i lenei mea, o le toʻatele o tagata e leai ni manatu e uiga i le Faʻafitauli o le Lauina, e aofia ai ma fuafuaga uma o loʻo mafai ona faʻatino le ata o le faʻata e mafai ona faʻatino. Peitaʻi, i le afioaga o ata ma le usitaia faʻatonuga i faʻatonuga, e mafai ona e mautinoa o loʻo e faia se nofoa uʻamea mo se tasi e faia ai se nofoa uʻamea. O le isi o le a talanoaina e uiga i uiga ese o le gaosiga o uamea bear barchs ma o latou lava lima. A uma ona faitau lenei tusitusiga, e mafai ona e mautinoa o oe o le a mafai ona e faia lau oe lava nofoa mo le atunuu eria.

  • 2 vaega o gaosiga
    • 2.1 Mea ma Meafaigaluega
    • 2.2 paipa sipela
  • 3 pule.
    • 3.1 vaega faaopoopo
  • Vaega o le gaosiga mamanu

    E ui i le mea moni o nei mamanu e taua i le uʻamea, o le mea moni, o uʻamea ua faʻaaogaina e fauina le fesoasoani, o le vaega na totoe o le fafie.

    E le naʻo le uʻamea mai e mafai ona faia le lagolago mo le faʻavasegaina o le Suʻega mo se togalaau faʻatoʻaga e mafai ona faia. Ma le isi, iinei e mafai ona e filifilia filifiliga nei:

    • sima;
    • fafie;
    • lafo uʻamea;
    • se papa.

    Afai tatou te manatu e mafai ona lagolagoina - uʻamea lagolago, ona manaʻomia lea ona e taʻu o latou mamafa sili ma tele taimi latou te masani ai i paka. O se ata faapena e matauina i oloa sima. Ona o lo latou tausiga ma faigata i le feʻaveaʻiga i se nofoaga e nofo ai, e mafai ona maua ai se seasea.

    Afai e te filifili e taofi le filifiliga i luga o maa lagolago, ona vave ona sauni mo le tele tau i latou. E faʻaopopo atu i lea mea, o ia feʻau faʻapitoa i tulaga o mamanu.

    Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se sima faʻafefiloi ma ou lava lima: vitio ma ata

    A o le au laupapa lagolago, e foliga mai ua latou lelei tele le tali, talu ai e le gata i latou se vaaiga manaia ma le maualalo mamafa, ae o ni aofaiga tele o le gaosiga o filifiliga.

    Taavale mai le Price Poipe e fai ia te oe lava: tekonolosi, ata

    Ae o le sua o loʻo iai manaʻoga faʻapitoa, o le autu lea e faigata i le manaʻoina, o le manaʻoga mo le puipuiga ma le faʻamoemoeina o siama ma le funsi. E faigata ai foi ona fetuunai isi mea masani ruclymsms. Sei tatou fai pe a fai o le laʻau o le a fegalegaleai mo se taimi umi ma le susuga, o le a mafua ai lona fulafula ma faʻatafunaina. O lea, o le onosai o le tautua tautua o ia lava o se toafilemu o le a matua faʻaitiitia.

    Uamea lagolago e mafai ona avea ma se filifiliga filifiliga mo le atunuʻu nofoaga poʻo fale atunuʻu. O le ata e faʻapipiʻi ai i nei fausaga e matua malamalama atoatoa mo le tele o ona tagata. Faʻapea foi i nei togafiti i faiga o faiga ma le malaia, ma, faʻaopopo foi le tele o avanoa e faʻatino ai ni avanoa eseese, ua toe faʻataʻitaʻia vaega.

    Pei o se tulafono, o na malu faafoleina malologa tautua a le itiiti ifo ma le 15 tausaga. I le taimi lava e tasi, e eseese lava latou ma taugofie. I le fuafuaga ma a latou fale gaosi o faigata faapitoa e le tutulai, ma o lea, e oʻo lava i se tagata le-faʻapitoa mafai ona faia o faʻatinoga tutusa o le oloa.

    Vaega o gaosiga

    O se tasi o mafuaaga taua, lea e fai ai uʻamea i le gaosia o ia fausaga, o lona avanoa, aua e mafai ona faʻatauina i se faleoloa tau tamaoaiga. E le gata i lea E mafai ona e maitauina I le gaosia o se oloa faʻapena, pe a iai ni vaega tuai uʻamea i luga o lau upega tafailagi, faʻataʻitaʻiga, mai le vai paipa poʻo clamthells. E mafai foʻi ona latou tautua e pei o le faʻavae o le gaosiga o uʻamea.

    Mea ma Meafaigaluega

    O le faʻamea uʻamea e le naʻo le pau a le mea e te manaʻomia mo le fausia o se togalaʻau ma ou lava lima. Ua ia te oe foi tatau ona avanoa pne laupapa O se tasi o le na 35 mm mafiafia o le a alu i le nofoa, ma le isi - 25 mm mafiafia o le a masani ona faia e fausia ai se tua. O au tau uma mo le mauaina o mea o le a maualuga le 1000 itu. O le a tatau foi ona e tausia le avanoa o le avanoa o le laina o le mea faigaluega:

    • Bulgarian;
    • O masini e ala ai;
    • vali e puipui ai le afaina;
    • Meafaigaluega Woodworkering.

    Mataupu i luga o le autu: ogalaau fale fale tekinolosi ma a latou lava lima

    Ia mautinoa i le aofia ai lea, nati, toa, totigilima ma le mata tioata, atoa foi ma le samala ma hacksaw.

    E mafai ona tatou faʻaaogaina se mea faigaluega i le mea e mafai ona e faʻaaogaina le taʻavale taofi. Faʻaaogaina ia latou, e mafai ona e aloese mai le faʻaleagaina o le paipa ma punou.

    Punou paipa

    O le mea o loʻo iai i le taimi nei lava ia e faia e pei o le: Muamua e tatau ona e ave se fasi ma tapuni le pito o le paipa. Ina ua maeʻa lena, o le oneone lelei o loʻo maua i le paipa ma tapunia i le isi itu.

    E le gata i lea, o le paipa e faʻasaʻo i se masini faʻapipiʻi ina ia maua ai le saogalemu i le va o le le mautonu i luga o le disk ma le pine. Ona mafai lea ona e amata pue o le paipa i le pito sili ona manao.

    E le o le taimi muamua mai le taumafaiga muamua, e mafai ona e faia le paipa le itu taua. E faafaigofie ai le taualumaga E mafai ona e faataapeina le nofoaga o le punou faʻaaogaina o se lamepa lamepa. I le mulimuli i lenei fautuaga, e mafai ona e faʻagaio le paipa e aunoa ma le tele o taumafaiga.

    Taavale mai le Price Poipe e fai ia te oe lava: tekonolosi, ata

    Ina ia faia meafale mai le paipa e avea ma agavaa, e manaʻomia le vaʻai atu i le gaosiga o vaega e tatau ona i ai tulaga tutusa. O lenei galuega e mafai ona foʻia le faʻaaogaina o se plaza, o le mea sili lea o le ata o le ata o vaega o vaega na faia e le nofoa, lea e fai i luga o se pepa laupapa laupapa pe plywood.

    Le isi, amata ona faʻamau ai le autasi o elemene o le fausaga. O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina ni paluga filo poʻo se mea e teu i le faʻaaogaina o fesoasoani.

    Afai e tatau ona e galue ma drallyumin paipa, ona tasi lea o le filifiliga e mafai ona fesoʻotaʻi ma le tasi i le isi - o se tuʻufaʻatasiga e faʻavae i luga o fao ma pulupulu. O le naunau ia o le a le aoga, aua e le aoga ia te ia ia te ia.

    O le faʻagasologa o le gaosiga o se togalaʻau na faia mai le talaaga o le paʻu o le paʻu ua maeʻa le sui o sui. E faatino ai lenei gaioiga oe O le mea e manaʻomia ai le masini Ae peitai, ma lona toʻesea, e mafai ona e faʻaogaina le faila.

    E manaʻomia le faia o le totoina seia oʻo i le soʻotaga soo i luga o le laualuga. E oʻo lava i le amataga o le taʻavale a le taʻavale E tatau ona aveese le fua mai ai lea e ono aliali mai pe a uma le lima.

    Ina ua maeʻa uma laasaga, o le a e faia se faʻavaʻa mo se lumanaʻi faitotoʻa faitotoʻa. Afai o mea uma na liliu saʻo, o le a iai sau mafuaʻaga mo le faʻamaualuga, e pei ona e faʻataunuʻuina le vaega sili ona faigata o le galuega e aunoa ma le fesoasoani a tagata poto faapitoa.

    Mataupu i luga o le autu: tauaso o ie ma au lava lima - gaosiga foliga

    O le gaioiga mulimuli o le a Faatulagaina mo le nofoa O le mea lea na te faʻaaogaina ai tulimanu ua nonoa i le fesoasoani o le faʻafanua o ia A maeʻa lena mea, o lau tusi e sauni mo le taotoga.

    O le faia o ou popolega, o le a tatau ona e faʻaaogaina le pai: E manaʻomia le vaeluaina i ni vaega se lua, o le umi, latou te manaʻo e faʻaaoga ai mo lenei e faʻaaoga ai mo lenei e faʻaaoga ai mo lenei o loʻo faʻaaogaina ai le paipa.

    Ona manaʻomia ai lea ona faʻaaogaina nei vaega i se uʻamea, pe a latou manaʻomia le faʻagaioia o se masini olo poʻo se faila. Ua maeʻa le faʻauma o le alatoto.

    Ina ua maeʻa galuega uma o loʻo faʻamatalaina i luga, o le a maua ai e lau nofoa le sili atu ona loto pea. O lea, e toaitiiti tagata e iai le manatu na e faia i ou lava lima.

    Leaga

    Taavale mai le Price Poipe e fai ia te oe lava: tekonolosi, ata

    E teuteu se nofoa mai le paipa paipa, e te le tau faia se gaioiga lavelave. Iinei oe E mafai ona aofia ai lau fantasy Ma faʻaaoga lelei mea o loʻo e maua i faʻasoa.

    Afai e te le manaʻo e faʻalavelave i amioga le lelei, e mafai ona e alu e vali lau nofoa. Ae afai e te manaʻo e avea ma tulaga ese, e te le taofia oe muamua e masani ai oe ma le ata o le mamanu, o le a fesoasoani ia te oe e filifili ai lau nofoa talafeagai o lou atunuu.

    Mafuaaga Matu

    E aoga tele matou mo le nofoa o le a avea ma laulau. O le mea mulimuli e mafai foi ona faia e oe. Ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina se lautele ituaiga o mea:

    • uamea;
    • palasitika;
    • Fafie.

    E masani lava, o le faleoloa e naʻo le pau le vaega o loʻo teuteuina le nofoaga. I lea tulaga, e le o taofia mai le uapati i le vaega o le tutotonu na talepeina le vaega mo faafiafiaga. o lea O se tali lelei o le a faʻavae i tafatafa o le faʻasao Afai e i ai ni mea i luga o le upega tafailagi. Faapea foi se nofoaga talafeagai mo se avanoa o le a avea ma fugalaʻau o se fugalaʻau poʻo se vaipuna.

    Ina ia faʻaopopo le le mama i lau susu susu, e le manaʻomia le faʻatauina o le mea na fai i le mea lafitia. O lenei galuega o le a fesoasoani e foia se nofoa ese mai le paipa paipa, lea e mafai ona faia ma ou lima lima. O le tekonolosi o lona gaosiga e faigofie tele, o le mea lea, o loʻo sauni uma i meafaigaluega talafeagai ma faʻatino sao uma vaega o le galuega, E mafai ona e fatuina se ata matagofie ma talitonuina ma itiiti tau. lea e mafai ona teuteu ai soʻo se taumafanafana fale.

    Faitau atili