Iquibana "Autumn" Fai oe lava mo tamaiti aʻoga mai mea masani

Anonim

O le autu o le IQiban "Autumn" Ma o latou lava lima e matua lauiloa i luga o le Initaneti talu ai. O le upu "IqIBIB" O ia lava o se tagata Iapani anamua e fausiaina fugalaau mai lau po o isi mea masani. O se ituaiga mea e mafai ai ona fesoasoani e faʻamalosia ai mafaufauga faʻalogo, mafaufauga ma mafaufauga. O le mea taua o le manatua o le iqaiban e le o se teuga o fugalaʻau, ma e le taliaina ai le tele puffs.

Iquibana

Iquaban e masani ona faia mai mea masani. E masani lava o nei lala po o fugalaau. Tupu o le mea e fai mai le laulaau o laau ma fualaau faisua. Faamaumau foʻi le masani ai taurnn beresn poʻo fua o lo o totoina i lala.

Lesona Faigofie

O le fesili pe faʻafefea ona faia iaquiban i luga o le Autumn mataupu mafai ona iloa i le faʻataʻitaʻiga a le Matai vasega.

E lua lala o le Orchid Orchids e manaʻomia mo galuega, Tnggi lala, o le vaapiapi o le 35 ma le sili cm, polo polo, seleulu ma le faasee.

Iquibana

E amata i le, faʻatumu le fuse ma tioata polo pe tusa o le afa. Le isi, ave le mafiafia o le mafiafia o le pophid i le maualuga o le 55 cm, ma sina lagona i le itu tauagavale.

Iquibana

Na matou tuʻuina le tuʻuga o le aʻi le atuatuvale ina ia ia taunuʻu atu i le faʻavae o le fuse, ma kisi le orchid i le itu tauagavale i le 15 tikeri. O le mea lena na mafua ai Hikae. E pei o se soʻotaga, matou te ave se lala o le 10 cm sili atu, tuu i se fuse, ae matou te tiʻetiʻe i le itu taumatau.

Iquibana

I le tutusa ma Sina, matou te tuʻuina atu le laʻau o le 'TINGI "MA LE FAʻAVAVAU I LE FAFO I LE HIKEE I LE LALOLAGI.

Iquibana

Iquibana "Autumn" ua sauni!

Iquibana

Mai le maple lau

O lenei ituaiga o IQaiban e atoatoa mo tamaiti aʻoga o se lalelei matagofie i luga o le tautoulu polo.

Iquibana

E galue, o le a e manaʻomia le maple laulaau ma kelu. O le gaosiga faʻagasologa e mafai ona suʻeina i le ata o loʻo faʻaalia i lalo.

Iquibana

Meaalofa a le tagata

O le faʻagasologa o le gaosiga o Autumn Icybutat mai meaalofa o le natura io latou lava lima mafai ona iloa i le faʻataʻitaʻiga a le Matai vasega.

E Galue, o le a e manaʻomia: tamai mau pamu, lala o Roan, pamu, pamu mago, chestsoughs, gūlō, gūlō, gūlō, gūlō, gūlō, gūlō, gūlō, gūlō, gūlō, gūlō, gūlō, gūlō, gūlō, gūlō, gūlō, gāmei.

Saʻe ma le faaeteete ma le lamolemole le pito i lalo i le maukeni, mai le isi itu matou te faia se pu ma toso ese mea uma o loʻo iai. Matou te faapipiiina le salmopyststole bump i pito o se lala aulelei, o loʻo faʻapipiʻiina ma tumau i le maukeni, o le isi itu teuteu Rancation.

Mau i luga o le autu: Master Vasega "Matamata ma ou lava lima" mai le kofe pipili ma papatusi

Iquibana

Gully kelu le laina o le laina o le laina ma le lulu i le lala autu.

Iquibana

Ona, ufiufi ma se gliter iskban. I luga o le laulau o se kapeta mai lau laʻau i luga o le laulau, ma i le pito i luga matou te tuʻuina IQiban, teuteuina ma ni tusitusiga.

Iquibana

O galuega e lelei e fetaui lelei mo le aʻoga tamaiti, pe a fai o lau tala i le faʻatulagaina o meafaitino mai mea faʻalenatura.

O le mea moni, o le ata i luga o le iqaibin o le mamafa tele o tomai e toleniina i Iapani. Ae matou te ofoina atu e vaʻai i le filifiliga o ata o ata. Tausi masani masani, ma o le a e manuia!

Iquibana

Iquibana

Iquibana

Iquibana

Iquibana

Iquibana

Vitio i luga o le autu

Matou fautua atu foi ia te oe e vaʻai foi i se filifiliga o ata vitio i le fausiaina o Iqaiban.

Faitau atili