Faʻafefea ona vali puipui: Sauniuniga, faʻagaioiga o le tekonolosi

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Meafaigaluega ma mea mo le pisia o puipui o le acrylic vali
  • Faʻataʻitaʻiga Faʻatonuga mo le sauniuni mo le pisia o pa o le acrylic vali
  • Tekinolosi o le pisia o le puipui o le puipui o le tino vali
  • Painging pa o le suauu vali

Afai e te filifili e toe faʻaleleia le potu i totonu o le potu, ona e tatau ona e mafaufau e uiga i le filifiliga o le faʻaumaina o mea mo puipui. O le faigofie filifiliga o le a pisia ai luga. Ma a o le i amataina le galuega, e tatau ona e iloa le ala e vali ai pa. Filifilia o ni ofutino, o le ae mauaina se totonu o aso nei.

Faʻafefea ona vali puipui: Sauniuniga, faʻagaioiga o le tekonolosi

Afai e te mafaufau e uiga i le faaumaina o puipui, sosoo ai ma se sili ona manaia, matagofie ma faigofie fofo o le a latou valiina.

Acrylic screens ua faʻamaonia lava o ia o se faʻatuatuaina ma faigofie-faʻaaoga fesoʻotaʻiga.

Faʻafefea ona vali puipui: Sauniuniga, faʻagaioiga o le tekonolosi

O lanu acrylic vali e atoatoa mo ata vali. Latou te le manogi ma mago vave.

O lea, o le faʻaleagaina o le faʻaleagaina o le a sili atu le faigofie ona faʻaleleia nai lo le tulaga o pepa puipui, e masani ona feagai ma tagata e ave ni faʻafitauli. O le atavali o pa o puipui o le Acrylic Pase tuʻufaʻatasia saofaga i se vaʻai tau vaʻaia avanoa i le vanu, e taua tele mo tamaʻi potu.

Ae le i faia le vali vali ata, o puipui e tatau ona saunia. E manaʻomia le aveese o le ogaumu tuai (pepa puipui, tuʻutuʻuga, vali, ma isi. A uma ona aofia ai le laualuga i se sauniuniga vaega o Tufuga. Le isi, o le faʻavae e polesi, o le eleele ma lele ma tioata tioata. O le isi tulaga o le a avea ma faʻaaogaina o se vaega o le lilo, e manaʻomia foʻi le sasaa ma vavalo, faapea foi ma le vaega muamua. Naʻo le latou sauniuniga e faʻatagaina pa-lelei atavali o latou lava. E tatau ona faʻaaogaina le valiina acrylic.

Meafaigaluega ma mea mo le pisia o puipui o le acrylic vali

  • tono;
  • tagata AOAO;
  • pulumu;
  • manai.
  • paʻu paʻu;
  • faasolosolo
Toe foi i le vaega

Faʻataʻitaʻiga Faʻatonuga mo le sauniuni mo le pisia o pa o le acrylic vali

Faʻafefea ona vali puipui: Sauniuniga, faʻagaioiga o le tekonolosi

Ina ua maeʻa ona tuʻu le puipui, e tatau ona faʻailogaina ma le paʻu.

Tusi i luga o le autu: faʻafefea ona filifili pupuni mo le faʻaputuga maualalo ma vaʻaia o le potu i luga

Ae le i valiina pa, e tatau ona saunia lelei a latou lima, talu ai nei o loʻo tuʻufaʻatasia vaega taua o le itupa atoa. I le taimi lava e tasi, e le mafai ona faʻatagaina lava i se tamaʻi laupapa e misia i le faʻagasologa o le faʻamamaina o le faʻavae. Afai o le puipui e tele naua tulaga ese, e mafai ona vaaia o le faʻaaogaina o parwall. I le tulaga, pe a le manaʻomia le basegnment, e mafai ona faʻaaogaina se spalala, o le lautele o le mea e mafai ona suia mai le 40 i le 60 cm. E tatau ona faʻatagaina le vaega o le STTCOthesa o gaioiga o le lima ma le lautele lautele. O lenei tulaga e le faʻapea e faia ai le foafoaga o le saʻo sili atu.

E tatau ona faʻamago le amataga amata, ae ina ua mafai ona fauina e faʻaaoga ai se salu i le tino ese, ma saito o le laufanua e tatau ona i ai loloto. Le isi, e mafai ona e alu i le gaosiga o le laufanua o le Primer. FarberGlass Ball of Doupling poʻo Patchwork o le a le isi laasaga. O lenei taualumaga e tutusa lona faʻavae e faʻaaoga pe a faʻapipiʻi puipui e masani a Walpaper, ae o le saoasaoa o le faʻatinoga e sili atu maualuga. Ina ia mafai ai ona faʻamalosia le Upega Tafaʻilagi, o le a e manaʻomia ni kelisi faʻapitoa. Ina ua maeʻa le galulue ma le fiberglass e maeʻa, e tatau ona puipuia le potu mai le faʻavaeina o tusi ata.

Faʻafefea ona vali puipui: Sauniuniga, faʻagaioiga o le tekonolosi

A uma le PITAT, o le laufanua o puipui e tatau ona sefeina o le fiberngelss.

Afai e te manaʻo e vave vali vali puipui, ona faʻaaoga lea o le fiberglass filifiliga. Peitaʻi, o le faʻaaogaina o lenei mea o le a faʻatagaina ai le faʻamalosia o meatotino a le laufanua.

Ina ua mago le fiberglass, o le a ave i le 24 itula, e mafai ona e alu i le faauma. Ina ia mafai ona sili atu le lelei, e tatau ona e faʻaaogaina se faʻamutaina o le paʻu, o loʻo faʻatau atu i paketi, o lenei lomiga o mea o le a sili atu nai lo le matutu eseese o le palu. E ui lava o le tau o le fefiloi o loʻo i ai maualuga, o le tau o le a tauia mo le laʻititi le taumafaina. Peitaʻi o le faʻaumaina o le aofaʻiga e toetoe lava o le sili atu le mafiafia o le mafiafia o le masani ai lea e manaʻomia, o le mea lea ae o le mafuaʻaga ae le o le faʻaaogaina i luga o puipui i le faʻafefiloi ma le faʻafefiloi. Ole a fesoasoani lea i le faʻamama avega ma faʻaititia le paluga totofaga.

Mataupu i luga o le autu: tale mo le ogaumu ma le afi ma le magafagafa - o le a le mea e filifili ai ma o le a le mea sili e tuu ai le ogaumu i le fale

A maeʻa le mumū o le pa, e mafai ona faoa ma le paʻu o le paʻu o le tino. O lenei tulaga e aofia ai le manaʻoga e usitaʻi i tulafono faʻavae.

O lea, e tatau ona e olo le laufanua i luma o le setete seʻia latou mauaina le faʻata o le faʻata. Peitaʻi, e taua le aua le toe faʻavasega e le faʻaleagaina le laualuga.

Toe foi i le vaega

Tekinolosi o le pisia o le puipui o le puipui o le tino vali

Faʻafefea ona vali puipui: Sauniuniga, faʻagaioiga o le tekonolosi

O puipui o loʻo iai le auala e tatau ona amata i tulimanu ma alauni apalai i le taualuga.

Ae le i valiina puipui, e tatau ona latou teuina ia latou lagona loloto. O le amataina, le faʻaaogaina o le pulumu, e manaʻomia ai le sasaa le tulimanu ma nofoaga o le puipui o puipui i le faʻauiga. A maeʻa ona faʻaaoga le faʻamuamua, e tatau ona e faʻaaogaina se paga o le acrylic valiina vaega e ala i le ufiufi atoa o le fanua. E taua le manatua o le pulumu o ni vaega faigata e sili ona faigata i le vali, ae a liliu le taʻavale, o le la luga e tatau ona faaluaina.

Ina ua maeʻa ona valiina pa pa, e tatau ona tuʻufua. O le mea sili o le a le mea o le a tupu vave, ma i totonu o le potu o le a leai se manogi manogi.

O le atavali o puipui, afai manaʻomia, e mafai ona toe faʻatonutonu, ma mo lenei mea e te le o faʻatoagaina e leisi Itu.

Toe foi i le vaega

Painging pa o le suauu vali

Faʻafefea ona vali puipui: Sauniuniga, faʻagaioiga o le tekonolosi

Polokalame o le fuafuaina o le manaʻomia o le tele o le vali mo ata vali.

Afai e te filifili e valiina le pa, e mafai ona e fiafia i le suauʻu vali. O le saunia o a latou fua e maua ai le faʻatinoina o taualumaga e faia a o lei amataina le pipi o pa o le asini afu. Faatasi ai ma isi mea, o le amataga o le galuega e tatau ona manumalo i le fuafuaina o le aofaʻi o vali e manaʻomia ona faʻatau. Muamua e tatau ona e fuafua le pito i luga o le fanua e tatau ona e vali. Ona maua ai lea o pa o puipui i le taimi o le fuafuaina o faiga e tatau ona faalauteleina e 0.2 Faʻamalo, talu mai le averesi o le taumafaina o le Patters o le 200 g i le PHODGE. O le aofaʻi o aofaʻi e tatau ona faʻateleina i le aofaʻi o vaega e tatau ona faʻaaogaina, ona mafai lea ona e mauaina le aofaʻi o vali e te manaʻomia e faʻatau.

Mataupu i luga o le autu: vavaeeseina fua faatatau

I le avea ai o se tulafono, o se paga vali e faʻaaoga i le taimi o le toe faʻaleleia, ae afai o le pogisa o le vali, lea e mafai ona faʻalauteleina le tiga, o le aofaʻi o faaputuga. O le le lelei o lena ata o se manogi ma le le lelei manogi. E le gata i lea, o le vaitaimi mago e le puʻupuʻu e pei ona ou manaʻo ai. Afai e faʻaaoga se vali faapena i pa i fale nofomau, ona e le ootia foʻi mo se taimi umi lava. Peitaʻi, e mafai ona faʻaleleia atili ituaiga o le mamafa o ituaiga vali vali e vave mago ma le manogi. I lanu faapea, e manaia le galue tutoʻatasi, e faʻapena foi le siosiomaga o le siʻosiʻomaga ma faʻatagaina fogafale e manava ai.

Afai e te mafaufau i le matagofie o valiina o puipui, e aoga le faʻaaogaina o le fou ituaiga o suauʻu o suauʻu o loʻo faʻamatalaina i luga.

Faʻaaogaina ituaiga faʻaleaganuʻu o le suauʻu suauʻu, o loʻo feagai ma oe i puipui o mea e vave faia ai i latou i le faʻatonuga, talu ai o ni mea e mafai ona maua ai le ea. E le gata i lea, pe e te le afaina ai le tau i le aiga. Ae afai e manaʻomia le tuʻuina atu o laufanua lelei lavalava lavalava lavalava tetee i luga, e aoga tele i sea vaega, aemaise ai mo luga o puipui o puipui ma laufanua o puipui. A faʻapea ua leva ona e mafaufau i le fesili, o le a mafai ona taofia le tele o tulagaʻaga ma i le masani ai o tulaga o le tau, o loʻo faʻatupuina ai le paʻu o latou suauu i luga o le suauu, lea lava e fufulu faigofie.

Po o le a lava se mea e vali, e taua ona tapena le fua ma le usitaʻi i tulafono uma mo le faʻaaogaina o le vaegaaufaitino, o le a le taua o le iʻuga.

Faitau atili