Auala e Filifiliina ai le Mea Ma Faapipii le fola mai Larch

Anonim

O tausaga uma lava, e sili atu le tele o fale fou mea i luga o fale teu fale o faleoloa fausiaina. E ui i lenei, e tele tagata faʻatau e manaʻomia oloa na faʻamaluluina mo le tele o tausaga. E matua moni lava lenei mea mo mea teuteu. Ma, o le filifilia o se pito i fafo, e taofi e le tagata faʻatau lana filifiliga i luga o le laupapa masani-laupapa, lea ua leva ona taoto.

E toatele e le o iloiloina le laʻau ona o lona alualu i luma ona faʻamalieina ma faʻalagolago i faʻafanua. Peitaʻi, o loʻo iai ni ituaiga laʻau e sili ona lelei mo meatotino faʻavae. O se tasi o nei ituaiga o se siberian larch. Sa faʻaaogaina i le fausiaina o se mea leaga tele. Na faia foi ni nai mea fafie, ma le sili ona lelei tulaga, e ui lava o taunuʻuga faifai pea o vai.

Auala e Filifiliina ai le Mea Ma Faapipii le fola mai Larch

O le sikulukalaitu o laupapa mai le larch e talafeagai mo le gaosia o fola i faletaele ma taele. I le pito o pito o le ogatotonu o laupapa o le vaega o 'olo. O lea, o le Komiti Faatino o loʻo faʻataoto mai o le a le tuʻuina atu le tele o faʻafitauli, ma e le tele se taimi. E mafai ona e tiʻetiʻeina le fola mai itu larch opeor i luga o le matala veraandahs poʻo le au o tagata. Faaaogaina larch ma i le taimi o le faʻatulagaina o oloa o vaʻa.

Lelei o le trasch feusuaiga

I le faʻaopopoina o le tumau, e aoga le matauina o le faʻataʻitaʻiga o mea. Faafetai i lenei, o fafie fua "suamalie." E le o ni meaola laupapa uma e mafai ona mimigiina le mea mataga. O le laina o le laina o le auala e maua ai le televave o le susu, o le mea na e ofi ai, e aunoa ma le fiafia i le pito i luma. O le mea lea, o le fale mautotogi e tatau ona tumau mo le olaga o le masini fealoai.

E ui lava i le mea moni o Larch e i ai se fausaga faʻaʻotaʻomaga, e iai ai lo latou vevela vevela amio. O le iʻuga, o fola i totonu o le fale o le a le manaʻomia e pipii faʻatasi ma kapeta poʻo alato. O le a latou mafanafana e oo i le taumalulu. E le o le teuteuina o le fola uma e mafai ona mitamita i na uiga lelei. O nisi e sili atu le malulu e oʻo lava i le taumafanafana (popcelain conteward, i fafo i fafo).

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o le faʻamaloloina o le tuʻaiga

Auala e Filifiliina ai le Mea Ma Faapipii le fola mai Larch

Talu ai o fafie o le 100% o mea faauo mea fai mea, o loo saogalemu mo le soifua maloloina o tagata. O nai tagata e iloa o le Siberian Larch e aofia ai phytoncdides. O nei vailaʻau na mafai ona faʻaleagaina ai siama o loʻo i le ea ma mafua ai faʻamaʻi. O loʻo latou aʻafia tele le tulaga lautele o se tagata, ia faʻamalosia le faʻaleleia o le faʻaleleia atili ma le faʻaleleia atili o le faʻaleleia o le galuega a le tagata manava.

O le mea moni o tagata o loʻo nonofo i totonu o fale na teuteuina i le komiti laupapa mai siberian roanch e itiiti o le mafatia o le tiga ma le malu faʻasaoloto. E aoga le matauina o le Siberian Larch o loo i ai Gum. O lenei mea e taofia ai le rotation faiga ma puipuia le foliga o le fungus ma suia.

A o le ata, na fai ai le laupapa ata mai le sipela mai le siberian larch ua fai ma sui o le 12 ata. E i ai se mea sili ona lelei ma teuteu ai se potu. E faʻaopopo atu i mea lelei uma, e tatau ona maitauina le manaia o le leo o le laufanua mai le siberian larch.

O vasega vitio o loʻo manatu i le vitio nai lo le eseese ma le mea e tosina atu ai pe a filifilia, faitau aʻo leʻi faʻatau:

Foliga o Larch Storation

Mo le fola e tautua ai mo le le-le-o le tasi sefulu tausaga, e tatau ona e faia le faʻaaogaina le faʻaaogaina galuega. O laupapa e tatau ona matua lautele. A faʻapea na faʻatagaina le mataʻupu i le taimi o le faaputuga, o le faʻagaioiga o gaioiga o mea o le a matua faʻaitiitia lava. Ona o le le tutusa avega tufatufaina, o ponaivi tufuga ua suia. I le iuga, e tatau ona suia i mea fou.

E tatau foi ona e mafaufau i le velisela. Soo se mea o totonu, ma fafie o mea masani e tatau ona sau ai le ea. O le mea lea, o le lalagaina o laupapa fatuga o lo o faia i luga o le lagsi. Ma e tusa lava pe leai se avanoa i le va o le lagē o loʻo tapunia i le malosi o mea, e le tatau ona latalata i le komisi o feusuaʻiga.

Afai o le fola o loʻo taʻoto i le fale mautotogi, o loʻo i luga o le fogafale muamua, e tatau ona vaʻaia o le sili-tulaga sili ona lelei o le vevela. Ina ua maeʻa uma, ituaiga o feusuaʻiga o le a iai i luga o le tuaoi o vevela vevela ma le le mautonu nofoaga. Ona o le paʻu o le vevela, o le komiti e na ona tuʻua loa, ma o le fofoga o le a faʻasaina.

Mataupu i luga o le autu: tuaoi mo pepa pepa puipui

Auala e Filifiliina ai le Mea Ma Faapipii le fola mai Larch

O le folasaga e tatau ona faʻafetaui i tulaga o le potu lea o le a gaosia e lona aea. O le mea lea, ua mafai ona folasia mea ina ua aumai. E ao ona alu i le potu mo le 5-7 aso. I le taimi lea, o le a faʻaogaina le fafie i le vevela vevela ma le tulaga o le le fiafia i ai.

E sili le faʻatau atu o se mea sa faʻatautaia i ni auala faʻapitoa e siʻitia ai le faʻagaioiga o le laʻau. E mafai ona e faia le faʻatulagaina o oe pe naʻo le ufiufi ma le vali. Ina ia le faia se foliga manaia o le taimi o le gaosiga, e manaʻomia le faʻaaogaina o ata manino ma vari.

E taua tele le faʻalogo i le i ai o oo mea i nei oloa. Afai o loʻo iai, ona mafai ai lea ona faʻafouga o le pito i luga o le itupa o le tino. E mafua mai i le mea moni o lau ols e sili ona tumu i le fausaga o le laau. I le taimi lava e tasi, o le faʻaaogaina meatotino a le mea leaga faʻaleagaina.

Larch laupapa

Auala e Filifiliina ai le Mea Ma Faapipii le fola mai Larch

Tusa lava pe maeʻa le faʻapipiʻiina e tulafono uma, e manaʻomia le tausiga o le laʻau. E tatau ona e faafouina faiga puipuia le vaega puipuia. Pei o se tulafono, e tatau ona faia i le taimi e tolu tausaga uma. Peitaʻi, e mafua mai uma lava ona fuafua i le siata o le Vaʻa a le potu.

I nisi potu, e tatau ona e faʻafou le nofoaga puipuia i tausaga taʻitasi. E mafai ona toe faʻafou mai le vaega puipuia atoa, ae naʻo vaega na faʻaleagaina. Ae o le i faia se sooupu puipuia i se vaega o vaega, e tatau ona fufulu.

I le taimi e faʻamamaina ai e le manaʻomia e faʻaaogaina vailaʻau o le fale. Afai e leai se mea e te ono susu ai le faʻamamaina, ona sili atu lea o le masani ai o le laualuga o le fola. Afai e manaʻomia le fufulu fola i totonu o le fale mautotogi, ona e tatau lea ona e faia le susū, ae le o se susu susu. Ina ua maeʻa le faʻamamaina, e manaʻomia e soloi le fola ma se ie matutu. Ina ia taofia le vave o le afā o le nofoaga puipuia e mafai ona tuu i luga o le fogau o fala.

Leaga o se laupapa pito i luga o Larch

Auala e Filifiliina ai le Mea Ma Faapipii le fola mai Larch

Le le lava o fola mai ia Larch e mafai ona mafua ai le latou tulafono maualuga. Ae, afai e te manatu o le mea moni o lenei laʻau o se tasi lea o le pito sili ona faʻasoasoaina, o lona tau o tau o loʻo faʻamaoniaina. E mafai ona e faʻatauina ni paluga o le tau e tau le taugofie. Ae ina ua mavae ni nai miti a luasefulu tausaga o le a latou suia i ni fou. March mafai ona faagaoioia e senituri.

Tusitusiga i luga o le autu: faapipiiina o MDF panels ma o latou lava lima (ata)

I Europa, e mafai ona ta fetaiavale i lapisi na fausia 500 tausaga talu ai. Iina, i le taimi o le faʻatulagaina o fola, sa faʻaaogaina se siberian na faʻaaogaina. Ma o fola i nei taga i lenei aso o loo sili ona lelei tulaga.

O le isi ua le lelei o le le fiafia i le afi. Ae paga lea, o le fafie uma o le fafie e maua ai lenei mea leaga. E oo mai i le taimi lea, e iai faamatalaga faapitoa e foia ai le faafitauli fua. A maeʻa ona faʻagaioia fafie e tetee atu i aafiaga o le afi.

I le faaiuga, e mafai ona tatou faʻapea, e ui lava o le tuʻuina mai o mea taua faʻaonaona nei e le faʻatau mai ai lona alofa. Ma mo le faʻatulagaina o le fola, o se mea mautu ma matagofie o le siberian larch e atoatoa.

Faitau atili