Faitotoʻa pogisa i totonu: O a latou tulaga lelei ma i le mea e tuʻufaʻatasia ai?

Anonim

E masani lava ona mafai ona vaʻai i totonu o fale mautotogi, lea e faʻaogaina ai faitotoʻa e pogisa. Ae le o tagata uma o le a malamalama i le faʻaaogaina e ausia ai le maualuga o aʻafiaga. E taua tele le mautinoa o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le pogisa ua fetaui lelei i le mamanu o le potu ma ogatasi lelei ma le avanoa lata ane. O a ituaiga o faitotoa o le faitotoʻa e i ai ma mai le pogisa fafie latou te gaosia, o le a e aʻoaʻoina i lenei tusitusiga.

Faitotoʻa pogisa i totonu: lelei ma le le atoatoa

O se tasi o taʻutaʻua lauiloa na avea ma fausiaina o se vai i totonu pe a oʻo le pogisa o elemene pogisa ma le malamalama ma faʻamalieina latou. O iinei o le mea autu o le sailia lea o le paleni talafeagai, lelei tuufaatasiga. Le toʻatele o i latou e talisapaia o le fausiaina o mea, e manaʻomia ni fofo, ona latou te faʻatagaina oe e faʻatino se ata.

Pogisa faitotoʻa faitotoʻa i totonu

O totonu o faitotoʻa o faitotoʻa i totonu o loʻo i totonu o loʻo i ai i mea nei e lelei:

  • , aua e leai se paie i luga o laau;
  • Faia se loloto o mea taugata ma tamaoaiga;
  • Faafaufuaina so o se siosiomaga, e le afaina foi e le eria;
  • O le tuʻufaʻatasiga o le toetoe lava o le toetoe lava o moli uma
  • Le fiafia ma le mautu ma le mautu foliga, lea ei ai se faaiuga;
  • le tomai e tuʻuina atu le manino o le avanoa o le avanoa;
  • Faapipiiina i luga o sitaili filifilia e le tagata faatau.

E ui lava i lelei uma, o faitotoʻa ia e iai ni faʻailoga le lelei. Muamua o mea uma lava, latou te popole i le faʻaaliga vaʻaia o le malamalamaaga i se tagata pogisa o Gamut tamaloa. E tusa ai ma le fautuaga a fomaʻi, faʻapena na faia e ia filifiliga mo i latou o loʻo iai se faʻafitauli i le atuatuvale ma le le fiafia. Lanu uliuli i totonu o le mamanu e mafai ona mafua ai le le lelei fegalegaleaiga.

Faitotoa pogisa i totonu

E tele foi mea le manuia:

  • Soʻo se faʻaletonu (chips, maosiosia, faʻaputuputu) vave ona matauina;
  • Vaʻaia, o le tele o le potu e faʻaititia pe a faʻaaogaina matatini uliuli;
  • A aunoa ma le lelei malamalama malamalama, o le a le mafai ona ausia;
  • Faia se siosiomaga matagofie pe a fai e le mafai ona tatalia se auala agavaa;
  • O le pefu i luga o le pogisa luga o foliga manino, o le a masani ona manaʻomia le fufuluina o faitotoʻa.

Tusiga i luga o le autu: o le lelei o le sao o le Alumini Goaminan ma a latou mamanu foliga [faatau atu le fesoasoani]

Foliga o pepe pogisa i totonu
O le pogisa faitotoa o le a tatau ona faia e masani ai susu faamama

Faʻatulagaina Tulafono o le tuʻufaʻatasia o lanu ma faitotoʻa faitotoʻa i se potu nofomau

Pele ma le matagofie foliga mai ua iloga i ni oloa na faia i lanu uliuli. Ae, tasi le mea e faʻatau ai le faitotoʻa mo le fale, o le isi e lelei ona ulufale i totonu totonu. E taua tele le avea ma mea sese ma le filifiliga o le paleni ma le palette - o le pogisa o le mafai ona avea ma se lagona lelei ma faaopoopo i le aotelega o le mamanu.

E tele filifiliga ua uma ona faʻataʻitaʻi i faʻataʻitaʻiga:

  • Faitotoa uliuli. Lelei lelei agavaʻa i totonu, lea e paʻepaʻe pala, ma o le fola o le efuefu. O le eseese lelei lea o ata.

Faitotoʻa uliuli i totonu

  • Valivali le manaia. O ia auala e sili atu e tuʻufaʻatasia ai ma pepa puipui (Beege, Palele Manao, Malamalama Paʻepaʻe), o le foloa e tatau ona tutusa o faitotoʻa o le faitotoʻa lea, poʻo se moli enaena.

O le flaemen lanu faitotoʻa i totonu

  • Brown Barvas. Lelei le tuʻufaʻatasia ma le puipui o le olive lanu, faitotoʻa o le faitotoʻa i totonu o begee o le a faʻatulagaina.

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

  • Plum, blueberry ma fuamoa fuamoa. O se filifiliga lelei o le mamanu o le potu i Lilac ma le piniki, ae i le tutusa taimi malu.

Faitotoʻa pogisa ma lanu lanu

Saega i le faitotoʻa o faitotoʻa: lelei pe leaga?

Mo soʻo se tasi, o lenei filifiliga filifiliga e mafai ona avea ma filifiliga lelei. O le mea taua e le o le soona fai o le sitaili ma fatuina le saʻo paleni i le va o le pogisa ma malamalama pupula. Ona o le pogisa moni o le a mafai ona avea ma mamafa mamafa, o le a fiafia ma tosina ma tosina ai le mafaufau mo se taimi umi.

Pogisa faitotoa mamanu i totonu

E faʻatagaina ona faʻaaogaina ma lanu uliuli faitotoʻa. Ae i lenei tulaga o loo i ai ni manaʻoga:

  • E tatau ona spacesa le potu;
  • o laʻau laiti o le aotelega o meaafale, e sili atu;
  • o le i ai o le i ai o elemene o le palaso o le tutusa lanu;
  • Sili atu pe a tumu puipui.

Pogisa faitotoʻa faitotoʻa i totonu

Pogisa o le fafie o fafie

E tele ituaiga masani o mulging okela o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o ona po nei. Latou te faʻamatalaina se lapoʻa lapoʻa o le oloa i le maeʻa o le pepa. Tele ituaiga o ituaiga o laʻau e i le tele o le seasea poʻo le lautele o loʻo i le pito o le faʻauma. O lea la, o le filifiliga o loo sosolo i luma pe a fausia ni nai mea e faatatau i mea e faaaoga ai le pisia.

O ata nei o laʻau nei na maua ai le lautele o le faʻaaogaina i le gaosiga o potu o potu i totonu o potu

  • Ormosis. Le ituaiga o laau e le o lautele atu, talu ai ona toetoe a latou mouese atu. Tuputupu Pulea - Guintine. I luga o Islandine Islands mafai foi ona maua ai ituaiga o lenei ituaiga. E taua tele, o le mea lea, e taugata tele i le auala mulimuli.

Tusitusiga i luga o le autu: teuteuga o potu potu - o se auala muamua i totonu o le teuteuga

Faʻapaʻu

  • Paduk. O le malo lea mai Aferika i Sisifo. O se ata mumu poʻo le pa mumu o loʻo i ai i le maʻi mai lenei ituaiga. O le laʻau e vave suia le paolo i luga o le lapisi ma ua enaena. E iloga i se mea e mafai ai ona omia o le a o tatou tau.

Paduk lanu

  • Sili atu. Fasioti fale, e taatele i Aferika i sasae. E mafai ona i ai eseese sukalati lanu - mai le malamalama e toetoe lava uliuli. Atoatoa tetee i le malosi ma se vevela.

Valivali Toe Faatasi

  • Nati. O le tele o fafie ma se lanu enaena-efuefu ei ai le puipuiga mai le sologa, o lea, e tele faʻaaogaina e le au gaosi oloa, ae i se aotelega o meaafale, ae sili o meaafale.

Lanu efuefu efuefu

  • Le mumu. I le igoa ua uma ona e taumateina pe faʻafefea ona iai le faʻafitauli o lenei ituaiga. Ma ua faamaonia le ata.

Valivali ma le pito i luga mumu laau

  • EBonay. E tupu i le teritori o le vaomatua. O ituaiga taʻitasi o loʻo i ai le loloto o le lanu uliuli, ae o le faʻamatalaga e tusa ai ma uiga o tagata uma pe a ma masani.

Laupapa uliuli laupapa laupapa

  • Rosewood. Seisi ituaiga o laau Matafa ma le malosi sili, e faʻamatalaina ai le iai o se lautele lautele o talosaga.

Rosewood lanu ma le tino

I luga o Vitio: O a mea e sili atu le filifilia o faitotoʻa faitotoʻa.

Faʻafefea ona filifili se ofu o fafo mo le pogisa poʻo pepe uliuli?

Doodlery o se mapuea lanu lio i luga o le laupapa masani masani faailoa o le tagata e ona e le o le mauaina se aoga ma le lelei tofo. Ae o le totonu le tatau ona i ai le paleni ina ia aua le ufitia lanu pogisa. E le gata i le parquet ma laumua e talafeagai, ae o le foloa e aofia ai isi ituaiga: kapeta mea, kapeta ma linoleum o le malamalama po o lio pogisa.

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

Faitotoʻa pogisa ma pogisa fola

Lenei e tatau ona e amanaia ni fautuaga, e lelei pe a mafai ona e usitaʻia mea uma:

  • O sea tuʻufaʻatasiga ua avea ma tulaga lautele mo faʻalapotopotoga faʻaonapo nei. O le mea autu o le fola e sili atu i le itiiti ifo i le lua o tamatamai lima pogisa nai lo le faitotoa tapoleni. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faitotoʻa pogisa o le a avea ma se fesoʻotaʻiga, pe a fai o le taualuga, ma o le foloa e sili atu le pogisa.

Faitotoʻa pogisa ma le fola pogisa i totonu

  • E le fautuaina le faʻaaogaina o potu tuai ma faitotoa i totonu o potu laiti, ae leʻi matua le fiafia foi le potu. E le faatagaina le saoasaoa o le ola o le olaga.

Faitotoʻa pogisa ma fola i totonu

  • O le tikeri o le malamalama o le potu e manaʻomia foi e amanaia ai, faʻapea foʻi ma le po o le fogafale pogisa ma le fola, tasi poʻo se isi mea e tuʻufaʻatasia i se mataupu faʻapitoa.

Tusitusiga i luga o le autu: numera numera i le faitotoʻa faitotoʻa: ituaiga o oloa ma faʻapipiʻi metotia (+45 ata)

Faitotoʻa pogisa ma fola i totonu

Faitotoʻa uliuli i totonu o le malamalama

E fetaui lelei faitotoʻa o le Black-Valivali i totonu o le maoaʻe i totonu, o se filifiliga foliga foliga lalelei ma matagofie. Ma mea uma aua o le uliuli o se masani o le a le sau i fafo atu o le masani. O le pavale e mafai ona tuʻufaʻatasia ma toetoe lava o soʻo se nofoaga siʻosiʻomia.

Ina ia faia ni faitotoʻa o le lanu uliuli lanu i totonu, e taua le usiusitaʻi i fautuaga nei:

  • O faitotoʻa uliuli i totonu o le fale mautotogi o le a foliga lelei ma lanu efuefu. Laminate i lenei mataupu e tatau ona avea ma sina mama. O le a avea ma soʻotaga lotogatasi, lava le saʻo o avanoa avanoa.

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

  • O leisi isi filifiliga i le filifiliga muamua o faitotoʻa o pepe, paʻepaʻe pa ma se moli moli. Ae peitai, i le tulaga lea, e manaʻomia le i ai o meaafale poʻo ni elemene o le faʻaiuga o le lanu e tasi e pei o faitotoʻa.

Faitotoʻa uliuli i totonu o le malamalama

  • Lelei le tuufaatasiga - lanu uliuli ma moli pastel ines, lea e faaooina atu e ala i tamai lanu uliuli.

Faitotoʻa uliuli i totonu o le malamalama

Faʻafefea ona taia i totonu o le faitotoʻa faitotoʻa o lauʻeleʻele o ituaiga eseese?

E tele fofo e ausia ai nisi aʻafiaga pe a tuʻu faitotoa pogisa. Tele taimi e masani ai, o elemene, faamalama, ogalaau, puipui, pata, Plants ma le Ameuand ua manatu o nisi auiliiliga.

E masani ona faia e le Platbands le sili ona tutusa ma le lanu ma le faatinoina o le tapoleni. E ui lava e mafai ona latou feteʻenaʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le uliuli ma le paʻepaʻe tuʻufaʻatasiga e talafeagai lelei mo tagata fiafia i le fiafia o fofo.

Dark Dorners ma White Platbands

O loʻo iai metotia faʻapitoa ma le filifiliga o le sitaili, e leʻi faʻapea mai:

  • Tuufaatasi. Le faʻaaogaina o ni lanu ma se faʻataʻitaʻiga o loʻo iai. O mea uma e toe faia le lanu o le faitotoʻa faitotoʻa.

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

  • Feololo suiga. Lanu eseese, ae i se mea laititi. Faatusatusa i le filifiliga muamua, o foliga vaaia e sili atu ona eseese. Ae leai ni eseʻesega faʻapitoa. E foliga mai o mea uma.

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

  • Achromatic feteenai. I eseesega masani, ae o lanu uma lava e tatau ona tuʻufaʻatasia faatasi ma le tasi ma le isi. O le faʻavae e le gata i ni suiga, faʻataʻitaʻiga, paʻepaʻe.

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

I le faʻavae, faʻatapulaʻa i luga o le filifiliga o le lanu, o mamanu e tuʻufaʻatasia ma eseʻese aafiaga ua le auai. E manaʻomia le taʻitaʻia e le fiailoa masani, agavaʻa o mea i mea tau tupe. E masani lava, pogisa faitotoʻa i totonu o le pito i totonu o loʻo taumafai e tuʻu e pei o meaafale. Ae e oʻo foʻi i le fautuaga lea, ma e le o se faʻailoga tonu.

Fuafuaina Filifilia: O ou manaʻomia ipu tioata i le tioata? (1 vitio)

Dark Dourts o eseese lanu (78 ata)

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

Faʻafefea ona ogatasi ulufale atu i faitotoʻa pogisa i totonu: Tulafono faavae o le faʻavae ma le fesoasoani (+78 ata)

Faitau atili