Faʻapefea Ona Filifilia ma Faʻaaoga se Siphona mo Vai e Tausia Mai Vai?

Anonim

Faʻapefea Ona Filifilia ma Faʻaaoga se Siphona mo Vai e Tausia Mai Vai?

Siphoon mo le vai kulimi o le a talisapaia tamaiti ma tagata fiafia o meainu suamalie. Kuka i le fale, e sili atu lo latou aoga nai lo e faʻatau i totonu o le faleoloa ma le gata o le suka, ae tofoina foʻi o ni mea manogi ma vaisu. Ina ia faʻatagaina oe lava i se kesi suamalie, e faʻafaigofie ai fesili, e mafai ona e faʻatau le masini mo le gao, lea e iai le igoa Siphon.

Faʻapefea Ona Filifilia ma Faʻaaoga se Siphona mo Vai e Tausia Mai Vai?

Suavai Carting Proaratas

Atamai o le filifiliga o le siphon

O le tasi o le lelei o sipai aʻo leʻi faʻatauina le vai o le ono mafai o se taimi umi mo le teuina o vai inu pe leai ni kesi. Mo le aso, o tagata faʻatau ua tuʻuina atu 3 ituaiga o masini soda:

  1. O le faʻavasegaina o le faʻavasegaina o loʻo tuʻuina atu i le ituaiga o se fagu ma se leve mai luga. O tulaga lelei e aofia ai le tau maualalo ma faigofie e faʻaaoga, ma o le le atoatoa o le maualuga o le tau o le faʻatauina o cylinder. O se tasi o le paluni na o le 1 litaea vai, ma e talafeagai mo se tamai aiga po o se tagata e faaaogaina.
  2. Fausia-i le kalone. I le averesi, ua fuafuaina mo 60 lita ma ua iloga i se tulaga manaia, sili atu le maualuga o le saogalemu ma le i ai o gaioiga faʻaopopo, o loʻo le mafai ona faʻafoʻi mai ai le tulaga masani ai. O Mea e seasea lava leaga ai, mo se faʻataʻitaʻiga, o le malosi ole fausiaina o se kesi suamalie ma sua. Peitaʻi, e faigofie ona faʻafanoʻo i le ipu ma le faga o lana vai masoa.
  3. E le eseʻe eseʻeʻesega puipuiʻeʻesega, ae o le iai atu o le tele o ituaiga eseese faʻapitoa ma mea e le amanaʻia e faʻatino mai i le siosiomaga meainu meainu, maualuga tau ma le saoasaoa i le sauniuniga o meainu.

Faʻapefea Ona Filifilia ma Faʻaaoga se Siphona mo Vai e Tausia Mai Vai?

Siphon cylinderers

O mea leaga uma o le soda e iai le agavaʻa o le 1 poʻo le 2 lita, ma le kesi o loʻo i ai i le mafiafia ua faʻateʻaina i le vai, ma le malosi i le tele o bubbles. O nisi o le kesi e le faʻateʻaina, fausia omiga, o lea e manaʻomia le tausisi i tulafono mo le faʻaaogaina saogalemu o le masini. Ina ua tutupu le tagata faʻatau le fesili pe faʻapefea ona filifilia se sipai, ma taulaʻi i le tau vasega ma le numera o tagata o le aiga, e aoga i le mea e sili ona talafeagai ai laina.

Mataupu i luga o le autu: Matou te filifilia ma faʻapipiʻi le matasele mo Pendulum faitotoʻa

E i ai masini na faia mai palasitika ma staless sheel. O le mea mulimuli e sili atu le saogalemu ma le tumau ma e le manaʻomia tele le tausiga.

Fua faatatau o mea suamalie e faaaoga ai le masini

Mafaufaʻu mai le faʻaaogaina o le faʻatauina o uta kapisi ua iloa i tagata uma: kanesami masani, o le maʻi suka, solia faiga fatu fatu. Ina ia teuina le mauaina o se siphon, e mafai ona e faʻasaoina mai le faʻatauina o le leaga o so Soud ma vailaʻau inu, ma fai le tele o meainu e le faigata.

Faʻapefea Ona Filifilia ma Faʻaaoga se Siphona mo Vai e Tausia Mai Vai?

Masini ma mataupu faavae o siphon

O le kuka sili ona faigofie o le lemoni:

  • E manaʻomia le faʻamuta ai le vai ma le tipolo ma le meli i o latou tofo;
  • Liligi se aofaiga i se ipu;
  • Liligi le kasa o le kesi na gaosia, fefiloi lelei.

E le mafai ona maua soda e le mafai ona faʻaaogaina ni vaega faigofie:

  • Faafefiloi se tamai jam poʻo le fualaʻau suamalie ma se tamaʻi suka;
  • Fefiloi mea uma o vaega atoa i le homogenous maso;
  • Liligi ma le vai feololo po o le kesi maualuga ma lulu.

A faʻaaoga nai lo le vai, vitage o Rosetiships, Tea poʻo isi vailaau, o se meainu lea o le ola maloloina, o le a faʻamalosia le tino ma maua ai le tino mai ai. I le taimi o le maitaga ma i le taimi o le susu, o soʻo se mea e faʻaaoga ai meainu e fautuaina e le aofia ai le meaʻai e le afaina ai le soifua maloloina o le pepe.

Faʻapefea Ona Filifilia ma Faʻaaoga se Siphona mo Vai e Tausia Mai Vai?

E tele mea e faʻaalu e tatau ona faʻapipiʻi i le tapenaeina o le inu pia, ae o latou lima, ae faʻapea foi le tofo e ofoofogia:

  1. E manaʻomia le faʻatauina o le Esperagon Fou 40 g pe tuputupu ae tutoʻatasi i luga o le faamalama, o le a sili atu ona aoga mo le soifua maloloina.
  2. 2 lemon ma 70 - 80 le suka.
  3. Liligi le 1 lita o vai i totonu o se tamai afi ma aumai i se suavai, ona vai lea o tartoon ma, aveese le pusaaisa mai le afi, avatu ia te ia pe a ma le itula. O lemo e manumalo i le suka i totonu o se 'atigi ese, pe a uma ona faʻaopopoina se paluga malulu, faʻafefiloi ma malu. Ina ia maua se mea suamalie, e manaʻomia e sasaa ai se leoa ma malu le fofo i totonu o le masini ma maua ai se kesi.

Mataupu i luga o le autu: Aisea e te manaʻomia ai le gaʻo gaʻo i lalo o le magoto?

Siphon mo le tausiga vai ma o latou lava lima

Siphons mo le tele o le vai ghazing tau tele, o le mea lea o le a le tele o paketi ma aoga aoga o le faia o se hip inu ma ou lava lima:

E manaʻomia le ave o le 2 sipuni ti o le soda, 7 sipuni o vineka, 2 pogisa palasitika fagu ma le velocked pulupulu.

Faʻapefea Ona Filifilia ma Faʻaaoga se Siphona mo Vai e Tausia Mai Vai?

E tatau ona e tusia le paipa i totonu o pu i totonu o le tapuni ina ia le pasi le ea. I le tasi fagu, ua sasaa vai mo le kesi, ma o le soda ma le vineta na faaopoopo i le isi. E sili atu le fefiloi o le lua vaega mulimuli ma se pepa pule i le i ai o le taimi e tapunia ai le tapuni i le taimi ma le leiloa le tele o le carbon dioode.

Le isi, mo le 5 minute pe a uma ona fefiloi, o se fagu vara ma virgar e maofa ai e maua le maualalo-kolisi vai i le fale.

Faaiuga i luga o le autu

O le mataituina o fautuaga uma, e le mafai ona e fefe e faʻaaoga ma faʻatau vai vai vai. Ona o le mea moni o le ogalaau o loʻo i lalo o omiga, e mafai ona oʻo atu i se faʻafitauli, e le mafai e se tagata faʻapitoa, ona le faʻatagaina le suavai.

Faʻapefea Ona Filifilia ma Faʻaaoga se Siphona mo Vai e Tausia Mai Vai?

Soviet carbonation starbatus

Toeititi lava o faʻataʻitaʻiga o aso nei o loʻo faʻatulaga ma se alatoto faʻapitoa, ma o fea le tele o vai tafe mai le isu, o le auala sili ona aoga e puipuia mai le faʻalavelave. E faʻasaina i le taimi o suavai soli poʻo le liliu o le masini mo le faʻaemu, e sili le faʻaaogaina naʻo tikeri na fautuaina e le tagata gaosi oloa.

E le mafai ona faalagolago i luga o le masini i le taimi o lana galuega ma faataga i latou e faaaoga i tamaiti. O le vai ua sasaa lava.

I le maeʻa ai o tulafono saogalemu, e mafai e le aiga ona ola maloloina ma o le a fiafia tele i inu suamalie, fetagisi i le taumafanafana.

Faitau atili