Fausiaina o le Melezatine

Anonim

Fausiaina o le Melezatine

Faʻafefea ona fai ia te aʻu lava? O le mea lea o le a talanoaina i le isi.

Andresol o se tamai pe aulelei potu fata i lalo o le taualuga. E masani ona iai i le alatele, i le auala o le umukuka i luga o le umukuka i luga o le amataga i luga o le faitotoa. I fale mautotogi laiti, o nisi taimi latou te faia i potu o se tamaʻi laʻititi.

O le leoleoina o mamoe i totonu o le auala e mafai ai ona ola i se lelei manaia tele, pe a mafai ai le lautele ma le umi o le ala savali: e faalagolago i le fuafuaina.

Faʻafefea ona tutoʻatasi o loʻo faia ai aʻu ma le auala

I le avea ai o se tulafono, ua aveʻesea ai mea e manaʻomia i luga o le mesa, lea e i le taimi nei poʻo le vaitau e le aoga. Ua lilo i lenei auala, ua latou teuina pea, ua latou teuina ma le toe faʻatauanau ma faʻatalitali i le taimi e ono manaʻomia ai, aua neʻi faʻalavelaveina, latou te le faʻalavelave 'aua neʻi nofoia fale masani.

E le gata mai le fale mautotogi e fale mautotogi e fale faifaatoaga, o le meaafale i le ituaiga "lelei, ma e leai ni gafa o mea Myzzinane ma fausia-i totonu o chrobes e muamua saunia.

Ae afai o le amataga o le faʻavave, o malumalu e faʻafefeteina ai ma ua faʻataʻape ai le kapeta ma o latou lava lima, faaauupegaina ma faigofie.

Fausiaina o le Melezatine

Mafaufau i sitepu-e ala i le sitepu o le galuega. Muamua e tatau ona e filifili i le nofoaga o le a iai le mezol. Siaki puipui i luga o le mataupu o le i ai o le eletise eletise pe o lena ua matua faaleagaina.

Lelei, pe a le o le fale mautotogi e le o le maualuga o le ulufale ma le tele ulufale ulufale po o le auala. Ma sili atu - pe a iai se fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi mai se iloiloga lautele. Ae i le tele o taimi e naʻo le siʻosiʻomaga i luga aʻe o le ulu.

Faʻafefea ona fai se mea e te faia ai oe lava? Muamua e tatau ona e mafaufau i le ituaiga o le mesanine. E tele ina tele se tamaʻi potu i luga aʻe o le faitotoʻa ma faitotoʻa. O faitotoa e mafai ona suia i se ie pupuni pe leai foi.

Peitai, o le mesanine ma le lua sash, e sili ona mafai ona ulufale i totonu o le totonu, teuteuina o le ata i le sitaili o meaafale.

O tafatafa o fuataga o le vateatea, o le a nofoia le Lolo i le Lolo, ma fai faatau mea:

  • Uamea faʻamatalaga solo i le tulaga o le pito i lalo o le mesa o le mesanine ma mo transverse crossbars e lagolagoina le pito i lalo (pe a Enezol e tele pe umi);
  • Laupepa o le laupepa po o le laupapa mo le pito i lalo;
  • O pa pupuni mo le kolosiina o le mesa;
  • Mafuta mo le faʻapipiʻiina o se uʻamea faʻapitoa i le puipui;
  • tunu lima i le puipui ma totonu o latou lava ufiufi pa;
  • Tamai uʻamea uʻamea mo le faʻapipiʻiina o le iʻuga o le prop mai pa;
  • Loops mo meaafale mo le fauina o le faitotoa.

Tusitusiga i luga o le autu: meataalo mai pamu e faia oe lava

Fuaina le maualuga o le pito i lalo o le luma o le lumanai. E le manaʻomia le faia e aunoa ma le fesoasoani a se tulaga, ae leai se a pei o mea uma o le a faiaʻi 'ese.

Le faʻasologa o le faʻapipiʻiina o le mesa

Faʻavaʻa lagolagoina le pito i lalo, e sili atu le faia mai le pa poʻo se ata uamea. Alminiru talaaga e masani ona faaaogaina. E amata i le, o le faʻailoga o le faʻailoga, lea o loʻo tipiina le umi o le faʻamatalaga. I luga o le puipui i le tulaga o le fola-fuaina fola, o le tele o pu e tuli i le sitepu o le 20 cm - i le maualuga o le lumanaʻi mesama o le lumanaʻi.

Fausiaina o le Melezatine

Le ata o le masini Antitlili.

Faamalosia talaaga ma tagata mama. A faʻaaoga le laupapa laupapa e mafai ona e faia e aunoa ma le tusia o ia lava. A faʻapea e tele pe umi le mezzznono pe umi, ona fai lea o ni auala feʻaveaʻi e faʻateleina ai le le atoatoa o le pito i luga o le umi o le umi, ae e le talafeagai ai le mamafa tele mea).

O le pito i lalo e mafai ona faia i le lamengated chipboard po o le digwall. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tuʻuina ma tipi le mea manaʻomia i le tele o le pito i lalo. O le isi, e tatau ona e faʻapipiʻi le tipi-i lalo i luga o le faʻamatalaga o se laʻau o le alminisum i le tulimanu o le tino. O lenei e tatau ona e lokaina le chipport po o le mamago ma le tagata lava ia-ata i le tulimanu.

O le pito o le pito i lalo o le pito i lalo e mafai ona teuteuina i se mea teuteu i le pito i totonu, o le i totonu o fao i totonu o fao (o lenei fatuga e faigofie tele e faapuva ai le pito i luga o le pito i luga o le pito i lalo ma o lo o taofia mo se taimi umi).

Le isi, o le atigipusa o le fale mo faitotoʻa o le mesanine o loʻo aoina mai le laupapa laupapa - o le faʻavaʻa mai le Brusev, lea e tumau i le lumanaʻi o le puipui o le pa faapipii.

O le isi o le a manaʻomia ni uʻamea pue laiti mo le lipine o ivi asoaso ma le tasi ma le isi mai totonu o le faʻavaʻa. O le a tatou manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi le pito i luga ma lalo ifo o le faʻavaʻa mai le pa i luga o le pito i luga ma le pito i lalo.

Ona e tatau lea ona tapunia le laupapa ma se palasitika (e mafai ona e faia lenei faʻaaogaina o se uʻamea, faʻamamaina o le pito, faʻamafanafana o le tele o fao o le 180, ma e mafaia uma o fao vai).

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona nonoa se pulou fusuʻaga nila: o le ata ma mk mo le amata i le vitio ma ata

O isi mea i luga o le faʻavaʻa i totonu o pa e mafai ai ona tautau ni faitotoʻa o loʻo faʻaaoga ai meaafale mauga: Faʻapipiʻi i le faitotoʻa ma le faʻavaʻa e tagata taʻitoʻatasi.

E mafai ona e faia se uiga faʻaalia ma ou lava lima pe a fai o tagata uma, ma le maualuga-lelei le faʻataunuʻuina o le a tautua mo se taimi umi. Ua maeʻa ona sauni le pusa faʻatau atonu e le sau i le tele o lou fale mautotogi, ma o le a sili atu ona taugata.

Faitau atili