O faitotoʻa sili i totonu o le fale mautotogi o le fale mautotogi: Photo faʻataʻitaʻiga ma fesoasoani mo le filifilia

Anonim

O faitotoʻa o totonu o le totonu o le fale o le a tuʻuina atu le faʻailoga o loʻo leai se mea. O le mea atoa i le lanu o se paolo pogisa ma se malamalama malamalama o se laupapa masani. O se mea e gata ai o se empadimint o le sitaili ma faʻaaoga ma le faʻaeteete.

O foliga ma ituaiga o faitotoʻa o faitotoʻa

O fafie lea o nei faitotoʻa o nei faitotoʻa ua gaosia, e moni lava i le natura. O laʻau e mafai ona oʻo i le 20 mita le maualuga, ma le maualuga maualuga o le parrel o le 1 m.

O se laau o se laau

E mafai ona maua se isi igoa:

  • Congolese Rosewood;
  • '';
  • Bokinda;
  • Aferika piniki lanu piniki;
  • Dicel.

I lalo o le uunaiga o le po outou, faʻapea foʻi ma le faʻafetai i le malosi o le lalolagi, o lenei laʻau mai Aferika, e maua le suʻila ma le auro. O foliga ma le leo o loʻo fuafuaina e se nofoaga faʻapitoa lea o loʻo tupu ai le Congolese Rosewod.

I ona uiga faʻaletino, o le taui e tutusa ma uiga o oak. E toetoe a tutusa fanua e tutusa ma mea e sili ona tupu ai ma le malosi tulaga ese.

O fafie vao
Velea Aveese Chim Cream

O le mea o loʻo i ai se numera tele o mea e eseese ai mea taua e taofia ai fungus, fold, iniseti faʻavae. O le toe faʻaopoopo o se laʻau taua ma taugata. E tatau ona iloiloina. O le mea moni o lenei fafie e faigata tele ona faagaoioia. Peitai, o le tautala i uiga ese, e tatau ona fai atu e uiga i le lanu, aua o le maualuga o oloa mai mea fiafia.

O le feemememe ma le lanu

O lenei lanu o se tasi o le pogisa lanu o enaena. O nisi taimi o le leo e mafai ma i luga o le au uliuli uma. E masani ona e mafai ona feiloai ma mumu-mumu leo ​​- ma o le a sili atu ona manaia. Vaʻavaʻai i le uolanati, e ui lava o le lanu o le nati o le lautele lautele ma puʻeina sili atu le malamalama. E manaʻomia foi le faʻamama ai le tino - i se pogisa pito i tua, o se lapoʻa ma susulu ata e iloga. O le mea lea, o le le fiafia o se igoa.

O le lanu o le vine e masani ona aoga mai itu uma - e le o maitauina i luga o le mea i luga.

Pogisa lanu vine

E leai se alofa moni i lo tatou atunuʻu, ma afai e iai, o le tau e le lava atoatoa. E tele taimi e faʻaaoga ai e tagata gaosi oloa ma faʻataʻitaʻi i le pito i luga ma le lanu o le sili atu. Oak ei ai se lagona manino o loʻo faʻaoʻo atu agai i ata pogisa. Ma le, tagata gaosi tagata ua valiina pe ufitia i le vanimonimo. O faitotoa o le tau maualalo vaega o le tau ma le faʻataʻitaʻiga o le viʻiga ua faia e ala i le tui.

Tusitusiga i luga o le autu: faitotoa ma fola lanu i totonu: Fautuaga mo le filifilia ma le tuʻufaʻatasiga o ata | +65 ata

O le tele o faitotoʻa faitotoʻa

O lenei o le lanu o le mea sili o soʻo se mea o loʻo i ai le tele o lanu uliuli ma se tele o le gaʻo o le laʻau o le fafie. I mamanu faaonapo nei, ua faaaogaina popo, osooso, ma o le sukalati ua faaaoga foi. E masani ona e mafai ona fetaui le fola o lanu o faigofie, le mea. O faitotoʻa i totonu e faia mai soʻo se ituaiga o fafie, ma faʻailoga e maua i le faʻatamaʻia ma va eseese.

Nofoaga i totonu

O le maketi i aso nei o loʻo faʻaalia ai ni suiga ofo ma faʻasaienisi. I le auala o le tatalaina, latou te vaevaeina i ituaiga nei:

  • Tasi ma le taufaifai.

O faitotoʻa faitotoʻa e lanu e faigofie
E lua potu e sili atu ma le sili ona mama

  • Swing ma sliding.

Sliding interm potu e sili atu
O faitotoʻa o faitotoʻa ma le faʻaseʻe o le auala matala

O le tapoleni e mafai ona tutusa ma tioata faʻafesoʻotaʻi poʻo le tele o mea ma e aunoa ma latou. O le faitotoʻa e mafai ona vali pe le vali, o le laualuga e pupula poʻo le matte.

O le au faitotoʻa o loʻo seasea tele ona o le maualuga o tau. O se mea taugata lea. I faʻataʻitaʻiga mai le tau maualalo e faʻaaogaina le faʻauma mai i mea nei:

  • Masani i le faʻatonutonuina ma e le faʻapipiʻiina
  • Laei faafaletagofie mai Ekonolosi, laina lelei, paikocochon;
  • Pvc ata tifaga e manaia.

O mea laiti, o laʻau o laʻau fenefiti o loʻo faʻaaogaina e pei o se mea - o se faʻavaʻa o loʻo faia i ai. Le isi, o le veneer e faapipii i luga.

Veneer Valivali Mea Sili
Veleale-lanu veneer

I luga o Vitio: Valivali Faʻafetai i meafale lelei ma totonu.

Tuʻufaʻatasiga o le lanu e sili atu ma isi lanu i totonu

O faitotoʻa o le mea e fiafia ai i totonu o le totonu o le atunuʻu. Ua fautuaina e tagata ofisa le filifilia o se moli moli o le tino, mo se faʻataʻitaʻiga, pastel bynes e atoatoa - stode o lanu piniki, peach ma le pige.

O le flaemen lanu faitotoʻa i totonu

Ina ia mafai ona vaʻavaʻai lelei ma meaafale ma faitotoʻa o sili atu, filifili le ulu o loʻo faia ai le faʻaaogaina o elemene o le moli laupapa - mo se faʻataʻitaʻiga, o le gaʻo e talafeagai.

O le le fiafia ma le paluga

Went's Valivali Palette e lautele - o loʻo iai le sukalati sukalati, faʻapea foi ma le pogisa lanu viole. Afai o loʻo i totonu o le potu i totonu o le potu e i ai begee, o le lanu e matagofie ma sili atu i le mamanu o le fale mautotogi e le manaʻomia ona faia se mea.

O le flaemen lanu faitotoʻa i totonu

O le faʻaogaina o le teuteuina o le puʻeina tioata faʻamalama poʻo le faʻaofi mai o le master tioata o le a faʻaopopoina ai se faʻailoga taua - e le faʻamalamalamaina ai ni mea.

O faitotoʻa o faitotoʻa ma le tioata mama

O le mea sili e fetaui ma mumu - o sea tuʻufaʻatasiga e mafai ma soʻo se tasi o ata. O lanu uliuli lanu enaena o mea e sili ona taua i totonu o le fale po o le fale mautotogi o le sili sili ona lelei o le mumu. O paolo o mumu o le a faigofie ona faʻafefiloi ma sina lanu uliuli lanu uliuli o faitotoʻa, avatu le tapoleni i le dynamics.

Tuʻufaʻatasiga o le mafanafana ma mumu

O totonu o le fale puipui mumu o le a le le fiafia, aemaise lava pe a fai o le susu susu. Ma le mea sili, e matua tuʻufaʻatasia.

O faitotoʻa o faitotoʻa ma puipui

O le mea sili o le tuʻufaʻatasiga o le paʻepaʻe ma le faigofie, o se faʻavae lea o filifiliga talafeagai. O lea, e mafai ona e faia totonu i potu uma o le fale mautotogi - mai le potumoe i le potu malolo, taele ma isi potu. O papaʻe faʻatasi ai ma le faʻateleina o mea e faʻatagaina e le gata e maua ai le fealofani, ae ia maua foʻi se avanoa sili mo le faʻaalia o mafaufauga. Ua lava lea o le filifilia o mea taua mo le pule, ma le potu i le taimi nei e fesuisuiai Itia e le iloga.

Mataupu i luga o le autu: E taua le faʻatauina o se faitotoʻa faitotoʻa ma se faʻata? Pros ma le lelei [ituaiga o faʻataʻitaʻiga]

O faitotoʻa o faitotoʻa ma paʻepaʻe pa

Efuefu o le a sili atu ona taofia, mautu. O lea o loʻo tusia le lelei ma aso nei. O lenei filifiliga e lauiloa mo le maualuga-tekonolosi ma sisina. Afai tatou te amanaia le foliga o se mea sili atu, ona mafai ai lea ona e maua le maualuga o le tolu o lanu masani - paʻepaʻe, efuefu ma toe manaia. E masani ona faʻaaogaina e tagata mamanuina. Lenei e mafai ona e solia tulafono laiti a ma filifili mea o isi lanu.

O faitotoʻa o faitotoʻa i totonu o le efuefu i totonu

Filifili le faitotoʻa o le lanu viving

E filifilia le faitotoʻa, fuafua i le mea o le lanu o le foloa poʻo le laʻau, ma o fea maumanu ua faʻatumuina. O le aʻoaʻoga i lenei mea e tatau ona i ai i le eseʻesega, ma o se manatu manumalo lea. White Glass Faʻapipiʻiina i totonu o le pogisa Veneter Sporter o le a o ogatasi ma le malamalama malamalama.

O faitotoʻa o faitotoʻa ma blond faʻapipiʻi

O le mamanu o le faitotoʻa e filifilia i luga o le faavae o foliga o foliga. O se isi mea o le a talafeagai ma ata faʻataʻitaʻi - o le coupe pe gagau faʻataʻitaʻiga i le ituaiga o harmonica. Lautele nofoaga e faʻaaoga ai le mamanu faʻatautaia fuafuaina masani.

Sliding interm potu e sili atu

Faʻaitu luga o ato na lauiloa atoatoa atoatoa o mea uma e pei ona vali lava. Gaosi o le New Aferika Boot Boot Veneer e le aoga mai se mea tau tamaoaiga o le vaaiga. Ae tusa lava ma le vali vali faʻatasi ai ma le faʻaputuputu luga o le a faia ai le sili atu. Faitotoa e foliga vaaia ma tosina mai ai.

E le tatau ona fefe le valiina veneer. Na te le ese mai le faalenatura. O le mea lava e tasi e mafai ona fai mai e uiga i le filifilia poʻo le PVC-BOCKED e PVC ata.

O le faitotoa na faia ai le vali Veneer Langer

Aisea e tatau ai ona e filifilia ni faitotoʻa o nei faitotoʻa?

Ina ia fausia se tino pito i totonu, ua lava le faʻatauina o naʻo faitotoʻa, ma ua uma ona faia. Oloa ua sili ona teuteu - o laina saʻo o le a faʻamamafa i ni manatu. O le lanu e fetaui lelei ma le tele o sitaili. O iinei e te le manaʻomia le avea ai o le tagata tufaʻatasi faʻitupu, aua o le a faia e faitotoa mea uma o latou lava - latou te atoatoa.

O faitotoʻa o faitotoʻa e tuʻufaʻatasia ma le le mautonu ma feteʻenaʻi o lanu, o mea teuteu elemene o le a faʻaopopoina alofa poʻo le malosi. E mafai ona avea ma vaega o le itu i totonu na leai.

Mau i luga o le Autu: Fale faitotoʻa mo fale mautotogi mo fale mautotogi: Ata, lanu, mamanu - Faʻafefea ona faia le filifiliga saʻo?

Aoga o mea sili

Filifilia o se Ala Fesootaiga

Tele o oloa e vaʻavaʻaia poʻo tali talita. E tele atu fenua tele e talafeagai mo tagata uma e i ai le manaʻo tele e suia o latou fale poʻo fale i ni auala masani. E tatau ona e sau i le filifiliga lelei - e le gata i le lanu, ae fetaui lelei foʻi, ma sili atu le lelei.

E mafai ona e faʻailoa atu le faʻasologa autu:

  • O faitotoʻa faitotoʻa o oloa o loʻo faia o le faʻaaogaina o le Farynet Fornet. O le tapoleni e tapalu, e i ai se glang totonu.

Douns Fagu Sili Legue

  • Faitotoa mai le orbit faasologa o se ie mai i le pa, faʻapipiʻi pvc ata. E i ai sivala.

Doulders Foinge Orbit

  • O le malaia o le malaia o loo maua foi faitotoa na faia mai MDF. O le PVC ata o loʻo faʻaaogaina o se taupulega. O le faʻavaʻa e faia i pine. O le teuteuga vaega e faia ai lenei faʻataʻitaʻiga lauiloa.

Faitotoa o le ea malulu

  • Omega o se isi tagata tamaoaiga. O le auala e faia ai le MDF, o le faʻauma na faia e faʻaaoga ai PVC ata. E i ai faʻataʻitaʻiga ma se teuteu teuteu.

Doors o le Omega

O a ofutino e fetaui lelei i le faitotoʻa o mea sili?

Naʻo moli moli e manaʻomia i nei faitotoʻa. Faatasi ai ma le fesoasoani mai se eseʻesega aafiaga, o le a maua ai le matagofie ma le taofiofi. O puipui e filifili e fai paʻepaʻe: ma le mea sili le tuʻufaʻatasia turquoise, lanu piniki, lanumoana lanumoana, puputa. Tagata uma fofo le tau fuafuaina.

Doulders o se mea lelei ma le malamalama puipui

Doulders o se mea lelei ma le malamalama puipui

O faitotoa uma

O le tele o tuʻufaʻatasiga o vaega masani: O faitotoʻa sili ma le efuefu, o le pipi, o puipui o le malulu o pastel.

O faitotoʻa o faitotoʻa ma le lanu efuefu

Faʻapefea Ona Filifilia se Laʻau o loʻo i lalo o le Faitotoa o Mea Faʻatasi?

Laminate mafai ona tutusa paolo ma le faitotoa. O faitotoʻa o faitotoʻa e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le pogisa uliuli ma le pogisa ok. Fola e tatau ona i ai fafie.

Faitotoa o le mea lelei ma le pogisa fola

Malamalama mumu e mafai ona i ai ma le faafoliga o sitiseni, Alder, Weightwall po o le auro ok. Tilotilo i le ata.

Faitotoa o le fola ma le fola moli

O le lanu sili e mafai ai ona e suia tele le suia. Ma afai e le aoga se galuega, i soʻo se mea e tatau ona faʻatau ai isi faitotoʻa. Tusi i manatu o loʻo mafai ai ona e ulufale i faitotoʻa sili i totonu o le totonu o le totonu o le totonu.

Filifiliga o lanu, faitotoʻa faitotoʻa ma se tuʻufaʻatasiga ma le fola, plth (2 vitio)

Eseese faʻataʻitaʻiga o faitotoʻa o le faʻamanatuga (48 ata)

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili i totonu o faitotoʻa o loʻo i totonu o potu o gata-o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | + Ata

O le mea sili e fai i totonu o faitotoʻa i totonu o le vai o aso nei: foliga ma le faʻaaogaina i le filifilia | +48 ata

O le mea sili e fai i totonu o faitotoʻa i totonu o le vai o aso nei: foliga ma le faʻaaogaina i le filifilia | +48 ata

Faitau atili