Arbour ma mosquoo Net - tele, foliga ma faaaoga

Anonim

O se uiga ese o le togalaau o Gazebo ma le faʻapalepale, o se tamaʻi fale togalaau, o le tikeri o le latou pupula mai.

Peitai, o faiga fai mai e mafai ona faʻaaogaina i tausaga uma atoa ai, pe a filifilia se faʻataʻitaʻiga, o nisi tulafono e tatau ona mulimulitaʻi.

Arbour ma mosquoo Net - tele, foliga ma faaaoga

I le ata - asxiury gazebo ma se ie puipui

Lautele

  1. Togalaau - Lenei le tamaʻi fale togalaʻau ma puipui mau, faitotoʻa, faʻamalama ma se vaʻaiga faʻatuatuaina. E tusa ai ma galuega ma tele, ae sili atu nai lo le afio mai. E mafai ona faʻapipiʻi se magalafu ma aumai le sapalai vai, o le a maua ai le avanoa e aoina e le kamupani i soo se tau. Aemaise lava, e faʻaaogaina i le ituaiga o le taumafanafana umukuka, e ui ina manaʻo e suʻe i latou i fale taupulea ae le mafai ona taʻua.
  2. Apoota - E mafai ai ona faʻaaoga le laʻei laʻei ma mafanafana ea. O pupuni o loʻo suia e le tele o avanoa e mafai ona eseʻese ituaiga ma lapoʻa. O fale e fai ai fale e faia i le ituaiga o tafatolu, simiral, tafatafa, lio, ma isi mea

Arbour ma mosquoo Net - tele, foliga ma faaaoga

Manaia galuega mo le tuuina atu ma le namu net

E mafai ona latou tatalaina ma tapunia, i le taimi muamua, i le taimi muamua lava mo pa ma taualuga o lo o aoga i ai masoa. I le lona lua - latou te liliu atu i se faapaologa moni, o fea o puipui o tardulin, pvc ata, fulafula ie puipui po o le sluding panels. O le taualuga o le Arbor e faia i le faleie o le faleie, palasitika po o uamea.

Arbour ma mosquoo Net - tele, foliga ma faaaoga

O le namu mesh mo le gazebo i le ituaiga o se faleie

Fautuaga: Faia o se Gazebo, aua neʻi galo e tatau ona faia i le sitaili ma le laufanua laufanua laufanua.

Manatu mo togalaau o Paviva

  1. Fale.
  2. Hout ma se maa taualuga.
  3. Teuteuina laupapa laupapa mo tagata alolofa o anamua Rusia faiga.
  4. Mo le fiafia o le eco-sitaili, laiti lalagaina mafai ona tuu i luga o le taualuga o le togalaau o le togalaau.
  5. O le faʻafetaui faigofie o le ata o le a tuʻuina atu i lalo o ni koluma faʻapipiʻi ma sina lagona laiti. O se tagata Gazebo mo le tuuina atu ma se Nedquamo Need, na faʻatulaga e se ituaiga, o le a avea ma nofoaga sili mo le taimi vevela i le afiafi vevela.
  6. Taualumaga Arbour po o le faapaupao faia se manino e tusia ai polycarbonate.

Mataupu i luga o le autu: o loʻo taʻoto o le eletise eletise i lalo o le lauʻeleʻele ma le tale

Arbour ma mosquoo Net - tele, foliga ma faaaoga

Brozent Gazebos ma le namu netquio mo le tuuina atu

Auala e Filifiliina ai se Gazebo poʻo le Paelion mo se Nofoaga Nofoaga

Faatoaga fale e vaevaeina i tapunia tapunia ma tatala filifiliga.

O lea, ia faia se filifiliga, oe tatau ona amanaia ou lava manaʻoga:

  • Tatala faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo faʻapogai o fafo;
  • Tapunia - sili atu talafeagai mo le aoga i le tausaga.

I le tulaga lona lua, e masani ona fausia le gafa i lenei auala - afa o le laʻau poʻo ni piliki, ma luga - mai le ipu. O lea ua latou avea atili e pei o se fale taumafanafana. Ma, pe a fai i le taimi malulu ma e oo lava i le taumalulu e sili atu le mafanafana, i le taumafanafana o le a le o le leai o se ea fou.

Fautuaga: Auina mai panefuble panels, nai lo le mea o loʻo faʻapipiʻi ai le masquomo i totonu o se vevela vevela taimi.

Arbour ma mosquoo Net - tele, foliga ma faaaoga

Gazebo mai le namu netquio mo le atunuu palu

Gazebo - faleie.

O manatu faapena i foliga vaaia, ae le maulalo, ae o nisi taimi latou te sili atu i le masani ai o potu uamea ma laupapa laupapa. Ua puipuia lelei i latou mai le susulu o le la, o salu matagi, ma toe tuʻu timuga, faʻapea foi ma eseese iniseti.

Arbour ma mosquoo Net - tele, foliga ma faaaoga

Anti-masquitot net mo Arbor ituaiga faleie

Manuia

E mafai ona faʻapipiʻi le gazebo i luga o soʻo se togafiti, tusa lava pe i ai le malifa. O le ata o loʻo alu faigofie ma faigofie ai, e mafai ai ona faʻafetaia naʻo ia. O le vaomatua o vaomatua, faleie gazes e sili ona fetaui lelei, o le mafuaaga lea latou te le faigata ai ona feʻaveaʻi i latou i le afi felauaiga. O le manino manino o le mamanu o le a taufaasese moni.

Arbour ma mosquoo Net - tele, foliga ma faaaoga

Faleie geazebo ma anti-moskit grid mo le foai

O le tele o galuega e ese - o lo latou uumi o loʻo i totonu o le 2.5-6 M

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Faleie fai oe lava
  • Faleie-galuega mo le foai
  • Maka

Ituaiga o Stharrov

Awwning ma faleie - eseese manatu. O le muamua - o le le tumau le le tumau, o se ie puipui o le PVC po o Tarpallin, o le mea lea e vave ona alu ma matamata. O le lona lua o se faigata malosi ma se tisu o le ogalaau e fufusi. O lea, o le faleie o se faʻavaomalo ma le vaʻa.

Arbour ma mosquoo Net - tele, foliga ma faaaoga

Malamalama tagata tetele mai le namu net

E mafai ona filifilia ni filifiliga se fa:

  • Paʻaga - moli, laititi, masani lava i se faʻavaʻa vaega. E leai ni pa, e faapena foi e le fetaui. O le tagata faanofoaga e taua tele mo le alu i le natura ma le kamupani;
  • O le Gazebo o le sili ona fetaui ma e sili ona taatele. E gaosia ma eseese ituaiga o puipui ma eseese ituaiga. E ese mai le muamua lomiga - o se tele o mea taua ma isi auiliiliga. Faʻataʻitaʻiga, ae le o pa puipui, o se upega tenisi o loʻo faʻapipiʻi i luga o le Gazebo ma o latou lava lima-aginic, kapeta ma faamalama. Le aofaʻi o puipui ma o latou nofoaga, le tagata e mafai ona suia i lona pule pule;
  • Turisi - ia lava o ia lava i le "vao" natura. Faigofie, vili, faʻaofuina i le 'aʻai o le' aʻai ma iniseti;
  • O le faapaologa o le maualuga maualuga mamanu o loʻo faʻaaogaina mo aso malolo ma le mamalu mea na tutupu i le tele o malo.

    Arbour ma mosquoo Net - tele, foliga ma faaaoga

    Faatoʻaga Gazebos ma mosquoo upega faʻatasi ma PVC taualuga

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fuafua le paipa sipela

O le mea e tatau ona e iloa pe a filifilia

Faʻapipiʻi le togalaʻau ole taumafanafana e faigofie ai le lima, o lea e tatau ai i le taimi muamua ona filifili loa lava i lona mafuaʻaga ma se nofoaga.
  1. Mo le aiga o le 3-4 tagata, o loʻo i ai lava le gasebo i le tele o le 3x3 m, i le auala e maua ai le laulau 'ai ma nofoa.
  2. Tele lapopoa o le fausiaina e te manaʻomia mo faʻatasiga i se kamupani o le 6-10 tagata.
  3. E le faʻatagaina oe e le poloka e faʻapipiʻi ai se pavine tele, tuu le nofoa i lona taimi tele, ma faʻapipiʻi le laulau i le ogatotonu o le nofoaga. Lenei o le a mafai ai ona maua le tele o avanoa avanoa e oʻo lava i se tamaʻi pazebo.

I le taimi nei, o le togalaau o Gaviniona o le vasega amata ona maua ai nisi mea ma e masani. E aofia ai o le uʻamea faʻapipiʻi ma tissue cape (o le a mafai ai ona ufiufi atoa pe na o le taualuga.

I le itu faʻa lua, o le au pupuni faʻamalosi ea e tele sona faʻaoga ile ituaiga o puipui, ae, e aunoa ma le foaʻiina o se avanoa mo le isi avanoa. O le manaʻoga ona o a latou gaioiga talafeagai, lea e mafai ai ona faʻaaoga mo mea eseese.

namu netquio

Ae le i filifilia se upega puipui mai iniseti mo se togalaau o Wabor, e tatau ona e aʻoaʻo e uiga i le oloa i le sili atu auiliili, o mea ua faia, o le lelei o lo latou faʻaaogaina.

Tele taimi e faia ai latou ile fibLassss ma puipuia le avanoa, aemaise ile po, mai iniseti mai iniseti. E ala mai foi o le a e i luga o le tautotogo poplar, ma i le malulu o lau.

Mea e tatau ona e iloa

E sili le le faia e te maua uma oloa, ae fai ai latou e okaina. Ona e maua ai lea o se faamaoniga mo le puipuiga o le iniseti. Afai o le togalaʻau o lenei nuʻu mo tagata matutua, ioe, o lenei aitema e mafai ona faʻatamala, ae e gafataulimaina mo se vaʻa a le vaʻa.

E tatau foi ona e faaeteete pe a tuua tamaiti laiti i le ogatotonu-ituaiga togavao ma faamalama le mea e faʻapipiʻi ai. O mea e le o faʻamoemoe e puipuia le tamaititi mai le paʻu o le faʻamalama.

Motugaafa: Faʻatau mai ni masini puipuia faʻapitoa i luga o faʻamalama o le a puipuia mai le faʻalavelave.

Le fua faatatau filifiliga

Mo galuega tatala, e mafai ona oʻo mai se filifiliga. O loʻo agaʻi atu i ni faʻamau faʻapitoa. Na ia faamanatu i le auala masani auala ma liliu i se lisi i le pito i luga i se pusa faapitoa pe leai foi. O lenei filifiliga o loʻo faʻapipiʻiina i fafo i fafo atu o taimi uma, ma e le faʻatagaina ona aveese.

Mataupu i luga o le autu: 5 filifiliga mo le faʻaaogaina o le asymmetric completins i luga o faʻamalama

A fai o lea tulaga atonu e i ai ni faʻafitauli, mo se faataʻitaʻiga, filogia i tamai lapisi o le feʻaveaʻi vaega o le polokalama. E foia e ala i le matauina o tulafono faaleagana pe a liliu ma gagau ma gagau, atoa foi ma le faʻamamaina o le lua faʻalua tausaga.

O lenei mamanu o le ata o loʻo faʻapipiʻi i luga o ni faʻamalama o faamalama - palasitika, fafie poʻo le alumini. O le oloa e fetaui lelei ma galuega ua tuʻuina atu i ai.

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Awnsting mo Arbor
  • Pavaliona mo Dacaha
  • Grid mo Gazebo

Ili

E i ai le tele o tutusa tutusa i le va o le ie puipui e taina ma le namu nekura. O le mea mulimuli e toe fai mai ai, na toetoe lava a suia le ie ie ua leoleo i se fale teuola.

E i ai tagata faʻapitoa e finau ai e sili atu le sili ona alualu i luma Pliste E le faia i latou i le fibedlass, ae mai le palasitika. Eseese ma maualuga le aoga o le oloa, o le faigofie o le taotoga ma foliga manaia tele. Ina ia faʻaititia ai pe faʻapipiʻi se ata e lava mo se maea faʻapitoa.

Gaosiga

O le faʻaaogaina o le puipuiga o le namu na mafai ai ona lagona le mafanafana i le vaitau mafanafana. E leai se iniseti po o le pito i luga o le pito i luga o le a faʻalavelaveina lou taimi i le taimi ai, e ese mai, o le mea e mafai ai ona e faʻatiga le faʻavae o le ea fou. I le vitio ua faʻaalia i lenei tusitusiga, o le ae mauaina nisi faʻamatalaga i luga o lenei mataupu.

Faitau atili