Vaʻaiga lautele o Framir Doorn Factory

Anonim

Kamupani kamupani

Igoa: Scmir.

Faʻapitoa: Faʻatuʻuga

Www: Framyr .ru.

I-meli: [email protected]

Tuatusi: Moscow, Ul. Ryaibivaya, D.53, Ofisa 611

Telefoni: 8-800-2222-83-58

Lelei nofoaga ogatotonu i totonu e masani lava e matagofie, ma faitotoʻa lelei o le 'au gaosi oloa mai mea uiga lelei o loʻo avanoa foi. O lea la, seʻi tatou faia se laʻititi laʻititi o le fale gaosi fale gaosi, o loʻo ofoina mai le tele o faitotoʻa o faitotoʻa i se tau taliaina.

Vaʻaiga lautele o Framir Doorn Factory

Sliding faitotoa

Talu mai le 2005, na faʻatoʻilaloina e le Framir le tele o faʻamatalaga lelei, faʻafetai i le autu vaega o le gaosia:

  • faʻaaogaina o le maualuga o mea e sili ona faʻaaogaina;
  • faigata le puleaina o vaega o le gaosiga o faitotoʻa;
  • Fiafia filifiliga filifilia;
  • Mautu le taliaina o tau.

O nei mea uma, e aumai ai i le kamupani le kamupani a taʻitaʻi o taʻitaʻi o le atunuʻu. Vave ese atu le fale gaosi fale gaosi e sili ona lelei e faaauau mai le oloa lava ia.

Vaʻaiga lautele o Framir Doorn Factory

Ulufale ulufale

Oloa

O faitotoa o Sramir o oloa o ni ituaiga o mea, o mea mata mata o le a fafie. O le aoina o le aoina o le kamupani e silia ma le 1,000,000 cavepons, o loʻo faʻamatalaina e le paramens, foliga mai, faaumaina, isi elemene. Ae o le mea autu o le tumau lelei ma le tumau.

Vaʻaiga lautele o Framir Doorn Factory

E lua auala autu e maeʻa ai:

  • Veneer ma le feagai ma le MDF;
  • Laminate po o le MDF.

Sei o tatou vaʻai, o a faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai se ata faʻasino.

Muamua nai lo le gaosi oloa. O le moli moli lelei o loʻo faʻaaogaina mo le gaosiga o le ie. I le tulaga lea, o le eseese o le ea o le venelatie e tuʻufaʻatasia ma eseese fafie. Faʻafetai i ai, e mafai e le pou ona maua ai se lautele eseese o lanu ma faʻamalama.

Meafaigaluega o loʻo faʻaaoga mo le faia o le upega tafailagi o aso nei ma le maualuga-tech-tech, lea e mafai ai ona e taofia ni tuutuuga ma tuʻuina avanoa e faʻatino ai manatu eseese i le tini.

Vaʻaiga lautele o Framir Doorn Factory

Vaʻaiga lautele lava o le Facmir Doors fale gaosi na mafua ai le faʻaiuga e aoga tele le faʻafesoʻotaʻi o oloa talafeagai e faʻafesoʻotaʻi ai le aoina o latou ma vaʻavaʻaia nisi o le taua. O le mea lea, ia tatou faia se tamai leo i le ata o le ata.

Tusitusiga i luga o le autu: masini toleniga i luga o le faapaologa

Aoina

Vaʻai nisi ata o aoina na maua ni suʻesuʻega maualuga ma le iloiloga o tagata faʻatau.

Emperor

Ole tasi lea o galuega faʻataʻitaʻi e talafeagai mo soʻo se siʻosiʻomaga i totonu, o aso nei ma e le opeokiki. O le aoina e aofia ai le silia aofia i faʻataʻitaʻiga 5 o loʻo eseʻese mai le "Rock" o le Laina atoa o le Laʻu, i ai o tioata. Glazed faitotoa o loʻo iai ni vaega faʻapitoa o loʻo avea ma mea e faʻatusatusa lelei ma tioata lanu. E mafai ona e filifilia faʻataʻitaʻiga ma le matte poʻo glossy glazing. E tutusa foʻi faʻataʻitaʻiga e mafai foi ona maua i le malta aoina. Eseesega i le tioata mamanu. Faʻapea foʻi, le tupu o loʻo ofoina mai e le Emeperoa le uluaʻi faitotoʻa o faitotoʻa. O le a avea i latou ma le sili ona lelei o le faletaele poʻo se isi faitotoʻa o le auala poʻo le ofisa.

Vaʻaiga lautele o Framir Doorn Factory

O le Emeperoa Aoina o ofo o ituaiga nei o laupapa laupapa:

  • ʻa;
  • kerry;
  • nati;
  • Black Bpricot.

Paramers Aoina

O le faavae o le cluded cusgiffif fafie. Feagai ai ma le maualuga-lelei mdf. Faitotoa e alu i le tele o tulaga lautele. Peitai, o le tagata gaosi e iai le avanoa e gaosi ai mea e mafai ai e alavai mo poloketi taʻitoʻatasi.

Vaʻaiga lautele o Framir Doorn Factory

Ludwig

O faʻataʻitaʻiga maimoa o lenei aoina o ni mea moni. O le tioata na faia ai le laser edraving. O laina malamalama - peiseai o le stylist oges o le fugalaʻau - ma le manuia le faia o le faaonapo nei. E ni fua matagofie nei i le potumoe, potu malolo. Ae i totonu o le aoina lea o ni faitotoʻa faʻaleagaga. Na o le 10 ata eseese.

O fale e faia i le gasologa o laʻau faʻafeiloaʻi, ina ia tetee le oloa i le faʻamamaina o le susu.

Lidwig o loʻo faʻaalia ai ituaiga nei:

  • ʻa;
  • nati;
  • vinemifai;
  • kerry.

Mo tofoga uma ma mo soʻo se potu o le ai ai se tali manaia. O le tele o le tapoleni e mafai ona avea ma tulaga masani ma lalo o le poloaiga. I totonu o faʻavae masani e i ai mea nei: 40, 60, 70, 70, 80, 90 ma le 120 cm. O le maualuga o le tapoleni o le 2m.

Vaʻaiga lautele o Framir Doorn Factory

Roada 2.

Sipiina Lautele Aoina, o le a foliga fiafia e le gata i totonu o potu nofomau ma faaonapo nei, ae faapelepeleina foi se ofisa po o tofi. Faitotoa e iai ni mea e aofia ai palepala. E faʻapitoa ai latou i le pogisa alatele, pei o le sili atu, pouliuli uila, Black Bpricot.

E le gata i lea o fuainumera pogisa, e tele le ituaiga o "Fafie" e mafai ona i totonu o le umukuka, e fetaui lava mo potumoe ma se kapeneta. Tioata i lenei tulaga e faia ai se sili atu teuteuga gaioiga. I totonu o le aoina o le sili atu nai lo 5 faʻataʻitaʻiga o le matagofie o onapo nei nofoaga, lea, e faʻatatau ile filifiliga o lanu, e mafai ona faʻaopopoina le tuʻuina atu o le faʻamaufaʻailoga, faigata poʻo le poto.

Ma le isi mea, o loʻo iai pea se tele o faʻaputuputu o aoina. O nisi e iloga i foliga le masani ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le aoina o tioata, o le tioata tioata e oʻo i le sulu lava ia, ma i le aoina o flamingo ma Troy - tioata i le ituaiga galu. I le faʻaopopo atu i lanu eseese, o le faʻatusa o faʻauiga o faʻauiga o galu o galu. Mo tagata fiafia o pepa manino, e iai faʻataʻitaʻiga manaia i le masina aoina. Glazing o le tapoleni e faia i le ituaiga o se sulu. Faʻaogaina tioata tioata, e mafai ona talafeagai sea faitotoʻa mo le faʻapipiʻiina i le faletaele, mo se faʻataʻitaʻiga.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tuu se amufrotiot upega i luga o le palasitika faamalama: faʻaaoga fesoasoani

Vaʻaiga lautele o Framir Doorn Factory

E tatau ona fai mai o faʻataʻitaʻiga uma o le s symur o loʻo avea ma vaega maualuga o oloa, ia e fetaui mo fale uma, ma le galuega o le galuega. I se faʻaopopoga, o mea uma o loʻo faʻaogaina o le siosiomaga faʻaaloalogia. Ua faʻagaioia fafie i laʻau i se auala e mafai ai ona saogalemu e oʻo lava i le afi. O mea mai fafo e le lagolagoina le faʻatulagaina, ma o lea, vave lava, e le afaina le tali na faia.

Tau

O le tagata Scmile e naunau i se tulafono faamaoni, e tusa ma le mafai ona aofia ai le mafai ona aofia ai ma maketi maketi maketi. I le taimi, e iai le aoina o tupe paketi, o le tau lea o lo o amata ai le 1000 ona rubles ma faʻataʻitaʻiga lelei, ma taua i luga ole 15 afe. O le mea autu o le natura ma le tino o mea, faʻapea foʻi ma le lelei faʻatonutonu faʻasaoina puipuia i mea uma.

Ma i le faaiuga e tatau ona faapea mai o faʻataʻitaʻiga taʻitasi o loʻo i ai se ata o loʻo faʻaalia foliga foliga. O le mea lea, e fautuaina le vaʻai i le faʻatonuga atoa i totonu o le tau manaʻomia mo le sili atu ona masani.

Faitau atili