Disw Doors i totonu: O a latou tuʻufaʻatasia ma le a le sitaili e filifili?

Anonim

O mea masani, o se tagata e masani ona vave, i le mea mulimuli ane ua le mafai ona gauai atu. O faitotoʻalaʻau paʻepaʻe i totonu o le fale mautotogi e leai ni tuusaunoaga, ona o se lanu e aoga, lelei ma lautele. O isi lomiga i aso nei ua faʻamutaina lelei i ituaiga, o le tele o faʻafitauli e faʻaalia ai se siʻosiʻomaga faʻapitoa, ma le le mautonu o faitotoa e faʻatatau i soʻo se filifiliga.

Tulaga lelei ma le le fiafia o papala papae

E pei foi o isi mea leaga uma na fofo ai, paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa o loʻo i ai latou le talafeagai lelei poʻo le mea e tatau ona masani ai tagata uma ma:

  • O le lautele - O faitotoʻalaʻau faitotoʻa i totonu o le fale mautotogi o le a maeʻa ai se avanoa.
  • Paʻepaʻe mafai ona faʻatusatusaina ma meaafale i le uliuli ma paʻepaʻe.
  • Afai ua filifilia ni ata pupula, ona le palapala lea o le lanu paʻepaʻe ma le le fiafia o le lanu paʻepaʻe.
  • Faatasi ai ma le tele o le potu, o Gusssy White Dorns foliga atoatoa, latou te avatua se isi potu.

O papala paʻepaʻe i totonu

O le lelei uiga o nei faitotoʻa naʻo le tasi le mea - o loʻo latou filogia tele i se taimi puʻupuʻu, e manaʻomia ai le fufuluina. Ae e fetaui lelei, ua lava le soloi solo ai faitotoʻa i le fesoasoani a le teine, le tele latou te agavaʻa lava.

Manaia stylistic fofo

Paʻepaʻe Paʻepaʻe i totonu o le atunuʻu sa i ai i taimi uma, ma o le aso, sa latou toe foʻi mai lava ia toe tea, ae le toe foliga sili ona manaia pe faapena foi. O loʻo tele vailaʻau fiafia, ma i latou e mafai ona e filifilia le sili ona talafeagai filifiliga mo se faʻapitoa fuaiupu.

Nei o ni nai faataitaiga lelei:

  • O se fofo sili ona lelei o le a avea ma se potu malolo o le faitotoʻa o le auala auala i le Real Beady i le STRO Style ma le tioata tioata pe puʻeina.

O papala paʻepaʻe ma le tioata

  • Paʻepaʻe Paʻepaʻe i totonu o le masani faiga o loʻo faʻamamaina i totonu o le potumoe poʻo le alatele i le sitaili sitaili, aemaise lava pe a fai o le ie o loʻo i ai i matata, stucco ma le tele o mea.

O papala paʻepaʻe i le masani masani

  • O loʻo i ai foʻi faitotoʻa i le tele o mea faʻaonaponei ma eseese faʻapipiʻi vaega, ae o se faʻailoga iloga e mafai ona tuʻuina atu pe a tuʻufaʻatasia ma paʻepaʻe papota.

Tusitusiga i luga o le autu: O le pauna lanu lanu i totonu o le vai o aso nei: foliga ma fautuaga i le filifilia | +48 ata

O papala papae i le mamanu o nei

Pouliuli mea ma faitotoʻa faitotoʻa

E toatele ua sese o paʻepaʻe faitotoʻa o totonu o le fale o loʻo tuʻufaʻatasia na o le pastel lanu. O le teuteuina o le potu e le afaina ai le filifiliga o le faitotoʻa, naʻo le stylistics o le potu o loʻo ofi ma moli moli. O le atoaga o se fatu malamalama ma se folo pouliuli o le a foliga, ma afai o le muamua na filifilia le lanu o le fola, o le a faia ai se poto faapitoa.

O papala paʻepaʻe ma pogisa

Na masani ona filifili e tagata paʻepaʻe le tagata mamanuina e taofi ai le faʻatusatusaina, ma o meaafale e manaʻomia e filifili sina malamalama teisi. Ae tasi le elemene mai le potu atoa e tatau ona faʻafetaui le faitotoʻa faitotoʻa, e mafai ona e filifilia se pronth, o se laulau poʻo se faʻamalama o le tutusa lanu.

Pogisa fola ma paʻepaʻe paʻepaʻe

I luga o le vitio: Ua tatou gagau stereotypes e uiga i le paʻepaʻe lanu i totonu.

Snow-paepae faitotoa tuufaatasi ma isi itu i totonu o totonu

O le mamanu o le potu ma le faʻaaogaina o faitotoʻa o faitotoʻa o loʻo faʻamamafaina le eseʻesega ma fesoʻotaʻi o le tali filifilia. A e mafaufau i galuega fatufatu, e mafai ona e faamamafaina ni filifiliga na ave:

  • Scandinavian sitaili. Malamalama malamalama ma le filifilia o le malamalama o le malamalama e faia le matafaioi o le paepae i le paepae.

Papala papala i le scandinavia i totonu

  • Igilisi sitaili. O le pogisa ma le palapala lanu o meafale ma wallpapers o loʻo faʻaaoga o se vaega matagofie ma paʻepaʻe paʻu.

Laisene faitotoʻa i le Igilisi Initaneti

  • Neooclasistic po o aso nei. Faamatalaina i le faʻaaogaina o fetauiga poto ma isi elemene o le pule, o le tuʻufaʻatasiga o le a maua ai se taua taua.

Tagata paʻepaʻe

  • Farani faiga. Atinaʻe ma faʻamaoniga o le natura o mea filifilia na tatau ona faʻaaoga pe a faʻamalosia fale pueamau, ina ia tapunia e le paʻepaʻe paʻepaʻe le potu i le mafanafana ma le malamalama.

Fale Farani i Farani sitaili

Tusa lava poʻo le a le ituaiga o totonu, e tele potu e sili ona manaʻomia le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o faitotoʻa o laʻau anamua o le a fesoasoani i le saturate ma faʻailoga faʻapitoa.

Talanoaga

O le masani a le masani a le sitaili e toetoe lava filifilia tagata uma. O se potu ma le paʻepaʻe o faitotoʻa faitotoʻa i le taimi e tasi e foliga lautele, matagofie ma aoga. O le maeʻa o le vaʻaiga o le potu o le a saunia. O faitotoʻa a le au paʻepaʻe i totonu o le a tuʻuina atu se faʻasologa faʻapitoa ma le atamai o le potu, e mafai ona faʻaaogaina i soʻo se potu, o le taposa e pei o le ata autu.

O papala paʻepaʻe i le masani masani

O le faʻaaogaina o tioata tioata faʻapipiʻi i tui e talia mai, o loʻo faʻamamafaina ai le faʻaaliga vaʻaia o le avanoa.

Paʻepaʻe faitotoʻa ma tioata i le masani ai

Itu faaonapo nei

I totonu o sitaili o onapo nei, o se itu e sili ona iloga i luga o le maualuga-tekonolosi. Lenei ua tuʻufaʻatasia ma le saʻo, laina o laina, achromatic lanu (paʻepaʻe, uliuli, efuefu), le faʻaaogaina o uʻamea ma tioata. A filifili e sili atu le faia o le fiafia i ie ma chrome elemene, o le faʻataʻitaʻiga ma le faigofie o le a foliga lelei foi.

Paʻepaʻe Paʻepaʻe i totonu o le sitaili o Hu tekonolosi

Atunuu

O le faʻavae o lenei faiga o le faʻaaogaina o le artic fofo. O faitotoa e masani ona masani ai i laʻau masani, o loʻo iai mea taumafa e mai i luga o mea totino. E masani lava, o le kamuta kamusa e faʻapipiʻiina i le siʻosiʻomaga.

Tusitusiga i luga o le autu: Input Deaters ma le pisapisao le mautonu: ituaiga o mea e faʻaaoga ma filifiliga filifilia

Laʻau paʻepaʻe faitotoʻa

Faamoemoe

O le faʻamaonia o se pupula (sili atu masani pastel) lanu palette, o le tuʻufaʻatasiga o Farani sili ona faigofie ma le faigofie faigofie. Lenei o papaʻe papaʻe ma tioata faʻapipiʻi. E tatau foi ona aumaia foi le faatosinaga i le faiga o meaafale, e le tatau foi ona pogisa. E le gata i lea, o aitema uma e fautuaina e muamua-fausiaina se auala faʻataʻitaʻi.

White Dear Resward Style Dorners i totonu

O le a le mea e le tatau ona tuʻufaʻatasia tagata paʻepaʻe

Lanu paʻepaʻe e masani lava ona talafeagai mo soʻo se lanu, ae e i ai taimi pe a le ofi faitotoa paʻepaʻe i le aotelega o le potu:

  • Afai o pa puipui ua filifilia e le lanu o nifo nifo, e tusa ai ma le kiona paʻepaʻe tui, o le a latou foliga le fefefe.

Papala paʻepaʻe ma pa o nifo elefane

  • Faʻaleagaina le vaʻai ma le itupa o se lanu enaena enaena poʻo le masuraged-pigeolo paolo.

Paʻepaʻe faitotoʻa ma lanu enaena

  • Afai o le tatala le filifiliga o loʻo avea ma mea teuteu poʻo fugalaʻau, o le paʻepaʻe paʻepaʻe, o le ofu paʻepaʻe o le faitotoʻa o le a toe faʻataʻitaʻia ai se auala e le o iai ma se tulaga matagofie.

Paʻepaʻe faitotoʻa ma puipui puipui ma le Palota lolomi

  • Afai e leai se mea o elemene o le paʻepaʻe, ona le manuia lea o le ata Lautele. E tatau ona tumau le fealofani.

Tagata paʻepaʻe i totonu o le pogisa i totonu

Faʻataʻitaʻiga o papaʻe o potu i totonu

E tusa ai ma mea e mafai ona gaosia ai ni faitotoʻa, paʻepaʻe faitotoʻa e ala i le faʻaliliuina, sliding, nofofua ma feoaʻiga. O le muamua e le fautuaina e faʻapipiʻiina i le vaapiapi o nofoaga, ae o le aau o faʻataʻitaʻiga (pe a tatalaina i ai) e le faʻalavelave i le fua fua ma faigofie ona faʻagaioia.

Faʻaseʻe paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa

Lua faitotoʻa lomiga o loʻo fetaui lelei i se lautele o le tatalaina, tele lava na faʻapipiʻi i le faitotoʻa i le potu malolo.

Swing bradive brownve papala faitotoa

O faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e mafai foi ona tuʻu i lalo mai le faitotoʻa uma faitotoʻa. O le ituaiga o le tatalaina e masani ona manatu i ai le harmonica faiga. Ia, afai o na faitotoa o loʻo faʻatasi mai le tioata manino - o se ata faʻapitoa faigofie ma le ea.

Gagau papala paʻepaʻe harmonica

Paʻepaʻe faitotoʻa ma le swivel memosm foliga muamua. I le pe leʻi maeʻa, latou te le eseʻese mai ni masani, ae matua talafeagai e faʻagaioia ai.

Paʻepaʻe Paʻepaʻe i totonu o le 'auala faʻafefeteina

Lulu paʻepaʻe faitotoa

O le faigofie filifiliga pe a fai o le filifiliga ua avea i le fiafia i le lamolemole papae. O le tapoleni e valivali ma paʻepaʻe enamel pe o loʻo teuteuina i le MDF potu, lamite. O na faʻatusa o faitotoʻa o faitotoʻa e taugofie, o loʻo faʻaaogaina i ofisa ma potu ua fuafua e apitaga ai.

Mataupu i luga o le autu: fuafuaina o faitotoa mo se leoleo

Lulu paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa i totonu

E masani lava, o faitotoʻa paʻepaʻe paʻepaʻe e faia i foliga o le taia momomo, ae o loʻo iai foʻi tali ma filifiliga e fai mai ai tioata Matte.

Lulu paepae faitotoa ma matte tioata vaega

Paʻepaʻe papaʻe faitotoʻa

O le sili atu le faʻatumuina o faitotoʻa o le paʻepaʻe faitotoʻa. E mafai ona faʻaaogaina lelei e le gata i le fale, ae o loʻo i ai foʻi o ofisa, o faleʻaiga. E le fautuaina le faʻaogaina i potu moe o loʻo leai se faʻamamafa i lenei potu malolo. Gloss faia se mea faitino atagia. Lenei ua ausiaina i le faifai pea o le tuai o luga o luga o le tele o le tele o le va o valevale po o le polyester.

Paʻepaʻe papaʻe faitotoʻa

O nei faitotoa o loʻo faʻatinoina ai o loʻo faia muamua, o loʻo faʻamamafaina ai lo latou faigofie. E le tatau ona matitiva, o se vaipuna e faʻapopoleina uma le matagofie o le faʻatinoga.

Paʻepaʻe papaʻe faitotoʻa i totonu

O papala papae ma patina

O faitotoa faapitoa na faia i lalo o le mea tuai foliga maise tulaga ese tulaga ese. O lenei aafiaga e ausiaina e le aveeseina o le pito i luga o laupapa pito i luga o fafie seia uma le tau o le tau o le auvae. O le tele foi o le masani ai o le fausaga o le mea e iloga. Ua tumu i unala uma i le paepae, o le ata faʻatusatusaina ua ausia.

Paʻepaʻe faitotoʻa ma Pavale

O le a manaia tele le potu pe a fai e te filifilia ni oloa muamua. O se tamai elemene o le palaʻai i luga o le tapoleni o le a tuʻuina atu ni papaʻe papaʻi o se manatu le mafaamatalaina.

O papala papae ma patina

Paʻepaʻe faitotoʻa ma le faʻaleaogaina

O le faʻatonutonu o faitotoʻa a le paʻepaʻe e mafai i totonu o le fogafale mai fafo, ma ua faʻaaogaina i luga o lenei faʻafitauli ese, e oʻo lava i le manino o le lega o le uamea poʻo le faʻaaogaina o uʻamea poʻo le palasitika.

Paʻepaʻe faitotoʻa ma faʻapipiʻi faʻapipiʻi

Faitotoʻa e mafai ona maua se faʻafitauli i itu eseese itu. O lea, o le taʻitaʻiga masani e aofia ai le auai i le filo ma puʻe, na faia i lalo o anamua, o masini faʻaonaā - faʻaaogaina i lalo, geometric mamanu ma sili atu.

Paʻepaʻe faitotoʻa ma le faʻatauga

Ina ia faia ma le saʻo faia se suʻesuʻega, o fea aso e filifilia, e manaʻomia le amanaia fautuaga, ma e faigofie ai ona faʻasino i le mamanu ina ia tusa ai ma le lautele.

Lima faigofie fautuaga pe a faʻatau faitotoʻa faitotoʻa (1 vitio)

Paʻepaʻe Paʻepaʻe i le 'eseʻese mamanu (66 ata)

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Paʻepaʻe faitotoʻa faitotoʻa - o le teuteuina teuteuga mo soʻo se totonu

Vaega o le faʻaaogaina o le malamalama faitotoʻa o loʻo i totonu: ituaiga o filifiliga | +70 ata

Faitau atili