Fai mai o le a o oe

Anonim

Manaia le tala ma se togafiti faʻamaneta ma apaau o apaʻau - o le fiafia i le tele o teine. Ina ia pei o se miti lelei Wizard o le tele, aemaise i le manei, o le aso malolo o tamaiti pe o le tausaga fou. I lou malosi e sui ai se tulaga ese ma tulaga ese mea taua ma ou lava lima mo lau tama e te fiafia iai. Ma o le a fesoasoani lea ia te oe i le Initaneti i luga o le initaneti "lima ma fatufalu" ma le vasega o matai lenei. O lea, alu i le faamaneta!

Fai mai o le a o oe

Fai mai o le a o oe

Mea manaomia ma Meafaigaluega:

  • pito i ai o le lanumeamata o lanumeamata;
  • paepae paepae;
  • vaega o le apa e ieso;
  • Pulupulu fusi;
  • lipine;
  • filo;
  • suiina o pine;
  • uaea;
  • masini suisui.

Pepa auiliiliga

O le a manaʻomia e le ofutino se ofutino mo le faʻatulagaina o faʻamatalaga autu mo le teuga lelei. Matou te tuʻu faʻatasi, matou te talosaga atu ai i le pepa ma le sapalai. Aveese le pito i luma ma tua. Na matou tipiina auiliiliga i luga o le ie, aua o le mea lea tatou te faʻaogaina lelei ai le tisu e maua ai. Matou te mauaina auiliiliga i luga o le masini suisui ma faagasolo le pito i luga.

Fai mai o le a o oe

Taulimaina pito

Ua punou nei pito o vae mo vae ma faaalu le masani ai o le au. I le auala lava e tasi, matou te faʻatautaia le tele o le ofu tipi.

Fai mai o le a o oe

Fai mai o le a o oe

Matou te faia lima

Oti ese mai le ie o le tauau, pei ona faʻaalia i le ata. Faamaualaloina i latou ma le fono. Matou te amata ma faʻaalu pito o le lima mo le mumusu gum, pei o le ata. Faaofi le gusi ma le lima i le harmonica. Afai o le ie ua pa, e sili atu le taulimaina o le isi pito. Mamafa lima-tauau i le ofu.

Fai mai o le a o oe

Fai mai o le a o oe

Fai mai o le a o oe

Fasi le sakete

Ina ia mafai ona vaneina se suti mo le lelei teuga ma ou lava lima, matou te fuaina lau tama teine ​​ma faʻaopopo le aoga mo le Fono Aoao - o le a avea o se lautele matata. O le umi o le umi e tutusa ma le umi o le ofu o le ofu. O le pito e tasi o le sakete ua tipiina ma nifo, pe a tatau ai, matou te o atu i le sili atu.

Fai mai o le a o oe

Fai mai o le a o oe

Faia apaau

Fai loa apaau. Fufulu le uaea i se auala e pei ona faʻaalia i le ata. Matou te faʻaloaloa i le faʻavaʻa o apaau o le tama a le fanau a tamaiti ma goffkiki. Faapipii le filo. Oti ese mai le pepa lua sikoa, gagau na latou aofia ai ma i latou lava, ma i le va o latou - o tatou apaau ma uma auiliiliga Ufiufi le atigipusa ma se ie na matou masani ai laei. Ae o le mea muamua lava, tatou te faʻapulu lua faʻailoga-gum ina ia mafai ai ona e lafoina apaau. O le ie mo le ufiufi kelu i luga o le tele o le vevela o le gluue.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona toese le ato o le tamaʻi taʻavale tuai: mamanu ma le Matai Vasega i le suisui

Fai mai o le a o oe

Fai mai o le a o oe

Fai mai o le a o oe

Fai mai o le a o oe

Matou te suʻiina se meaai mama

Skirt-afifi faia mai le malaia ma le lautele o le lanu enaena. Matou te tipiina mai le tau ma le lautele o le 3 cm, ma le umi o le tutusa ma le lua umi o le sakete, matou faʻaopopo le 3 cdes ma aoina le suka. Matou te teuteuina le lipine na aoina i luga o le gusi.

Faaopopo se sakete o le puff

Matou te faia se lautele gum, faʻataʻitaʻiga, i le nofoa, e faigofie lava ona faʻaleagaina lipine mai le vaega. Na matou tuu se fasi vaega o le afa i le afa, fai se matasele ma toso pito i totonu o lenei matasele. Faʻamuta le nonoa e sili atu le malosi ina ia e le faʻaseʻe. O le tele o nolaiga ma mea latou te maua e maua sili i le tasi ma le isi, o le manoa o le a avea o se ie nakete. Matou te ofuina le ofuvae sauni i ofu i lalo o le ofu, ave i ou lima se faamaneta o se togafiti ma faanatinati atu i le aso malolo!

Fai mai o le a o oe

Fai mai o le a o oe

Faitau atili