Ituaiga o pepa solo

Anonim

Ituaiga o pepa solo

Tele o le tele o nofoaga e faʻaaoga ai solo solo solo i totonu o le umukuka. Ina ia mafai ona i ai i taimi uma, faʻapipiʻi se tagata faʻapitoa o loʻo umiaina e faʻalelei oloa i le tasi tulaga. O le mamanu o sea mea e faʻamatalaina i le faigofie ma le laititi tele, o loʻo mafua ai ona faʻatau le manaʻoga mo lenei oloa.

O Vili o Foot

Ituaiga o pepa solo

O tagata e umia mo pepa umukuka solo o ituaiga e lua:

  1. Tu i le masani masani. O lenei filifiliga ua filifilia i le umukuka tele i le tele o fale. E le tu i luga o le aotelega o le pito i totonu o le potu ma e le leiloa lona aoga.
  2. Tagata sili ona filifilia. O lenei masini e faʻaalu tufatufaina solo, lea e le mafai ona tausia le pepa. O na lafoaʻiga e talafeagai i mataupu na fiafia ai le toʻatele o tagata i suli (mo faʻataʻitaʻiga, i nofoaga faitele).

Tusi Lesona Oloa

Ituaiga o pepa solo

O ia filifiliga na faia e sefe ai le taʻavale poʻo ni pepa taʻitasi o solo solo. O lenei ituaiga o oloa e aofia ai i mea faʻapitoa umukuka masini. O ata o tagata e umiaina o loʻo taofia lelei i luga o le tele o luga, e mafai ai ona faʻaaogaina le tele o solo solo e aunoa ma se taumafaiga.

I le tele o taimi, o ia mea e faʻapipiʻi i luga o le laulau pe tautau i luga o puipui. O le Desktop Versions o loʻo tuʻuina atu i le umukuka poʻo le kalone e faʻaaoga i le taimi o kuka i le umukuka. Tele taimi, o kesi meaai palasitika. O lenei mea e mafai ai ona faʻasaʻoina i latou i luga o le susu susu e aunoa ma le fefe o solo i totonu.

E umiaina faʻapipiʻi i luga o puipui o puipui o lua ituaiga:

  1. Mo lau solo solo.
  2. Mo solo solo.

Masani afifi o lau pito i luga o lau i le faʻasologa o le faʻaopopoina o le faʻaopopoina o pepa pepa (o loʻo latou faigofie ai le tusi o le z, v, w). O lea, ia filifili se tagata e umia, e tatau ona e manatua lenei mea.

Talu ai ona o le tele o mea na u i luga o le umukuka mo le umukuka o loʻo puʻupuʻu ma e le vavaeeseina mai le vaalele o le puipui, o masini e masani ai i totonu o potu laiti-tele i totonu

Mataupu i luga o le autu: o le onsetant tu i le magoto mo le faletaele

O Le Uloa mo solo pepa e mafai ona tumau tutoatasi. O le a manaʻomia ai se uʻamea tautau mo lavalava.

Lata mai nei

Tele tufatufaina atu e maua ai fesuiaiga o tagata otometi mo umukuka solo. Sa faamutaina i latou e tagata faʻatau ni ituaiga sili ona fetaui, aua latou te pipiʻi pea le sala i le tasi o le ie, ma le fau-i le sisitema e te manaʻo ai. O le masini o loʻo taʻua i le umi o le Upega o le Upega Tafaʻilagi. O sea mea faigaluega mo solo solo e tatau ona taua i na nofoaga e sili ona matauina ai le gafatia o tagata. O le au faʻataʻitaʻiga tuai o i latou na teuina ma tufatufa solo solo i le taimi ua tuanaʻi. I le isi, o tala ane o talatala e faagaoioia ma le tele o vomemes o solo solo.

Ituaiga o pepa solo

O tulaga lelei o atinaʻe e aofia ai:

  1. Mamanuina o aso nei. Faafetai i lenei mea, latou ma le manuia i lo latou lelei faʻataʻitaʻiga manatu o nofoaga.
  2. Anapogi fafaga pepa solo solo.
  3. Le mafai ona toe faʻaaogaina e tusa ai ma faʻavae o poloka pepa.
  4. O le i ai o le tele o mea faʻaopopo filifiliga, o le mafai lea ona galue i ni auala iloga.

O le maketi o loʻo faia ni atinaʻe lata mai o loʻo i ai ni faʻailoga faʻapitoa ma ni faʻailoga faʻapitoa. E i ai faʻataʻitaʻiga o 'oa o loʻo faʻatagaina o fale faʻapitoa, pe a oʻo le masini, e faʻagaioia le mea faigaluega. O nisi taimi o tagata e umia e UN BUNDERS MA LE NOFOAGA LE MAFAI ONA FANAU MAI LE MEA MAI LELEI MAI LE LALOLAGI GALUEGA.

O loʻo iai foʻi le tuʻufaʻatasia o le tele-vissors - masini e tuʻufaʻatasia ai le faʻapipiʻi o le laʻei ma le pepa solo solo. O nei masini e maua mai na o le pau lava le laau i le lalolagi. I le latou gaosiga, lua-lanu palasitika ua faaaogaina. Tagata e umiaina na fausia e ala i le fuafuaina o faletaele malulu, ona o le mea moni e iai lo latou manaia tele. E i ai le latou feoai ma le lima o le lima mo le rolls, e le mautonu. O le faʻaaogaina o sea tufatufaina e matua talafeagai, talu ai i le tulaga lea e le faʻapipiʻiina le tagata faʻaaoga i le tasi taumafaina.

A o le filifilia o le tagata o loʻo umiaina se solo, o loʻo i ai le manatu faʻapitoa i mea e faia ai le masini. Iloga palasitika, uamea po o le tagata e umiaina. O le muamua lua ituaiga o mea e te faʻaaogaina ai le sili ona manaʻomia. I tagata maualuluga maualuga, o se pepwecpppproof plassic ua faaaoga. Faʻataʻitaʻiga mai le "Stining Steel" i ai se matematika poʻo le sili ona afaina ai, ma o loʻo tusia i luga o le uliuli, paʻepaʻe poʻo chrome lanu.

Mataupu i luga o le autu: Nivaki ma Guird Bonsi: O se fasi o nonofo Iapani i lau togalaau (35 ata)

Otootoina

O lea, oi latou e ulufale mo solo umukuka e gaosia i se lautele o mamanu, ia tele auiliiliga. O nisi faʻataʻitaʻiga ua mamanuina mo le faʻapipiʻiina i faleuila, faletaele pe tuʻufaʻatasia faletaele. O isi e fetaui mo tama umukuka. O le mea lea, ia filifilia le masini, muamua-filifiliga i lona faamoemoe.

Faitau atili