Faʻafefea ona fai se faʻailoga faʻapipiʻi mo le aano o manu

Anonim

Elekaketi poʻo le tusi lesona o manu o loʻo avea ma se uiga sili ona taua ma e le taua tele o mea faigaluega a le aiga, lea e tatau ona uma faʻa-maʻi. O le a le isi aotelega o le a faʻatagaina e olo ai aano o manu i le manaʻo e saunia se suamalie ma manogi faʻatumuina mo pamu poʻo le chebareks?

Peitaʻi, o le kukaina o le kuka o le aʻuloʻaga e mafai lava ona avea o se malamalama ma faigofie galuega, i le taimi atoa, o nisi vaega o lenei auala e ono le toe faia ai le malosi. O taimi o loʻo tatagi le naifi mo le aano o le a faʻatagaina le aano o meaʻai vave ma faigofie, maua ai se mea faʻa-homogeneseus.

Mautu Tulafono

Faʻafefea ona fai se faʻailoga faʻapipiʻi mo le aano o manu

Faʻaesea, e tatau ona maitauina lenei tulafono: E tatau i tagata taitoatasi ona faʻailoa le manatu faapea o le manaʻoga mo naifaina o la atu le talafeagai.

O tulafono nei o le a fesoasoani i le paʻepaʻe o le afi mai le aano o manu e vave ma lelei:

  • faʻamaumau se lisi mo tagata faʻatau i totonu o manu i le fale e mafai ona i ai auala eseese, o le faʻaoga o le Eyry pepa poʻo le olo olo ma le maʻa e sili ona aoga;
  • Toetoe lava o ituaiga uma o faʻamaʻi o loʻo faʻaalia ai le faʻaalia o luga ma le suauʻu fualaau faisua, auala e faʻaaoga ai, pe a foliga maiseʻeʻeʻeʻei le maa, i le vai masani e le masani ai;
  • Ile faʻagasologa o le tosinaina, e tatau lava ona e faʻataʻitaʻi i le nofoaga tuʻufua ia avea ma maina lona malosi tele.

I loʻu mafaufau loloto, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le mesh i luga o manu felelei, o loʻo iai foʻi le mafai ona ofuina ma ua leiloa ma le faʻamalosi i lalo o nofoaga eletise.

O le maa fatu mo naifi mai aano o manufasi

O le faʻaputu o ni nai mea o le aano o manu, e mafai ona e faʻaaogaina se maʻa masaesa. E mafai ona e faʻatauina lenei masini i le toetoe o faleoloa a le tautupe, o se tulafono, mo le faʻaaogaina o le fale, o se lapoa o le 20 centimeters ma le tele o saito mai le 40 i le 60 ua lava le va. E manaʻomia le faʻaaogaina e faʻapea:

  • Ia sasaa le naifi i lalo o le tafe vai, e mafai ai le goto, lalo o le peau;
  • O le maa e tu i luga o le laualuga luga;
  • O lenei ua tatau ona e una le naifi, ma, o le fea ōna ai lea e ui i lea, tuʻu le maʻa;
  • E aoga le matauina o le taua o le puleaina o faifai pea i luga o le tutusa;
  • O lenei ua mafai ona e faia ni togafiti tutusa ma le grid;
  • E mafai ona malamalama i ai o loʻo tuʻitiaina, pe a tatou te manatunatu i lona tulaga, o le auala e tatau ona avea ma taulavā ma lamolemole;
  • I le faaiuga, e tatau ona e faʻapipiʻiina se naifi i le grid ma siaki le laugatasia o latou tapunia, e mafai foʻi ona faʻatulaga i totonu o le aano leaga.

Mataupu i luga o le autu: Palantine Crochet: Polokalama ma Faʻamatalaga o le kolose cape mo fafine ma ata ma vitio

Olo

Faigofie ona faʻaaoga le faʻaaogaina o se masini. O loʻo i ai se disk ma le lauʻeleʻele o loʻo ufiufi i mea laiti o loʻo fusuʻaga. Faʻafefea ona tuʻu se naifi mo se aano o manu i ai?

Oneone

O le auala sili ona mafai ona maua e faʻaalia ai le faʻaaogaina o le samoa:
  • O le atigi fagu pepa e tatau ona tuu i luga o le laualuga luga;
  • O naifi, ona tatau lea ona olopalaina le grisd, agai i luga i luga o le lapotopoto.

Pei ona mafai ona vaʻaia, o le naifi mo le faʻaleagaina o manu e le faigata tele ona faʻatupu le naifi, ua lava le i ai o se mea faigaluega talafeagai i lea mea.

O fea e sili ona tupu ai nai lo le aano o manu

Matou te fesili atu pe faʻafefea ona fai ni nai nai nai manufasi o manu, e le tatau ona galo ia te oe naʻo tagata faʻapitoa e mafai ona saunia fesoasoani agavaa i le aveeseina o lenei faʻafitauli. Ae maise lava, afai e leai se mea i se fale, vagana ai mo le oneone, atonu o se galuega faigata lea i le tagi. Ma o le mauaina o se lineti o loʻo faia na o le faʻamalosiina o le ati o le aano o manu iʻa i masina uma, e foliga mai e tele sona aoga.

O le mafuaaga lea o le toʻatele o tagata e manaʻomia le faʻaaogaina o auaunaga a le au polofesa o loʻo auai i le gaosiga o ki ma faʻamau i vaega uma o naifi. O mea faʻapitoa e masani lava e 'ai latalata i le fale i le faʻamalama taʻitasi. Ioe, ma o le tau o lenei tautua e le sili.

Fautuaga pe a palu ai se aano o manu o manu

Ae ui i lea, e aoga le mafaufau i le fautuaga e mafai ona faafaigofieina le faʻagasologa o mata o le maʻai ma o le a faʻalavelaveina ai le mea leaga o aano o manu.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga faʻapipiʻi mo le aano o manu

Aisea e te manaʻomia ai le faʻamalosiʻau nai lo le aano o manu

O le mata e nafa ma le gaosia o aano o manu felelei e mafai ona faʻatumuina i le faʻaaogaina umi. O se tulaga masani o sea faʻafitauli o le i ai o tamai moa i le tulaga o le aano o manu, pe a tupu ai le fesoʻotaʻiga o le faʻagaioi ma le ola. I se faʻaopopoga, o naifi e mafai ona leiloa o latou maʻai ona o le mea moni na latou gaosia muamua mai le le lelei-lelei mea mata.

Mataupu i luga o le autu: Boulero mo fafine Crochet: Master Vasega ma faigofie polokalame

E aoga le maitauina o mea uma na faʻaaoga i le aano o manu e manaʻomia le faʻaitiitia o le taimi.

  • O le mea moni o le aano o manu i lona fausaga e ese mai itu eseese, e mafai ona avea uma ma fiber ma auala laiti, e mafai ona afaina ai i latou. O le taimi e le faʻatagaina ai e le o le a le faʻatagaina ni naifi i naifi ni faʻafitauli o loʻo ia faʻatumuina ai mea oona pe a fai mai o le oona o le aano o manu e le tipiina, ma fesoʻotaʻi. O le mea lea e taua ai le faʻamaufaʻailoga o le naifi mo le aano o manu i le taimi e fofo ai le faʻafitauli i se taimi vave.
  • O le isi mafuaaga mo le saoasaoa o le maʻai a le a o le oona o le oona o le faʻamamaina o nei elemene ma foliga mai o le malosi o latou. Afai latou te suia lo latou foliga masani i le pei o le pei o le tasi e tatau ona vave oso i luga o le aano o manu e puipuia ai le leaga i le galuega o lenei vaega.

Faʻatau mai vaega fou mo le aano o manu e le o faatusa ai soʻo se faʻafitauli. Ae paga lea, o lenei filifiliga e le o iai i le lautele avanoa, aua o mata e ono mafai ai ona maua se tau, ma e ono le mauaina ni elemene talafeagai. Ma le manaʻoga e faʻaaoga le aano o manu e mafai ona tulaʻi mai iinei ma le taimi nei. I lea tulaga, o se auala sili ona lelei o le a avea ma faʻaaogaina metotia fale ma mea faigaluega e fesoasoani ia faigofie ona taulaʻi ai vaega o lenei iunite.

Toeitiiti lava uma nati faʻaaogaina mo le itu faʻaonapo nei o aano o manufasi e uiga i le tutusa tele ma foliga. Na o le pau le eseesega e naʻo le vaʻai i le auala na tutuli ai i latou. O masini aufaʻasese e faʻailoa mai e faʻailoa mai le faʻaaogaina o le tusi lesona ma le otometi - eletise. E pei ona vaaia, o le eseʻesega o le tekonolosi o le tekinolosi o ni naifi, o lea, o le mea lea, o metotia faʻamatala e mafai ona faʻamamaina i le tusi lesona ma eletise

I soo se tulaga, o le fesili, e faʻaosofia ai nati ia latou lava pe maʻei le mataupu o tagata taʻitoʻatasi, le mataupu o tagata uma. O nisi tagata e faigofie atu i le liliu i polofesa, o isi o le a fiafia e fofo lenei faʻafitauli ma faigofie.

Tusitusiga i luga o le autu: Plaid ma Crochet Tulips. Polokalame

Faitau atili