O le mea moni, e tatau ona e pa'ū moe moe i se masini fufulu

Anonim

Ina ia avea le masini fufulu fufulu umi ma faigaluega lelei, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia o ia. E taua tele le iloa o le mea o loʻo moe ai le paʻu i se masini fufulu ma le mea e sasaa ai, pinimea faʻamalolo.

Uma le fufuluina o le fufuluina o iunite o loʻo faʻaaogaina i fata na fuafua mo le faʻataʻotoina o puipui. Ae ui i lea, o le vailaʻau oona e ofoina ese ni tuʻufaʻatasiga eseese mo le fufuluina uma i le faiga o paʻu ma i le atunuʻu. Ma e i ai foi le faʻapitoa mafuaʻaga o lona uiga: Faʻaopoopo faʻalauteleina, alualu i luma, vaipuna ma isi. Ma e masani ona tatou le mafai ona mafaufau vave i le mea e maua ai le auala mo le mea ua fuafuaina.

O le a le auala mo le fufuluina ma o le a le mea latou te manaʻomia ai?

O le mea moni, e tatau ona e pa'ū moe moe i se masini fufulu

O le tele o faleoloa o aiga e lautele ma motusia, ma o le aufaʻatau ma mea faigaluega mo le fufuluina o le tele o moli pusa ma fagu. Faʻafefea ona e fuafua? E mafai ona e faʻailoa atu i ituaiga autu o styrck contoctions:

  • Powder (ua fuafuaina mo le fufuluina autu);
  • Faʻavasegaina i le ituaiga o vai (fufulu geel, fufulu, fufulu, stanetower ma le ea paʻu mo ie lino);
  • Laulau ma Capsules (aofia ai se mea e te mafaufau loloto ai i le fufuluina o se ata o se ata po o le gel).

Tusa lava pe o le a le tele o lau faʻaaogaina, ua ou mafaufau lelei i le aofaʻi o le vao. Afai e tele lava, na ia taʻu mai ai o le fua o le vailaʻau ua sili atu ma e tatau ona fetuʻunaʻi. O le tulafono, o nei fautuaga e mafai ona maua i luga o le efuefu afifiina po o gel.

Mataupu i luga o le autu: O le lapisi o le StoBober: Ituaiga o polokalame ma faamatalaga ma vitio

E taua foi le filifili mo masini fufulu o lona uiga o le faʻailoga "otometi" ma sasaa pe paʻu foi o loʻo filifilia.

O le a le mea e foliga mai ai le fata mo le fufuluina o le powder ma le mea o iai

O le mea moni, e tatau ona e pa'ū moe moe i se masini fufulu

I ni faʻataʻitaʻiga eseese, o le koneteina mo paʻu ma vai e faʻaalia e ese. Afai i lau fufuluina masini masini faʻapipiʻi o ie lino, ona o lenei potu o le a iai i totonu o le fofo, i luma ma le itu taumatau.

O le fata e aofia ai 3 vaega o le tele o le tele, o mea taʻitasi ua faʻailogaina i aikona (eseese faʻailoga e mafai ona faʻaaogaina i isi faʻataʻitaʻiga). A tulia le solia, e tatau ona e taulai atu i nei faʻailoga. O le a la le foliga o le fata? Amataina, o le a e vaai i mea nei:

  • Ua maeʻa le pito o potu lautele ma le Ata B, "2" poʻo II;
  • Vaega o le vaega o le vaega o loʻo faʻaalia e le mataʻitusi "a", Arabrac numera "1" pe Roma I;
  • O le mea pito sili ona laititi o le koneteina o loʻo faʻaalia e se faʻailoga poʻo se fugalaʻau, ma e ono maua ai se tusitusiga softener.

A uma ona e mauaina le fata ma tilotilo i ai, ua oʻo i ai le taimi e iloa ai poʻo le a le itu o le a lona uiga ua fuafuaina.

O fea e vali ai le powder i se masini fufulu

O le mea moni, e tatau ona e pa'ū moe moe i se masini fufulu

Afai e le vaʻaia e le tagata tausisi le faʻailoga, e mafai ona e folau ai le tele o le fata o fata. Faʻatumu le fufuluina paʻu i totonu o le masini e manaʻomia i se moli tele ua faʻailogaina "B", "2" poʻo II. O mea e tuʻufaʻatasia i le suavai e fetaui ma le fufuluina o fofo i le ituaiga o shampoos e le mafai ona sasaa iinei.

O le mea moni, e tatau ona e pa'ū moe moe i se masini fufulu

E mafai ona sasaa le powder tuusao i le talipalau

O feeseeseaiga i lenei mataupu i le va o le tele o fale na le o le taimi mo se taimi umi. O manatu o fafine na vaeluaina. O nisi finau e le o iai le faʻaeʻeina o le paʻu i le talipaʻu o le a fesoasoani e sefe le tupe mo le fufuluina uma e aunoa ma le afaina o le faʻamamaina o mea. I se isi faaupuga, o le saʻo lava o le paʻu i le ie lino, e aunoa ma le pasia i le iunite, e mafai ai ona faʻaaogaina i vaega laiti.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻaiʻu vali: Master Vasega ma Laʻasaga o ata ma ata ata ma vitio mo tagata amata

O isi e finau e faapea o le tamaoaiga o le tamaoaiga. Talu ai o le tele o le Fofo o loʻo fufulu i fafo ma le vai, lea ua liligi ma o le malosi i le taimi o le fufuluina o taimi, e le maua le taimi e faʻasua ai i lavalava. O le mea lea, o nisi vaega o talipa e mafaufau i sea tulaga lamatia, faʻatagaina lana faʻaaogaina i se tulaga ua motusia ai mai ai le nofoaga o loʻo iai) mo isi mafuaʻaga.

E taua le valiina o le powder i le 'ie talimalo - e foʻia ai lau fafine uma. Ae o le a lava le auala o le faʻafouina e te filifili ai, faʻaaoga na o paʻu na o otometi fufulu ma matau le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le auala.

O fea e faʻatumu ai le vai paʻu i le masini fufulu

O le mea moni, e tatau ona e pa'ū moe moe i se masini fufulu

O le averesi o le vaega ma faʻailoga a, "1" poʻo aʻu, ua fuafuaina e maua ai le paʻu o le paʻu mo le atoa-fufulu, gen ma fufulu stumtoos. Tuʻu mafai ai ona liu le pelu ma le aveeseina o le pisia, ma ua mafaufau i ai nei tupe maua e tatau ona maitauina e uiga i le mea talafeagai mo le faʻaaogaina i le fufuluina o le papatusi i le fufuluina o le alagaina.

O fea e tu ai i le ea ea i totonu o le masini fufulu

O le auala na fuafua e faia le agamalu o le ie lino poʻo ni manatu e mautinoa ai le afaina o le antistatic aafiaga i le laititi o le koneteina. I le avea ai o se tulafono, e faʻailogaina i se fugalaʻau poʻo se faʻailoga, ma o nisi taimi - o le tusitusiga o le elefane.

Tele faʻataʻitaʻiga fetaui ma se faʻailoga faʻatapulaʻaina se maualuga. E mafai ona avea ma laina faalava ma le tusitusiga max. E tatau ona e sasaaina le ea malulu poʻo le aftistadics ina ia aua neʻi oʻo i lenei tulaga i lenei faʻailoga.

O fea e tuu ai capsules ma gel poʻo le fufuluina o papa

I le taimi ua leva, o vailaʻau o le fale na foliga mai o ni vaega o le fufuluina i le faiga o kalama poʻo papa. I totonu o le kasa, o se tulafono, e i ai le auala i totonu o le geel, ma o loʻo faʻateʻa e le Papa le Poloaʻi, Laʻu, e faʻateʻa i le taimi nei.

Mataupu i luga o le autu: faʻataʻitaʻiga polokalame "ma faʻamatalaga ma faʻamatalaga ma le faʻaaliga ma le vitio

Capsules ma fufulu laulau o loʻo tuu i totonu o le kesi ma ie lifi. Afai e te tuʻuina i latou i le fata, latou e le maua se taimi e faʻaletonu ai i le taimi o le faʻapipiʻi o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le a matua faʻaititia.

Ia o le masini mo le fufuluina na auauna atu ai ia te oe mo se taimi umi, ma e mafai foi ona faʻamamaina foi le ofuvae, mulimuli i tulafono o le taotoga o le a faʻafesoʻotaʻi ma pisia.

E fia le mamafa o le paʻu o le paʻu i le fufuluina

Faitau atili