O a ni aoga ma le le manuia o loʻo i ai se otometi aisa kulimi?

Anonim

O a ni aoga ma le le manuia o loʻo i ai se otometi aisa kulimi?

O le kulimi aisa kulimi o se mea manaia ma aoga o le a fesoasoani faia le otometi aisikulimi. O lenei Polokalame, e ui i le tele o uiga faʻapitoa, faʻafaigofie ona faigofie ona faia le aisa kulimi, ae faʻapena foʻi fualaau suamalie.

Tulaga lelei ma le le atoatoa o le masini

O le Hourmaker o le atoatoa filifiliga mo suamalie nifo ma le fiafia o le malulu suamalie. I le aso nei maketi o mea faigaluega a le aiga o loʻo faʻaalia ai ni ituaiga o aisikulimi. O le sili ona manaʻomia otometi ma semi-otometi faʻataʻitaʻiga.

O a ni aoga ma le le manuia o loʻo i ai se otometi aisa kulimi?

Faatasi ai ma le fesoasoani a o otometi aisa kulimi o loʻo e kuka mo oe lava ma e pele ia te oe mo meaʻai uma

O le eseesega i le va oi latou o loʻo avanoa i se otometi lomiga o tekonolosi o tekonolosi, o loʻo fausia le vevela manaʻomia mo le kukaina o aisikulimi (-22 ° C).

O le mea lea, o le otometi kulimi o le aisa e le manaʻomia i le tele o itula (i totonu o le 10-24 itula) le faʻaʻaisa o le pesini i le 'aisa aisa. Peitaʻi, o le i ai o le faʻamalosi e faia ai se moli otometi o le aisa kulimi e sili atu le fulufulu ma faʻateleina ai le tele o tulaga ma mamafa o le metotia (i luga o le taimi e oʻo atu ai i le faʻasologa (i luga o le taimi. O lea, a tatou filifilia le ai aisi kulimi, e manaʻomia le tuʻuina atu mo otometi faʻataʻitaʻiga i le umukuka.

I le tulaga o le mea e te filifilia ai se semi-otometi lomiga o le faatufugaga, e tatau ona e mafaufau i le tele o le aisini galue, lea e manaʻomia ona lafo i le pusaaisa. O le pesini e faia ai le matafaioi a le malulu o le maa e tatau ona tuʻuina i le 'aisa, a leai se isi mea o le a le mafai ona faia. E pei foi mo otometi faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻatagaina i latou i se taimi mo le tapenaina o filifiliga eseese ma le tele o le aisikulimi, pe a fai o le faʻaputuga o le suamalie , atoatoa malulu i le vevela.

O a ni aoga ma le le manuia o loʻo i ai se otometi aisa kulimi?

O le mataupu faavae o le aisikulimi o loʻo i ai pea le faʻamalosiʻau o oloa i le vevela maualalo.

Mataupu i luga o le autu: missionalism i totonu o le cafe

E tatau ona maitauina o le faʻavae o le faʻagaioiga o soʻo se faʻataʻitaʻiga e aofia ai le faʻaauau pea o le faʻaʻaisa o mea o loʻo i luga o le vevela maualalo ae e leʻi mauaina le aisikulimi. Ole faʻanaunauga o le mea lea e saunia ai lenei mea i lalo o ni tulaga faʻapitoa, ae o otometi filifiliga cope ma sili atu le manuia. Ma faia le vevela manaʻomia o le paluga o le paluga o vaega e maua ai le aisikulimi, e manaʻomia le faliu i luga o le masini mo le 5-10, kulimi, kulimi, susu, kulimi, kulimi, susu, kulimi, susu, susu, kulimi, susu, susu isi fasi vaega e tusa ma le fua o le a tuu i totonu o le pesini.

Foliga o le otometi aisa kulimi

Faʻafefea ona tapena aisa kulimi i le fale ma le fesoasoani a le aisikulimi? Faʻafefea ona maua se vailaʻau suamalie ma aoga? Ia faia lenei mea, e tatau ona e faia le tele o tuutuuga:

  • Ia mulimuli malosi atu i sauniuniga faʻamatalaga;
  • Faʻaaoga le masini e tusa ma le aʻoga faʻatonuga;
  • Faʻaaoga na o mea fou, maualuga-lelei ma muamua-malu oloa.

E le gata i lea, faʻavae i luga o fuaitau ma mamafa o le aisi kulimi, e tatau ona tuʻuina atu mo se nofoaga faʻaleatua ma le uli e matala ma le aʻe aʻe. I se faʻaopopoga, o otometi aisikulimi oloa oloa e sili atu le malosi o meafaigaluega faʻatusatusa i semi-otometi. I le averesi, o le malosi o otometi ituaiga metotia o le 150 w, o le a, o loʻo atagia mai ai, o loʻo atagia mai i le vaega o le galuega a le masini. "

O a ni aoga ma le le manuia o loʻo i ai se otometi aisa kulimi?

Chocoute aisa kulimi

E tatau ona fai mai e faigofie ma faafaigofieina se ituaiga eseese. Ina ia mafai ona saunia le aisa kulimi, e saunia lava mo le tapenaina o le aisa agai atu, mulimuli mai i mea taʻitasi e fufulu ai elemene.

O le tino tutusa o le aisa kulimi e leai se auala e mafai ona magoto, masalo, atonu, e mafai ona e solo solo ma se ie susu.

O le faiga o le kuka o le aisa kulimi o le akin i le faamaneta, ma, faʻafetai i le tapuni manino, e mafai ona tuʻufaʻatasia uma le suavai suamalie.

Tusitusiga i luga o le autu: E lava ia i le uʻamea o le fou

Auala e Filifiliina ai se Vaitaau Pool mo le Fale

Faʻavae i luga o le mea muamua, filifili se aisikulimi mo le faʻaaogaina o le fale, e tatau ona e vave masani ai i le faʻapitoa o le faʻataʻitaʻiga o oe e otometi o le faʻataʻitaʻiga o mea faigaluega. le ono mafai o le nofoaga o le tekonolosi o tekonolosi i le umukuka ma le maualuga maualuga o le ituaiga aisa kulimi faatusa i semi-otometi filifiliga.

O a ni aoga ma le le manuia o loʻo i ai se otometi aisa kulimi?

I le aisikulimi, o lenei mafai ona saunia ma scratch

Ma le tatau foi ona tatou faagaloina le i ai o le unaʻiga i se otometi aisa kulimi e matua faʻamoemoeina le faʻagasologa o le kuka kulimi ma sherbets. I se faʻaopopoga, o le eseʻese o le aofaʻi o pesini faigaluega i ni faʻataʻitaʻiga eseese o masini e mafai ai ona e saunia le aisa kulimi i le aisa kulimi i le tele o aisa.

O le kulimi aisa kulimi o se mea e mafai lava ona ofo i ai e pele ma uo. O le faʻataʻitaʻi pea, e mafai e le pule uma o lenei metotia ona maua ma faia faʻalapotopotoga fou o tofoina o tofo. Ae ui i lea, o le fale meaai suamalie i le aisikulimi o le ai ai se tele o foliga e iloga ai mai le alamanuia uso. Muamua o mea uma, o le oloa lea o le Consiticy: O le aisa kulimi aisa limu vave nai lo faatauga. O le mafuaʻaga mo le le lava o stibilizers ma isi mea faʻaopoopo, saunia o se taimi umi o le malamalama ma le tumau le tumau o le oloa.

Ae o nei mea laiti uma e aofia ai le tofo Atua mai se meaai suamalie na saunia mai oloa fou o loʻo faʻaaogaina otometi aisa kulimi.

Faitau atili