Master Vasega "Topiniry mai Autumn lau": Faʻafefea ona e faia oe lava

Anonim

Tension o se Eco-pule, lea e mafai ona avea ma vaega sili o lau i totonu, atoa foi ma le meaalofa muamua e tapunia ma une. O lenei tagata pa e mafai ona faia i soo se taimi o le tausaga e faaaoga ai mea eseese. Mo tagata e alolofa i le sperlework, o lenei upu ua le toe fou. O lau vaʻaiga na faʻaalia e le Matai Vasega "Topinio mai le Autumn lau".

Matua Vasega

Matua Vasega

Ua tatou iloa uma o le aofaʻi o loʻo lelei tele i mea masani, aemaise lava luga o le tele o laupepa. Ae ou te leʻi amataina se "laʻau o le fiafia" mai le mamago mago o laʻau, e tatau ona e mago lau. E tele auala e faamaapeina ai laʻau ma le tusi, o le auala lava lea e tuʻuina atu se ie paepae ma e laʻititi teisi.

O sea metotia e tele televave nai lo le lau, a o le mea muamua, ae afai tatou te mafaufau muamua i ai, o le a leai ni faʻafitauli i ai.

Matua Vasega

O T isifuapania e mafai ona faia o fale maple ma tuufaatasi - mai lau ma cones, acorns.

Matua Vasega

Laau o le fiafia

O lau vaʻaiga na faʻaalia e le Matai Vasega "Topinio mai le Autumn lau". I totonu, o le a e iloa ai le faʻafaigofie o se vavega mo le faʻataʻitaʻiga.

Ae le i amataina galuega, Manaʻomia le faamasani i mea O le a matou faʻaaogaina i le aso aʻoga vasega:

  • seleulu;
  • nusipepa, solosolo pe masani lava;
  • glue (super-glue, glue-fana);
  • o le wand faia o fafie poʻo penitala (e faʻalagolago uma i le tele o lau laau);
  • Tank mafai (ipu mai le yogurt, ulo, ipu fagu palasitika);
  • Lautele lautele;
  • Mamago lamuina o laʻau (faia o maple e tuua ai se lelei lelei);
  • gyssum;
  • Satin lipine, o loimata, ofuvae.

A e faʻapipiʻi i mea uma e te manaʻomia, o le a mafai ona amata galuega.

Sauni se ipu e faaaoga. A maeʻa ona e filifilia le mea manaʻomia (e mafai ona avea ma ipu o yogurt, o le ulo, pito i lalo o le palasitika fagu), ua ia te oe le aia tatau e toe faʻavae ai. E mafai ona e faʻaogaina le vali, fao o fao e vali ai le ulo, pe faʻaaoga lipine ma pobbles ma pipili e faʻapipiʻi ai le pito i luga (lanu, le ituaiga o mea e mafai ona e filifilia oe lava).

Tusitusiga i luga o le autu: pepa pama ma ou lava lima: Mataʻitua vasega ma ata ma vitio

A o le foliga o le tatou ulo e sili atu le matagofie nai lo le vave, e mafai ona e mulimuli ai.

Matua Vasega

Saunia se mafuaaga. A o le faʻavae, o le a taofia ai le ogalaau o se laʻau, o iinei e mafai ona e filifilia soʻo se mauga o le magafagafa (sima-oneone fofo, putty, gypsum poʻo alavai.

Afai e te fiafia i le filifiliga muamua, matou te fautuaina le faʻaaogaina o alabaster. E avanoa, ua mafai ona faʻatau mai i totonu o soʻo se faleoloa fale, e faigofie ona teteʻa ma e le malepe.

Alabaster faatonuga:

Matua Vasega

Ina ia faʻatumu le 1 agavaʻa, o le Alabaster o le a manaʻomia e uiga i le 300-400 g o le paluga ma le 1.5 ipu vai vai. O le fofo o le fofo mo ni nai minute. O le taimi lava e mafai ai ona palu le mafiafia o le mafiafia o le mafiafia o le mafiafia kulimi, ona faʻapipiʻi ai lea o le fagu, ona faʻapipiʻi lea o le paʻu mo le 2-3 minute. Tuu le paluga e mago e le 12-24 itula.

Afai o loʻo e faʻaaogaina le grapsum, e tatau ona faʻamanatu ai i le tino o le mafiafia o le mafiafia o le kulimi mafiafia, ma le maʻi o le mea e 30-35 minute.

O le isi mea e manaʻomia ai le saunia o le laʻau o le laʻau. E mafai ona e faʻaogaina pepa masani, nusipepa ma e oʻo lava i tafatafa o lefuleta. E manaʻomia le faʻaoʻole lea o le laupepa ina ia mafai ai ona faʻaloaloa atu Na te le faʻamatalaina, Ua matou faʻalelei faʻalelei i se lautele o le Scotch. A sauni Krone, e manaʻomia le suia o se tamaʻi pu mo le lumanaʻi i le lumanaʻi o le matou laʻau.

Matua Vasega

Kuka mago laulaau mo docor. Ina ia faʻamautu lau laʻau i luga o le pale o fafie, o le a matou faʻaaogaina le glie-fana (galue ma e manaʻomia ai le sili ona tausiga).

O laulaau e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le tasi ma le isi, e fai uma ituaiga o tuʻufaʻatasiga, e naʻo le manaʻo o lou mafaufau ma lou agaga. O ata nei e mafai ona e faʻaogaina le gaosiga o fafie. E mafai foi ona e faʻaopopo srokes pei o papala ma maʻa.

Matua Vasega

O le vaega mulimuli o le gaosiga o le ogalaau o le matou laau. O se ogalaau, e mafai ona e talosaga i se fafie laupapa: o se pati malosi (muamua ua matutu), o se penitala faigofie, o le la, o le la, e fuafua i le ogaumu O le ulo, le lapoa o le polo ma ou manaʻoga i le maualuga o le oloa). Afai o le uluaʻi vaʻaiga o le ogalaau e te le fiafia i ai, ona e mafai lea ona ofi i luga ma ona lipine, mamafa poʻo le vali vali (fao le pole).

Tusitusiga i luga o le autu: appliques mai le lanu lanu mo Preschoolers: Master Vasega e Me 9

A uma ona sauni uma aitema, e naʻo le faʻaputuputu i le tasi faʻavae atoa. O le ogalaau na matou tuu i luga o le polo, muamua i ai ma kulimi, faʻasaʻo ma taofi mo ni nai sekone. O le mea faʻaiʻu o loʻo tuu i totonu o le ulo ma se paluga o le siʻosiʻomia o le plaster po o alava, pei o le faʻasaʻoina ma siaki pe faʻafefea ona i totonu le ogalaau.

O le a se mea e mafai ona e faia o se sui o le ata:

Matua Vasega

Matua Vasega

Vitio i luga o le autu

Faitau atili