Matai vasega o le "faʻaipoipoga tovine e faia oe lava" ma ata ma vitio

Anonim

O ni mea nila, o tagata faigaluega ma na o le fia iloa o mea ua leva ona iloa ua leva ona iloa le tagata e tele ma e mafai ona faia. Ma mo i latou e le o iloa, faamatala. Ua faʻailoa atu ai oe i le vasega matai "o faʻaipoipoga faʻaipoipoga ma ou lima."

Matua Vasega

Topiriary o le ata tuai o laufanua o laufanua, a o le i fufuluina eseʻeʻeʻe o laʻau mo le teuteuina o togalaau, paka. Ae o lenei manatu o loʻo maua i fomaʻi ma amata loa ona faia le gaosi o laʻau laiti mo le teuteuga o aiga. E tele isi igoa - "Europa o laʻau", "o le laʻau o le fiafia". Ma o le itu o le auvaega e mafai mai le 10-15 centimeters i le afa o le mita. E faʻalagolago uma lava i lou mafaufau ma manaʻoga.

Matua Vasega

E mafai ona faʻaaoga Tonigala o se elemene o loʻo i ai, o se meaalofa i aiga ma e pele ma e pele na o se lesona e mafai ona avea ma mea fiafia.

O lea e masani ona e vaʻai i le pito i luma ma faʻaipoipoga. Ioe, ioe, o se sili sili lea o aso malolo o le uiga o le tele o le uiga o le uiga ma lelei, aemaise pe a fai i ou lava lima. O le fou o loʻo faʻasino ma le faʻaeteete i le filifiliga o teuteuga mo le aso sili ona taua - faʻaipoipoga. O le mea lea e tatau ai i mea uma ona sili atu ona lelei ma e aunoa ma le le masani ai.

ATA VAIGA FAAFETAI TOTOGIA:

Matua Vasega

Matua Vasega

I luga o le Initaneti Atonu e tele o fesili pe faʻafefea ona fai se vaevaega mo se faʻaipoipoga, ma o a mea e mafai ona faʻaaogaina.

Auai mo le faaipoipoga

Muamua e tatau ona e fuafuaina, mai i vaega e aofia ai le autu ma le mea e mafai ona faʻaogaina e teuteu ai.

O elemene autu o Totarian:

  • faavae (polo, loto);
  • ogalaau;
  • pale;
  • Ulo pe tu i luga, ipu.

Mea mo le Poro E mafai ona gaoioi: solosolokins, satin lipine, mea masani, atigi pusa.

O le faʻaipoipoga e mafai ona eseese eseese ma faʻalagolago i le taimi o le vaitau, pe a mafai ona e faʻaititia i se siosiomaga amota ma faʻaaoga atigi, pe magoto, ma e mafai ona faʻalagolago i le naunautaʻiga o le fou fou lava.

Tusitusiga i luga o le autu: matau i le faoa faamalosi. Polokalame

Matua Vasega

O Togalua o le faʻaipoipoga o se mea sili ona lelei ma o le paketi o le potu faʻafiafia ma laulau. Ina ia mafai ona faia le pito i luga mai satin lipine oe lava, O ia mea e manaʻomia:

  1. O le polo o le faavae lea mo le ogatotonu o le faʻaipoipoga i le mauga osam poʻo Amepa, e mafai foi ona e faʻaogaina se nusipepa taua, salu i le polo sikola faʻasaina;
  2. O polo moa;
  3. Tautala, sushi laau, laupapa po o le palasitika faʻapipiʻi i le ogalaau;
  4. Super-Glue, pv glue po o glue-fana;
  5. Teuteuga po o le marne manu;
  6. Faomea polesi pe vali;
  7. Pulumu;
  8. O le DOAN elemene: fulu, tusi, fasi, samani, maa, nofo lipine;
  9. Moligaʻo moligaʻo;
  10. Suiina o pine;
  11. Faapipiiina FEAM, Gypsium poo Avabaster;
  12. Gafatia mo le ata o le lumanai.

Kuka le ulo mo le matou laau. O se ipu palasitika poʻo le ipu tioata e mafai ona taʻalo i lana matafaioi, le pito i lalo o le palasitika fagu poʻo le omea povi. Ina ia mafai ona sili atu le manaia, e tatau ona toe suia i le vali po o le satin lipine ma rhinestones manaoga sili-kelu.

Matua Vasega

O loʻo faagasolo nei i le faʻavae mo fafie, ulo poʻo le ipu. O le a matou faʻaaogaina se tioata pe e mafai ona e faʻatau se tamaʻi laʻau matagofie. I totonu o le plaster ma sasaa vai. O le Contiescycy e manaʻomia o le mafiafia o kulimi kulimi. Faʻaofi le matou laau i totonu ma faʻatali seʻia oʻo i le grapsum malosi.

Afai e te manaʻo, e mafai ona e faʻaogaina alapapa poʻo le filifilia o soʻo se singling paluga (sima-oneone fofo, putty, gypsum) Afai e te fiafia i le filifiliga muamua, matou te fautuaina le faʻaaogaina o alabaster. E avanoa, e mafai ona faʻatau mai i ni faleoloa fale, e faigofie ona tetea ma e le malepe. Ma o le faatonuga lenei mo lona faaaogaina:

  1. Ina ia faʻatumu le 1 agavaʻa, o le alapala o le a manaʻomia e tusa ma le 300 g o le fefiloi ma tusa o le 1.5 ipu vai.
  2. Faʻasolo le fofo mo le 2-3 minute.
  3. O le taimi lava e palu ai le palu i le tutusa o le mafiafia o le mafiafia kulimi, faʻapipiʻi i totonu o le ulo, faʻapipiʻi le parrel ma taofi i le mafolafola tulaga mo le 2-3 minute.
  4. Tuu le paluga e mago e le 8-10 itula.

Mo le pale o le laau o le a matou faaaogaina le polo polo. Mo faiga fafie, matou te filifilia satani lipine.

Matua Vasega

Auala e Fai ai Roses. Muamua, e manaʻomia le oti i se tamaʻi sikuea o le mea faapipii, gagau le ata tifaga ma kulue. Ina ua maeʻa lena mea, e lua tulimanu galu le peta i le pito i lalo o le tafatolu. Saunia le tele o mea, kusi rossettes mai pe a pipili uma: O le muamua paʻu mimilo i le paipa e fai le autu. Faʻapipiʻiina le pela i se lio. Aua neʻi galo e tuʻua le pu mo le ogalaau.

Tusitusiga i luga o le autu: vintage pepa pepa ma lavalava

Matua Vasega

Decoring laupapa laupapa-barrel. Ina ia lelei le ogalaau e aulelei, e mafai ona e afifiina ma le satin lipine ma kelu i luga o rhinestones po o lima.

Matua Vasega

Ia, e faʻamaeʻa le galuega, e naʻo le mea e tatau ona e aoina uma elemene i le tasi. O le Stems na tuu i luga o le polo, ona tuʻu ifo lea o le laʻau i totonu o le matou ulo ma le sima, faʻalelei ma siaki le lelei o le stem ua faʻasaʻo i le ulo.

Ua saunia le tatou galuega.

Matua Vasega

Matua Vasega

Vitio i luga o le autu

Faitau atili