Faʻafefea ona fai se pulou e faia oe lava

Anonim

E te fiafia i le panama mai le la? Ma e sao ai! A uma mea uma, latou te puipuia ou foliga ma aua e te aumaia e ufiufi ai i ni mea. E mafai ona e faia se pulou i le tele o ie. O le faia o ia mea, o le a maua ai se tasi pulou mo mataupu taitasi. Ma sili atu foʻi pe a fai o lenei le faʻaituau!

Faʻafefea ona fai se pulou e faia oe lava

Mea manaomia ma Meafaigaluega:

  • pepa;
  • penitala;
  • laina;
  • seleulu;
  • rofautte;
  • Ie o lanu e lua;

Aveesea Fua

Fua le liʻo o le ulu i le siʻosiʻomaga lautele, nai lo le maualuga nai lo taliga. Faamaumau le numera faʻaiʻuga, ona vaevaeina lea i le 6 (o le pulou lea i le ono tausaga). Ona vaevae lea o lenei numera mo le lua, aua o le a matou toso mai le afa. O le numera lea e te manaʻomia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻatulagaina o loʻu ulu e 56 cm. Tasi le ono o le 9.3 cm. Matou te vaevaeina le tasi lua ma le mafuaʻaga). Ma fuaina le maualuga mai le pito i luga i le ogatotonu o le taliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻu liʻo o le 18 cm. Faamaumau le amataga numera.

Mamanuina o hats pito i luga mamanu

Tatou mamanu! Gagau le pepa i le afa ma fuafua ina ia tatau ona tuua le lafu, pei ona faʻaalia i le ata. I le pito i luga o le laupepa, fai se faʻailoga e faʻailoa ai le pito i luga o le pulou. Fuaina le maualuga mai lenei taimi ma faailoga le faailoga. Mai lenei faailoga, faailogaina le laina papupuni. I lea laina, fua se tasi itu o le ulu (afa) ma fai se faʻailoga.

Faʻafefea ona fai se pulou e faia oe lava

Fuafua le umi ma le afa pale o pulou i luga o le pepa punou.

Ia maua nei le mea o taoto i le va o le tumutumu o le pulou ma le faavae. Tusi se laina sao mai le pito o le ulu o le ulu i lenei tulaga.

Mataupu i luga o le autu: o le anel mai nusipepa o loʻo i ai i le amataga: Mataʻitua vasega ma ata ma vitio

Faʻafefea ona fai se pulou e faia oe lava

Blacks sao laina i luga o le afa o le umi o le pulou.

Ona faʻafesoʻotaʻi lea o le pito i luga o le laina pito i luga ma le laina laina, pei ona faʻaalia i le faʻatusa.

Faʻafefea ona fai se pulou e faia oe lava

Punou le tumutumu o le pulou.

Fanua mamanu

Filifili po o le a le umi o le ai ai fanua, tusa ma le 5 - 7 cm o le a avea ma se amataga lelei vaega. Faaauau le laina sao i lalo seia e manao e faaiu pito o pulou. Ona e tatau ona e fua mai le sao mai le pito i lalo e faʻaopopo ai ni isi taʻavale. Faapea e uiga i le 2 cm. Talia le laina mai le taimi lea i le taimi muamua o le tulaga o le soli ma faia le laina pito i luga o le tulimanu.

Faʻafefea ona fai se pulou e faia oe lava

Matou te taliaina le umi o le pulou o le pulou i lona pule.

Faʻalu se laina mai le pito i lalo o le pito i lalo faʻailoga i le kola.

Faʻafefea ona fai se pulou e faia oe lava

      Matou te faailogaina le laina maualalo tapulaa o le malae. Faʻafesoʻotaʻi le laina gau ma le pito o le pito o le lamolemole curve, pei ona faʻaalia i le faʻatusa.

Matou te o mai i le punou agai i le laina pito i lalo ...

Faʻafefea ona fai se pulou e faia oe lava

... Ma faʻafesoʻotaʻi nei laina e lua e lua i totonu o se tamaʻi tupe.

Faʻafefea ona fai se pulou e faia oe lava

Matou te taʻu mai le nofoaga o le Seam

Faaopopo le sami le sili atu. Manatua e uiga i le 6 mm faataamilo pito o le faʻataʻitaʻiga e fausia ai se stam ma liʻo le laina. Faʻaopopo se nofoaga mo se Seam, ma o lau faʻataʻitaʻiga ua sauni! Ioe! Na e faia se faʻataʻitaʻiga. Oti le vaega o le lapotopoto pe a tuʻu pea le laupepa ma o le a e maua atoa se vaega atoa o le faʻataʻitaʻiga. Mark O lenei vaega na faapuupuuina - "Vaega Numera 6" ma ave lau ie!

Faʻafefea ona fai se pulou e faia oe lava

Tipiina vaega
Oti e ono kopi o lau faʻataʻitaʻiga i luga o au mea e lua o loʻo lua (manatua, o nei o "ressial": lua pulou i le tasi!)
Suelo Worges Hats

> Faʻavasega vaega faʻatasi. I soo se itu o itu i luma, matou te suʻi vaega se lua o le ie tutusa faʻatasi i luga o le itu i luga o le saʻo. Faʻaopopo le tasi vaetolu ma faʻaauau seʻia oʻo ina fesoʻotaʻi uma le ono o le a fesoʻotaʻi faʻatasi, o le isi mulimuli, lea e lua malaga ai le itu. Toe fai tutusa ma se isi ie. Tapuni le matala matala. Faapipii faatasi nei maʻa, o le tasi totonu o le isi ma gagau ia itu auai. I latou foi i le tatou itu, o ese mai le 7-8 o le sao i totonu, e fesuisuiai foliga. Liliu, ia taofi le pito ma pa i le itu, tapuni le au.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona toese le taumafanafana pito i luga ma ou lava lima: suisui mamanu

Faʻafefea ona fai se pulou e faia oe lava

A maeʻa ona e faia, e mafai ona e taʻalo ma eseese ituaiga ma tulimanu o pito o fanua, maua ai ituaiga eseese. Taumafai e fai ni vaega o se pulou mai le tele o fasi pe sui se lua pe tolu lanu. Faaopopo faʻataʻitaʻiga poʻo faʻapipiʻi, etroxidery ... manatunatuga leai se tapulaʻa! Ma e sili ona taua - o ou foliga e puipuia mai le la ma se pulou lalelei o le pulou na faia i le lima!

Afai e te fiafia i le vasega vasega, tuu ni ulugaliʻi faʻafetai i le tusitala o le tusitala i le tala. O le faigofie faigofie "Faafetai" o le a tuʻuina atu i ai le tusitala o le manaʻo e faʻaavanoaina matou ma tusitusiga fou. E mafai foi ona e faʻaopopo fuainumera i agafesootai faʻapitoa!

Faamalosi le tusitala!

Faitau atili