Faʻafefea ona aumai moe taʻavale i le fale e le tagata fofo

Anonim

Faʻafefea ona aumai moe taʻavale i le fale e le tagata fofo

O le mea e tatau ona e iloa muamua le taua i le au moe

O le faʻafitauli o le tulaʻi mai o le moe o pepese talu ai nei e le o le selau tagata. E sese le talitonu o nei iniseti e foliga mai i tagata le lelei o tagata poʻo totonu o fale laupapa i luga o mea tutusa. E mafai ona aliali mai le moega i le fale moe pe a faʻatau mai meafale fou pe nofo pe a alu ese mai le tasi fale i le isi. Talu ai o nei talafa nati lava, ma o la faʻateʻaina e le tatau ona tuai. Spinning, e mafai ona "Pueina" le Gaou Atoa Atoatoa Fausia i totonu o nai masina.

Le faʻafitauli talafeagai e avea ma tagata nofoia o taulaga o taulaga. Faateleina, latou te manatunatu pe faʻapefea ona aumai ni moega o le moega mai le fale mautotogi mai le fale mautotogi. O le itu o moega o moega e faʻatusatusa i le apu ponaivi. O fua o ia e faʻatagaina ai i latou e ulufale mai i le tasi mautane i le isi e ala i le Slots i le Asthes, o nicks, ma isi. Muamua o tagata uma, pe a latou saʻilia a latou suʻesuʻega, e tatau ona e faʻalogo i le fagupuu i totonu o kapeneta, latou te fiafia ai e nonofo ai. Le isi, e mafai ona e vaʻai i se ie puipui ma laupepa e momoe mo le i ai o le toto o le toto, lea e foliga mai o latou fasi.

Fono. E mafai ona vaʻaia le moega i le po i le faʻafuaseʻi o le malamalama. Ae e tatau ona e manatua foʻi nei gaioiga e tatau ona faia vave 'iniseā e vave ona agaʻi atu.

E le gata i lea, e mafai e bugs ona nana i tua o valiina, i le lagi o le upu, faamalama ma faavaa faitotoa.

TAUA! E le o se mea e manaʻomia le nana o le ō mai o nei iniseti mai tuaoi. O le susunuina o le tasi fale mautotogi o le a le aumaia le aafiaga manaʻomia, ma ina ua mavae se taimi oi latou o le a foliga mai. I se faʻaopopoga, o le lamatiaga o le vao ma fualaʻau o le pulumu, aveʻesea ai latou sili atu faigata. E manaʻomia tele le taimi lea.

O le talosaga i se faalapotopotoga faapitoa ma nisi taimi e le mafai foi ona foia ai le faʻafitauli, "tagata faʻapitoa" e faʻapopogai ai nei iniseti e mafai ona faʻaaoga auala le talafeagai. Faʻafefea ona aveeseina le au paʻu paʻu o le a tutoʻatasi oe e ala i le faitauina o le tusitusiga.

Faʻafefea ona aumai moe taʻavale i le fale e le tagata fofo

Faʻafefea ona aumai le moe moe i le fale

E manaʻomia le amataina o le faatafunaina o faʻafitauli mataʻutia i se taimi vave. Tufatufa atu metotia nei:

  • Vailaau metotia (Aerosols, Crayons, Gels)
  • Faaletino (faʻaalia i le maualuga pe maualalo le vevela, o le faʻaaogaina o se sua o le faʻamamaina)
  • O Fork Fofo (vineta, Keysene, Turpentine, Herbs)
  • Valaʻau se tautua faʻapitoa

Mau i luga o le autu: Aisea o le palasitika faamalama i le fale afu ma pe faapefea ona e aloese mai ai?

E le o nei auala uma e ono sili ona aoga i le faaputuga ie puipui. Faʻafefea ona aveeseina i latou i le fale matou te faitau atili ai.

Faʻafefea ona aumai moe taʻavale i le fale e le tagata fofo

Faʻafefea ona aumaia moe taʻavale mai le fale mautotogi ma le fesoasoani o se tulaga faʻapitoa

Mafaufau i vailaʻau faʻataʻitaʻi pe faʻafefea ona aumai ni moega moe i le fale. Afai o Cissites o loʻo i ai i tuaoi, o le togafitiga e tatau ona faia i le taimi muamua o le lumanaʻi e le mafai ona toe ulufale i le fale puipui i luga o le vertising i luga o le vertiption system ma e ala i totonu o le vela.

E faaumatia iniseti, e mafai ona e faʻaogaina le aerophers, gel. Ae o le sili atu vailaʻau na iloa ai le puʻeina. E tele a latou manatu e sili atu le manatu o iniseti o iniseti e faatusa i le efuefu ma gel sui. O ia meafaigaluega ua faʻailoa mai e le siʻitia lelei, ua leva ona latou taofi le galue, o le fea e taofia ai le naʻo tagata laiti, ae faʻapea foi ma a latou larva. O faʻataʻitaʻiga o fualaʻau toto e mafai ona avea ma mea, faʻafoega, carbofo o.

Aʻo lumanaʻi le faiga lea, o mamanu e tatau ona saunia:

  • Aveese ni kapeta, maota, moe lino, meataalo
  • Meafale e sui i le tasi nofoaga
  • Ipu pusa pe ave ese mai le fale
  • Ave mai le fale i le fale ma fagafao

Faʻafefea ona aumaia moe taʻavale mai le sofa o latou lava? Ina ia faaleleia le tulaga lelei o le taualumaga, ua fautuaina i le faʻamaeʻaina muamua o le moega ma se sofa e faʻaaoga ai se moli uila. O na gaioiga e faia ai se faʻaopoopoga o le atoatoa mai lea gaioiga. Ona alu lea i le faʻaleagaina o iniseti ma le fesoasoani a vailaʻau.

Faʻafefea ona aumai moe taʻavale i le fale e le tagata fofo

Pe a fai o le faia o le faʻalavelave, e manaʻomia:

  • Tausi lau oe lava puipuiga Fai mea totino o le puipuia ma ofu faapitoa
  • Sauni se fofo e tusa ma faʻatonuga mo le vailaʻau
  • Togafitia le mafuaʻaga mafuaʻaga o le faʻaputuputu o le moega o le moega. E aoga le manatuaina e tatau ona sili atu le mamafa o le fofo i le mea e tupu ai ma le malupuipuia malu (moega, sofa). Le aofaʻi o le vailaʻau faʻalagolago i le tele o potu ma nofoaga faʻaalia.

A maeʻa le faiga o le faʻatupeina, e aoga tele le clateopport, nofoa ma se fofo o sora. Toe faia le faʻamamaina ma le tui o le mama ina ia mafai ai ona aveese mea totoe o meaola. E aoga foi le fuaina o nofoaga. A faʻaaoga ni vailaʻau masani ua leva na faʻaaogaina, ona faʻafetaui uma luga o luga e le aoga.

Pe a fai le faʻalavelave ma le Powder, Gel tapenaina poʻo ni ata, toe gaosia e tatau ona faia i le vaiaso-sekone. O lenei faiga o le a faʻatagaina e aveese le fanau, lea e aliali mai i fuamoa ma tagata matutua.

TAUA! I se vailaʻau o fale ma fale fagafao, e iai fanau, tina maitaga ma tagata e laiti i le eleele, fuafua i se isi nofoaga.

Mataupu i luga o le autu: Matou te iloiloina uma meatotino a Gf 021 ma isi foliga tutusa

Mea e le mafai ona gaosia ma vailaʻau e tatau foʻi ona faʻagaioia. O nisi nei o auala e fesoasoani ai i le teuina o kapeti, maota ma meataʻalo a tamaiti mai faʻamaʻi ma ao i le fale:

  • taulimaina meataalo, link ma kapeta steam ie
  • Fufulu ofuvae i le vevela o le itiiti ifo 600 s
  • Na faʻaliliina le faʻalili i lalo o le vevela i lalo ole -200 c

Faʻafefea ona aumai moe taʻavale i le fale e le tagata fofo

Faʻafefea ona aumai moe taʻavale e tagata fofo

O le aveesea o le moega o le moega i le fale ma le fesoasoani a tagata Fork Fromedies e sili ona taugata i le auala sili ona tamaoaiga, ae i le taimi e tasi le aoga.

I le finauga i nei iniseti mai metotia a tagata, o mea nei o loʻo faʻaogaina:

  • Vili
  • Faaaogaina herbal
  • Turpentine
  • Kerosene
  • Amonia

Faʻafefea ona aveʻesea le moega o le moega ma le vineta? O le faʻaaogaina o le vineta poʻo le acetic acid o le auala taugofie. Ae e mafai ona aoga, talu ona mafai nei ona fasiotia ai nei siama. O le lamatiaga o loʻo i ai nei o le a mafai ona mafua ai ao, e matua faigata ia ausia.

O le vineta e mafai ona faʻaaogaina e avea ma puipuiga. E mafai ona latou taulimaina avanoa, Plinthes, faamalama pou. Ae aoga le manatua o le a vave ona lolofi atu ma faʻatupulaia le a faʻaauau ona faʻatautaia soo.

Vineka poʻo le aano e mafai ona faʻaaogaina ma nisi vailaʻau. Faatasi ai ma i latou, o le a ia fefe ese mai lou fale ma le malosi o le gaosi mo se taimi umi. O nei fefiloi nei:

  • Vinega ma Amona o le ava malosi ma le maliu i vaega tutusa. O le fefiloi e mafai ona fasiotia le iniseti, pe a fai o se spray tuusaʻo i luga o le ao.
  • Vinega ma le wormwood. Mai le Wormwood e tatau ona e faia se decoction ma palu ma le vineta.

E mafai foi ona faʻaaoga le Devitet o se auala o tagata. E le aoga le gaosiga i luga, ae e mafai ona faʻaogaina le Deturay e mafai ona faʻaaogaina saʻo i luga o moega. Mai lenei ava malosi e sau vave.

Faʻafefea ona aumai moe taʻavale i le fale e le tagata fofo

O le fefiloi o le kerosene ma le napthalene ma le tele o le mea ua faamaonia e le leaga. E fefiloi i vaega o le 20: 10: 1. O le faʻaiuga o le fefiloi ma le pulumu e faʻagaioia e nofoaga o le iniseti o faʻaputuga.

Ole taumafanafana e mafai ona avea ma tutoʻatasi o loʻo faʻaaogaina e avea ma se faʻauiga. O le ava malosi e mafai ona sasaa i totonu o se tamai koneteina ma tapuni i le nofoaga o faaputuga o moega.

O le suavai vai e mafai ona fasiotia ai moega, ae o le faiga e le mafai ona faia i luga o le moega po o le moega. Ma le isi, o le a le mafai na ia taofia le toe faaali mai o iniseti.

O loʻo faʻaaogaina foʻi vailaau vailaau e tau ai le iniseti. Ae o loʻo latou aoga e fai ma faʻasao pe faʻafefe. E iai laʻau e pei o le vevesi ma Pyrteum. E iloga i latou e se manogi le lelei mo bugs ma mafai ona tausia le osofaiga o iniseti mo sina taimi. Ae, e taua le matauina lelei o le mea leaga i luga o le 'eleʻele o le vao o le vao e faavavau.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaosofia se laulau kofe ma ou lava lima

O le tausiga e mafai ona tuʻu i lalo o le uila pe i tafatafa o le moega, o le a le faʻamuamua ata i fafo, o le isi foʻi lea i fafo atu o le fale poʻo le fale latou te le sosola ese.

TAUA! O mea uma o le faia o mea uma o le faia, e aofia ai ma siama, e matua oona. O le mea lea, e tatau ona faʻaoga ma faʻaeteete i ni vailaʻau. E le mafai ona latou agavaʻa mo fagafao ma mo tagata. E tatau ona faʻaaoga lelei auala e puipuia ai, aua e oʻo lava i paʻulima totigi o le paluga e mafai ona susunuina.

E ui lava e le aoga le fofo o le vailaʻau o le vailaʻau, e le manaʻomia le fiu atoa mai ia i latou. O le a mafai ona latou tautua pe a fai o le tauitaua tele, ona tasi lea ma le taimi nei ua uma ona faaaogaina.

Faʻafefea ona aumai moe taʻavale i le fale e le tagata fofo

Faʻafefea ona aumai moe taʻavale: luʻi se brigade brigade

O tau tutoʻatasi o tauiviga e le masani ona aveese mai nei siama. I lenei tulaga, o le fuataga faapitoa o tagata faafomai e mafai ona avea ma na o le auala e na o le pau.

O le luʻi o tagata tomai faʻapitoa ua manatu o le sili ona aoga auala e tau ai faleoloa.

E i ai ona sao:

  • E leai se mea e te tutoʻatasi ai le suʻesuʻega mo le vailaʻau e faʻaumatia ai tagata faʻatau, o tagata faigaluega o le a filifilia o le a filifili i le ogaoga o le mataupu ma le numera o iniseti
  • Se auala vave. O le mea moni i totonu o ni nai itula, o le nofoaga o le nofoaga e nonofo ai e faia.
  • E mafai ona ofi i le fale i le fale i le aso o le faʻateʻaina, aunoa ma le fefe i mea oona.
  • Tagata faʻapitoa e talafeagai mo le foia o le faʻafitauli e le mafai. I le faʻaopopo atu i vailaʻau, e mafai ona latou faʻaaogaina le aʻafiaga o le vevela e mafua ai ona fasiotia vave le pa o Larasite.

Leaga:

  • Tau maualuga o galuega. O le gaosi o le-potu potu fale o le a tau le tau o le 2000. Mo potu faaopoopo o le a tatau ona totogi sili atu.
  • O na faalapotopotoga e le o iai i aai uma. Ua lava le mauaina o se kamupani i taulaga ma se tamai faitau aofai.
  • O le lelei o tautua na saunia e nisi "tagata faʻapitoa" e sili atu ona manaʻomia. Afai e le faʻamaonia e le kamupani le faʻatamaia atoa o moega, ona mafai lea ona auai i lenei faiga tutoʻatasi.

A filifilia se faʻalapotopotoga faapitoa, ae e manaʻomia le faʻaalia o lenei mataupu ma fetaui lelei.

Faʻafefea ona aumai moe taʻavale i le fale e le tagata fofo

Faʻafefea ona aveʻese le moega o le moega o loʻo naʻo le: Vitio Iloiloga

O tagata e ana le aveina le tele o faigata o le moega. Faʻafefea ona aveese oe lava ma o fea metotia e aoga - matou te vaʻavaʻai i le vitio:

Faitau atili