Faʻapefea ona Fausia se Fale Faatuatua Mai Fanua?

Anonim

O le fausiaina mai mea faʻalenatura i aso nei ua faʻateleina ona taʻutaʻua lauiloa. O fale-faauo, o se tulafono, e fausia mai totonu o le fafie, e taua foi lea, ina ia faia le latou fuafuaga mai le pa o le laupapa. O le iʻuga, o se nofoaga mautu ma le mafanafana e maua, mo le faʻamaeaina o se mea e mafai ona faʻaaoga se mea e faʻaaoga ai. E mafai ona e malu i totonu o laupapa lava e tasi, e maua ai se foliga le masani ai, ma sili ona manaia foliga. Maota mai laupapa e mafai ona fausia i luga o latou lava, o le tekonolosi o galuega e le faigata tele, ae manaomia le tausiga . O le aso o loʻo mafai ona e mauaina ai ituaiga o galuega ma ata o ia fale, e tele tagata atamamai e ofoina mai poʻo ni fofo taʻitasi.

Faʻapefea ona Fausia se Fale Faatuatua Mai Fanua?

O le nofoaga o faʻavaʻa, ua manatu o ni fale mafanafana ma ma faʻatuatuaina, malioma le fotaga o lea mea e mafai ona vaʻaia e soʻo se mea gafatia.

O le fausiaina o se fale laupapa e le o se mea faigata, e masani lava 2 o tagata o le a mafai ona tuu i le masina. E taua le tapenaina lelei mea mo galuega, e tatau ona mago a laupapa, leai ni faaleaga, manua. Mo galuega, o le a e manaʻomia:

Faʻapefea ona Fausia se Fale Faatuatua Mai Fanua?

O loʻo iai ni mea e sili ona talafeagai mo le mea e sili ona talafeagai mo le faʻatulagaina o fale o le tino.

  1. Laupapa mai le laupapa filifilia. E sili lava mo le fausiaina o se fale e faʻaoga ai le pai, e mafai uma ona faʻaogaina.
  2. Mea faigaluega meafaigaluega: vaʻai, eletise eletise, samala, lima laupapa, uʻamea laina, lipine, chepette peni.
  3. O faʻamau faʻamau i foliga o latou fao-paʻi o fao, faʻaputuga uʻamea, uʻamea, faʻapipiʻi faʻaputuga uma, faʻaputuga faʻaputupulaga o elemene a tagata.
  4. Mo le faʻavae, tali taliaga, oneone, agaʻi, faʻapalepale i tufuga, tulaga (tulaga (matua manaʻomia) e manaʻomia.
  5. Mo le tele o le fale o Skeleton, e sili le faʻaaogaina o le fulufulu mataʻaga, samū, puipui vai i foliga o polymer membranes.
  6. O le taualuga mo le fale laupapa e fautuaina e piki muamua. E mafai ona e faʻatauina uʻamea paʻu pe faʻafefeteina bitnumen. A o tusitusia i le mea mulimuli, na faaaoga ai le ogaumu aapi.
  7. Mo le maoaʻe o pa, o le osse e talafeagai lelei, e faʻapipiʻi i le faʻavaʻa e faʻaaoga ai le faʻaʻaisa.

Faavae mo le fale laupapa

Faʻapefea ona Fausia se Fale Faatuatua Mai Fanua?

Tulaga Faavae Faavae Polokalama mo Nofoaga Fale.

Ia malosi le faia o se fale, e te manaʻomia se faʻavae faʻatuatuaina. O lenei uiga lelei o le faavae. O se mea faʻatulagaina o se faʻamau o loʻo alu i le potu atoa o le fale atoa ma lalo o pa tetele.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifili le tulle ma tamai tamai mamoe i luga o faʻamalama

O loʻo faia le fausiaina o le faʻavae i lenei auala:

  1. Muamua, o loʻo iai le faʻailoga ile vaega ole galue ile fale ole lumanaʻi, o le pito i luga o le palapala ua aveesea.
  2. Ina ua mavae lena, ua amata le utu i luga o le foliga vaaia. I le avea ai o se tulafono, o le loloto o le 60-90 cm ma lautele e oʻo atu i le 40 cu o loʻo mautinoa lava le loloto.
  3. I le pito i lalo, o le vaega o oneone ma ua sasaa le kaeraired, ona talosia lea.
  4. O le pepa e faia mai se laupapa tipiina o le laupapa, ua mautu le le mautonu. E le tatau ona i ai taʻe, talu ai o le vaifofo o le a amata ona oʻo atu ia i latou.

    A maeʻa ona sauni le mea faigaluega, e manaʻomia le faʻatinoinaina o le 2 faʻamalosia paʻu e faʻaaoga ai uʻamea faʻapitoa, ona fusifusia lea i le uaea uaea.

  5. O le sasaa o loʻo faia i se vaitaimi, e le mafai ona faʻaloaloa o lenei gaioiga mo le tele o aso. I le maeʻa, o le sima o loʻo tuleia i le uʻamea rod pe faʻagaioia e le vibropress e aveese uma le ea paʻu mai le tele.
  6. I le maeʻa lea o le faʻatumu, o le faʻavae e totoe mo le 28 aso mo le faʻamamaina atoa.

Fausiaina Forral Forful

Faʻapefea ona Fausia se Fale Faatuatua Mai Fanua?

Fausia se fale laupapa fale e tatau ona naʻo le na o le faʻaulu mai fanua mamago e aunoa ma ni faʻaletonu.

O le fausiaina o le fale mai le laupapa e amata i le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa. E tatau ona matutu le Komiti Faʻafoe mo lenei, aua neʻi tele ni mea leaga. O le vaega o le faletusi e tatau ona 150x50 mm - o lenei o le sili sili ona lelei fua.

O aso nei, o ia faʻavae e mafai ona poloaʻia e le gata i le tagata faʻatau ae faapea foi ma le poloketi o le lumanaʻi i le fale. I lea tulaga, o se auiliiliga polokalame o le Komiti Faʻafoe o loʻo faia, e na o le pau naʻo le mea e mulimuli ai i ai. E sili atu faigofie ma faʻavavevave galuega, e sili ai latou ma faʻamoemoeina.

O faʻasalalauga muamua mo puipui i fafo atu ma faʻalapotopotoga i totonu o le i totonu o le fausia o le spike-groove, taula ma le faatanoa o tagata e faʻaaogaina.

E le gata i lea, o soʻotaga uma e fautuaina ina ia mautu faʻaaogaina ni tulimanu ma aoina papatusi. E taua le faʻamautinoaina o le mamanu e le faʻateʻa, ae mulimuli ma faʻatuatuaina. O fata faʻapipiʻi e nonoa i le 600 mita le faʻaaogaina o teteega e faʻaleleia ai le mamanu. E le tatau ona tuʻuina atu mo le faʻamalama ma faitotoʻa, e faʻaleaogaina e le kianā, ua siʻitia atili faʻateleina.

Fola fola

Faʻapefea ona Fausia se Fale Faatuatua Mai Fanua?

Taavale ata i se fale (

Ia faʻaauau pea le galuega faʻataʻitaʻi, ona e tatau lea ona fai galuega i luga o le fola masini. Muamua, faataamilo i le tulaga o loʻo manaʻomia e tuʻu ai le RAM 150X50 mm. I le pito i lalo o le faavae, o le bisumemen vaega ma le pito i luma i le 2 o loʻo faʻaaoga e fai ai le sili ona susu. O le astaipers i latou lava e faia ma le sili ona faʻapitoa o le vaega o le vaega.

Mataupu i luga o le autu: taumafaina o le sima mo le 1 M2 TROGTS: Faʻafefea ona fuafua le numera

O faavaa muamua o loʻo faʻapipiʻiina e taula, e faʻapipiʻiina i le sitepu o le 2 m. O itu uma o le mea tonu o le mea e faʻaaogaina. O le maualuga o le ova i le 10 MM e faatagaina. A maeʻa ona sauni le faʻavae, e tatau ona e amata ona sitaili le ata o le ata mai laupapa, o loʻo feosofi solo i le tasi ma le isi. I se tasi itu ua faʻatafuga mai ai le fola i le ituaiga o fusi laupapa, o le ovasia ua mausali i le va oi latou. I lea tulaga, e fautuaina ai le ave o mea asu, lea e fetaui ma Crammzit, Eco-vai, na teʻavaʻa. O le laasaga mulimuli o le fola mai le faauma laupapa laupapa, ua uma ona faaputuputu soo se fola. Nai lo o laupapa, e mafai ona e faʻaogaina talitane o ata palu.

O masini ma faamalama puipui

Faʻapefea ona Fausia se Fale Faatuatua Mai Fanua?

Polokalame o masini o puipui puipui i totonu o le tino nofoaga.

O le fausiaina o puipui o loʻo aoina o loʻo aoina i luga o le mafolafola luga, pe a latou tulaʻi ma faʻapipiʻi i le nofoaga manaʻomia. E taua le aoina i luga o le laugatasi i luga, a leai e mafai ona latou galulue. A maeʻa pa o fale, e tatau ona faʻailoa manino atu i le poloketi, ma mataʻi vaega uma. O loʻo faʻapipiʻi muamua faʻavaʻa, pe a maeʻa le utupoto i le sitepu o le 300, 400, 600 mm. Fua o loʻo filifilia e faʻavae i luga o le mea moni o uta uma o le a tufatufaina saʻo. Faatasi ai ma le laasaga o le 600 mm, o le a faigofie ona fai ai fulufulu fulufulu o se vevela.

Ina ua maeʻa le fausiaina o le faʻavaʻa, o le tuʻu faʻataʻotoina i totonu ma uʻamea papatusi, ma le taula ma taula ma taula. O ia saoasaoa e faʻatuatuaina ma tumau. A maeʻa le faufaʻala, e tatau ona e amataina pa puipui. I luma o lena mea, ua fautuaina le faia o soʻo se fesoʻotaʻiga muamua e faigofie lava ona nana i le ana o pa. I le faʻavaʻa o pu na tipiina pu mo uaea eletise, pei o le paʻu ma le paʻu o paipa, suavai. Lenei o le a faʻatagaina le nanaina o fesoʻotaʻiga, ae o paipa mo le faʻaaogaina e uamea-palasitika, e lelei mo le faʻapipiʻiina.

Sosoo ai ma na faia le masini faʻamalosi e le pito i fafo o pa uma o le fale, o galuega i luga o le ita. Mo ituaiga i totonu o pa, e mafai lava ona aoga mo fafo atu, OPT. Ina ua maeʻa suʻisuʻi, ua faʻaaogaina le mamago, o se faʻavae sili mo le teuteuga o loʻo i totonu o le teuteuga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se paʻu-faʻamafanafana i luga o le puipui ma ou lava lima

Faʻapefea ona Fausia se Fale Faatuatua Mai Fanua?

Faamalama ata faamalama i se fale tino.

O se laasaga taua o le faʻapipiʻiina o faamalama. E tusa ai ma tulaga, o le vaega o faamalama mo le tasi puipui e le tatau ona i lalo ifo o le 18%. Ia mafai ona e faʻatino atili ia i latou, o le tiapolo e masani ona faʻaaogaina o le aoauli glozing. E fuafua uma lava Ole a le ituaiga fale ua fuafuaina. Afai o le fausiaina o fale vaefa o loʻo faagasolo, o faʻavaʻa e mafai ona avea masani, ae mo nofoaga tumau, e tatau ona tuʻuina atu i le tele o ipu lelei, lea o le a puipuia ai i le tele o ipu.

Glazing o loʻo faia pe a maeʻa le avanoa ua sauni mo Windows. O se filifiliga sili atu le tauofoga o le amea laulaua lauʻeleʻele fanua, ae e mafai ona e faʻaoga ma laupapa, o le tau lea e ono maualuga atu. A faʻapipiʻi fausaga, e te manaʻomia uma le tau ina tapunia uma le mauga, e masani ona e manaʻomia se afifi poʻo fasi o fulufulu malo.

Mataala mo le fale laupapa

Faʻapefea ona Fausia se Fale Faatuatua Mai Fanua?

Le polokalame o le taualuga o le taualuga o le tino fale.

O le fausiaina o le fale e muta i le taualuga fale. Mo se fale laupapa, o se uʻamea uʻamea e fetaui lelei, e faigofie ona fetaui ma e manaia ai foliga. O le bitsumen vaivai le tale e talafeagai, e faigofie foi i le faʻapipiʻiina ma e iloga i se masani ma muamua foliga.

O le taualuga tulaga e amata i lana mamanu. E faalagolago uma i mea e i ai le tele o le tele ma ituaiga e iai se fausaga. Tele taimi, o se fale o le vaila lea e faʻaaoga mo nofoaga tutoʻatasi, e matua faigofie lea mo soʻo se fausaga. Mo le taualuga o le taualuga, o se potu tele e faigofie ona toe maua i le faleta.

O le taualuga o le fale laupapa e aofia ai elemene:

  • Slinge system;
  • Mayrylala;
  • liua utupoto;
  • Doom ma Pulea, Sharechafifteing ma Hormal Faamaloʻaga;
  • taualuga;
  • O le vaega o le potu i totonu o le tagata i totonu, o le vaproortisozoplation o loʻo faaputuputu, o se vaega o le osp.

O le muamua o loʻo tuʻuina atu se suʻega o le rafter. Le isi mea, o loʻo amata ona faʻamaumau le galuega, ia saoasaoa le crossbar, tuʻu le vaega o le faʻaeteete ma le susu. O le taualuga mea o loʻo faʻamauina i le taimi mulimuli, o le omea o le tekonolosi e faʻalagolago i le a le ituaiga o fesoʻotaiga o loʻo filifilia mo le faʻagaioiga.

Fausia se fale laupapa laupapa - O le faagasologa e faigofie, pe a uma ona mulimuli i tekinolosi. O lea fausaga o se fausaga fausaga, o faʻavae muamua na fausia, pe a maeʻa lena, o loʻo faatinoina le galuega i luga o puipui i totonu, le ufiufi o totonu o le Totonu, le tootoo. I le avea o se faavae, e sili le faʻaaogaina o se moli uila o le lelei lea mo soʻo se fale o Skeleton.

Faitau atili