Faʻafefea ona e aveese ni loi laʻititi i le umukuka?

Anonim

Faʻafefea ona e aveese ni loi laʻititi i le umukuka?

Loi - i se tulaga, aoga aoga, ae pa'ū i le fale o le tagata, aemaise lava i le umukuka, faia se faʻafitauli. Le a le aveeseina o loi i totonu o le umukuka, pe a fai ua uma ona latou taliaina? Faʻalogo i nei malo le faʻaituau, ua tatau ona e aʻoga vave i le taua e tetee atu ai ia te i latou, seia oo ina avea le faafitauli ma lalolagi.

O le a le mea e fai pe a fai o loi laiti na aliali mai i le umukuka

Muamua lava, e manaʻomia le faia o loi i totonu o le umukuka lagona le manaia. Mo lenei e te manaʻomia:

  • Aua le tuua ipu palapala;
  • faia ni vai susu i aso uma ma le gaogao;
  • fufulu ma umukuka laulau solo ma se ie ma le vineta;
  • uma suamalie e taofi i totonu o ipu tapuni;
  • Aua le tuua nutimomoia ma meaai meaai.

Faʻafefea ona e aveese ni loi laʻititi i le umukuka?

Aveesea o meaʻai o totoe - o le a fesoasoani i le tau faasaga i loi

Afai e i ai fagafao: pusi poʻo maile, suia i latou i aso uma meaʻai, pei o loi e mafai ona i totonu o fagu manu i totonu o le mama mama. Aua le faia lau fagafao meaʻai i le foloa, pe a latou tuʻu, ona tipi lea o ai iina, le mea o loʻo taʻoto ai meaʻai, ma e leai ni mea ma vaipuna i luga o le fola.

O ia fua o le a fesoasoani i le amo e galo le ala i lau umukuka. I le faʻatasiga o se mea e puipuia e leʻi tupu, ona e manaʻomia lea e faʻatino tele atili lautele.

Fagatuaga loi

A o leʻi sui i le faʻaaogaina o vailaʻau, taumafai le aʻa o mea, e aunoa ma le le faʻaaloalo i tagata, ae faʻatamala mo nei faʻalavelave.

I le fale, latou te ono aoga tele.

Faʻafefea ona e aveese ni loi laʻititi i le umukuka?

Sauniuniga o le paluga e tau ai loi

  • Ave se ipu vai o soʻo se sima ma sasaa i totonu o le sipuni ti o le biccio e acid ma ni nai ti o le afu. Faʻasalalau le faʻaiuga o le fefiloi i luga o papatusi mafolafola ma se manifinifi vaega ma tuʻua iina o nei iniseti o loʻo aliali mai. E tele taimi e tupu lea mea, ma e le manaʻomia le faʻaaogaina o isi auala.
  • Ma le tasi i le 7 aso, sapu auala o le inisele o le kameli: Na te tuʻituʻi i le ala o le loi atamai o tagata ofisa poto ma ua maumau la latou auala.
  • E mafai i nofoaga o iniseti e togiina vai i se vai suamalie, faʻaopopoina le tele o mata o le suauu taua i le fofo.
  • Fesoasoani i le taufaavalea o loi, larender, anufe ma tagata matutua. E tatau ona tufatufaina i totonu o le fale ile taimi atoa. O iniseti foi e le o se manogi o malo, Taako, mumu ma le uliuli pepa, cinnamona. O nei mea uma e mafai ona faataapeapeina latalata i le tufuganuu, i le pa.

Mataupu i luga o le autu: sooga ma avanoa i le va o le faletaele ma le puipui - o le a le mea e fai?

Faʻafefea ona e aveese ni loi laʻititi i le umukuka?

Nofoaga o le faaputuputu o loi

  • I nofoaga o le soʻotaga o iniseti, e mafai ona e faʻaleagaina le kofe o loʻo i ai - e tatau ona fesoasoani e foia ai le faʻafitauli.
  • Ina ia aloese mai le auiliiliina o iniseti mai le auala, o le faʻavaeina o le fale o loʻo feagai ma le uola.

Afai o nei metotia uma e le fesoasoani e faʻaleagaina ai loi, ona mafai ai lea ona alu i le faleoloa maunu ma faʻatino e tusa ma faʻatonuga faʻapipiʻi ia i latou.

O nisi tagata e fiafia i ai, aisea ua faʻaumatia ai manu, latou te aumaia moni ni faʻaletonu? Talu ai o nei iniseti o timethores, ona o se pakete ma lapisi, falaoa falaoa po o le suka i lalo o lalo. Latou te malaga i soo se mea, pei o lago ma uila e le suʻesuʻeina pe persefited e le suʻesuʻeina o ni microbabs. O le tulaga o le faʻamataʻu o loʻo fuafuaina e le setete o le paketa pakete i lau umukuka.

Faʻafefea ona e aveese ni loi laʻititi i le umukuka?

Anti-faamoega

Uaea ma sea fili e le faigofie, ae moni. O le mea taua o le iloa o le mataupu faavae o iniseti o le olaga. I totonu o le Cloving Colony E i ai se faamoega, o le mea lea e maua ai fafine. Latou te le tuua le nast ma 'ai meaai mo i latou lava, ona saunia lea o tagata fafaga.

O le sailia o se faamoega anti e faigata tele. E masani ona e natia i se mea i lalo o le fola po o le puipui. O le sailia o se faamoega e mafai ona i le le mautonu ma pou, ma le parqut. O le mea lea, e manaʻomia le amio ese atu: Taumafai e fafaga oe ma tui faʻatasi ma oona e ala i tagata faigaluega e ofuina meaai. Ae o le aano lea e le malamalama ai acici e faʻaleagaina ai le tino o le loi o le loi e tatau ona laiti ina ia le o le oti i taimi uma, ae na aumaia i le iʻuga o le faamoega o le kolone.

O nisi metotia o taua

E tele auala eseese e aveese ai loi i le umukuka. O nisi nei oi latou na:

  1. Ave le 3 pateta, 3 fuamoa, o le sipuni ti o le suka, 1 borkic acid ato. O ubers ma fuamoa kuka ma mama. Imeli imeli ma porotini. Mai pateta ma amo e tapena le mama, aumai i le suka ma le suka ma bootic acid efuefu. Fefiloi lelei, fai polo ma tuu i totonu o iniseti foliga mai. E saili ina ia latou le mafai ona maua se inu i soo se mea.
  2. O le isi auala: Aveʻese aano o manu o manu (2 sipuni), misia sese acid acid i totonu (12 sipuni ti)

O fugalaau o fugalaʻau i totonu o le fale i totonu

E i ai isi auala e tuʻu ai loi. Faʻatau osofaʻiga (dichlofos) ma togafitia i totonu o tulimanu, faʻasolo, slits - ala uma o gaioiga o iniseti.

Faʻafefea ona e aveese ni loi laʻititi i le umukuka?

Taavale mailei

  1. Vaalele o loʻo faʻagaioia lelei (mailei). E i ai fatuga o le au iniseti e toso i la latou faamoega. E i ai le faʻaleagaina o le afua mai i totonu, ma o iniseti uma ua maliliu.
  2. Lelei tele "Raptor". O ni gaioiga e pei ona taua i ai: Vaai, e 'afa ma ave a oona o mea oona ma tufatufaina i isi iniseti. O le gel o loʻo faʻaaogaina le susu mo se taimi umi ma tumau le mafiafia, o lea e tosina ai iniseti mo le 8 masina. E saogalemu mo tagata ma fagafao.
  3. Ava tele le "savali o luma", e ui lava e taugata tele (e oʻo atu i le 200 o rubles), ae sefe le frees, loi, ata ma lipo. E mafai ona e faʻatauina i le taufaʻamataʻu tagata fai falemaʻi.
  4. Sauniuni Faamatalaga ". Se tamai taga aoga e tusa ma le 10 rubles. O mea o loʻo i ai o le afifi e tatau ona vaevaeina i le vai ma se tui ma se nila e tuiina i totonu o slots uma ma pu.

Faʻafefea ona e aveese ni loi laʻititi i le umukuka?

Gel raptor mai muravyev

E mafai ona e faʻafefeteina atts faʻaaogaina se numera faʻapitoa poʻo le ultrasonic masini.

Faaiuga i luga o le autu

O mea uma, e taʻu mai ai ia foliga: E faigofie atu ai le fausiaina o le mama aʻiaʻi, puipui le faʻaputuputu o lapisi ma meaʻai a le umukuka ma ala e tau ai tupe.

Aua neʻi galo o le umukuka o foliga o le talimalo. Afai e mama ma le fiafia, ona leai lea o iniseti o le a le nofoia iina ma e te le o faalavelaveina.

Faitau atili