Faʻafefea ona tautau ie puipui i luga o le faapaologa

Anonim

Glazed Loggis ma Balconies ei ai se vaega tele o ni mea taua o le faʻaaogaina o fausaga. Ina ia puipuia mai le tele o le la taʻutaʻua, mai le fia iloa o tuaoi o tuaoi ma paneta, ua lava le tautau i totonu o ie puipui.

E talafeagai foʻi le faʻatuina o tauaso i luga o pupuni. Na uumi le pupuni uumi ma tamai pauna, e mafai ona vaʻavaʻaia lava le avanoa o le tele o le tamaʻi potu o loʻo i totonu o le potu gau. Mafaufau i le faʻalauiloaina o faʻamalama o le ogalaau ma mea e sili ona faigofie.

Ituaiga o cornitis mo pupuni ma tulle

Faʻafefea ona tautau ie puipui i luga o le faapaologa

O le Taunuuga o le oa lafoga o le tausi ma taiala mo pupuni. E mafai ona o le 'aʻai o le palu

  • rod croninis;
  • Roller cronitis.

Roddary cornition

Faʻafefea ona tautau ie puipui i luga o le faapaologa

Roddary cornition

O le faʻavae o se ofaga o se lalagaina o se rod i le ituaiga o le paipa o loʻo i ai mama ma matau faʻapipiʻi ia i latou. O le faagaau o se ata o le Draminup o loʻo ufiufi i le teuteuga ata, masani i lalo o le lanu o le laʻau.

I autafa o le faʻamalama matala i le vaega o le taualuga, o le fanua o loʻo faʻapipiʻiina. O lagolago masani a le Roma o loʻo faʻatumauina i latou. O loʻo i ai ni togafiti ma le faʻalua o toʻotoʻo poʻo le tuʻufaʻatasiga o le toʻotoʻo ma se pusa-foliga faʻapitoa mo rollers.

E lua toʻotoʻo poʻo le toʻotoʻo ma le rollellent faʻamatalaga ua fuafuaina mo tuny tautau ma sili le mafiafia o ie pupuni i le taimi e tasi. Lenei ua mafai ai ona faʻatonutonu le tikeri o le malamalama o le totonu o le potu sipela.

E manaʻomia le amanaia le mea moni o le maualuga o le faapaologa ma faamalama faʻatele e masani ona le faʻatagaina e faʻavaeina se cornice i luga o le lagolago. I lea tulaga, o tagata lagolago lagolago e faamautu i se tulaga faatulaga. O le toʻotoʻo ua faʻapipiʻiina i le tasi mamanu.

Faatoaga Crollence

Faʻafefea ona tautau ie puipui i luga o le faapaologa

Faatoaga Crollence

O tupe na mo le faapalepale e filifili ai le tautau i le potu maualalo. O le ata o le faʻataʻitaʻiga o le cornices o se palasitika laupapa ma lua punitilal slots. O le slot ei ai le faalauteleina i le loloto.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le Dark Lops Trx Faia oe lava

O laina papeti ua faʻaofi mai le itu o le laupapa, i se auala e fealuaʻi ai le tagata i totonu o le slot ma le pito i fafo.

I le faʻaopopoga i le auvae o loʻo faʻapipiʻiina, latou te faʻapipiʻi atu i le solo i le taualuga o le Ballooon Andule Trans o vaega o le vaega faasee. Lea e mafai ai ona e faʻaoʻolotoina mea e te faʻaoʻo atu ai i le faapaologa mai le itu o itu i le ogatotonu o le vaega ma le vice.

Faʻafefea ona tautau ie puipui i luga o le faapaologa

O Barller Blacks e le o iai i totonu o nofoaga i totonu o le glazed nofoaga. Hungere telle i luga o matau o rollers fausiaina le lagona o se lagona o se vevesi i le ea o le manifinifi manifinifi.

Faapipiiina o Barlet Boards o loʻo gaosia ai le faʻaaogaina o se peprator. I totonu o le laupapa fasia pu i le lautele o le pito i luga o le faapaologa o le laupapa ma sikoa o se solo.

Uuina o se ie puipui e aunoa ma le cornice

Faʻafefea ona tautau ie puipui i luga o le faapaologa

Faʻapefea ona tautau ie puipui i luga o le faapaologa e aunoa ma se cornice? E mafai ona faia lea i se manoa uamea. O le seti o le Shio Constapention o aofia:

  • lua tulaueleele tulimanu ma le sililaina pu;
  • tipi uaea uaea;
  • Faapipiiina masini lelei;
  • Lua ponaivi sasae;
  • Lua palasitika lipine pusa.

O le faʻapipiʻiina o le manoa i luga o le fagota e mafai ona faʻatino i ou lava lima. Ina ia faia lenei mea, ua lava ia le i ai o lau pesini ma ni meafaigaluega faufale. Eseese auala o le tautau pupuni i luga o le cornice vaai i lenei vitio:

Faʻafefea ona tautau ie puipui i luga o le faapaologa

O le taualuga lea na faapipii i luga o le tino o loo totoina tulimanu ma papatusi o le tautotogo. O uaea, o le manoa lenei, latou tosoina ni pu o le tasi tulimanu. O pito o le manoa o loʻo faʻaalia e ala i le tatalaina o le tulimanu lona lua ma toe faʻaleleia i latou i totonu o le faʻavaeina o fesoʻotaʻiga. E ala i le faʻaseʻe o nati, e lua manoa tipi faʻaloaloa.

Ona tuu lea o matau palasitika i luga o le manoa. Faʻapipiʻi Tulled ma pupuni e ala i se Hinge i luga o matau faigofie e faigofie ona gaoioi i soo se itu masani.

O lenei metotia o le tafafao o le ie puipui e aveʻesea ai le faʻapipiʻiina o cullmeme mamanu o o eAves.

Pupuni i luga o faamalama

Faʻafefea ona tautau ie puipui i luga o le faapaologa

E mafai ona e faia e aunoa ma karnis, faʻaaoga le auala nei. Ole a le pupuni lea ile tau ole laiga ile faamalama ole 'ole fale. Leai se mea mataga mo le ie puipui e le talafeagai. I luga o le ulu o le fao, faʻapipiʻi i le tino o le faʻavaʻa, o le fusuaga o le au papron filo.

Mataupu i luga o le autu: Fale talimalo Manatua: Faʻafefea ona fusifusi i le umukuka ma ou lima

I luga o le tulaga tutusa e mafai ona e faʻapipiʻiina le lua laugatasi. O le tasi filo o loo tautau i le pito i luga, ma le isi i le pito i lalo o le faavaa. O le laina fagota muamua-tusi e ala i ofu o lima na tapulima faataamilo pito o ie pupuni. E mafai ona e faia na o le pito i luga.

Filifiliga o ie puipui ma tulle

Tllet e mafai ona maua i luga o le faʻatau atu soʻo se lanu ma mamanu. E masani lava ona paʻepaʻe le tulle i le mea papaʻe. Vaitaluaina O faʻamaʻi ie puipui e afua ai, aua le filifilia ma aua le faʻalogo i le la. Gainina ma se auala faafefeteina o le fufuluina o le fufuluina o tausaga mo le tele o tausaga pe a le fiafia i a latou meatotino. Mo faʻamatalaga i le faʻafefea ona filifilia pupuni, vaʻai lenei vitio:

A o le filifilia o ni mea mo pupuni ma tuli, e tatau ona e mafaufau i nai mea faigata, o le tele o le a tosina mai ai le pefu.

Faitau atili