Faʻafefea e Glie o loʻo i luga o le pepa faʻapipiʻi ma ou lava lima?

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • O le ata o le eleele o le eleele
  • Maʻi maʻi
  • Showloth Plasterboard Shithy
  • Matagofie
  • Faʻafefea ona faʻapipiʻi le puipui puipui mo le palakalafa palaka?

E tafao faamasani, o le sili ona lauiloa auala o le ogatasi o puipui ma tulimanu o se sima o le ufiufi ufiufi. O lenei mea e manatu o le lautele ma e masani ona faʻaaogaina i le toe faʻaleleia. Ae i le taimi lava e tasi o loʻo i ai se fesili talafeagai: faʻafefea ona tusia le pepa puipui i luga o le plasterboard? O le koleniga e tatau ona sauniaina mo le faʻauma, o lona uiga, o loʻo ufitia ai. O lenei galuega e leʻo manatu e faigata, ae mo tagata ofisa o tagata ofisa, e ono tutulai ai faʻafitauli.

Faʻafefea e Glie o loʻo i luga o le pepa faʻapipiʻi ma ou lava lima?

A o le i alu le Prewall Wall ma Wallpaper, e te manaʻomia muamua le faʻaaogaina o le Primer, o le a faigofie ona e faʻafetaiaʻi ai ma le pipii.

Vaʻai i le lamolemole luga o mea, e ono foliga mai o le vaega o tapenaga o le galuega e mafai ona faʻaogaina. Ioe, mafai ona e faʻaogaina ae le faia ni sauniuniga, ae teuina le taimi faʻaola i lenei auala. Ae o le mea o le mea lena, e ui lava i le i ai o se vaega i fafo, o le pepa puipui e le faigofie ona pisa le pepa puipui i luga o le fasi pepa. Ma Talu ai o lenei mea e vave lava ona faʻaaogaina le sussure (counpaper Glue iinei e leai se tuusaunoaga), o le a le maua sou taimi e manatua ai le puipui. Faakelu vave sui ma mago. Aveese le Wallpail Cassed i luga o le laufanua e aunoa ma le faʻaleagaina o le faʻavae, toetoe a le mafai, o le mafuaʻaga mo lenei malosi malosi.

E mafai ona gagau le pepa puipui i luga o le laupepa faʻapipiʻi, sili ona taua - ia saunia lelei le faavae mo latou. O le a tuʻuina atu ia te oe se mautinoa e leai se paʻu, faʻaputuputu poʻo le a aliali mai o le a aliali mai i luga o puipui. E aliali mai o le tapoleni iinei e talafeagai mo soʻo se ituaiga. Fuaina o puipui o puipui, e mafai ona e faia le saogalemu o ē e te tofo i ai. Ae o le fesili e tumau pea le le mafai ona foia: faʻafefea ona faʻapipiʻiina le pepa puipui i luga o le laupapa ma le mea e sili atu e amata ai?

O le ata o le eleele o le eleele

Faʻafefea e Glie o loʻo i luga o le pepa faʻapipiʻi ma ou lava lima?

Polokalame o le glung pepa puipui i luga o se pardboard card.

O le faʻaaogaina lelei o le Promaner e faʻamautu le tufuga ma le faʻavae, e le gata i lea, o le a faʻamautinoaina le puipuiga faʻaleleia mai le foliga o fungaus ma gaosia. E mafai ona e faʻaaogaina se tagata sauā iinei, mo se faʻataʻitaʻiga, e atoatoa le acrylicc (e mafai ona e faʻatauina i le pepa faʻatumu). Afai o le mea e te faʻatauina o loʻo manaʻomia ai pea sauniuniga, mulimuli i faʻatonuga faʻapipiʻi. O le Primer i lalo o le Sticking of the Wallpaper e apalai i se manifinifi manifinifi vaega.

Mataupu i luga o le autu: A mafai ona e pisa le pepa puipui pe a uma le Primer

Toe foi i le vaega

Maʻi maʻi

Serpaiankka e tatau ona faʻaaogaina, size sooga i le va o le laupapa ma faʻasaga i mea. E i ai le faʻaopopo, e faigofie tele le faʻaaogaina ina ia faʻasaʻo ai ni faaletonu. O le mea lea e iai le Lavanan poʻo le FiberGlass Base, i foliga o se masani paʻepaʻe paʻepaʻe. O le gata ua faʻapipiʻi i taimi uma (e faʻamoemoe saʻo i luga o lona uiga), e mafai ona faʻasaʻo i le fesoasoani a PV kelu. Sainia soʻoga o soʻoga o laupepa e faʻaaoga ai ia se mea faapipii, e tatau ona faia i le Soam e tuu ai se tagata tausimea. E faia lea mea ina ia tutusa le puipui atoa. O le faia o lenei tulaga o galuega, taumafai e i ai i soofaatasi e leai se ea. Ina ua uma ona togafitia le laualuga o le sili ona lelei e sili atu ona faoa pepa.

Toe foi i le vaega

Showloth Plasterboard Shithy

Faʻafefea e Glie o loʻo i luga o le pepa faʻapipiʻi ma ou lava lima?

Swipping polokalame ma spatula.

O le afu tele - o se tulaga lelei tele, ma e foliga mai ua leai se aoga le tuʻu i ai, ae e le gata ona faʻateʻaina uma faʻaletagata i le puipui. Faapea o le a e suia le sili webpapers mo fou. Afai o le nofoaga sima i lalo o le tablevas sa leʻi lafoina muamua, o le a faigata ona fai. O le uluaʻi faigata o le ae mauaina pe a aveʻesea ni seevae tuai, aua i le taimi lava e tasi e mafai ona e tosoina le pepa o le faʻavae (ae e mafai foi ona faʻatumuina i le Gromed o ia lava. O le isi mafuaaga ua aoga ai ma ufiufi pea le pa puipui o loʻo i ai pea ma ufiufi i lalo - e mafai ona pisia i soʻoga (aemaise pe a e filifilia 'auʻaunaga malamalama). E pei ona e vaʻaia, ina ia mafai ai ona faʻamalamalamaina le pepa puipui, o laʻasaga taʻitasi ua faʻamatalaina i totonu o faʻatonuga e tatau ona faia.

O le pulupulu mo le spingsboard sheatrest o le muamua o le matutu fefiloi o faailoga po o le sima. Ona afifiina lea o i luga o lana afifi, e iai le manino otometi ona faamatalaina lea laasaga taitasi o sauniuniga. I soo se tulaga, o le ae manaʻomia se fale e faʻafefiloiina mo lenei ma se konepineloa talafeagai ma se koneteina talafeagai. E i ai le filifiliga faigofie. Ua i ai se sauniuni e faia, a ua tupu lua ituaiga: "Amata", ua fuafuaina e faʻatatau i puipui, ma "e faʻasaʻo ai ni faaletonu. O le mea lea, pe a uma ona filifili e faʻafesoʻotaʻi le tagata faʻatau-tagata faufautua.

Tusitusiga i luga o le autu: crafts mai macharoni faia oe lava

Faʻafefea e Glie o loʻo i luga o le pepa faʻapipiʻi ma ou lava lima?

Afai e te filifili e faʻasalaina le pepa puipui mo se tamai laupapa, e sili le galulue faʻatasi ma se fesoasoani.

E galue ma le totoa, o le a e manaʻomia:

  • E toʻatolu spatalaʻia ituaiga eseese lautele (15-20 cm, 40 cm, 60 cm);
  • sina mea itiiti gafatia i lalo o le a uma;
  • Alu i se vailaau faʻapipiʻi poʻo se fale palu.

Faʻaaogaina le Spatagh Spagata, tele se aofaiga o le tuʻuga ma faʻaliliuina i le mea lona lua (o le tasi e sili atu). A faʻaaoga se mea i luga o le puipui, taumafai e fai se faaputuga mea e le sili atu nai lo le 2 mm, o le spat, o le sparalated i le lio. A maeʻa gaioiga taʻitasi mai le i spalasu, o toe vaega o le a tatau ona iloiloina. Faʻaaoga se tamai spalala mo lenei.

Faʻaaogaina o le vaega muamua o Pulu i luga o le Tapunia Taʻiala, Faaaoga le "Amataina o le" Amataina o Paʻu ", Faʻamaeʻa le Galuega".

E fautuaina le faʻaaogaina o le Preming i le va o vaega - o le iʻuga o lau galuega o le a sili atu.

Toe foi i le vaega

Matagofie

Prepaoper fefiloi polokalame mo le plasterboard.

Uma faaletonu uma mai le faʻaʻaisa mea e mafai ona sasaina e le oneone. Ae o le iʻa e tatau ona faʻaseʻe le ogaumu. O le amataina o lena mea i le taimi lava e sili ona taua le amio faʻaaloalo ae le o se mea faigata, e le mafai ona e faʻaleagaina le vaega o le Tufuga. O le iʻuga, e tatau ona sologa lelei le puipui ma faʻalelei atoatoa.

E te manaʻomia Re-Primer? Ina ia lelei le tapoleni e faʻapipiʻi i luga o le laupepa, o le reuse (sili atu i le lua vaega) e tatau ona apalai i le shashpackle. I se faʻaopopoga, o le a ou taulimaina le faʻaaogaina o le susu (e aofia ai ma le kulimi) i luga, o le a faʻatagaina oe e faʻafaigofie ai ona faʻafetaui le pepa faʻapipiʻi i luga o le pepa puipui.

Toe foi i le vaega

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le puipui puipui mo le palakalafa palaka?

O le tapenaina o le faavae e tele taimi o le amataga, ae pei ona e talitonu, o le faataunuuga o nei gaioiga uma e taua tele. O le faʻatautaia o gaioiga sauniuni e manaʻomia ina ia mafai ai ona faʻamalieina le pepa puipui i luga o le laupapa laupapa i luga ma le lelei.

Mataupu i luga o le autu: komepiuta i le agi lima

Faʻafefea e Glie o loʻo i luga o le pepa faʻapipiʻi ma ou lava lima?

O le eleele palu e sili ona lelei e faʻaaoga ai le masani ai faʻamuamua.

Faʻafefea ona lelei le pepa puipui i luga o le laupepa faʻapipiʻi ma o fea e sili atu e amata ai?

  1. Mo amataga, fuafua le umi ma le maualuga o puipui o le potu. Aveese mai le aotelega o faamalama ma faitotoʻa (pe a faʻatau se upega tafailagi, ia manatua e tatau ona fetaui uma le faʻasologa, atoa ma a latou numera
  2. Ae e te leʻi amata ona keʻe le pepa puipui mo le palakalafa o le palakalafa o le laina sima, faʻafia ona, e te nonoa le muamua lipine o le vaipuna. O le a fesoasoani ia te oe i le maualuga ma le plumb. Faagesegese le pepa puipui, ia mautinoa e tuua alauni o le tele o cm.
  3. Ina ia mafai ona tapena le faʻapipiʻiina o le faʻavae, o le mamago le paluga e manaʻomia, ua faasolosolo malie aʻe, liligiina i totonu o se koneteina ma vai malulu. I totonu o ni nai minute, e tatau ona tamoʻe le kulimi, pe a maeʻa le toe faʻafefiloi.
  4. Mo le faʻavae o le faʻavae, faʻaaoga le mea na faʻaumaina ai le faʻapipiʻiina o faʻailoga ma le manifinifi ma lamolemole vaega. Afai o le pepa puipui e mamafa (mo le faʻataʻitaʻiga vinyl), o le kulimi e sili atu le apalai i luga o le tapoleni.

I le glung cardpaper i luga o plasterboard, e sili le le o faanatinatiina. Faalo le ie i luga ina ia aua nei gagau. Bragy ma le pa, e tatau ona latou taʻoto lelei, faʻapea ma le fesoasoani o se pulumu faʻapitoa, tusi i luga i le pito i luga o le puipui ma le puipui. Afai e te faʻafuaseʻi ona pisia ma le faʻapipiʻiina o le stan o le tapoleni, e mafai ona faʻasaʻo le faʻaaogaina o le cotton fabric, o le mea autu o le faia o mea uma i le taimi. Ia mautinoa o loʻo le fesoʻotaʻi le Planboard Samms ma soʻoga o le pepa puipui.

O lea, o le fesili o le auala e faʻamautu ai le pepa puipui atoa. O galuega uma e mafai ona faʻatinoina i ou lava lima e aunoa ma le faʻaaogaina e fesoasoani ai i tagata atamamai. E manaʻomia le manaʻomia o le mulimuli i faʻatonuga.

Faitau atili