Apefai e faia oe lava: O le a se mea e filifili ai le auala e fuafua ai ma fai?

Anonim

E tafao faamasani, atunuʻu fale e fausia tele i le tele o fola, o lea o le fesili o le fausiaina o le faasitepu o tulaʻi. O le fuafuaga e mafai ona faia i vaega eseese, e tusa foi ma aganuu po o mea nei faaosofia. O mea lauiloa mo le fausiaina o se laau. O le faʻapipiʻi o laupapa ma ou lima lima, e foliga matagofie ma mauoa, a o le a tau o le a le toe aoga.

Laupapa laupapa ma ou lava lima

Faamatalaga Lautele

Ina ia iloa le auala e faia ai se staircase ma lou lava lima, e taua e aoao ai le ituaiga ma le filifiliga configuration, faatinoina sauniuniga saʻo o mea. Mulimuli i lea laasaga-i-laasaga faʻatonuga, e mafai ona aoina se faʻavasegaina mautu, o le mauaina o le poto masani mo nisi galuega e fesoʻotaʻi i le saogalemu i le aiga.

E taua le fuafuaina o mea nei:

  • inter-defety maualuga;
  • Le maualuga o le avega e mafai ona maua;
  • Le metotia o le square square, lea e mafai ona ofi i lalo o le faasitepu;
  • vaega (ituaiga o le fuimu, sitepu, lo latou lautele ma le maualuluga).

O le foliga mai o le ata e ono pito e sili ona eseese. E faʻalagolago uma lava i le tagata taʻitoʻatasi e fiafia i ai ma le fiafia o tagata e ona.

Eseese ituaiga o faasitepu mo le fogafale lua

O elemene autu o faasitepu

O le staircase ua i ai se aofai o vaega, o nisi o ia e faamalosia, o isi - ausilali ma e mafai ona faaaogaina e avea o se decor ese o le tiga po o mo le faafaigofieina faaopoopo:

  • Vaega. Gagau mai vaega faʻalava ma tuʻuga, o loʻo taʻua o le ua siitia ma sau. O faʻamasinoga e fai ma lagolago mo le pipii atu, ae mafai ona e faia e aunoa ma ai.

O le a le mea o afaina ma le lafoaia

  • Lagolago mo laasaga. Ona o lea, e mafai ona galue se fuafuaina o tau o lea, tausia laasaga mai le iuga, po o Kosur - utupoto, lea e lagolagoina le tulaga mai le pito i lalo.

O le a le mea taua ma le nofoia o le stargaca

  • Samani. O loʻo faʻapipiʻiina tulaga faʻapitoa mo vinefolaga, o se tulafono, e le gata o se aoga, ae faʻapea foʻi teuteu. Atonu e i ai ni ituaiga eseese ma taimi faʻatulaga, faʻatinoina mai mea eseese.

O le a le mea o pa ma le agilal sitepu

  • Afaoga. Oi latou o se vaega taua o le pa, e faasino i le pito i luga o le balusne, ae o nisi taimi e mafai ona galue e avea o se elemene lagolago eseese (lea e tuaoi le staircase i le puipui). E sili ona mafai ona faʻaaogaina i fale ma tamaiti laiti ma tagata matutua.

[/ Dropshadwowbox]

Filifilia o se fasilaau

A filifilia se ituaiga o sitepu, e tatau ona e taulai atu i nisi o tulaga lautele ma ia amanaia le faʻatulagaina o fausaga o fausaga. Le isi, mafaufau po o le a le a le apefai mai le laau.

Faigofie

I lalo o se faigofie (Standard) Starcacase o se tasi lima laina mamanu e aofia ai tuuga, boos, e sau ma timu. O le maualuga o sea sitepu e tutusa ma le inter-storey mamao mamao ma le mafiafia o le tumutumu. O le lautele ma le tele o le oloa tuʻusaʻo faʻalagolago i le avanoa avanoa i totonu o le potu, lea ua fuafuaina, faʻapea foi ma mea totino.

Faigofie sitepu i povi ma ou lima lima

Le tumau

O lenei mamanu o loʻo faʻapipiʻi na o le utupoto o le maualuga. I le fola, pei o se tulafono, e le o faapipii. I le avea ai ma lagolago mo sitepu, e faʻapipiʻi le tagata suʻesuʻe - e lua laupapa mai le pepa e fesoʻotaʻi ai. Laʻasaga e mafai ona faia o le faʻaoʻo atu o le lautele o le vaega o loʻo valaʻaulia.

Le tumau le sipika ma ou lava lima

Sitepu ma le tulaga

O le malae taalo e tele lava ina tele ina faʻaaoga i lalo o le tatalaina i le va o fola, o le a faʻateleina ai le nofoaga. Mo faigofie faigofie ma le aoga, o le sitepu e masani ona fausia i se auala e fesoʻotaʻi ai ni potu i le taimi e tasi.

Laupapa laupapa ma le malae taalo

Filifiliga o le Siosiomaga ituaiga

Ae le i faia le fausiaina o le sitepu mai le laʻau, e tatau ona e mafaufau i nisi faʻamatalaga o le poloketi. Filifili ma le fesuiaiga o le fausaga. Faasoasoa savaliga, fao, faasitepu i le parodes, ma, e pei ona muamua ua uma ona faamatalaina, i le growths ma cosos. Taʻitasi o faʻataʻitaʻiga e iai ni vaivaiga ma faʻaletonu.

Tifaga

O le masani lea o filifiliga mo se fale tumaoti e mafai ona faigofie ona potopoto mai fafie. E faigofie le mamanuina o loʻo faʻaalia i le lautele ma le faigofie o le taotoga. Faʻavae i luga o le maualuga o le 2nd fola, tuʻutuʻuga faʻatonutonu e ma le tasi pe lua spans. O sea masini e masani ona faʻaaogaina i potu ma le faʻatapulaʻaina o le tele o avanoa avanoa. O le faasitepu o lenei ituaiga e le manaʻomia le faʻatulagaina o mea lavelave, ina ia faigofie ona fai a latou lava mea.

Mataupu i luga o le autu: ituaiga ma le lelei o le laupapa fafie na [masani filifiliga filifiliga]

Ituaiga o Mativa Faapipiiina:

  • Tapunia pe tatala ituaiga. I le tulaga muamua, o sitepu e tutu, i le lua - e faʻaoʻo e aunoa ma latou.

Tifaga Smircacacacase ma le afaina ma aunoa

  • Sulu. O mea na o le itu o le itu o gaioiga e mafai ona sao (liligi solo), tuua (agavale (toe faaleleia).

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

  • Faatasi ai ma lamolemole laasaga. A iai se tamaʻi taimi, ona nai lo le nofoaga e mafai ai ona e faia se taufetuli.

Fafie Fafie ma Tamoe laasaga

I le isi itu, o le taulaga tuʻutuʻuga o le kuata-agai i lalo, lemitatomi poʻo le lapotopoto. O le filifiliga o le faia lea, faʻavae i luga o le avanoa avanoa ma mea e fiafia iai.

I BLLZAKH

O taua o ni fusi faapitoa e lagolagoina sitepu. E tusa ai, o le fale o le fale i le parodes o se fale o loʻo faʻapipiʻiina i fusi. O le Mauga o loʻo faia i luga o le puipui ma o loʻo agai atu i latou lava. Le mamanu foliga aulelei mananaia ma aso nei, faigofie ma le ea, ae o le faaaogaina o elemene e mafai e le mo ituaiga uma o faasitepu.

Shiorcase i Bolzakh

O le sitepu o lenei ituaiga e mafai ona faʻaloaloa pe puʻupuʻu. E ui ile faigofie, ua umi lona malosi ma le faʻatuatuaina, mafai ona saʻo uta tetele.

Shiorcase i Bolzakh

Fao

O le ata o lenei ituaiga e faigata i le faʻapipiʻi, ae o le tasi o le tulaga lelei o le ono mafai ona ofi i le vaega maualalo. Faaputuputu le fausaga e mafai i se vaega o le potu, ma avea ai le faavae o le tuʻufaʻatasiga ma se masoa manaia. Mo le fale i ai o loʻo iai le fogafale lona lua, o le fausiaina o le fauina o le scirwa starcapa o loʻo aofia ai se rack ma wedge-foliga o loʻo faia.

Fafie-Spiral Staircase

Le fiafia i se faʻataʻitaʻiga i le mea e te manaʻomia e tu ai pe tuʻu i lalo le aotelega o meaafale. E le fautuaina le faʻapipiʻi i le fale e ola ai le fanau ma tagata matutua.

Fafie-Spiral Staircase

I le tuputupu ae

O faleʻie a Ladder o loʻo i ai o ni utupoto lea o loʻo faʻapipiʻi mai i totonu. O elemene e tumau ma le faʻamalosi tino, lea e maua ai le faʻamalosi o le fausaga. O le sitepu i luga o le tuputupu aʻe e mafai ona tapunia pe tatala fesuiaiga. O mamanu o lenei ituaiga ua manatu o se galuega moni o faatufugaga.

O le mea na e tatau ona amanaia o le fausaga fausia i luga o le meatotino e te manaomia sina avanoa nai lo mo isi faataitaiga.

Soarcase i malo

I luga o kowra

Kosomers Call Beam e lagolago ai laasaga mai le pito i lalo. I le tutusa tutusa 'umomo, o loʻo faia se faʻamalosi. O le Faleoloa i totonu o le Faleoloa ma sitepu o loʻo tuuina atu i luga o le Kourur e sili ona faigofie, talafeagai ma saogalemu le faʻagaioiga. Mo gaosiga, se autau o breeds e, e pei o le aluna, paina, lefulefu ma larch, ua faaaogāina matele.

Starcacad i kooka

Faapipii laasaga

Laʻasaga e aofia ai se faʻapipiʻi - siʻosiʻomaga luga, ma o le o le siʻi o se tulaga o se itu. Faʻavae i luga o le poloketi a faasitepu, e mafai ona iai se mamanu, o se fesoasoani faʻaopoopo mo sitepu.

I le tuputupu aʻe

I lea tulaga, o le ata na manatu ai le faʻapipiʻiina o togatotogi i le prooves i le loloto o le 20-25 mm. O le uʻu e faia e ala i le tipiina, faʻamisa i fafo pe o le tipiina. O le manoa e fesoʻotaʻi e ala i fusiua le paʻu ma sitepu (i le Ata na faʻaalia "a"). O le faʻaliliuina o fao o loʻo tu i le ogatotonu o le ala, i lalo o le tilivaina.

Faapipiiina o sitepu i alatofo

I luga o kowra

I le tulaga o le faʻatuatuaina ma le faigofie, o fausaga e sili ona lauiloa. O kosomers o loʻo feoloolo i totonu o sitepu ma pa e faʻaseʻe i luga. Mafai ona o i luga o itu po o le ogatotonu o faasitepu.

Faapipiiina o sitepu i luga o boosters

Manaoga mo le fausiaina

E i ai tulaga taua e tatau ona mafaufauina pe a filifilia se ituaiga ma tele o le apefai:

  • O le tulimanu o le taua o le faasitepu i totonu o nofoaga e nonofo ai e tatau ona i ai i totonu o le 30-45 °.
  • O le lautele o le lautele o le sitepu o le sitepu o le 1000-1250, o le mea itiiti, o le 900 mm.
  • Mo le faafaigofieina o feoaiga i luga o le faasitepu, o le maualuga o le tulaga e tatau ona 15-19 cm, ma le loloto (lautele o le pipii) e 20-30 cm.
  • I le i ai o le fusuaga, o le maualuga o le faʻavae e tatau ona i totonu o le 800-900 mm, ma le mamao i le va o le bapesters e le sili atu nai lo le 150 mm.

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

E tatau ona manatua lea e faʻapea lava i lenei mea, e tuʻuina atu tapulaʻa o taua. O le tulaga tonu o loʻo faʻapipiʻi taʻitasi mo se fale faʻapitoa.

Tusitusiga i luga o le autu: foliga o faasitepu mai kene ma nusipepa o le tagata lava ia

Polokalame

Sili atu faʻataʻitaʻiga masani mo se fale tumaʻoti o le aporal ma tuʻusaʻo le taulaga. O le mea muamua e faigata tele ona faia, manaʻomia le aʻoga o le aʻoga saʻo. E le tatau ona faaaofia ai faʻapitoa i polokalame faʻaalia i luga ole Initaneti, e pei ona taua le amanaia o mea faʻapitoa, foliga o le potu.

Mo tutoʻatasi gaosia oloa, o le sili sili ona lelei faʻaiuga o loʻo manatu o se savaliga o le laupapa laupapa. I lea tulaga, o faʻamatalaga o le mamanu e mafai ona eseese, e faʻavae i luga o le tagata lava ia ma le aotelega o le potu.

Polokalame o sitepu ma auala sao

Ata

O se auiliiliga auiliili o le a faʻaali mai ai se vailaʻau saʻo o le fauina o le potu, le faigofie ma Ergonomics o le Maketi. O le ata e tatau ona faʻaalia le ituaiga o nofoaga i le lumanaʻi ma tulaga saʻo.

Marshagin Starcase tusi

Sauniuniga o Mea

Wooden Chircescases e faia o oak, beech ma larch. Faʻaalia le taugata, o lea o le laʻau o 'aʻai taʻutaʻua e masani ona faʻaaogaina. E faʻatapulaʻaina le malosi, faigofie ona faʻagasologa ma ua tau faʻatauvaʻa.

Faʻatau o fafie, e aoga tele le faʻalogo i le lelei o le ato laupapa. I luga o laupapa e tatau ona i ai ni faamemelo, ua suia ma pa'ū ai le bitch.

Sarry mo le gaosiga o faasitepu
Filifili maualuga-lelei ma lelei-mago fafie

Faʻapipiʻi se laupapa laupapa, aoina ma saunia ma saunia mea nei:

  • BURKS MO PUBER Tos ma le Mafiafia o le itiiti ifo i le 50 mm ma le lautele e tusa ma tapulaa o sitepu;
  • laupapa mo le pipii, mafiafia 40 mm;
  • Laupapa mo auala ma le mafiafia o le 30 mm;
  • Okenins, nuu ma isi elemene e sili le le faia, ae ia faʻatau ua maeʻa;
  • Taula Bolts, fao ma galugalu ma galugalu lava ia te oe-tipping scws faaaoga mo fusi.

E manaomia le i ai o ni meafaigaluega e aofia ai se toleniga, o se hacksaw laau, o se mea tala faovilivili, o se samala, o se electrolovka, o se roulette, o se tulimanu fale ma a pule.

Meafaigaluega mo le faia o apefai mai fafie

Fuafuaina o tulaga masani

Faatasi ai ma le tutoʻatasi fausia o le apefai, e taua le saunia o se poloketi, e tusa ma le saʻo le fuafuaina, talu ai le le mautonu o le a le mafai ona tupu i le faiga faʻavae.

Lautele

O le lautele o le sui o le nofoaga e mafai ai e le Jar Mati i totonu o le 1000-1500 mm. O le maualalo faʻailoga o le 900 mm - sili atu talafeagai mo le faoʻaina o faasitepu. O le sili ona lelei mo le sili ona lelei mo le savaliga ia Mati o le 1 m, o le a fausia ai se tutō tulaʻi ma alu ese i luga o faasitepu.

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Maualuga o faasitepu

O le ata i luga e tatau ona faia i le fuafuaina o le atoa mafiafia o le inter-storey luga o le potu o le fola lona lua. Faavae i luga o lenei mea, o le laasaga mulimuli e tatau ona i ai i luga o le tasi tulaga ma ia. I le tulaga o le numera o sitepu faʻailogaina sili atu nai lo 18 fasi, tele lava e faia ai i totonu o tuʻuga.

Tofotofoga maualuga

O le sili ona lelei o le sisitema poʻo le mamao i le va o sitepu ma le taualuga o le 2 m. O lenei maualuga e lava mo se tagata e faigofie ona faʻagaioi,

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Maosolo

O filifiliga talafeagai e filifilia, faʻavae i luga o faʻapitoa o le maota ma tagata, o loʻo nonofo ai. E fautuaina tagata tomai faapitoa e faia ni faʻaituau o 35-45 °, o le faʻailoga o le a faʻafaigofie ai le tulai i luga o le fola pito i luga i tamaiti laiti ma tagata e iai manaʻoga faʻapitoa.

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Sitepu

O le mamao faatagaina le va o le laasaga (po o le lautele outfit) e 15-19 cm. O le aofai o laasaga o loo fuafuaina i le maualuga o le faatulagaga. O le lautele o le pipii e tatau ona le itiiti ifo ma le 22 cm.

Fautuaina Starcases Gusizs

Umi o le faasitepu

Ina ia iloa le umi o le faasitepu, e tatau ai ina ia sosola ese mai le faamoemoe nofoaga o le amataga ma le faaiuga o le fesiliaʻi staircase mai le 1 i le fola 2. O le siʻosiʻomaga o le ituaiga ma le faʻauiga o le maualuga e mafai ona fuafua le umi o le faasitepu e faʻaaoga ai le fua faatatau mo le fuafuaina o le hypoilar Mo le manuia o le faʻapipiʻiina, e taua foi le fuafua o le malifa o faasitepu, lea e mafai ona i totonu o le 25-40 °.

Faʻapea foi le umi o le aso lapeʻa o le aso la, o le iloa o ia tapulaʻa o ni tapulaʻa o sitepu ma la latou numera.

Fuafuaina o le umi o le apefai Mati

I luga o le vitio: apefai o loʻo avea ma mea sese i se fale laupapa.

Faapipiiina o se laupapa laupapa ma sitepu

Matou te ofoina atu laasaga-e ala i le sitepu faatonuga, faʻafefea ona fausia se faigofie-itula sipela i luga o loʻu lima ma ou lava lima:

1. Utu mo le tuuaia o kosomers o loʻo tipi i lalo e tusa ma le umi o le faasitepu. Mai le itu o le pito i lalo, o le fasi ua tipi ese, o le mafiafia o le mea e tutusa ma le sili ona pipii.

Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa ma ou lava lima

2. Ae e te leʻi tipiina le tulaga, e tatau ona e faʻaogaina lelei ma fai ni faʻailoga. Mo le mea lea e te manaʻomia ai se pepa faʻauiga. A makaina, o se tasi o povi e tatau ona tutusa ma le maualuga o le tulaga, ma o lona lua o lona loloto.

Mataupu i luga o le autu: O a ni mea e filifilia e filifili ai mo se laupapa laupapa: ituaiga, lapoa ma lauiloa ma lauiloa fafie

Faailoga o le Kooower mo faasitepu

3. Ole isi tulaga e faʻailoa mai ai le Tuʻufaʻatasia o ia Vaega mo Market Laʻasaga. O se vaega e le aoga e faʻaliliuina e faʻaaoga ai se eletise.

Ulugalii vaai mo sitepu

4. O le maua Kosur ua faatulaga i lona tulaga, i le pito i luga, e tatau converge le fausiaina o fale ma le tulaga o le fogafale muamua o le fola o le fale lona 2, ma i le pito i lalo - latalata atu i le fola o le fale e aofia ai i luga o le fola 1.

5. Ina ua maeʻa le muamua o le boser, o le lona lua e tatau ona faia. Faʻavae i luga o le tuuaiaina o uta ma le lautele o le fausaga, o le sitepu e mafai ona aofia ai lua, tolu pe sili atu feai.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i luga o le cos

5. Amata ona puipuia i le taimi ua maeʻa i le pito i luga. Mo lenei, o tulimanu tulimanu ua faʻaaogaina - o pu ua saunia muamua ma le faʻapipiʻiina o loʻo faʻatinoina e ala i le kolu. KOSUR, o loʻo faʻapipiʻiina i le puipui, e faʻapipiʻi i le faleʻoloa poʻo le uʻamea uʻamea.

Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa ma ou lava lima

6. O laupapa ua filifilia mo le auala o loʻo tipiina e tusa ai ma le tele o le mea mulimuli. O le Billets ua maeʻa le valiina ma faʻapipiʻiina ma le tasi-ata i kosomers.

Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa ma ou lava lima

7. Ona latou ave lea o le laupapa mo le o mai. O loʻo latou tipi ma le faʻaeteete. O le pito mai fafo o le fale i fafo o le milling mo le faamoemoe o le mauaina o se pale single. O le vaevaega o loʻo faʻatulagaina i luga o le faʻasao nofoaga ma le fesoasoani a le tagata lava ia o le paʻi.

Faʻafefea ona fai se laupapa laupapa ma ou lava lima

8. I le taimi lea, o le faʻapipiʻiina o le pa e le tatau. Faʻaaogaina lauulu lauulu poʻo uʻamea paʻepaʻe, mafatia i pu i sitepu, faʻalelei le pulufana (i le auala mulimuli e manaʻomia ai foi le faia o pu talafeagai).

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

9. E naʻo le faʻapipiʻiina o le 'aʻai, pe sili atu i le' ai. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona tipi i lalo e oblique le vaega pito i luga o le balusin (i le taitaiga a le savaliga staircase). O le lima o loʻo faʻaaoga i luga ma faʻalelei ma le fesoasoani o le lava-ola lelei e pei ona faʻaalia i le ata i lalo.

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

I luga o le vitio: o se faʻataʻitaʻiga o le gaosiga o faasitepu i luga o le vai.

Faapitoa o sauniuniga o vaega

Mo sitepu, vaega o le Komiti Faatino e filifilia e aunoa ma ni mea leaga. O le mafaufau loloto o le 30-40 mm. A sauniuni, o foliga o loʻo sāʻimau o lumanaʻi ua fulitua i faʻaititia le aʻafia o manuʻa. O le foliga foliga ma pito e manaʻomia e valiina. O loʻo agaʻi atu i le tele o mataupu e pei o se faʻapitoa vaega. E mafai ona faia mai le komiti e le 10 pe 15 mm, pei o elemene e le ofuina.

Sitepu

E tatau ona tutusa tagata kosomers i tulaga uma. A leai, o le faasiteki e ono liliu ma skedwers ma isi faaletonu.

Gaosiga o faasitepu i luga o coss

Faaitiitia Faapipiiina

E tele ni nai auala o le fausiaina o le faasitepu, lea e tatau ona amanaia i le taimi o le galuega:
  • Ile tele o taimi, o le faʻapipiʻi o le faʻatasiga e faia i totonu o fata. Faʻatulaga i le puipui e mafai pe a faʻapea e lava le malosi o le faʻavae.
  • Afai ei ai se staircase i le polokalame o ia elemene o risers, o lo latou faapipiiina i luga o le cosomes loo faatinoina muamua.
  • O le faʻapipiʻiina o sitepu e amata mai i le pito i lalo o le fausaga, na faʻasolosolo lava ona agai i luga. O lea, e mafai ona e faia e aunoa ma se isi stempoddder.
  • E faʻapipiʻi ai le pa puipui, e tatau ona e tipiina papa. O le faia o lenei mea, o le ogaoga o fata e tumau ma le au tipiina le filo ma fai ma le maka i le pito i luga o le paluni. Ona tipiina lea o isi auiliiliga.
  • O le gaosiga o le lima o le lima o loʻo faʻatinoina mai le uʻamea poʻo le palasitika, e sili atu le faʻatonuina i ai i le pepa maeʻa. Afai o le sitepu ua fuafuaina ma se taimi, o le a matua faigata ai le faia o se oti mai le laau.

Faauma

I le tulaga mulimuli, o le simmetry o le fausaga ua siakiina, o le tikeri o le gafataulimaina o le tuufaatasiga. O le tele o nisi gaioiga e faia:

  • fagotaga vaega;
  • e le faʻatonutonuina ma tuʻufaʻatasiga e puipuia ai i fungus ma pala;
  • Wax cloting poʻo valeni e faʻavae i luga o le aofaʻi o le potu.

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Gauai atu i le fuafuaga ma laasaga i lea laasaga faatonuga, o le a mafai e tagata uma e faia se staircase mo se fale tumaoti faatasi ai ma o latou lava lima. E taua le faia o le itu taumatau, fai se ata muamua ma piki i luga mea sili. Mulimuli i le anotusi o le Mataupu ma le fautuaga faʻapitoa, e mafai ona maua se nofoaga lelei laupapa i le galuega faatino, o le a teuteuina le fale ma avea ma se tau le masani ai.

Gaosiga o le laupapa laupapa i luga o le tuputupu ae (2 vitio)

Eseese faʻataʻitaʻiga o laʻau o laʻau (45 ata)

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, faʻatatauina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Faitau atili