Pati paketi ma se laʻau ma se laʻau: Mataʻitua vasega ma ata

Anonim

A tatou faia pili i totonu o le maota, matou te matuaʻiʻi foi i ai lanu fofo, puputa, pupuni. E ese mea uma lenei. Ae o nisi taimi e tupu lena mea, taʻa faʻafaigofie se taimi puʻupuʻu, e le faʻamalieina se tagata i le iʻuga. Ma e foliga mai e foliga talafeagai o le mamanu, ma i mea uma o lelei, ma o se mea o le a misia, e leai se faamaoni o le ata. Ma e tatau i tagata uma ona mafuta i le fesoasoani a le vaega auro lea ") o le atoatoa o loʻo nanaina i le talitonuga", ma o latou na maeʻa le ata. O se auiliiliga e pei o le uati o le a le sau lava i fafo atu o foliga. Ma o lenei tusitusiga o le a matou taʻu atu ia te oe pe faʻafefea ona fai le pa pupuni i ou lava lima.

Pati paketi ma se laʻau ma se laʻau: Mataʻitua vasega ma ata

Pati paketi ma se laʻau ma se laʻau: Mataʻitua vasega ma ata

Pati paketi ma se laʻau ma se laʻau: Mataʻitua vasega ma ata

Decouppage sitaili

O le mea moni, o le tele o metotia mo le fausiaina o tele. O le mea sili ona taua o le faʻatuina lea o se auala e nafa ma le taimi, ma le faʻamalosia o foliga ma le e mafai ona filifili i lou tofo. Ia tatou taumafai nei e fai se uati i le decopage sitaili. Ina ia faia lea mea, matou te manaʻomia muamua filifili uma mea talafeagai.

MO LE FALEONA AUTALAʻU, O le a manaʻomia ai:

  • Mamanu o le galuega (e faatau i le faleoloa);
  • u fanafana;
  • uaua;
  • Mamanu mo le faavae i luga o le araisa pepa (e mafai ona e faaaogaina se solosolo);
  • acrylic vali;
  • o lo o faapipiiina o le pepa ogalaau;
  • Seti mo decopupage.

Uma o i luga e mafai ona faʻatauina i se faleoloa faʻapitoa mo fatufatuga. E mafai ona e taumafai e te matamata, pei o le ata:

Pati paketi ma se laʻau ma se laʻau: Mataʻitua vasega ma ata

O lea, tatou amata. Saunia le vali vali ma faʻapipiʻi uma le galuega i ai. O lenei ua tatau ai ona faapaiaina mea uma lelei. Faatali mo le oloa atoa o fafo, ona ave lea o le lanu manaomia ma foliga. Afai e te manaʻo i se tagata vaʻai i le tikeri o le matua, o le vali e tatau ona faʻaaogaina i se smoonge. I le aofaʻi atoa o le tagata faigaluega, fai se faʻavaʻa, faʻasolosolo mai le pito o le Cm. Maea faʻavae i le lanu, o le fea mea pogisa i luga o le leo.

Mataupu i luga o le autu: pulou mo le tama ma se crochet: polokalame ma le faamatalaga ma le vitio

Pati paketi ma se laʻau ma se laʻau: Mataʻitua vasega ma ata

Fuafua i le tulaga autu ma le lanu o lau totonu, e manaʻomia ina ia mafai ona faʻatulaga lelei le faavae o le uati i le lanu manaʻo. Matamata e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le potu mamanu.

E mafai ona fai le faʻafefiloi o ni lanu e ausia ai le paolo manaʻomia. Faʻaoga le vali ia maeʻa ma le fesoasoani a se sponge i luga o le oloa ma faʻatali seʻia faʻapipiʻi le uati. Ona faia lea o le mea. Uiga lava ia lava, filifili le uiga e faaaoga ai se pupula susulu ina ia le o "leiloa" i luga o le puipui. A maua fua mea uma, e mafai ona e agaʻi i le faʻatinoina o le au fai.

Pati paketi ma se laʻau ma se laʻau: Mataʻitua vasega ma ata

Tipi mai le araisa pepa le vaega taua o le mamanu. Faʻapipiʻi i le nofoaga filifilia i luga o le Dial ma luga. O le liburate galue. Saunia ni ata vali e matagofie i se mamanu, ma fausia se sologa lelei mai se fasimoli o le amio lelei o le ata. Oe faʻapipiʻia ma le faʻaopoopoina o le faʻavae o le faʻavae o le Studge ma faʻaopopoina lanu malamalama, o lenei mea o le a faia ai le uati ma le muamua, ina ia mautinoa o mea uma na faʻaata ma le faʻaaloalo.

Sei tatou liliu atu i le sili ona manaia vaega o le vasega. Faʻatau i le faleoloa o le lua-laʻasaga cracker ma faʻaaoga i se pulumu i lua vaega i le gutu atoa. Tuu le mago mo le tolu itula. A amata loa ona taʻe le fofo, e le fefe o ia, ua maeʻa lea o le tatou taumafai e ausia. Faatasi ai ma le fesoasoani a nei tamai taulaiga, o sina togiina o le leiloa ma le seasea aliali mai. Ufiufi le galuega atoa ma seti le uati masini ma u.

Masinivave

O le isi filifiliga o le uati o le a faia i totonu o le metotia o pepa pepa (quilling), ma se ata mo se faʻataʻitaʻiga o le a faigofie ona galue i luga o le oloa.

Ina ia faʻataunuʻuina lea galuega o le a matou manaʻomia:

  • faavae (mai le fafie pe matua le mafiafia o le pamu o le faletalimalo);
  • seti mo le le fiafia;
  • tausamiga;
  • kelu.

Pati paketi ma se laʻau ma se laʻau: Mataʻitua vasega ma ata

O lanu uma ma mamanu filifili i latou lava, a o faʻamoemoe i lau totonu. O le uati e tatau ona latalata atu i le sitaili i lou potu. Amata se tasi-ata pepa i luga o le faavae saunia. Tipi fasi fasimoli ma le uumi o le lanu lanu. Mea uma mulimuli faʻapipiʻi luga o le tulaga o le lumanaʻi itula. Faaeteete fai fuainumera mai le fufusi siusiu. A e faia uma numera, mafai ona e alu i le faiva o le a avea ma autu o le teuteuina o a tatou uiga. E mafai ona e faia fugalaau.

Tusitusiga i luga o le autu: decor of lamepasa ma fugalaau mai palasitika fagu

Pati paketi ma se laʻau ma se laʻau: Mataʻitua vasega ma ata

O lenei auala e aofia ai le tasi elemene igoa "pa'ū". Fai ia i latou e 20 ma le faʻaeteete totoʻa i fugalaʻau. Filifili le numera o fugalaʻau ia o oe, a o faʻalagolago i le lapoa o lau leoleo. E mafai ona e faʻamalosia naʻo le tasi le tasi lio. Teuteu uma le faʻailogaina uma, faʻaputuputu aitema, ma faʻaopopo se masini uati. Pau lava lena, e na o le pau le oti i lalo o le tioata ma uu le vaega mai papatusi.

Vitio i luga o le autu

O le isi ata vitio:

Faitau atili