Crochet Pillow: Master Vasega ma polokalame ma faamatalaga

Anonim

I le olaga faaonapo, e tofu le tagata ma na mea ma se aluga, aua o le lelei o malologa ma moe e faʻamoemoe i ai. O faleoloa faʻatauina atu ai se fuainumera tele o laʻau laʻau pei o le auala e mafai ai ona e faʻavaivai loʻu lagona, pe a fai o lau aluga e le naʻo sina aluga. O le mea e fesoʻotaʻi ai lima-feoai ma le meataʻalo meataalo o le a vave avea ma fiafia i lou fale.

Crochet Pillow: Master Vasega ma polokalame ma faamatalaga

E pei ona manino mai le igoa, e le na o le aluga o lenei tuʻugamau mo le talafeagai o le moe, ae faʻapea foi i le taimi e tasi o se meataʻalo. Tele taimi e mafai ai ona e vaʻai i mea faapena i le ituaiga o manu poʻo le matagofie, ata o ata. Na faia se vaaiga faapena ma le tamaititi, ona mafai loa lea ona e atiaʻe i totonu, ma mafai ona faʻasaʻoina foi lona fale i le faamamafaina o lona fale.

Ma na aluga i le mea moni e le manaʻomia e le au gaosi oloa e faʻatau ai le tele o filo fou, e mafai lava ona e totoa o le itu tuai o le vulu tuai. Mo fanau, o le a avea ma se mataupu o le atinaʻeina, aua e lagona e tamatamaʻi le ma tamatamafiti a vrian, pe a fai o loʻo tele le faʻafanua mo le suʻesuʻeina o lanu.

O le masini aluga o le a alofa uma tama ma teine. Ma ina ua maeʻa ona faia ni mamanu masani o loʻo i ai ma ni lanu eseese, e mafai ona e faʻatinoina vasega e le mafai ona atiaʻe.

Crochet Pillow: Master Vasega ma polokalame ma faamatalaga

E ao ona fai e tusa ma le polokalame lea:

Crochet Pillow: Master Vasega ma polokalame ma faamatalaga

Koluma pusi aluga

E iloa uma e tagata o le Kati ole fagafao, na te tu ai pea le mafanafana ma le filemu. I fale, e masani ona ou masani ona iloa atu i ata eseese o pusi, o apeleva o mea laiti pe tele foi mo le fiafia ma le filemu i totonu o le fale, e leai se tulaga fiafia. O le pusi o le pusi o le a avea ma se manatu manaia, o le a e fasiotia le tele o vaomago i le taimi nei - faʻafilemu lau faʻafitauli o le Soun, totogi le miti, faaalu lou taimi.

Tusitusiga i luga o le autu: Kerisimasi o le foeuli mai le pepa malo. Matua Vasega

Crochet Pillow: Master Vasega ma polokalame ma faamatalaga

Lenei o se auiliiliga vasega vasega i luga o le kolose pusi cat maroskin.

Crochet Pillow: Master Vasega ma polokalame ma faamatalaga

Manaia tele se mea e mafai ona i ai se tele nofoaga i le vasega pepe ma fai se kamupani i tamaiti.

Mo le gaosiga matou te manaʻomia:

  • vulu: paʻepaʻe, efuefu, sina piniki - mo le isu le isu;
  • Pulu: lua pe tolu;
  • filo, niple, seleulu;
  • Pulelela: SNTENPUUS, Singrytepon po o isi;
  • matau.

O le asitaga

E faigofie le polokalame o ata: O le galuega e amata i le pito i luga, o lona uiga, mai le ulu. Lua tutusa vaega o le la. Amata mai ile ogatotonu, sa nonoa laina i se lio. O le lapoa o sea lio o le 10 cm. Pe a fai o nei fao e lua ua sauni, o loo feʻaveaʻi i latou lava, e ono le suʻea o le ulu.

Alu i le tino, o le a tatou lalagaina le torso. Mai le 6 Loips e taina, faʻaopopo se matasele i le lio ma le laʻei o le 10 cm. Ona, amata ona faʻasolo le ua, taʻitasi. Ma o lea tatou te o mai ai i le 6 cm, ua lava le umi mo le tino 15 cm. Ia o lenei ua faʻatumuina, faʻatumu tutusa lava, faʻatumu ma faʻapipiʻi le ulu.

Crochet Pillow: Master Vasega ma polokalame ma faamatalaga

Vae vae. O le pito i luma ma tua vae e le ese. O le umi o latou e oʻo atu i le 10 cm, lautele 3, i le iʻuga e sili atu le faʻalauteleina i luga o le tele o mata. O le 4 fasi kusi, mea ma suʻi i le tino. Mo paleni, o le pusi e sili atu nai lo le pito i lalo (tua) vae e sui ai le mamao ese le tasi i le isi, o le a mafai ai.

Mo le gaosia o le siʻusiʻu o le siʻusiʻu, naʻo lou manatunatuga e manaʻomia, sili atu ona o lona faʻauiga o lona umi. O se taua fautuaga o le a faʻatumuina ai le ufiufi ufiufi e pei ona o le lalagaina, talu mai lena taimi i se vaapiapi ma uumi avanoa e mamafa tele e lulu ai le sytheton. Ina ua sauni le ao ina ua sauni le itūtila.

Crochet Pillow: Master Vasega ma polokalame ma faamatalaga

E tumau lava le faaumaina o le buzzle. Faʻaopopo se piniki piniki oona, taliga, ua tumu i faila o mata, lea e mafai ona faia i faʻamau ma le tatataʻaga. Pili o le meataalo i le ituaiga o le pusi ua sauni! O se faʻamatalaga faʻapitoa o le a fesoasoani ia te oe e faia se aulelei.

Mataupu i luga o le autu: Feiloaʻi: SOFA FOW Addon e aunoa ma le mama

Manatu mo Fans o Satud

O se manatu manaia mo le fale o le a avea ma sofa pillow taaloga i foliga o se pusi manaia.

Crochet Pillow: Master Vasega ma polokalame ma faamatalaga

O ia lava aluga aluga ma le ie mautu, amata mai le iʻuga. E mafai ona e faia i totonu o lanu e lua, ma e tele lava, pei o taimi uma le tapulaa - na o lou manatunatu.

E mafai ona e fesoʻotaʻi i se pusi anti-host. O le a toe aveese e Kotyara lou feteʻenaʻiga, e aoga i lanu susulu ma le fiafia. Na faigofie ona pisagofie, na o le nonoa i totonu o se lio o soʻo se polo, faatau le uma ona aveese, ma ua pupuni ai le tagata faʻaaloaloga. O le pito o taliga taliga faʻalua, e mafai ona e faʻatau mai ni oʻu mata faʻaalia i le potu aoga loia, ma e mafai ona e mafaia e faia se gutu mai filo, o le gutu e teuteuina. Faatasi ai ma se alavai, e mafai ona faʻataʻitaʻi, e mafai lava ona faʻataʻitaʻi ai, le umi o le umi mai le tele o sene togi ma le tele o seneturi

Crochet Pillow: Master Vasega ma polokalame ma faʻamatalaga

I se polokalame, e mafai ona e fesoʻotaʻi i se pusi o soʻo se ituaiga. Filifili foi le lanu o le filo faalagolago ia te oe. O nei osofaʻiga o malu ma manaia mea faʻafiafia, latou te saogalemu mo fanau ma e lelei lava i tagata matutua.

Vitio i luga o le autu

E tele le vitio, e masani ai oe lava ia oe o le a sili atu lou malamalama i ai i le faiga o le faia o meata-aluga.

Faitau atili