O le moli i le potu malolo: Fautuaga mo Faalapotopotoga? (Le masani ai manatu)

Anonim

Malamalama i totonu o le potu malolo e le gata mo le fausiaina o le vevela ma le mafanafana, e mafai ona sili atu ona aoga e faʻamamafa ai le fausaga vaega o le nofomau ai nofoaga. O mea o loʻo avea ai ma mea e maua ai ni mea e mafai ai e se mea moni o le mea moni. O le avanoa o le vaʻai vaʻaia o le avanoa o le avanoa ona o le saʻo o lamepa e le aofia ai.

O le a le mea e tatau ona amanaia pe a faʻataʻitaʻia moli i le potu malolo?

Moli i le tele o le avanoa e mafai ona tuʻuina atu e ala i le faʻaaogaina o le chic chandelier. Ae, a o le i mafaufau e uiga i le mamanu, o nisi manatu e tatau ona amanaia:

  • I tulimanu o le taualuga o le a foliga mai pogisa nofoaga pe a naʻo le tasi le moli i le ogatotonu o le potu malolo poʻo le isi masini moli.
  • O le a le mafai ona sili atu le lua, i se isi itu, o le a pogisa o le a pogisa lava.
  • O le moli moli e mafai ona faʻapipiʻiina i luga o le laulau 'ai poʻo luga o le nofoaga latou te suʻesuʻe ai le fetusiala pe o loʻo auai i fatuga.
  • Ina ia fausia se imple o le Clumnening sone, e mafai ona e faʻaaogaina moli moli.
  • O le malamalama i le potu malolo e tatau ona malu, sili atu mafanafana, ae le o le malulu leo.
  • O le mea e malamalama lelei ai le malamalama i le tele o le potu i le potu malolo.

Potu potu moli i le masani masani

Eseesega o pepa, o le aofaʻi o aumps ma le filifilia o nofoaga mo a latou faʻapipiʻiina faigofie le sao ole filifiliga i le faʻataʻitaʻiga.

Auala e Filifili ai le Malamalama

O le filifiliga o masini malamalama o loʻo ona o le sitaili o le potu atoa o le potu atoa. I le taimi lava e tasi, o le mamanu ma le mana o amepa e tatau ona amanaia. Lea o le moli moli, i le potu malolo ma agamalu, e fautuaina e faʻatau ai le faʻatulagaina o moli ina ia faigofie ma toʻafilemu. A filifilia se moli, e tatau ona e mafaufau lelei i le mea moni o le malamalama mai ai e le o faʻatonuina, ma na faʻataʻapeʻapeina solo i le fale mautotogi.

E sili le filifilia o le tutusa malamalama mo masini uma o le a faʻapipiʻiina i le potu e tasi.

Filifiliga o chandeliers ma moli mo le potu malolo

O fea e maua ai suiga

Ia mautinoa ia amanaia le nofoaga o faʻamuamua, o lona uiga, a o le i faia galuega, e tatau ona e faʻailoaina i latou i le poloketi. E le sili atu ma le 4 ave mo masini uma, a le o lea o le a leai se avanoa faʻamaonia o se malamalama. Mo se potu lapoʻa tele, e mafai ona e faʻaaogaina le tele o fesuiaʻiga mo le tasi masini, o le a tuʻuina atu ai le faʻatonutonuina o le malosi mai soʻo ni manatu.

O fea e maua ai switches i le potu malolo

Filifiliga mo le faʻapipiʻiina o suiga:

  • i le faitotoa;
  • totonu o le nofoaga faafiafia;
  • i tafatafa o le komepiuta;
  • I le sofa.

E masani lava, o suiga o loʻo faʻapipiʻi i le faitotoʻa mai le fola mai le 90 cm, mai le faitotoʻa ia - e tatau ona i lalo ifo o le 10 cm.

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Ituaiga o moli

O le moli i totonu e tuʻu saʻoloto faʻatasi i totonu o le lautele, i le lotoifale, teuteuga ma faʻapitoa. O se tasi o filifiliga e mafai ona muaʻi muaʻi vaʻaia i le poloketi, faʻapea foi ma le tele, o le mea taua e leʻo le tuai. O ituaiga uma o moli i le tasi potu e mafai ona ausia e ala i le faʻaaogaina o masini o ituaiga eseese.

Lautele

O le moli ata i le potu malolo mo le fausiaina o se tele avanoa o loʻo filifilia e faʻaaoga moli o ni isi lomiga. O le pito i tua e maua e ala i le tuʻufaʻatasia. Chandelite, totter tomptur po o le taʻitaʻiina o mea ua faʻaaoga. O le aotelega moli o le potu o le taimi e manaʻomia ai le faʻailoaina o vaega uma o le potu ma sone faʻapitoa e le manaʻomia.

Lautele moli i totonu o le potu malolo

O punavai o moli lautele e aofia ai nofoa puipui ma le pepelo o lamepa, o le o loʻo faia pea ma o latou faʻapipiʻi o loʻo faia saʻo i totonu o potu maualuluga. O moli moli ma taʻitaʻiina lipine e sili ona lauiloa ma le tele o chandeliers ma plaffones ua suia lelei.

Pe a fatuina se faʻamaligiina o le moli, o se fofo o le a talia e faʻaaoga ai le tele o masini uila.

Tuʻufaʻatasia moli i le potu malolo

I le lotoifale

Malamalama mo le potu malolo faamaea mai fafo, puipui-velaina o mea faigaluega po o se laulau moli. Mamanuina i totonu o le hall ua fausiaina le faʻaaogaina o nei malamalama o le malamalama. O nei masini ua fausia malamalama malamalama i nisi itu o le avanoa: luga o se kesi, sofa pe i isi nofoaga.

Mataupu i luga o le autu: moli i le Corridors: StyMolds fofo mo lapoa ma laiti potu (+62 ata)

O le moli uila e faia ai le matafaioi a le vaaiga, ina ia mafai ai ona taʻua le potu e toe taʻua ese mai i le masani ai ina ia sili atu le manaia, fuafua i vasega filifilia e tagata e ona. E sili le mafaufau i le faateʻa o lamepa. I se nofoaga faafiafia, e mafai ona e uuina le foloa poʻo laulau, tautau i luga o le puipui.

I le lotoifale i le potu malolo

Teuteuga

O le potu malolo o le potu e mafai ona malamalama i le faʻaaogaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina. O lea e mafai ona e fausia se tulaga o le siʻitia o le avanoa ma taulaʻi i ni nofoaga. O le a lelei le fausia o se faiga faa-faa-nei ona tua ma taulai i luga o ata, nichosh i le puipui, muamua Statitte, Aquarium.

Mea teuteu i le potu malolo

O moli i totonu o le potu malolo o loʻo faia e Neon moli, fetuʻutuʻu moli ma taʻitaʻia lipine.

Na amata le pito i tua i le potu malolo

Faapitoa

O le moli i le falemaʻi poʻo le potu malolo e masani ona faʻasino i se faʻapitoa. I lea tulaga, o le faʻaaliga o le uila e apa faʻataʻitaʻia e faʻamamafa ai ni vaega taua o le potu malolo. O lamepa o lenei ituaiga e mafai ona i luga o le taualuga, faapea foi ma le opoginaga.

Manatu moli i le potu malolo

O loʻo mafai ona suia sipela, ona mafai ai lea ona e faʻaoʻoina le susulu malamalama i tulimanu eseese, o le a ia mautinoa o le fausiaina o le laufanua. Fefiloi moli faʻaaoga nisi ituaiga o moli o le a saturate o loʻo i totonu o le tele o le tele o moli susulu.

Filifiliga Filifiliga

O moli e faʻalagolago i le pito i luga o le pito i ai, o le maualuga o puipui o le potu malolo ma o le a le sitaili o loʻo i totonu o le atunuʻu. Afai e i ai le maualalo ifo o le taualuga i totonu o le fale mautotogi, o le mea lea e aoga ma le faʻafouina mai le tele o lapoʻa. O le faʻaopopoga o le faʻaopoopoga o loʻo fausia e ala i le faʻaaogaina o le desktop lamepa po o lamepa.

I se tamai potu malolo

Na lauiloa e tuufaatasia le tuʻuga i le taimi e tasi o le umukuka ma le potu faʻatasi ina ua sili atu le tele o le vaega. E masani lava ona maua se faataatiaina mo fale mautotogi. Mo se tamai potu malolo, e mafai ona e faia le mimilo i le va o le umukuka ma le potu. O se moli tele, o loʻo i luga aʻe o le laulau umukuka, ua foliga saʻo lava. Mo le moli lautele, e mafai ona e faʻaogaina se moli moli i totonu o le ogatotonu o le potu poʻo ni mea e sioa solo i le tino.

Moli i le potu malolo ua tuʻufaʻatasia ma le umukuka

O se fefe malosi e moli i se tamai potu o le a avea ma faʻaaogaina o le fola moli ma lamepa.

Moli i se tamai potu malolo

Aunoa ma se chandelier

Malamalama i le faʻaaogaina o se moli tele e le o le mea moni, talu ai o le a tele le avanoa o lona masini. O le a tele naua o moli uila, i totonu o ni moli puipui, faʻasaina, moli moli e mafai ona faʻatinoina. I se isi itu, sili lava ona ou faʻaaogaina moli ese lea o loʻo iai i le taualuga tupua.

O le potu malolo o le moli e aunoa ma le moli, e le mafai ona sili atu le lelei nai lo lenei masini, e mafai ona vaaia i le ata.

Moli i le potu malolo e aunoa ma se moli moli

Ma le losred

O filifiliga o moli i le potu malolo ma se moli moli. Afai o lenei fofo ua filifilia, o le itu o le masini, moli moli ma le faʻauiga o le sone i totonu o le potu malolo, lea o le a faʻapipiʻiina e faʻapipiʻi. E mafai ona filifilia le chandelier i le masani ai pe i le aso nei mamanu. Tausaga e mafai ona e faʻatonutonu le pupula o le malamalama ma le liliu i luga o lamepa.

Chandelier i totonu o le potu malolo

O se ituaiga o chandom

Malamalama le potu malolo e aunoa ma se moli moli o se tali lelei, ae mo i latou e totogi i lenei masini, e aoga le mafaufauina o filifiliga nei:

  • Taofia. Ua taofia i latou i le taualuga i luga o mea faʻapitoa na fuafuaina, filifili poʻo maea. Ae mo se tamai potu malolo, o le filifiliga o ia fale fetauaiga o le a le o se fofo lelei.

Tagata taua

  • Taualuga. I totonu o le potu tele i le tamaʻi ata o puipui, o lenei ituaiga o moli o le a avea ma se mamanu lelei. Ua latou faʻasaʻo i luga o se pa faʻapitoa ma aua le mimilo i lalo.

Tototoiina moli

  • Masaniga. O mea teuteu ia ma le afaina ai o mea tuai, e masani ona maua i potu malolo nei. Faatinoina i le eco-ma onapo nei sitaili, mafai ona fai se tioata, ma le le lelei pe frlotustic.

Mataupu i luga o le autu: Faʻamuta mo le potu lanu: filifiliga, foliga ma ituaiga o lamepa

Classic chandelier i le potu malolo

Lamepa i luga o le laulau

O aitia o le potu malolo o le potu, vaevaeina i ni 'aʻai, fautua mai le faʻaaogaina o masini tioata uila. Ona o le faʻaaogaina o nei moli, e mafai ona e mauaina se pese lelei mamanu i totonu o le potu malolo, le mea autu e faʻailoa i le moli mai ia i latou ua lava.

O le a le mea e tatau ona iloiloina pe a filifilia ni masini kesi? Muamua lava, faʻamatalaga uma, e pei o le mana faʻailoga, lanu ma le faʻatulagaina o. O le moli fuafuaga e tatau ona fetaui lelei i totonu o le potu malolo.

I ia mea faigaluega, e sili le faʻaaogaina o moli le-inisinou, ma halonden, taʻitaʻia poʻo le potunescent filifiliga.

Tatala moli i totonu o le potu malolo

Fola moli

Moli i totonu o le potu malolo o se aotelega atoa o le tele o le moli masini. O se tasi o le mafanafana ma feaveaʻi moli o le malamalama e mafai ona avea ma se moli. O le masini e maua ai le moli moli ma tuʻu le itu o le malamalama o moli mai matte poʻo le faʻata i luga. O le tufatufaina o le malamalama o le malamalama e mafai ona fetuʻunaʻi e se tausaga. O le filifiliga o lanu gamunut ma le faʻataʻitaʻiga o le potu malolo o le potu malolo e foia taitoatasi.

Toaga i totonu o le potu malolo

Sconce i luga o le puipui

E tatau ona faʻafetaui le moli puipui o le potu. O le mea la, o le masani faiga o le a atoatoa o le a fetaui lelei ma tioata mai tioata, crystal ma prolded pron, mo le promed o lo o filifilia sili suamalie o uamea.

Stypeshed Sconce i luga o le puipui

E masani lava, o le scap o loʻo tuʻuina atu i nofoaga o loʻo tuʻuina atu, o le numera o lamepa ma le malosi o lamepa e faʻatatau i le tele o le potu. Afai e maualalo le taualuga, ona tatau ona tauau le taitaiga. Mo le sone o loʻo vaʻaia, filifili le poto ma le malamalama malamalama. E tele le le mautonu malamalama e mafai ona filifilia mo le faʻapipiʻiina o le sofa ina ia le tauaso mata.

Sconce i luga o le puipui i le potu malolo

O le uluai fofo o le a tuu i luga o le itu i ai nei moli moli i luga o le puipui ma se auala feaveai. Vaʻai i le ata, o le mea sili lea e mafai ona e faʻaalia ai le faʻavaveina o nofoaga faʻafiafiaga i le potu malolo.

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Tautau moli

I luga o le initaneti i le tele o ata e mafai ona e vaʻai o le potu potu potu o loʻo avea ma faʻapipiʻi o le faʻapipiʻiina o le faʻamalolo. Faʻapipiʻiina o mea faigaluega o lenei ituaiga o loʻo faʻaaogaina i le nofoaga mo le tuʻuina o le laulau 'ai. O le potu malolo ua teuteuina e faaaoga nei masini, mafanafana ma malulu. O le filifiliga o le lanu lanu e tatau ona mulimulitaʻi i fofo o faʻafitauli. Le le fiafia o le filifiliga o lanu malamalama, e sili le faʻaaogaina o pastel gynes.

E tusa ai ma le mamanu, o moli malu ua vaevaeina i totonugalemu, Malalatimi, faalua, i le ituaiga polo ma uaea poo le uaea i luga ole laiga.

O le faʻamaloloina o le potu malolo i le potu malolo

I luga o le vitio: mamanuina o moli i totonu o le fale mautotogi.

Filifiliga o lamepa

O le fesuiaʻiga o lamepa o seti - amata i le manatu ma faʻaiʻu ma le faʻamutaina, puipui puipui. O nei masini e mafai ona faʻaititia le atoa o le avanoa poʻo le pulea o mea taʻitasi e taʻitasi.

Laina moli i totonu o se sisitema laupapa

Faatasi ai ma le filifiliga tuʻusaʻo e manaʻomia ona ia amanaia le ata o moli, e manaʻomia ai lo latou faia i se tasi ituaiga. E le fautuaina le faʻaaogaina o masini mai le tele o fale gaosi ma faʻaaoga sili atu ma le fa masini pe a faʻamalamalamaina se potu fanau laititi, ae leai se malosi.

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

O moli moli e teu ma ova mai luga, ma se auala leaga ma le static.

Liligi manaia i le taualuga
O lou poi point moli foliga pei

Poto tau i tua

O le pito i tua o loʻo faia e faʻaaoga ai le autu moli masini ma faʻaopopo gaosi e ala i tagata gaosi aso nei. E mafai ona faasino-i totonu o moli-i lamepa, taʻitaʻi lipine, neona fetuʻutuʻu foliga pei Faatasi ai ma le fesoasoani a le uafu, o le faʻauia, puipui, fola, faʻapea foi ma tagata taʻitoʻatasi o loʻo faia: ata vali poʻo ni mea matagofie.

TOFI NICHE I LE Pa

Taualuga

O le ulutala o le moli e masani ona fausia e faʻaaoga ai moli poʻo se moli moli o ituaiga eseese. Peitaʻi, o manatu fou o le malamalamaʻaga o le 'eleʻele o vaega e masani ona faʻaogaina ai masini faʻailogaina i gaioiga gofie, moni tui, lipine. Afai e te filifilia, e tatau ona e mafaufau i le moli ina ia tasi le lanu, talu ona eseese lanu leaga e afaina ai le silafaga.

Talia le pito i tua i le potu malolo

Puipui

O faamalamalamaina o puipui i totonu o le faleʻoloa o le a avea ma se tali lelei i le faʻaaogaina o lamepa ma o lamepa, o lamepa e mafai ona eseese fofo. Mo lenei ituaiga moli, e mafai ona e faʻaaogaina le puipui o le Wat-o loʻo faʻamauina mai le Taliaina o Tape, Scaves poʻo lamepa ma halogen moli. E fuafua uma lava i le mamanu fuafuaina.

E te le tau tautau tele ni suega uila luga o puipui, a leai o le a sili atu le mamafa pe a fai o le tele o moli ma ua loloto i itu e faigata.

Ilimining pa puipui i le potu malolo

Fola

O le malamalama malamalama o loʻo saunia e le nofoaga i luga o le puipui o le pa O le malamalama o le taimi e tu ai le foloa ma le taualuga. O le numera o Lumeinares ua filifilia e amanaia le vaega o le potu malolo, ma le latou fuafuaga - fuafua i luga o le sitaili o totonu. O le tele o le tele o moli manatu e mafai ona tuʻuina atu i le pito i lalo o puipui poʻo le tuʻufaʻatasia tuusao i totonu o le prelin fale. O le malamalama malamalama o le a vaai muamua.

Mataupu i luga o le autu: foliga o le moli i le umukuka: o le a le mea e tupu ma pe faʻafefea ona faʻatulaga? (o aitia nei)

Faamalamalamaina fola i totonu o le potu malolo

Zoning ma malamalama

Talu ai o le potu malolo e manatu o le tele o potu i le fale mautotogi, e talafeagai le vaeluaina i le tele o aoga sone. O lenei auala e mafai ona uia e le gata i le fesoasoani mai le faʻapipiʻiina lelei o le mea manogi ma le eseʻesega lanu o puipui, ae faʻapena foʻi ma le fesoasoani i le malamalama.

O manatu o le sulu o le potu, vaevaeina e malolo, mauaina o malo ma galuega, ese. Faʻataʻitaʻiga, pe a tuʻufaʻatasia le fale ma le potu 'eseʻese, o loʻo faʻailoa mai ai le' eleʻele, o le autu autu lea e le tipi le mata o le moli. Tofa ifo i le sofa e mafai ona saunia mo se pa puipui o le fofo, ma i luga o le kesi, faʻapipiʻi se laulau moli.

Zoning i le potu malolo ma le fesoasoani o le malamalama

Multi-maualuga moli

A maeʻa le potu malolo i le taimi e faia ai le tele o galuega, o le fausiaina o le tele-maualuga moli moli e tatau. Mo nofoaga uma e manaʻomia e tuʻuina ai lona masini moli. E latalata i le sofa, e mafai ona e faʻapipiʻiina se sconium poʻo le moli, i tafatafa o le acires - sulu. O le faia o le tele o le maualuga o le maualuga o le a faʻatagaina e faʻamalamalamaina o sone o tagata taʻitoʻatasi.

Moli i totonu o le potu malolo

O le malamalama faʻamalosi e manaʻomia e aumaia le maualuga ma le natura. E sili atu le malamalama e fai ai le malu, ae le o le tipiina mata, e mafai ona e faʻaaogaina masini fetuunai. Manatua e filifilia le moliē, e manaʻomia le amanaia le soli o le pepa puipui ma meaafale.

Lisi o Fautuaga:

  • Le manaʻomia le faʻafeagai i le TV e tuu ai ni maka.
  • Lumeinares i luga o le puipui e tatau ona tautau i se mamao o le 1.2-1.6 m mai le fola.
  • Ina ia faia le fealofani o le chonium e sili atu le faʻaaogaina ma le lanu moli moli.
  • Ia mautinoa e mafaufau i le faapogaia o meaafale.
  • A filifilia lenei ituaiga o moli, e aoga mafaufau o loʻo avea ma faʻataʻitaʻiga filifilia o le luminares e tatau ona i se tasi lomiga.

Afai e iai ni pupuu, e fautuaina ai le faʻatulagaina o taimi e faigata ai ona fausia le faʻamalieina mataʻina, o lea e atili ai ona popole le potu.

Po o le mea pito i tua i le puipui i le potu malolo

Moli i sitaili eseese

O le filifiliga o le malamalama e tatau ona fetaui ma le mamanu o le potu. E mafai ona e faʻaaogaina i le taimi lava e tasi o ni masini faʻatasi ma le tasi ma le isi. O lo latou tofiga autu o le faʻailoaina o le potu ma faʻatupu faʻamafanafana.

O sitaili autu na faʻaaogaina i totonu o le potu malolo:

  • vasega;
  • laititi;
  • Ona po nei;
  • High Tech.

E faʻatagaina ona faʻamalosia ma le faʻaaogaina o moli i sitaili eseese. O lea e mafai ona e mauaina ni aafiaga manaia.

Le masani ai malamalama manatu

Ua lava lea e filifili ai se tasi pe sili atu ituaiga o mea e iloa ai mea e fai ai se mea e le masani ai. E mafai ona ausia lea i le nofoaga ma le fuafuaina o le fofo o le moli masini:

  • Nofoaga e le masani ai o le autu o lipine;
  • le faatasi o le fausiaina o le fale i Luminares i le taualuga;
  • Faʻaogatusiina o masini;
  • O le faʻaaogaina o le tele o isi ituaiga o lamepa.

Le masani ai malamalama i totonu o le potu malolo

Faatasi ai ma le tele o le taualuga, o lanu malamalama taitasi e tatau ona tuu i lona tulaga. O le nofoaga o le moli eletise i le ogatotonu o le a faia se amio galue, ma le fesoasoani o le moni malamalama, e mafai ona e faia le mafanafana. Special lanu Gamut ma e ese mai o le a fausia Lumoliares o se Upheare o le ituaiga, ma o le auala amata ona faʻatagaina le faʻaaogaina o se potu manaia. E mafai ona e faia se tala fatu aafiaga pe nofo i le nofoaga, tusa lava po o le a le tau o masini moli.

8 fautuaga pe a filifilia le moli mamanu (1 vitio)

Eseese avanoa avanoa (110 ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Oa i ​​le Valiega i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Faitau atili