Faʻafefea ona e suʻiina le sliders ma le tufatufaina atu mo foubbles: mamanu ma se faʻamatalaga o le suisui

Anonim

O le lumanaʻi o le lumanaʻi o loʻo faʻatali mo lana pepe ma le le onosaʻi, miti pe faʻapefea ona ia ofuina i lavalava sili ona pele. Naʻo iinei i a tatou lavalava moni mo mea fou e taugata tele, aemaise lava pe a tatou talanoa e uiga i paʻu tulaga ma sliders.

I lo matou master vasega vasega, matou te manaʻo e tusitusi i luga o au suʻesuʻega e fesoasoani e faʻamama ai le suti mo le pepe fou, lea e aofia ai se tupe teu ma faʻaeʻe.

Faʻafefea ona e suʻiina le sliders ma le tufatufaina atu mo foubbles: mamanu ma se faʻamatalaga o le suisui

Lenei o le a e mauaina mamanu o sliders ma sprinkle ma le taua tulaga ma o se faʻamatalaga atoatoa o tulaga taʻitasi ua fausia.

Spasching.

Muamua o le a tatou faamatalaina e uiga i le le tufatufaina, o le mea e tatau ai mo fou fou. Mo tina atamamai tele, tatou te vave iloa ai e taia ai ni matagi i tua ma le manogi i tua o le vao fou pei ona le iloa e le pepe fou. Mo pepe, ua leva ona manaia, faaputuga, ua nonoa i luma i le pito i luma i le faamau, pe ofuina i le ulu.

O se filifiliga e faʻaaoga ai le manogi i luma, ma o le faʻavavevave e mafai ona tuʻuina lava i le ogatotonu, ma i le itu. Le mea sili ona lelei sili ona lelei sili ona lelei mo tamaiti o le a faamau, ae le o faamau, talu mai le masani ai o le le -orn e le aulia. O se filifiliga lelei e mafai ona taʻua o le amoina ma le i luga o le tauau, lea e talafeagai ma e leʻi fananau mai.

Tusa lava pe e te fiafia e seʻi ma e te maua se pepe ma se pepe i lenei taimi, e te le tau manaʻomia le tele o le mea e maua ai le umi, talu ai o loʻo tuputupu aʻe tamaiti i le tausaga muamua.

Se isi fautuaga: Talu ai o le paʻu o le pepe fou e lava, o le muamua lua pe tolu masina uma o fuā e tatau ona faʻatinoina i le pito i luma.

Faʻapefea ona filifili se faigofie faigofie mo le faʻaoʻoina oe fesili? Ina ia faia lenei mea, fuaina le mamao mai le tauau o le pepe i ona ogaumu, ma o lea e maua mai le lautele o le oloa e tatau ona vaevaeina i le lua ma le lima centimeters. O le tulafono, afai e le sili le lua masina le pepe, ia e latalata i le lanumoana o le sipaims, ma le umi o 24 sene ata.

Alu loa i le lesona - pe faʻapefea ona fausia le faʻatulagaina o tagata mai fafo mo tagata fou. Matou te amata i le faʻasologa ma le pito i luga o le abd, o ai le isi itu e tutusa ma le afa o le oloa, ma seoli o lona umi. Mo le ua, e mulimuli mai mai le pito i luga ma tolopoina i itu e lua o le lima cademita, o le a avea ma loloto ma lautele o le ua. O mea na mauaina e tatau ona fesoʻotaʻi i le laina lamolemole o le spindup gate - o lenei mo le pito i luma o le oloa. Mo tua, e manaʻomia le tolopoina e tolu sene perineters mai le tutusa vertex ma faʻaalu foi i le laina gatele mo le pito i tua o le sharawling.

Mataupu i luga o le autu: PINDS o Plasmi Portles: Mataʻitua vasega ma ata ma Vitio

Faʻafefea ona e suʻiina le sliders ma le tufatufaina atu mo foubbles: mamanu ma se faʻamatalaga o le suisui

Sosoo ai, o le laina o le aso ua tuanaʻi, o le tasi vaega lona tolu o le faʻaluaina o le pepe, faʻaopopo, lua centimeters e tatau ona tolopoina mai le tulaga i le tulaga o le. I le itu taumatau o le tutusa o suisui e tatau ona tolopoina le umi o le lima e mafai ona faia i lou pule. Afai o le sputum mo le taimi o le taumalulu, o le a le umi a le lima e tatau ona umi, pe a fai mo le taumafanafana, ona faapuupuuina lea. O le iʻuga, matou te mauaina le nofoaga mo le mataʻitu o le loloto o le ofutau.

Aua neʻi galo le lamolemole tele lapotopoto i le lima, pe tusa o le fa sene i lalo ma saʻo. O le mea lea, tatou te maua ai se mamanu o le pito i luma o le spolaling.

Mo le pito i tua o le oloa poʻo tua mai le pito i luga o le itu tauagavale, matou te faʻatulagaina se vaega e tutusa ma le afa o le vaega o le SD - o le Vertex D1. Ma, mai i le iʻuga o le nofoaga, matou te faʻatulagaina se aotelega e tutusa ma seoli minunamimeters ma faʻafesoʻotaʻi uma itu e pei ona faʻaalia i le fuainumera.

Na ma aumaia le faʻavae o le faʻavasegaina o se faʻavavevave, lea e maua ai le atoatoa manatu o le auala e faʻasusu ai i luga.

E tatau ona i ai, e fuafua i le vaitau, e mafai ona faia le fuga o le Spimm i mea lelei pe mafiafia, ma lima tapunia pe matala.

Mamanuina o mea lelei suamalie ma matala matala.

Faʻafefea ona e suʻiina le sliders ma le tufatufaina atu mo foubbles: mamanu ma se faʻamatalaga o le suisui

Mamanu o le mafiafia o le sprinkle ma tagata tapuni.

Faʻafefea ona e suʻiina le sliders ma le tufatufaina atu mo foubbles: mamanu ma se faʻamatalaga o le suisui

Ioe, fuafua i foliga o le tamaititi, o nei mamanu e tatau ona fetuʻunaʻi i le tasi itu poʻo seisi. Aua neʻi galo i le mamanu ma se manoa o mea e faʻaopopo ai togi i le au e tutusa ma le lima militeri. I le lautele, o le tasi vaega o le pito i luma ma le lua pito i tua o le a manaʻomia mo le faʻateʻa. O loʻo tutuina i latou i le aofia o itu i totonu o le itu ma tauau tauau, pe a uma ona faʻaalu le pito.

Ofuvae.

O le mea o loʻo mulimuli mai mo le suisui o le a avea ma ofuvae e manaʻomia ona suʻisuʻi e ave i totonu o diaters pe e aunoa ma latou. Mai lenei, o le alauni mo le saoloto-fetaui lelei i sulugatiti o le pepe.

Mataupu i luga o le autu: fugalaʻau applique ie: Master vasega i luga o le suisui

E fautuaina le faʻaogaina o togafiti ma suʻi mai le lua vaeluaga ma seti i le sliders. Mo ie e le o le eliscrics, e tau ai i le slirgen, o le tagata mulimuli, o le a le aumaia i le study i le va o vae.

Mamanu mo ofuvae.

Sagisagi atu, e manaʻomia le aveʻesea o fua o loʻo sosoʻo: Le umi o le oloa, semi-faʻasaga lea o le puimanava o le pepe ma semi-faʻafefeteina o ogavae. I se faʻaopopoga, i luga o le Uapati faʻaopopo le fa o le Lauga o Faiga faiva, ma le valu i le suilapalapa.

O le fausiaina o le faʻatulagaina amata i le pito i luga o le t, mai pe o le a le umi o le oloa o le a lafoina, faʻapea foi ma le faʻailoga loloto, lea e tutusa ma le vaega o TCH. Mai i ni solo fou e lua e tatau ona tolopoina i le itu taumatau o laina tutusa e lua: shsh1 ma TT1.

Mo luma o le ofuvae, e mulimuli mai mai le pito i luga o le sh1 i le itu taumatau e tolopoina lua numera.

Ma le isi, o isi faʻaopopo manatu e manaʻomia, mo le lamolemole gofie. Mai le pito i luga sh1, e tatau ona e tolopoina le lua ma le afa TAne ma le afa seneturi o le vaega o le tulimanu o le tulimanu. O le iʻuga, matou te mauaina nisi faʻailoga shi3 ma sh4, lea ma le pito i luga o le C2 e tatau ona fesoʻotaʻi i le faʻaaogaina o se laina lamolemole.

O lenei, le tasi numera numera e tatau ona tolopoina mai le pito i luga o le T1 - matou maua le manatu T2, e tatau ona fesoʻotaʻi i le pito i luga o T.

Mai le pito i luga o le n i le itu taumatau e tatau ona tolopoina le lautele o le pito i lalo o le ofuvae mis minus. Matou te mauaina le verter h1, e tatau ona fesoʻotaʻi i le vetter sh2 laina sao. Faʻaauau le faʻaiuga o le afa o le afa seneturi, matou te mauaina le Vervex H2, e tatau ona fesoʻotaʻi i le VerTex n.

Faʻafefea ona e suʻiina le sliders ma le tufatufaina atu mo foubbles: mamanu ma se faʻamatalaga o le suisui

Alu i le pito i tua o le au ofuvae.

Matou te amata mai le pito i luga o le sh2, mai poʻo fea le itu lima o le afa o le afa e tatau ona tolopoina o suilapalapa i le lima o le semi-faʻapipiʻi o le Semi.

Matou te mauaina le manatu e ese, mai le mea i lalo e fuaina ai le afa seneturi mo le tumutumu o le C6, lea e tatau ona tuʻufaʻatasia ma sh2.

Tusitusiga i luga o le autu: Ufiufi mo tusi ma ou lima i lalo o le Anetique o le Cardboard

Mai le pito i luga o T1 i le itu tauagavale, e lua centimita e tatau ona tolopoina e maua le pito i luga o T3. Faʻafesoʻotaʻi le laina sao o le tulaga T3 ma C3, i le faaauauina o le, tuu le tasi sene mo le vertx t4.

Mai le pito i luga T1 toe i le itu tauagavale, faʻaauau le faʻavasegaina vaega, tuʻu le tasi sene mo le T5 Vertex, lea e tatau ona fesoʻotaʻi i le Vertex T4.

Mai le pito i luga o le H i le itu tauagavale, e ala lava i le faʻaauau pea o le vaega i le tafailagi, tuʻu le numera tasi e maua ai le verter h3, faʻafesoʻotaʻi ma le pito i luga o le T5.

E tatau lava ona taʻua o ofuvae ma le suafa ese, e tusa o le lima inisiniameter e tatau ona faaopoopo i le umi e mafai ai.

Mo ofuvae i le sitaili o le tulaga o iai, e le maopoopo e ala i auiliiliga, lea o loʻo faʻaalia i le ata.

Faʻafefea ona e suʻiina le sliders ma le tufatufaina atu mo foubbles: mamanu ma se faʻamatalaga o le suisui

O le aofaʻi o le DS vaega o loʻo i totonu o tapulaʻa o le afa o le afa o le afa o le puimanava i le lua vaetolu o lenei tau.

O le lautele o le vaega o le a tutusa o le a tutusa ma le afa afa le afa o le puimanava.

O le taua o le EF vaega o loʻo i totonu o tapulaʻa o le afa afa afa i le lua vaetolu o le mamao mai le puimanava i le tauau o le pepe.

O le umi o le 'au e mafai ona maua i se gaioiga.

Matou te ofoina atu ia te oe le maeʻa o le faʻavae mo tane kolok ma le faʻaititia o le tino.

Faʻafefea ona e suʻiina le sliders ma le tufatufaina atu mo foubbles: mamanu ma se faʻamatalaga o le suisui

Ina ia faʻaaoga lenei mamanu, e tatau ona e faʻaopopo se alauni mo le 0.5-0.7 Sendenterters i luga o fuʻa uma, seʻi vagana le fusifusi ma lalo (3 cm).

E tutusa foʻi alauni e tatau ona faia mo le faʻatulagaina o le slider, o loʻo tuʻuina atu i lalo.

Faʻafefea ona e suʻiina le sliders ma le tufatufaina atu mo foubbles: mamanu ma se faʻamatalaga o le suisui

Sue le slider e faigofie lava. Amata galuega mulimuli mai i le suisui o le tasi mulimuli i le tasi itu i luma o le slider. Le isi, e mulimuli mai, faʻaaoga pito i lalo-i lalo fusi, e suʻe uma le itu lona lua o le mulimuli-mulimuli. Ona o lea o le itu a itu ma le sipai o le faapaologa o le slider o lo o faia. O itu uma o le oloa ua fautuaina e togafitia ma le sili atu.

E tumau pea le faʻaliliuina o le pito i luga o le sliders mo se gum mo le afa afa seneturi ma i le tasi ma le afa, pe a maeʻa le pito o le masini. Matou te faʻaofiina le gum ma le slitchers e mafai ona fesiligia i le pepe.

Faitau atili