Faatusa ma faailoga i le taimane oproxidery

Anonim

I faʻatusa ma faʻailoga i le taimane opper poʻo le "Faʻafefea, faia se ata i ou lava lima, e mafai ona e faia se miti" - o le ae aʻoaʻoina mai lenei tusitusiga. O faʻamatalaga e mafai ona aoga i mea uma e fiafia i ai tamatamai lima, o le faʻasaga i le taimane o le taimane poʻo le taimane motasac.

Faatusa ma faailoga i le taimane oproxidery

Faatusa i le taimane

Lima poʻo le masini faʻaaoga o se lalolagi ofoofogia ua tumu i le mafanafana ma le filemu. Ma o le Mosaic Diamonds (taimane opraxidery) ua leva ona ave i le olaga o le masters o se tulaga faapitoa ma avea ma galuega fiafia. E iai sau "Stofunred" taimane? Ma le le aoga! Mono mo le tele o afiafi e fatuina ai le pupula o le poto masani, o se vaega tulaga ese e teuteu ai totonu. Kiliki i luga o le Diamond Exprodidery e faʻatau ma alu i luga o le initaneti faleoloa o oloa mo le manaʻomia ma le fatufatuga - Lenei o le a e mauaina diamond motapac seti, seti o lanu lanu ma rhinestones, mai le taʻitaʻi gaosi

Faʻafefea ona faʻamalamalamaina le pogisa o aso moe vaiaso? Tele ni mea sa manaʻomia e le toʻatele o loʻo manaʻomia le tali i lenei fesili, toso mai i fafo mai le isi nofoaga o lapisi sipala mai a latou toʻua. O le tele o le Diamond Spiroidery Fans na iloa foi e ala i le fausiaina o le masterpieces, e le mafai ona e maua se totogi o lagona lelei ma mama foliga i se isi ituaiga o le taulaga. I se isi faaupuga, e mafai ona faʻatino se tasi poʻo isi miti ma aiʻafia. Ma o mea uma e fesoʻotaʻi ma le filosofia o fng shui, lea e faʻavae i luga o mataʻitusi ma latou tau. Mafaufau i nisi oi latou.

Alofa ma le Faaipoipoga . Afai e te miti e saili lou agaga mate pe manaʻo i le fiafia o le aiga e mou atu, e mafai ona e faʻatau se seti o machic i le faʻatusa o le fale ma se fafine, o loʻo uuina lima ma le fafine.

O ata o le tele o fuga o laʻau o le alofa, agalelei ma le faʻamaoni. O lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, tuli, roses, orching, violeta pe faʻagalo - leai. O nei mea uma fugaina o faʻatusa e faʻaaloalo tele le alofa ma le aiga.

Tusitusiga i luga o le autu: Kerisimasi tatala aoao agelu Ruceart. Aitia

Miti o lou lava fale ? Amata i le filifiliga o se vaega o le damind mosaic! O lenei faʻailoga o se tasi o sili ona sili ona lelei "faʻamaonia" i totonu o ni mea e faʻaaoga ai. E talitonu e ala i le taʻoto i totonu o le foliga o le fale, ia o se itu itu i le itu o le vaomatua poʻo se vale o le vaisu o le mestierranean o le a mautinoa e mautinoa e mafai ona faʻatagaina le sami fiafia.

Faatusa ma faailoga i le taimane oproxidery

Ua leva ona faʻatali le tina . Atonu o le faʻailoga sili ona lauiloa i taimane e tatau i taimane o loʻo avea o ni ata o tamaiti ma agelu laʻititi. O faʻailoga ia o le mama aʻiaʻi ma le taualoa. Afai e te manaʻo e faʻataua le auala e mafaufau ai i le fausiaina o se ata, lea e aliali mai ai nei tagata. Tele o le au fai togafiti e finau e uiga i le mea e sili ona taua o le mea e sili ona taua i le olaga o le a le faia ia lava faatalitali umi.

Manuia le soifua maloloina ma le fiafia . O le tala na faitauina: "E le mafai ona faʻatau le soifua maloloina!". Ae e mafai ona e faia lau oe lava Taalisman ma ou lima o loʻo teuina le uiga o le umi ma puipuia mai i totonu. E talitonu o le ata o le malae lea (aemaise lava pe a fai o le paneta o le po po o so o se isi ekalesia o lo oi i talaa). O le uiga foʻi o le a iai ma o loʻo galue lava ia ma oka na e faia ma peʻa, o le ala ai foʻi o se faʻailoga o se faʻaipoipoga faʻamanuiaina.

Afai e te manaʻo e faʻateleina lau lelei poʻo le "tosina" manuia i le pisinisi E tatau ona e vaʻai mo le seti ma le ata o folau. Ae o le taimi e tasi, e tatau ona matagofie le vaa, malosi ma faatuatuaina. Ae ina ia mafai ona aumaia le manuia, i le ata e tatau ona faʻasaga i totonu o le isu i totonu o le fale poʻo le potu o loʻo iai.

Faatusa ma faailoga i le taimane oproxidery

Lelei Uelefea Faailoga Sasaʻe taʻavale, Goldfish, solofanua, tupe laʻau, moli poʻo le moli moli, faʻapea foi ma ato ma fualaʻau ma isumu. O nisi fugalaʻau ua faʻatusa mai Tamaoaiga ma tele : Mo se faʻataʻitaʻiga, lanu viole, chryathums ma sunflowers.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona le mauaina se mataupu mo ou lava lima

Faailoga ma faatufugaga o loo i ai se vaega tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le foloina tautua o le matua o le lalelei o tamaʻitaʻi ma le alofa tunoa, Gresode - toatele o fanau, supfal - poto - poto ma faautautagofie. Pau lava le mea e tatau ai ona e manatua lena mea i le taotoga mai taimane, po o se isi faʻatusa, e tatau ona e ati aʻe i le uiga ma talitonu i lona mana. O le a atoatoa pe a fai o le faʻagasologa o le galue i luga o le ata, o le a e mafaufau i mea e te manaʻo tele ai pe o le tagata o le a alu e fuga o le a ia te oe. O le ala o le faʻailoga, o le talaʻi o loʻo avea ma ni faʻailoga matagofie o le a avea ma meaalofa matagofie mo nai aso lelei ma e pele, latou te talisapaia tele.

Faitau atili