Tranch Transformer Faia oe lava: Fautuaga ma ata

Anonim

Tranch Transformer Faia oe lava: Fautuaga ma ata

E manaʻomia e le tasi le pule i le atunuʻu o mea uma o le a malie ma matagofie. O le fale o le nofoaga e te manaʻo ai e te malolo mai i mea uma i aso uma, mai le le fiafia o uo i le galuega, mai tuaoi tuaoi. O le Cottage o se tamai motu i le punch o le masani ma masani olaga tiute.

Afai e te alu ese mai i ituaiga uma o le matamuli masini ma alu sao i le autu o lenei tusitusiga, ona e tatau lea ona e fai atu ni nai upu e uiga i meaafale, o loo i totonu o le atunuu. Soʻo se atunuʻu meafale e tatau ona i ai Mulilua ma aoga . E mafai ona faʻamaonia uma tagata e ona o le faleʻaiga, lea ua fai i lona faʻatulagaina.

O se mea manaia filifiliga o le faʻapitoa nofoa-transformer, o le a sili ona aulelei elemene o meaafale. E le gata i lea, o le a avea ma se filifiliga agavaa e aoga lelei i le atunuʻu.

Soʻo se tagata e ona le fale e mafai e le atunuʻu ona faʻatau mai ni faʻapitoa i le faleoloa, ae o le mafaufau e mafai ona faia ia latou lava lima o le faʻaumatiaga o le Transformer.

Lalo o le a tuʻutuʻuga ma fautuaga o le a fesoasoani i se tagata e ona le faleʻaiga, lea o le a manaʻomia le fausia o se tagata na faia e mafai ona faʻatinoina le laulau.

  • 2 Meafaigaluega o le a manaʻomia i le taimi o le galuega
  • 3 Galuega Tekonolosi
  • 4 faamaeaina o le Fono Aoao
  • Aoga o le transformer unch

    Ae e te leʻi amataina galuega, e tatau ona e mauaina le aoga o lenei vaega o meaafale a le atunuʻu. Muamua, o lenei mamanu le tele se avanoa O le a le mea e sili ai le fetaui lelei ma aoga. Lua, e tatau ona e taʻuina le mea moni e faigofie ona faʻamalosia ai segagana mea tutupu, ia faia ma le mautinoa i vailaʻau. Lona tolu, o se nofoa e ala i ala faigofie ma le faigofie o lona tulaga o loʻo iai se laulau i nofoa e lua, pe a iai le manaʻoga mo lenei mea. O lenei faʻaopoopoga o le atunuʻu o le atunuʻu faʻatagaina oe e faʻatino se taumafataga i le ea fou, e talafeagai mo le foaʻi.

    Mataupu i luga o le autu: sumsumtated scortaides, foliga fou ma le malamalama

    Meafaigaluega o le a manaʻomia i le taimi o le galuega

    Muamua, filifili i mea faigaluega e tatau ona manaʻomia le Matai pe a mamanuina o se avanoa o le tagata liliu mai le suiga ma o latou lava lima.

    Ae le i faia le galuega e te manaʻomia Saunia mea faigaluega nei:

    • Tranch Transformer Faia oe lava: Fautuaga ma ata

      Laupapa po o le Bulgarian Hastow;

    • Seti o le sikulukaveriver pe na o le sikulukalaiva;
    • 'Aua neʻi manaʻomia le faʻaaogaina o se eletise eletise, ae a leai se tasi, ma le faigofie e mafai ona ave uma i le masani ai, tusi lesona);
    • E le tatau ona tatou faʻagaloina tagata faʻaaoga e mulimuli mai mo fua eseʻese (pule, tulaga, sikuea).

    O mea faigaluega i lea tulaga o: fafie, oneone oneone ma le manatu faapito.

    Ia mautinoa e mulimuli i le galuega e siaki au gaioiga i le ata.

    Tekinolosi o galuega

    Tranch Transformer Faia oe lava: Fautuaga ma ata

    O le mea muamua lava e iloa ai o le "fausaga" o le nofoa. E foliga agamalu, ae, i totonu o le malamalamaaga manino, e manino lava le mafaufauina o le mamanu. O le mea moni o le transformer cench e aofia ai le lua nofoa ma le pito i tua o le counterpop. Benches e tatau ona ese mai le tasi ma le isi lautele. O le nofoa muamua e mafai ona fausia ma ou lava lima, ma e tatau ona e taʻitaʻia e ala i vaega lenei: 118 * 25 Inisinia . A faʻaaogainaʻu o mea e mafai ona faia, e tatau ona e tapenaina vaega. E tatau ona i ai i le faiga o laupapa ma le mafiafia o le 20 mm. O le itu o latou o le 118 * 12 cm. O vae e mafai ona faia o vaega o loʻo tipiina i tulaga:

    • 2 fasi - 37 * 11 cm;
    • 2 fasi - 34 * 11 cm.

    O aitema uma e tatau ona teuteu lelei. O le faia o lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina le oneone poʻo se liʻo faʻapitoa mo le tioata. O vae o loo fesootai i uamea papatusi. O le puipui e ave i le mea moni o le mea moni o le lautele o le faavae e tatau ona 37 cm, ma le maualuga 45.

    Nofoa e mafai ona faia, Lolomiina lua auiliiliga (118 * 12 cm) i le mafuaaga e faʻaaoga ai le faʻaofuina o le faʻafanua. Ona o le le mafiafia mafiafia o laupapa o lo o iai se lamatiaga e uiga i laupapa e pa. O lea e le tupu, e tatau ona e vili pu i le fesoʻotaʻiga nofoaga. E fautuaina le faia o le faia aʻo leʻi faʻaliliina le fao. Ina ua uma ona aoina le faitotoʻa muamua, o faʻamatalaga e tatau ona faia. O le lautele i totonu e tatau ona 114 cm, ma le i fafo 116.

    A maeʻa ona faʻatino gaioiga, e mafai ona e alu i le Fonofaga a le nofoa lona lua. O lona lautele o le 109 * 22 cm. O le nofoa nofoa e aofia ai ni avanoa e lua, o le tele o le 109 * 11 cm. O vae o le a faia o le a i ai O le vaega lea:

    • 4 Pasia - 32 cm;
    • 2 pa 22 cm.

    O vae o le potu lona lua e mafai ona faia ma ou lava lima. Le faia o lenei mea, faʻaaoga se pa (22 cm) o le laupapa e faʻapipiʻi mai le tasi pito, i le pito i luga. I lea tulaga, o le a manaʻomia ona e faʻaaogaina kulue, faʻo ma le faʻatoʻa togavao. O loʻo iai le isi oloa 22 cm, ma ia tatau ona faia tutusa. O le o loʻo totoe o loʻo iai o loʻo iai ni billets e tatau ona aoina i le pepa o le tusi A. Brks o le 22 CM o le a avea ma pito i luga o le tusi o loʻo i totonu o le tusi le ituaiga o spactor. O uʻamea tulimanu ma o loʻo faʻaaogaina e le tagata lava le faʻaʻaisa o le a faʻaaoga e faʻatautaia ai le faʻavae. E tatau ona manatua o le pito i lalo o le tusi e tatau ona Faamatalaina mamao - 30 cm.

    I le na maua muamua e tatau ona lafoina i lalo auiliiliga o le nofoa. A maeʻa ona faʻamau le faʻapotopotoga, siaki le lapoʻa o le fale lona lua. O le lautele o vae o vae i vae e tatau ona 113 i luga o vae ma 109 i le nofoa. Ina ia siaki le saʻo o le Fono Aoao o le Transformer Shoptomer, e te le manaʻomia le faʻaaogaina o ni masini faʻapitoa. Siaki e mafai ona faia e iloa. E faia lenei mea, ina ia tuu le lua faleoloa. E tatau ona faatatau i le tasi ma le isi ma o le a latou fausia se "sofa" e fa o laupapa, o lona uiga e tutusa lava, o lona uiga na lelei mea uma lelei.

    Tranch Transformer Faia oe lava: Fautuaga ma ata

    O lenei e mafai ona e alu i le isi tulaga o le galuega. o Tusitala o le laupapa - custoptops Faia oe lava. E faia i avanoa e lima, lea o le a fausia ai se vaalele masani. O lona tulaga o le a pei ona taua i ai: 126 * 57 cm. O le fesoʻotaʻiga o le laupapa e mafai ona faʻatinoina ma o latou lava lima faʻaaogaina lua fasi. I le tulaga lea, e lē lava le manatu faapito o le a matua aoga tele, o le a faʻatagaina a laupapa.

    I luga o le lima, o le muamua laina o le komiti mulimuli ane e tatau ona faʻapipiʻi taofi taofi o le 20 mm mafiafia. I le tasi itu, e tatau ona faatino le leo i lalo o se tulimanu o le 115 tikeri . O le uiga o lenei uiga o le a uiga o le tiʻetiʻe o le tua o le auvae Faʻapipiʻi uma taofi tatau e tatau ona faʻatinoina le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga.

    Mulimuli ane, o uʻamea fesoʻotaʻiga ma togi o foliga e tatau ona faʻaaogaina o le a fesoasoani ia lototele mea uma. I le gaosia o le pito i tua e tatau ona taʻitaʻia ma le faaeteete ia ata e aoga tele ia malamalama lelei i le faʻagasologa o le galue i le atinaʻeina o se vaʻa.

    Maea o le Fono Aoao

    Ina ua maeʻa polokalame uma na faʻamatalaina i luga, o le matai e tatau ona fesoʻotaʻi ma le isi ona. O le a fesoasoani lea carpentry ma wooden wad . A manaʻo i ai, e mafai ona e faʻapipiʻiina ni tagata faʻapitoa e faʻaopopo le faigofie.

    Afai ua faʻataunuʻuina mea uma e tusa ai ma faʻatonuga, o le a mafai e le Transformer Groublen ona faʻamaloloina mulimuli ane i le lua nofoa ma le laulau. O nei mea uma e mafai ona suʻeina e tusa ma le ata.

    Tusitusiga i luga o le autu: A o le totoina o tamato, kuka ma pepa i le tatala eleele: Tuutuuga ma aiaiga

    Faitau atili