Faʻafefea ona fai se masini faʻamago mo fualaʻau ma fualaʻau ma ou lima lima

Anonim

Faʻafefea ona fai se masini faʻamago mo fualaʻau ma fualaʻau ma ou lima lima

Mumu mago fualaʻau ma fualaʻau o se fale teu oloa o vitamini ma Peccin. Ma, afai tatou te faia le faʻasoa o latou i le taumafanafana, e mafai ona e fiafia i le taumalulu o nei meaalofa uma o le natura. Ioe, e mafai ona e faʻatau fualaʻau fou ma fualaʻau i totonu o le faleoloa, o nei e le o se faʻafitauli, ae o le tele o pala o loʻo taumafai e oʻo atu i le taumalulu, kalogi pe mago. O lea, tatou mafaufau e tele filifiliga filifilia e mafai ona e magoto. I le auala, matou te faʻaopopoina le faʻamamaina o fualaʻau ma fualaʻau ma o latou lava lima na faia o se mea moni.

Faʻafefea ona fai se masini faʻamago mo fualaʻau ma fualaʻau ma ou lima lima

Lautele masini masini masini

E mautinoa e maitauina o aso e faʻaaoga ai tafi ni maile taitoalua o matuitui, lea e faavae i luga o mataupu eseese o le matutu.

  • Faʻaaogaina le gaoioi o le ea tafe. O le mataupu faavae, o le masini o lenei masini o se atigipusa, i totonu o le omea o loʻo tapa i luga aʻe o le tasi, ina ia tuu ai ni fualaʻau ma fualaʻau. Faatasi ai ma le itu o le atigipusa, tasi pe lua pu e faia lea e faʻapipiʻi ai le tagata fiafia. Ma le latou fesoasoani ma o loo i ai le feula.
  • Faaaogaina le la. O le pusa lea i le ituaiga o se atigipusa, faʻapipiʻi i le tulimanu ina ia paʻu ai le la o le la i pallets ma fualaʻau o fualaʻau. O le foliga foliga o le masini e masani ona tapunia ma tioata pe grid. E fautuaina e tagata atamamai se uʻamea mataupu i lenei pepa mago le faʻaaogaina. O loʻo faʻamalosia malosi i lalo o le gaioiga o le la susulu ma e amata ona ia faʻaalia le sili atu le malosi o le malosi malosi, e le afaina ai le lelei o fualaʻau mago.
  • Faʻamamaina ma le faʻaititia o mea leaga. I le mataupu faavae, e tutusa lava pei o le Solader. Ae o le susulu o le la (faasaoloto) E i ai i ulraviolet rays, o isi mea taua, mo se faʻataʻitaʻiga, o se ata faʻapitoa e fesoʻotaʻi ma le tramoformer fesoʻotaʻi ma le 'auʻaunaga. E aoga tele le mamanu e magoto vave ma lelei. Ae mai i mea uma o loʻo taʻua i luga, e sili ona tau. E moni, o mea lelei e aofia ai le mea moni o le mamanu o le faamagogaina lava ia mafai ona faʻafaigofie i se laʻititi. E le manaʻomia se pusa poʻo se mea pueata, na o le tuʻu i ai le mesh sheelves ma lafo Uv Rays mai le mumū o loʻo ia latou.

Tusitusiga i luga o le autu: o se laulau mo se laptop i se moega e faia oe lava: vaega o galuega

Faʻafefea ona fai se masini faʻamago mo fualaʻau ma fualaʻau ma ou lima lima

Faʻaaoga mo le faʻamamaina o le ea

Tulafono o Mea gaosi

Fai se mago i fualaau aina ma ou lima. Mo lenei, soʻo se mamanu e pei o se atigipusa e talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona fai ma tagatavaai faʻasee ma le umukuka poʻo se elemene o le pusaaipa, e mafai ona fai mai mai se pusaaisa poʻo se ipu kuka, pe Ma e mafai ona faʻaputu se pusa o le uo teine: Plywood, Chipboard, fiberboard ma isi.

Sei o tatou vaʻavaʻai i le Hormade Marmide. Ole a manaʻomia ai le fa fua o le tutusa mea, faʻataʻitaʻiga, o sitepu o Plywood, laupapa faʻatasi ai ma le koluse vaega o 30x30 ma 20x2-fetuu.

  • Muamua lava, o le tino o se atigipusa ua aoina, mo le mea e manaʻomia e tuʻufaʻatasia ai le 30x30 mm i se ata, lea o foliga e tutusa ma le pusa.
  • Ma, mai itu e tolu, ua teuteuina le faʻavaʻa i fasi palu, e iloga i lalo o le tele o ituaiga o le faʻavaʻa. I se tasi o latou, e manaʻomia le faia o pu (tasi i luga aʻe o le isi i le stortical vaalele), o le a manaʻomia ona faʻapipiʻiina le tagata fiafia. Faʻapipiʻi mafai ona faia vave pe maeʻa ona faʻaputuputu le atoa mamanu.
  • I le lona fa o itu, o le pito fa o le lona fa, o le mea tonu lea e faia muamua se numera o pu ma le lapoa o le 8-10 mm. Le lapoa, o le sili atu. O le ea o le a faʻaalia mai ia i latou, o le fea taʻavale o le taʻavale. I le ala, o le puipui ma le au e faapipiiina e faafeagai le faitotoa o le masini mamago.
  • O lenei e tatau ona e faia le fata. Ua faia i le 20x20 mm fata, e tatau ona faatafafa ma lautele lautele ma lautele nai lo le lautele o le mago o meafaigaluega mago. O lenei faʻavaʻa o loʻo taofia e se namu netquioo e faʻaaoga ai le scapler ma puipui, o le kusi o le kubsisi e mafai foi ona faʻaaogaina. O le aofaʻi o fata e fuafuaina e le maualuga o le faʻamamaina o le iunite. I le va oi latou e tatau ona tumau se mamao o le 10-15 cm.
  • O le mea lea, tuuina atu lenei mea, totonu o le masini (i luga), taiala na faia mai le 20x20 cm papatusi ua faapipiiina. E faaputu ai fata.
  • E tatau ona maitauina ona o lenei mamanu, e le manaʻomia le setiina o le pito i lalo ma le taualuga. O le ea mai le au o le a tatau ona faʻateʻaina e le gata i le faitotoʻa faigata. O le ala lea, o le mea mulimuli o loo tautau i luga o le matasele ma fatuina lona sipuni e tuaoi ma le pusa o le pusa e le o se aoga.
  • O lenei e tatau ona e faʻapipiʻiina le au Fans, faʻafesoʻotaʻi i le Act Network, Faʻapipiʻi faleʻaiga, o loʻo faʻasolo atu i totonu o fualaʻau faʻapipiʻi ma fua ia i latou.
  • Ua sauni mea uma, e mafai ona e liliu i luga o le au valea ma faʻatali pe a maeʻa fua fua.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se palasitika faamalama: mai le fuaina aʻo leʻi taina

Faʻafefea ona fai se masini faʻamago mo fualaʻau ma fualaʻau ma ou lima lima

Masini gaosi oloa

Faatalimau le lulu mamago

O le paʻu paʻu mo fua o se filifiliga le aoga o le mafaufau. E le faʻaogaina le eletise poʻo isi ituaiga o suauu iinei. Ae e tasi le manatu o lenei fuafuaga, lea e faʻamaonia ai le lelei o le gaosiga o mea gaosi. O le tulimanu lea o le manatu o le faʻapipiʻi atoa e uiga i le la. O lona uiga, o le la o le la e tatau ona faʻateleina le voluma o loʻo iai ni fualaʻau poʻo ni fualaʻau.

O le mea lea, o le pusa masani ua aoina muamua. O le mea uma lea e tasi o laupapa laupapa, teuteuina ma plywood po o isi laupepa. O lenei ua faʻapipiʻi lenei pusa i lalo o le ti puipui, tuʻu i luga o vae na faia mai le pa e tasi pei o le faʻavaʻa o le masini faʻamavae. O lea e te malamalama i le mea o loʻo tatou talanoa ai, vaʻai i le ata o loʻo i lalo.

Faʻafefea ona fai se masini faʻamago mo fualaʻau ma fualaʻau ma ou lima lima

O lenei ua tatau ai ona tatou faia fata. Ua faia i le auala tutusa e pei o le tulaga o le fan faʻataʻitaʻiga. O le mea autu o le faʻatulagaina saʻo o le taʻiala i totonu o le pusa. Reiki tatau ona ufiufi faalava.

I mataupu faavae, ua saunia mea uma. E mafai ona faʻapipiʻi le fata i le masini faʻamamaina ma tuʻu ai ni meaalofa mataga ia i latou.

Tele faaupuga faavaa o le lami.

  • I le pito o le pusa, o pu e taua lava ina ia mafai ona faia e le ea na pasia i latou. O se ituaiga o le atuatuvale. O pu e tatau ona tapunia ma le namu namu atu ina ia le maua le iniseti i totonu o le faapipiiina.
  • O le pito i lalo o le masini e sili ona lelei e tapunia le uʻamea pepa. O le a ia faʻafilemu ma faʻailoa mai lona malosiʻaga malosi, o le a faʻateleina ai le lelei o le faʻamaʻagoina o ia gaioiga.
  • O vaalele uma o le fale o le masini e tatau ona vali i le uliuli. E manino o le tosina mai o le la o le la, ma o le paepae na tuleia i latou.
  • O le pito i luma o le mamago e tatau ona tapunia ma le tioata, e mafai ona polycarboate. O le mea autu o mea na e masani ai o mea ua manino.

Faʻafefea ona fai se masini faʻamago mo fualaʻau ma fualaʻau ma ou lima lima

Fautuaga Aoga

  • Fualaʻau ma fualaʻau e tatau ona tipi i le laititi ae le mafiafia o ni fasi mea.
  • Afai e faʻaaogaina se masini faʻamago, ona e le manaʻomia lea e suʻe le ea i luga o le ea. E manaʻomia e tipiina lapisi i le matutu 2-3 aso.
  • O le vevela vevela - o le mea tonu lea o le manatu autu o le lelei mago le gaioiga. 40-50C O le sili le vevela vevela i le maualuga o vitamini ma aoga mea o le a tumau pea i oloa mago. O le mea lea, o isi taketi e faʻaputuputu luga o le itu i totonu o le masini faʻamago ma le vevela o mea. E taua tele lenei pe a fai o le masini ua faia i se tuai pusaaitu.
  • Fata e tatau ona na o le mesh. Naʻo le avanoa i totonu o le atunuʻu e tatau ona faʻataʻitaʻia ai le ea.

Mataupu i luga o le autu: BIKECECE TOE TUUINA AI TRUBBON Faia oe lava

E pei ona e vaʻai, fai lau lava lima faʻamago lelei lau lima mo le faʻamamaina o fualaʻau ma fualaʻau e le faigata tele. Sa faaaogaina aemaise mea e faʻaaoga e faʻaaoga, o lea e laʻititi ai le tau o le gaosiga.

Faitau atili