Tamaiti's Gazebos mo le agalelei: Manaoga ma le resitalaina

Anonim

Mo tagata uma, e taua tele le tumau i le ea fou, ma mo le fanau talavou aemaise. O le mauaina o lau vaega atoa o le okesene e matua taua tele mo le soifua maloloina o tamaiti uma. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e tausisia le maualuga o savaliga.

O se vaega tele o le Malamalama o loʻo faia i Kindergarted, lea e maua ai a latou fatu o faʻafiafiaga. Ina ia puipuia i latou mai le la susulu, o le timu faʻafuaseʻi ma faʻalauiloa fetuutuunai latou taʻaloga o loʻo faʻapipiʻiina galuega faʻapitoa mo ituaiga agalelei. O a latou mea latou te nonofo ai ma e tatau ona faapei o foliga, o le a tatou talanoaina i lenei tusitusiga.

Tamaiti's Gazebos mo le agalelei: Manaoga ma le resitalaina

Gausical Gazebo i le GriderGarten

Aiaiga Lautele

O a ni galuega mo ituaiga keygorts? E sili teisi teisi teisi atu, ma sili ona lelei o latou "tagata matutua" a.

Ma, o se vaega taua o le iai o le siʻitia o le saogalemu ma le taʻaloga vaega o loʻo faʻagaioia. O lea, tatou amata i fomu ma ituaiga.

Gabarits.

Tamaiti's Gazebos mo le agalelei: Manaoga ma le resitalaina

Fale mo tamaiti ma le afa mita

Ma pito i luga o lenei tulaga e le o vaaia le sefe.

Aua:

  • Muamua , E le manaʻomia e le fanau fanau se vitiō maualuga, auā e tusa o le 110 cm.
  • Tulaga lua , Manatua le auala na e manao ai i se Chasesa o se tamaititi, o le fale i luga o se laʻau pe sulufai mai le aluga? O se tamai potu e sili atu le mafanafana ma tautua o se ituaiga lafitaga mo tamaiti.

Tamaiti's Gazebos mo le agalelei: Manaoga ma le resitalaina

Ata o ia lava fale talafeagai

  • Tolu lona tolu , Vai saogalemu I le maualuga o le mamanuina o le fata ma nofoa e mafai foi ona maualuga ma e mafai ona e afaina ai. E sili le taofiofi mai i faalavelave faafuasei.
  • Ma mulimuli ane, fa O le tau maualalo o le fausiaina o le a faʻatagaina oe e lafoina mea tau tupe i le totonu o le totonu o loʻo i totonu, lea e sili ai lona sao i le atinaʻeina o le tamaititi.

e tatau ona iloa ai: o le tulafono o le "ituaiga laiti" E mafai ona le amanaiaina pe afai e tuufaatasi le gazebo, mo se faataitaiga, i le apefai, taofia lē tumau mama ma isi taaloga faaopoopoga faaleaoaoga. A maeʻa uma alii laiti, alii laiti lava ia na te masani ona aʻe ai i se mea, ona tuu lea ia lalafi i lalo ifo o le taualuga.

Tamaiti's Gazebos mo le agalelei: Manaoga ma le resitalaina

Tamaiti gazebo mo le agalelei tuufaasolo i faasitepu

Mataupu i luga o le autu: O le faleuila

E i ai le lua moomooga i le fomu, o le a le upu moni e sili atu ona e masani ai le tasi ma le isi ma aua le galue i taimi uma:

  1. Manaomia le faaiuga . Faafaamaina o le nofoaafi, Spame Forcraft, Castle, o nei tamaʻi taʻaloga le masani ai o tamaiti valavala, faʻapipiʻi i le lalolagi matagofie o fanansies ma fiailoa.

Tamaiti's Gazebos mo le agalelei: Manaoga ma le resitalaina

Faamauina o le Geazebo i Kindergarten i le Medieval Style

  1. Leai ni tulimanu . O le le mautonu o tagata na le mafai ona tipi i le fausiaina o mea uma mai mea uma i le masini, ma i le tulaga lea, o manogi mamafa e mafai ona mafua ai ala mamafa. I lea tulaga, o le a i ai se malamalama lelei arborble. Ae o lenei faʻafitauli ua manuia foʻi ona foia e ala i le faʻaaogaina o mea talafeagai o le a matou mafaufau ma oe.

Tamaiti's Gazebos mo le agalelei: Manaoga ma le resitalaina

Gazebo - mashroom

Mea

Le faʻailoga sili ona taua o le saogalemu, i luga o le faʻavae o le a tatou amata filifili ai.

E aofia ai le manaomia o mea:

  • Vaivai. E pei ona taua muamua o mea laiti laiti e faigofie ona tuʻituʻi i luga o le tufuga mai fafo o le Armuber, ma o le mafanafana o le ai ai o le a avea ma malosi, mo le lelei mo le soifua maloloina o le tamaititi.

I le tulaga lea, o se laʻau ma laina faataamilo poʻo le palasitika o loʻo fetaui lelei. Ua matua matautia.

Fautuaga: Mo le puipuiga maualuga faʻasaga mai manuʻa o le tino, pe ua fautuaina le fusi i latou lava nofoaga leaga o le fausiaina o le fausiaina o se mea faigata o le fausiaina.

Tamaiti's Gazebos mo le agalelei: Manaoga ma le resitalaina

Puipuiga i luga

  • Siosiomaga amio mama. Aemaise lava pe a mou atu mai le la, o nisi ituaiga o polyarethane mafai ona vavaeeseina oona oona. Ia faʻaeteete ma mataala pe a ia filifilia ni mea, o faʻatonuga mo lona faʻaaogaina e tatau ona i ai uma faʻamatalaga talafeagai.

Sili ona fiafia i lenei mataupu.

Tamaiti's Gazebos mo le agalelei: Manaoga ma le resitalaina

Fafie Gazebo i Kindergarten

Fautuaga: I le tulaga o ata vali mamanuina mo tamaiti, filifili acrylic dyes. O latou vai o loʻo i le saogalemu e sili ona saogalemu mo le soifua maloloina.

  • Fale talimalo. O lenei ituaiga o fausiaina e leai se sini o le faʻasaoina o le vevela o totonu totonu, ae i totonu o le mea e tatau ai ona faʻaalia le malosi i le vevela vevela tusa lava i lalo o le la i lalo o le vevela i totonu Ae le i susunuina le susunuina, o lea, e foliga mai, e le mafai ona tupu, ae le fiafia i tamaiti i lenei mataupu o loʻo tuʻuina atu.

Fautuaga: E mulimulitaʻi i le faʻaaogaina o le uamea o se fale o le fale e tausi ai le auai o le paolo poʻo se fesoʻotaʻiga faʻapitoa. O le a mafai ai ona e aveese le atoa le lelei e fesoʻotaʻi ma se vevela vevela.

Tamaiti's Gazebos mo le agalelei: Manaoga ma le resitalaina

O le matagofie uamea traliler e fautuaina e tuu i le paolo o laau tetele po o fale

  • Talitonuina. O le malepe o mea elemene e mafai foi ona oʻo atu i manuʻa ma le fefe. E i ai le vaivaiga vaivai ma plastics, ona o se laau. O le sili ona talitonuina e mautinoa uamea.

Tusitusiga i luga o le autu: eletise eletise vai vevela vevela i le taele: Faʻafefea ona filifili saʻo

E pei ona e vaʻai i ai, o le filifiliga o le fausiaina mea o se matua faʻapogaia. O lea, peʻa filifilia se tasi o mea o loʻo i lalo, e tatau ona e manatua manaʻoga o manaʻoga ma taumafai e faʻaitiitia lona le lelei.

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Tamaiti a Arbour e faia oe lava (Ata)
  • Tamaiti a Tamaiti a Tamaiti Mo Kindergarten

Faamauina

Faʻafefea ona teuteu se gazebo i le tuʻuga o le pribergartte? E tele ala eseese ma avanoa.

O le a matou auiliiliina i latou:

  1. Lanu. Faʻafefea ona vali se gazebo i le tuʻuga o Kindergarten? O le faʻanoanoa o le efuefu o le Grey o Monononity e le fautuaina mo le aʻoga aʻoga a tamaiti. Sulu foliga lanu, ata manu, ata o ata, e na o le 'au ma susuga i laau - o le mea lena e tatau ona e tuputupu ai pepe!

Tamaiti's Gazebos mo le agalelei: Manaoga ma le resitalaina

Pusa masani e masani ona siitia le lagona i se tamai tama

  1. Fuainumera. O le teuteuina o galuega i Girygorte e le tatau ona faʻatapulaʻaina e ala i le vali, aua e faʻaopopo i vaʻaiga o loʻo i ai foi le tele o kurimenis, e le lava le vaʻai i le lalolagi o latou O mea na vaneina, e mafai ona tele mea e fai ai i totonu o le a o le a faia e le CHASFTS mai le Cardboard

Tamaiti's Gazebos mo le agalelei: Manaoga ma le resitalaina

Teuteuga o le Gazebo i Griorgorten ma pepa patchflies

  1. Taʻaloga taʻaloga. Lesitala o galuega i Pisivinggargent Rope ma faasitepu masani, taofi mama, o le a faʻalauteleina avanoa taʻaloga ma o le a saofaga i le atinaʻeina o le tamaititi.
  2. Atinae o mafaufauga. Tele taga, e pei o se vaega o le fausiaina, sundial poʻo isi elemene mo i latou e tatau ona latou mafaufau ma ofo tele fale o le pati.

Tamaiti's Gazebos mo le agalelei: Manaoga ma le resitalaina

Tala i le puipui

  1. Poss 'tulimanu. O latalata i moega fugalaʻau, e manaʻomia ona malaia e le aunoa, o le a tuʻuʻesea le matafaioi ma o le a ia fesoasoani i ai i totonu.

Tamaiti's Gazebos mo le agalelei: Manaoga ma le resitalaina

O fugalaʻau e aʻafia ai tagata o soʻo se matua lelei

Faaiuga

Sa matou sagisagi atu ia te oe, pe faapefea ona faia se sika i le prainergorlight, mai ai e tatau ona faia ma o lea lava i le taimi lava e tasi e sili ona taua. Na latou aafia i pepa manaʻomia ma mea talafeagai.

O le iʻuga, o le vaega sili ona taua o le saogalemu o se tupulaga talavou. Tele o manaʻoga ma tulafono o loʻo iai le fausiaina o se tulaga lelei o loʻo iai se nofoaga mo manuʻa. O iinei foi e faasino mai foi i le ola mama o mea na faaaogaina ma le ana inisiua.

Tusitusiga i luga o le autu: curly laau mo le faapaologa: filifiliga ma tausiga (ata)

I le faʻaopopoga i le soifua maloloina, o le atinaʻeina o mafaufauga, mafaufau ma faʻailoga saʻo e taua tele. O nei mea uma, e mafai foʻi ona faʻaalia, faʻaaloalo ma faʻatonutonu le mamanu ma teuteuga mo le fale o tamaiti. O ata masani o ata, sitepu ma togi o le a fiafia ai le tamaititi i se sioa ma fiafia, ma aoga.

Tamaiti's Gazebos mo le agalelei: Manaoga ma le resitalaina

Tamaiti e fiafia i le mea latou te fiafia iai

O le vitio i totonu o lenei tusitusiga o le a tuʻuina atu ia te oe nisi faʻamatalaga i luga o le autu o loʻo iloiloina.

Taumafai ia tatou mautinoa o sea nofoaga mo taʻaloga a tamaiti a o loʻo tali atu Gazebo i manaʻoga uma lava. A uma, ae o tamaiti e tatau i ai!

Faitau atili