Tunuc sili lima lima mo teine ​​crochet ma ata

Anonim

Mo savaliga i le taimi malulu o le tausaga, o le kolose tunuc ma uumi lima uumi e masani ona aoga. Ma o le aso nei o le a tatou vaʻavaʻai i le auala e nonoa ai se chechetic i lou afafine. Faaalia o se tamai onosai, maelega, o loo tatou faamamafa atu lona avanoa avanoa, o le a tatou mauaina se filifiliga sili mo le teine ​​o le a faʻamafanafanaina ai lona alofa ma faʻamolemole o lona alofa. O le vasega vasega o le a oo faʻatasi ma se ata, afai e le manino se mea i le faʻamatalaga, ona malamalama ai lea o ata i taimi uma.

Mo pepe

O lenei tunuc ua mamanuina mo le 4-5 tausaga. Lalo o fuaitau o le maeʻa o le maeʻa lelei ina ia mafai ona e folau i lau tama.

Fua faatatau o le uma oloa:

  1. Chest Lio - 64 cm;
  2. O le umi o le oloa i le pito i tua o 39 cm;
  3. Umi o le lima o le tuna - 20 cm;
  4. Coquette i le maualuga - 11 cm;
  5. O le lautele o le oloa i le pito i lalo - 102 cm.

Mea mo le lalagaina tuntic:

  • Matau i le numera 2.5;
  • 2 Pusa talafeagai mo le lanu o le filo autu;
  • vulu 200 g

O lea e fai ai le polokalame i le amataga:

Tunuc sili lima lima mo teine ​​crochet ma ata

Mo i latou e iloaina le uluaʻi gagana o lenei polokalame, o loʻo tuʻuina atu i ai:

Tunuc sili lima lima mo teine ​​crochet ma ata

O le a tatou laʻei i le itu mai luga i le pito i lalo, amata mai le pito i lalo o matou tuna. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia ona tatou viliina se filifili o le 121 Air Loips. Vaai nei i le ata ma faatino le 4 laina. Ina ua maeʻa le laina o le laina lona 4, o le a manaʻomia ona tatou fusi ia teʻi o le 23 ea. Lalaga e tolopoina ma fai se isi mea tutusa i se mea tutusa ma le matau.

Tunuc sili lima lima mo teine ​​crochet ma ata

Bnitting lima

E fesoʻotaʻi vaega i le va o latou lava ma faʻafesoʻotaʻi le koluma faʻafesoʻotaʻi. Matou te faʻaauau pea, amata mai le laina lona lima, i se lio, vave i luga o vaega e lua o le oloa tatou te faʻaaogaina ai laina sao ma toe faʻasaga laina.

Tusitusiga i luga o le autu: o le tioata tioata "fugalaʻau" i luga o le tioata ma pepa: tusi i ata

O le lima o le tosoina i le tutusa mamanu. Ae e ese mai i isi vaega o lima, o le a tatou lalagaina mai luga i lalo. O le le mautonu le lalagaina o le ata i lalo:

Tunuc sili lima lima mo teine ​​crochet ma ata

Ina ia mafai ona fesoʻotaʻi le lima, e tatau ona e viliina 81 Air Doup ma le matau ma le lakata 26 o le polokalame latalata ane. Ina ua mavae, o le matou totigi e tatau ona vaeluaina i le afa, e lua vaega o le a mauaina. O nei vaega e lua ua kiki uma i laina o le 6. O le polokalame e faʻaalia ai o loʻo iai le tipi o le lima, e manaʻomia ona nonoa ma o le a faʻamalosi i luga o lima.

Faigofie coquette

Ia tatou amata amataina le kolisi. I luma o le kolisi ma le pito i tua o kolisi, tatou o le a lapotopoto ese, faʻaaogaina koluma koʻogo ma nakid.

Tunuc sili lima lima mo teine ​​crochet ma ata

Nonoa se filifili o le 121 Air matao, i tua o le 68 koluma e aunoa ma nikidov. O le a avea ma uluai laina o le pito i tua o matou tuna. O lea la e ala i le polokalame, a o le i ai o le faai.

Tunuc sili lima lima mo teine ​​crochet ma ata

O le Coquette ei ai le 2 faʻi, e te manaʻomia se peni-tipina o le Sound. 3 Air Loops o se filifili o le 121 Air matasele o le pito i lalo o le tunisiko.

E le o tufatufaina atu, pesega 2 koluma e aunoa ma nikid i le taumatau ma le 35 koluma e aunoa ma nikid i le taumatau. Lenei o le afa muamua o le pito i luma o le pito i luma o le pito i luma. O le a matou sili atu le lalagaina e tusa ai ma le polokalame, a o faia le ua o le tuna.

Tunuc sili lima lima mo teine ​​crochet ma ata

O le polokalame e faʻailoa mai ai le auala e fusi ai le ua. E le o se faigata lea. E te manaʻomia e tosoina le au tauau o loʻo i luga o le a o tauau o loʻo i luga o le lima ma susu le ua. O le tuna mo lana tama teine ​​ua sauni!

Lelei Lelei

O le isi filifiliga e luni ai tunic mo le teine, ae ua uma i le 10-1 tausaga tausaga.

Tunuc sili lima lima mo teine ​​crochet ma ata

Mea mo le lalagaina tuntic:

  • Manatu mo laia, fai se tuʻufaʻatasiga: 50% cotton, 50% viscose, 400 m / 100 g, o filo tatou te manaʻomia 300 g;
  • O le numera numera 1.25 (o le tau e fetaui ma le lautele o le filo).

Mataupu i luga o le autu: Taulimaina mo ato ma ou lima crochet ma ata ma vitio

Kiloging tuntic amata i tua. Ina ia faia lenei mea, ma le faʻaputuga filifili o le 92 Air Hedlett + 3 livi le ea. O lenei e tatau ona e siaki 1 laina o pou ma le tasi nakid. O le a matou lalagaina tatala le talatala e tusa ma le polokalame numera 1. Ina ia siaki le maualuga o le 15 cm mo le faʻatinoina o le lima, e tatau ona e tu i lalo i pito o 9 kettles. Ina ua uma ona tatou lalaga sao. Fusi Master 27 CM i le maualuga, o le a tatou faia le ua, aua o lenei mea e tatau ona e tuua le averesi 40 kytops ma koloa eseese. A e faʻafesoʻotaʻia le 32 cm, e tatau ona e uma le galuega.

Tunuc sili lima lima mo teine ​​crochet ma ata

O lenei o le a matou lalagaina le pito i luma o le tuna. Lalaga i le auala lava e tasi e pei o le toe foi mai. O le ua o le ua o le a loloto, faʻatusatusa i tua. Ma ina ia mafai ai ona faia, fusiua i le maualuga o le 23 cm, e tatau ona e tuua le 40 auala telefoni ma itu uma e ofi ese. E pei foi ona matou faia. O le talanoa 32 cm i le maualuga, e tatau ona uma le lalaga.

Pito i lalo tunic. Suʻi o le mea o loʻo i luga o itu ma mai le pito i lalo o le tunuc o le a matou lalagaina matala viscous, lea i le polokalame o loʻo faʻaalia e le numera lona lua. I le faʻapipiʻiina o le 45 cm i le maualuga, e tatau ona e siaki le laina o koluma e aunoa ma se nakid ma lakidting e faʻauma.

Ina ia mafai ona fesoʻotaʻi le lima, e tatau ona e viliina le 70 Air Yoops ma faʻapipiʻi 1 laina o koluma ma le caid. Ma toe lalagaina se ata faʻataʻitaʻi o le ata i le ata i le numera 1. pe a uma le 16 cm gittings e fai ai rollers i luga o le lua o le lima ma le 3 pres ma le 3 taimi 2 papatusi. Paʻi atu i le 14 cm pe a uma ona taʻele, o le laʻei o le lima E mafai ona fesoʻotaʻi lima i le taimi puʻupuʻu ma le umi, ua uma ona i ai i lou pule.

Tunuc sili lima lima mo teine ​​crochet ma ata

O le Fono Aoao o loʻo faia e ala i le faʻapipiʻiina o le ofu o le faʻatinoina o le tauau tauau. E tatau ona nonoa le ua 1 latalata i koluma e aunoa ma nikid. Ua sauni Tinic!

Mataupu i luga o le autu: Cardigan Cropchet: Polokalame ma Faʻamatalaga, Faʻafefea ona fesoʻotaʻi le tagata fai mea leaga mo tamaitai uma, ata ma faʻataʻitaʻiga mo le teine

Vitio i luga o le autu

Faitau atili