Sili ona aoga auala e fufulu ai le ogaumu mai le gaʻo tuai

Anonim

O miti taua taʻitasi o lana ogaumu susulu mai le mama. Mafaufaʻu ma Riiga Rise e le mafai ona fesoasoani i taimi uma e faʻamamaina atoa le faʻamamaina o le upega tafailagi mai Nasara. Mafaufau e faʻaaoga ia mea e fautuaina ai le poto masani mo le faʻamamaina o le ogaumu mai le tuai mago gaʻo gaʻo ma neagar.

Faʻamāina e le Steam ma vineka poʻo le lemon acid

ACID corrosive, o le mama mama o le ogaumu ma vineka po o le citric acid o se auala lelei.

  • Muamua i le 150 ° C. Liligi i totonu o se laupepa loloto o le fatafata poʻo ipu vai mo le gaʻo vevela vevela, faʻaopopo Circ Lemon Acid pe tele siʻosiʻo. Seti le koneteina i le pito i lalo. Tapuni le faitotoʻa ma le 40 minute tausia le vevela i le ogaumu 200 ° C.
  • Ina ua maeʻa le 30 minute talu ona tapunia, aveese le taʻavale ma se fasimoli fulufulu mo le fufuluina o ipu. Tertal le tele o le spat o le flax spor strukar po o le afa lemon. A maeʻa le 15-20 minute, e faigofie lava ona latou o mai ma le laʻititi.

Sili ona aoga auala e fufulu ai le ogaumu mai le gaʻo tuai

Meafaigaluega o le vinega ma soda poʻo le paluga pale

  • Afai ua maeʻa le Nagair i se taimi ua leva, teisi teisi le ogaumu ma ufiufi le laʻei o loʻo faʻamamaina e le vineta. Tuu le itula pe lua. Ona tumau lea e fufulu le laualuga i luga ma se fasimoli tiga.
  • Fufulu le aotelega o le fatafata mai le gaʻo taunuuga e mafai ona vine ma soda. Saunia le fofo, toataata nei vaega e lua i se vaega o le faifaatoaga. O lenei e tatau ona e fufuluina le laualuga mai le Nasara. Afai e malosi ma matutua, tuʻua le tuʻufaʻatasia i puipui ma le faitotoʻa o le ogaumu mo le lua itula. O nisi nofoaga e faʻaopopo i le fasi mea o loʻo tipiina le fasimoli o le ie.
  • O le isi fofo, lauiloa i tagata o ona po nei, o se paluga pefu. Aumai i totonu o le vai i le Setete orkull Cream ma faʻaaoga se mafiafia nofoaga i luga o se filogia luga. Faatali 30 minute. A maeʻa na mea, e faʻamamaina ai le ogaumu ma se fasimolilu o le a faigofie.
Mataupu i luga o le autu: Foolly i le fale ma ou lava lima: Master vasega ma vitio

O le Syda fofo o le a faamamaina ai le ogaumu i totonu

Le talafeagai, ae e mafai ona faʻamamaina lelei i totonu o le ogaumu ma se fofo soda.

2 sipuni o soda e faʻateʻa i le 10 sipuni o le vai. Afai e te manaʻo, faʻaopopo se le lelei le le gaoia. Ae le i fufuluina le ogaumu, mafanafana. Afai e te faia lenei tali e le o luga o le vai, ae i Hydrogeen Beroxide, o le a faigofie tele ai.

Afai ua le iloa e le OOD le faamamaina mo se umi, faaaoga se fofo soda i le po, ma le isi aso, agai i le fufuluina. Ma se foliga manaia, gaʻo ma le nagar o le a alu vave. E faigata tele ona aveese le faʻafitauli e faitau ai le mafiafia o le soda, vineka poʻo le tipolo.

Manuta Pasta mai le gaʻo mu

O le pulupulu efuefu ua lauiloa ona o lona tomai e vave ona le fiafia i luga o le tele o le lolofi.

Vaevae ma le vai i le setete o le sauga kulimi. E mafai ona e faʻaogaina le saʻo-i-'ai. Fufulu le mataua o le faʻavae poʻo le tuua mo sina taimi e faʻatosina ai i le tulaga o le matua matua nagar. O le a faigofie le ogaumu pe a fai e te faʻaopopoina se pipiʻi o le masima ma le soda i totonu o le faigofie pasta.

Ulavale ava mai Nagar i le ogaumu

Faʻaoga le Ammonia ma le fesoasoani a se ata o le pito i totonu o le ogaumu o le ogaumu, tapuni faitotoʻa ma tuu mea uma e le suia seia oo i le taeao. A matauina e te le i maua se uia mo se taimi umi, ma sa mafiafia le Naogaria, ma tuu tele le ava a Amoni, ma se vaitaimi i le tasi itula.

Ina ia faʻamamaina le laualuga o gaʻo e aunoa ma ni taunuʻuga i le tulaga o le le fiafia i luga o le paʻu o lima, galue i totigilima. Aua le faʻatagaina tamaiti ma le aiga o laʻu mamoe i le taimi o le faʻagasologa.

Sili ona aoga auala e fufulu ai le ogaumu mai le gaʻo tuai

Savali

Taavale le kesi pe eletise eletise i le 65 ° C ma tape. Liligi i se ipu tele o le vai vaivai, ma i totonu o le laititi - Amona o Amoni. Tuu le muamua i luga o le pito i lalo o le grid, ma e laititi lava. Ufiufi le fale ogaumu ma tatala na o le taeao.

Tusiga i luga o le autu: Koluseina o le Brerodidery Scheme: "Ata o L. Afreov" Download Download

Ona e mafai lea ona e fufuluina le umu le ogaumu e aunoa ma le faʻaaluina o taumafaiga tetele. O Ambia ava malosi o le fili o le toa o le lula.

Meafaigaluega faʻapitoa mo le faʻamamaina o le ogaumu

Tele o tupe na faia faʻapitoa faʻasaʻoina ina ia mafai ai ona faia le ogaumu ma le ogaumu i le vave mai o le Nasara. E masani lava, o lenei tuʻufaʻatasiga e gaosia i le ituaiga o spray.

I le galulue ma vailaau, mafaufau i ni nai mea taua e lua.

Faamamaina o Lattias o le ogaumu

Gagau i totonu o se lapisi lapisi lapisi, ufiufi ma le faʻaeteete le vaega mo le faʻamamaina o le ogaumu ma fusi mau. Ave le afifi i le auala pe i luga o le faapaologa ma tuu iina i le taimi o faʻaalia i faʻatonuga ina ia faia e a latou vailaʻau. Ina ua mavae lena, taulimaina ma le faaeteete le laʻau ma le fesoasoani a le filosofia ma le mafanafana o le fasimoli vai seia tafiesea le vai.

O tagata na fausia i ni nai auala e faamama ai le ogaumu mai le gaʻo tuai. O le a fesoasoani i le vineta, o le keriri ava, soda, Amonamia ava malosi ma sinama. Faapitoa ata mo le faʻamamaina o le ogaumu lelei ma vave feagai ma le galuega.

Ae e le mafai ona latou fautuaina soo faʻafuaseʻi, ona o le faʻateleina o le faʻamamaina. Manatua, o le auala sili e teu ai le ogaumu mama o le soloi pe a uma ona faʻaaoga.

Faitau atili