Malamalama i le fale mautotogi, aitia fou? [taumatau faalapotopotoga]

Anonim

Malamalama zoning ua leva ona faʻaaogaina i le mamanu o nofomau ma galue ai nofoaga, aua o le vaega agavaa o le natura o le natura ma le faʻamalosi o le liua o soʻo se avanoa. Malamalama i totonu o le fale mautotogi e manaʻomia le saunia lelei ma le faʻamaoni i nisi tulafono o loʻo puʻeina. O se polokalame filifilia filifilia e mafai ona siʻitia ai le vaega o le potu, nanaina mamanu mea sese, ma le le manuia na o le faʻaleagaina o totonu. I lenei mataupu, o le a tatou vaʻai i le auala e filifili ai auala malamalama mo potu eseese, faʻapea foi foʻi tatou o le a latou auiliili manatu faaonapo nei i lenei itu.

Faʻafefea ona tuʻu le moli?

O moli o le moli o se vaega taua o le toe faaleleia galuega. Ole faiga lea, e manaʻomia le faʻaauau le mamanu fuafuaina tulaga. O le faʻavaeina o le malamalama i totonu o le fale mautotogi mai le faʻatafusia o le potu i le tele o nofoaga o loʻo iai. I le lomiga masani, o le moli ua vaevaeina i ni ituaiga se lua: lautele (faavae) ma le lotoifale.

O le malamalama o le lotoifale ua mamanuina e faʻamalamalamaina ai elemene faʻapitoa o le totonu poʻo se tulimanu o le fale mautotogi, o le aotelega o vaega o le mea taua o le malamalama o le malamalama o le malamalama o le malamalama o le malamalama o le malamalama o le malamalama o le malamalama o le malamalama o le malamalama.

Moli i totonu o le fale mautotogi

Ile taimi lea, o le le fiafia i le lotoifale o ituaiga nei: galue ma faasino. Tele potu e saunia mo le iai o le sikaina o le fale faigaluega (umukuka laulau, ofisa, tamaititi o le malae taalo). Ina ia mautinoa o loʻo maua ai le malamalama, o chandeling, moli moli ma o lo o faʻaaoga.

O le moli lelei e masani ona faʻaaogaina o se isi elemene, e faia ai le mama mama o galuega.

Manatu Susu

Eseese nofoaga o se foliga o le malamalama malamalama o le mafai lea ona faʻaaoga i soʻo se taimi o le ao ma le po. I le suia o le lanu o le malamalama o le malamalama, e mafai ai ona suia le tele o le potu i le po ma le vaelua le potu i sone aoga.

E tatau foi ona matauina o se ata o le malamalama malosi e aafia ai le manatu o tagata i le mea moni. Sei o tatou faia se faʻataʻitaʻiga: Green lanu Suauu, ma le samasama siitia le ula. O lea, ina ua filifilia se polokalame malamalama i le falepanoa, e manaʻomia le amanaia le galuega, saogalemu ma aseta o mamanu.

Malamalama zoning i totonu

Mana malosi ma le numera o lamepa

Ina ia ausia le sili ona lelei ma le mafanafana moli i totonu o le fale mautotogi, e tatau ona tatou amanaia le toniga mana tulaga ma le numera o lamepa i luga o le vaituloto o moli. O le mea lea, o tagata tomai faʻapitoa na fautuaina le tuʻuina atu o mea faigaluega ma se tulaga o le tusa o le 70 kw mo le lima sikuea mita o le potu. O lenei faʻailoga e ono suia, e fuafua i faʻamatalaga faʻapitoa o le potu. Ma o loʻo matou talanoa naʻo le tutotonu o le moli, e mafai ona fesoasoani i ituaiga eseese o faʻafitauli o teuteuga poʻo ni mea e mafai ona malamalama ai.

Malamalama o ni mea i nofoaga eseese

Ina ua maeʻa suʻesuʻeina le faʻavae faʻavae mo le malamalama o nofoaga nofomau ai nofoaga, e mafai ona e tutoʻatasi le aofaʻi o mea manaʻomia i totonu o le fale mautotogi. O loʻo e faʻaaogaina foʻi le faʻaaogaina o ituaiga uma o ata o mamanu. Tele o taimi latou te manatu o le faʻalapotopotoga o le eletise eletise i totonu o fale puipui.

Mo fale e tasi-potumoe, o le vaega o le 30 sikuea mita, e te manaʻomia e uiga i lamepa e valu (tasi moli eletise, tolu moli, tolu moli, fogafale moli o le fale ma le tele o moli.

Moli i le potu
O se faʻataʻitaʻiga o le moli i le tasi-potu fale mautotogi

Faʻafefea ona siaki le lelei o le malamalama?

I le mauaina o se chandelier po o se isi masini moli, muamua o mea uma e tatau ona e iloa poʻo a lamepa e faʻaaoga i le faʻapipiʻiina. O le mea e sili ona masani ai filifiliga o le le mautonu lamepa - e maua ai se pupula lanu pupula. Peitai, o le minuna minu o se galuega o se vave le toese ole eletise.

I aso nei, o le toʻatele o kamupani o loʻo gaosia masini malamalama o loʻo tafe i le malosi o lamepa. O la latou tau e sili atu teisi atu, ae o le faʻatuatuaina ma le faʻatuatuaina ma maualalo electromoratotors o loʻo popole i tagata faʻatau e le itiiti ifo nai lo le tau.

Auala e Filifiliina ai se Malosiaga Puipuia Malamalama Malamalama

E tasi le auala faigofie pe faʻapefea ona siaki le lelei o le malamalama i le moli, mo lenei mea o le a e manaʻomia se telefoni feaveaʻi. Faʻaaoga le masini i le masini moli ma ki luga o le mea pueata, o loʻo mulimulitaʻi i luga o moli moli luga o le mata. Pe a maitauina se taua tele ma le tele o fusi, iloa o le lelei o le malamalama e sili atu ona manaʻomia. I lea tulaga, e sili atu le vave suia o oloa, aua e mafai ona amata i le faʻaaliga o lou aiga ma lou aiga.

Faʻafefea ona siaki le lelei o le malamalama

Lanu lanu

E pei ona taua, o le lanu vevela o lamepa o se taua taua o le malamalama i le malamalama zoling. Tolu lanu e iloga: mafanafana paʻepaʻe (e oʻo atu i le 3300 k), tulaga paʻepaʻe (e oʻo i le 5000 k) ma le malulu bish (mai le 5000 k). E tusa ai ma tulaga Europa i potu nofomau, o le masani lea masani e faʻaaoga le mafanafana paʻepaʻe paʻepaʻe, ae o potu lua, e fautuaina le faʻaaogaina o paʻepaʻe.

Mataupu i luga o le autu: moli i le Corridors: StyMolds fofo mo lapoa ma laiti potu (+62 ata)

Valivali laufanua vevela

Punavai o le malamalama

O le taimi nei, o le tele o moli moli o loʻo faʻaaoga mo moli mautotogi, ituaiga uma o kaneluers, sconce ma foloa moli. I faleoloa faʻapitoa i Moscow ma isi 'aʻai Lusia, o se lautele filifiliga o ni oloa faʻapena mo ato uma.

A o se puna o le malamalama e faaaoga:

  • vanu moli;
  • Toega masini;
  • moli moli;
  • mea lelei;
  • Uamea holide moli moli;
  • Halosen malamalama moli.

Ituaiga o moli ma latou uiga

O isi mea uma o loʻo i luga e sili atu le lelei o le faʻaaogaina ma le le lelei o le faʻaaogaina. Matou te avatu se faʻataʻitaʻiga faigofie: lauiloa a moli matala e le fetaui ma tulaga tau onapo nei, a o latou faʻaaogaina se aofaiga tele o le eletise, ma o le tulaga lelei o le malamalama e matua maualalo.

Mālū

O le sili sili ona lelei o le fale laupapa fale, ma o se tagata masani masani o le malamalama masani. E le gata e le afaina le vaʻai ma le aoga taua i le soifua manuia o tagata, ae e foliga foi e manaʻomia tele i soʻo se. Ina ia faʻamalieina le moli ola, i fale tumaʻoti fai faʻamalama i luga o le puipui, e foliga mai na o se mea ofoofogia. Ae ui i lea, o se aafiaga e faigata tele ona ausia i le tasi potu pe lua-potu potu potu.

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Faamamaina o moli

O filifiliga mo le moli i le fale mautotogi ua fausia e le tele, ae le o tagata uma e o mai i le potu filifilia. E aoga le manatuaina o le malamalama o le malamalama e le gata i le faʻapipiʻiina o le taugata lamepa. O lenei faiga e tatau ona lafoina malamalama lelei, aua o le soifua maloloina o mata ma le popole a tagata e faalagolago i le iuga mulimuli.

Ina ia fausia se faiga aoga o le malamalama o le moli o se fale mautotogi, e tatau ona e talanoa ia te oe ma le mafai ona faʻapipiʻi mea faigaluega. O le ata o loʻo i lalo o loʻo i lalo o se vaega lautele o le potu malolo o le potu e faʻaaoga ai moli o ituaiga eseese ituaiga.

Moli i le potu malolo

I luga o le vitio: O le mea e tatau ona amanaia pe a fuafuaina le malamalama.

Ituaiga o moli

E fa ituaiga ituaiga o mea faʻavae o le malamalama o loʻo vavaeeseina: lautele, ma le lotoifale, tuʻufaʻatasi ma faʻalavelave faʻafuaseʻi. O le pupula mulimuli o le a matua faʻapitia i nofoaga nofomau, ae e matua taua lava i totonu o nofoaga, lea e oso ai le malamalama i le malamalama manuʻa matuia. Le isi, mafaufau i ituaiga uma o moli i totonu o fale mautotogi i sili auiliiliga.

Lautele poʻo le faʻavae malamalama faʻaalia uiga tutusa (faʻatonuga) le faʻasalalauina o le malamalama i le itu atoa o le potu. Tele taimi e masani ai, o lenei ituaiga o loʻo faʻaogaina i potu malolo ma i le umukuka. Ona o le tutusa mamao i le va o moli, o le sili atu le maualuga o le malamalama ua ausia. O leisi filifiliga o lena malamalama zong o se tasi moli moli malosi i le tasi itu. O se faʻataʻitaʻiga, o loʻo tu i totonu o le ogatotonu o se ogalaau tele.

Tutotonu moli i le fale mautotogi

O le moli i le lotoifale i le fale mautotogi e faʻaaoga e tosina mai ai le faʻalogo i ni vaega o le potu. O lea, o le malamalama malamalama o loʻo i ai tuʻu saʻo i le loloto o loʻo i totonu o le totonugalemu o totonu (i le desktop, i le potumoe poʻo le umukuka). E tusa ai ma tagata mamanuina, o lenei ituaiga malamalama e faʻailoa mai ai le maeʻa ma le faʻamaoni o le malamalamaaga i totonu o le avanoa.

I le lotoifale moli i totonu o le fale mautotogi

Faʻaesea, o le lautele o moli ma le atunuʻu e mautinoa lava le agavaʻa o mea leaga. O le mafuaʻaga lea na atiaʻe ai le polokalame faʻamamaʻi o malamalama o le malamalama tuufaatasi a Zoong.

Tuʻufaʻatasia le moli i le fale mautotogi

Malamalama

Talu ai o fale o Rusia na faia i soo se mea, o se manatu o le limp o loʻo aliali mai i le taualuga, puipui ma mea teuteu mea. O ia fausaga-i moli uila ua avea ma lauiloa lauiloa. O lenei e leai se tasi o le a ofo ai le tele-maualuga le taualuga ma haloseen blubs.

Malamalama

E aoga le matauina o loʻo i ai ni vaega se lua o le faʻailoga o le pito i lalo - tumau ma faʻavave. O le mea e gata ai e fetaui e faʻaaoga, ma afai e te manaʻo, e mafai ona e tutoʻatasi le taʻitaʻiga o le malamalama.

Swivel Point moli

A filifilia ni masini, ua ou mafaufau lelei i le lautele o le utupoto. Sei o tatou faia se faʻataʻitaʻiga: 40-50 vaega e sili ona molimauina mea tetele, ma mo ni vaega laiti o le au teuteuga, e talafeagai ma le raoy.

Nine lamepa

Neon Rownight o se ituaiga faʻapitoa o le malamalama o le malamalama, o se kesi-tuʻufua moli i le foliga o le paipa (totonu faʻamalosi tino e aofia ai neon). O le "tagata moni" paolo o moli moli, ae o le lanu o le tua o le ua tua e ono eseese ai e tusa o le intert scas e faaopoopo i le vaega.

Nine lamepa

Aumai i totonu o le fale o le o le a fesoasoani le vali le neon. O le ata i lalo o loʻo faʻaalia ai le ata o le moli i totonu o le fale mautotogi i lanu piniki-samasama.

O Nemoni Restlest Claring

Taitaiina lipine

Talu ai nei, o masini eseese e mafai ai ona faʻaaogaina mo le faʻamamaina o le tapenaga. O le sili ona lauiloa o le taitai tumau. O le laupapa fetuutuunai, sa faia i le pasi atu o mea na fausia i taitaia. Malamalama Son lanu, o foliga le masani ai ma le tau maualalo - O lenei mea e faia ai lenei malamalama malamalama ma le faʻaopoopoga o le moli o le fale.

Taitaiina o le fasi pepa

Faatasi ai ma totonu o mamanu o loʻo mamanu, e mafai ona faʻaaogaina se tuanaʻi i luga o lona faʻalo i totonu o le faʻaloʻaga, puipui ma tamai fauina-fausaga tetele. Mo nisi aafiaga, e mafai ona e faʻatulagaina se lipine i le ituaiga ata, o loʻo faia ai se siosiomaga tulaga ese.

Taʻitaʻi mamanu i luga o le taualuga

Taitaiina ese

Mo le faʻaopoopoina o le faʻalautele o vaega taʻitasi o le potu, o loʻo faʻaaogaina e le au taʻimua, faʻapea foi ma le vaʻai i le maketi malo. O lenei galuega aoga o se fetu fetuutuunai o le palasitika palasitika. O se tagata faifai pea mai le malamalama o moli moli e oomiina o le auvae, e mafua ai.

Mataupu oi luga o le autu: moli filifiliga i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Taitaiina ese

Fetuutuunai neon

Faapea foʻi o se fetu fetuʻu o loʻo i totonu lea o le moli uila o loʻo tumau. E leai se mea na o se uafu eletise. O lenei, o ia lava e le ese mai le ua masani ona o le uaea - o le tutusa tutusa, e mafai foi ona nonoa i le nonoa.

E le pei o moli eletise, ma fetuunai neon suotosina i itu uma, e saogalemu ma vaipupuni, ua lautele le faaaogaina.

fetuutuunai neon

Filifiliga mo le faʻapipiʻi o lamepa

O le autu autu o le faʻavae o le malamalama malamalama faʻateleina le avanoa. E mulimuli mai i lenei mea e tatau ona pasi ai le totonugalemu ma le puipui o le puipui ma le faʻaaogaina o ituaiga uma o le tiaʻi. Faatutonuina o le ala moli auala e maua ai le taualuga. Ma faʻapopoleina nisi o le potu, e tatau ona e tufatufa saʻo le tufatufaina malamalama i le potu.

O manatu fou i le Svetzayne o loʻo fai mai o le Universal Scroring Malamalama o le fale e tatau ona tuʻufaʻatasia le lautele ma le lotoifale (manatu) moli. O lenei faamaoniga o le igoa o le tele-maualuga-tulaga.

Moli i totonu o le fale mautotogi

E leai ni tulafono faʻataʻatitia mo le faʻatulagaina o eletise eletise i totonu o fale mautotogi, ae ei ai ni lagona e tatau ona teuteu i le tino tutoʻatasi.

Potu potu (Hall)

O le punavai autu o le malamalama i totonu o le hall o le ogatotonu o le moli, e mafai ona avea ma se moli mananaia po o se numera o ni moli ua uma ona lafoina faataamilo i le lautele o le potu. Mo Totonu o Aoga Masani, o le filifiliga muamua e talafeagai, ma i le faʻatulagaga o potu vaitupa, e tatau ona muamua fuafuaina i le fiafia ma mea aoga a tagata nofoia.

Moli i le masani lelei faiga potu

Mo le potu malolo (Hall) i le faiga o le maualuga-tech ma Nemoni amp, ma taitaia, ma e tusa lava foi ma le moli moli.

Moli i le sitaili o le maualuga-tech

Potumoe

E pei ona i ai i isi nofoaga e nonofo ai, i totonu o le potumoe o le sili ona talafeagai e faʻaaoga ai le puʻupuʻu. E pei o se fana, o le kamuta e sau i luga ma ni nai moli, ma moli moli faataamilo i le ogatotonu o le tino na o le faʻatumuina o le ata atoa. E mafai foi ona e suia lou potumoe ma le fesoasoani a masini moli uila i le lotoifale - pe taugata foi le lelei, ma o le matata o lo latou faamoemoe e matua ese lava.

Moli i le potumoe

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Fanau

Tele o le taimi e faʻaalu ai e le tamaititi lona potu. O lenei mafuaʻaga o le tele o mea e manaʻomia mo le malamalama o le ata. E manaʻomia le filifiliina o masini malamalama o le malosi talafeagai ma le paolo, aua o le lagona ma mafaufauga o le soifua maloloina o le pepe e faʻalagolago i le fuafuaina o le pepe. O le vaʻai faʻapitoa i le potu o tamaiti e aoga le totogi ma le faʻamaliega malamalama. Lalo o le ata faʻaalia filifiliga mo le malamalama o tamaiti.

Sulu i le tamaitiiti

Umukuka

O le umukuka e iloga i le tele-maualuga moli. E aofia ai le vaʻaia o le ata o le potu i luga o le aoga sone: potu 'ai, fale faigaluega ma faʻafiafiaga tulimanu. I totonu o totonu o le umukuka, e tatau ona e filifilia mo le mafai ona foia le pupula o le malamalama - O lenei taua tele mo le pogisa taimi o le aso.

I totonu o le umukuka, o le ituaiga filifilia filifilia o le pito i tua e mafai ona faʻagaioia tutoʻatasi o isi elemene mama. Tusa lava pe naʻo moli tutotonu e faʻapipiʻiina i totonu o le potu, ia mautinoa e mafai ona suia i vaega.

Multi-maualuga moli i le umukuka

Vaega

E leai se malamalama masani i totonu o le alatele ma le ala savali, o lea e manaʻomia e le potu se tele o numera o falelotu o fausia-i lamepa. E leai ni manaoga faapitoa mo le faʻatulagaina o le malamalama i le kamupani, e faʻalagolago uma lava i le tofo o tagata nofoia.

Moli i le ala savali

Faletaele

E leai se malamalama masani (leai ni faamalama) i totonu o le faletaele, ona o le mea e faʻateleina ai le matafaioi o le malamalama. O le faʻaaogaina o masini sili ona lelei o le atunuʻu e le taliaina mo le faletaele. O le tuanisi e tatau ona lava, ae le o se pupula tele. A filifilia se lamepa mo se taele, e tatau ona e amanaia le faateleina o le susu o le potu.

Valiega i le faletaele

Malamalama zong i le potu potu

Tele taimi e masani ai, malamalama zong o loʻo faʻaogaina i potu potu, talu ai i totonu o nofoaga o loʻo i ai se faʻafitauli o le leai o se avanoa avanoa. O le tuueseeseina o le fale mautotogi i luga o nofoaga o loʻo aʻafia ai e faʻateleina le vaega o le potu ma avatu ile fale i le faʻamoemoega.

I ia sootaga, e mafai ona e faataʻitaʻia ma masini uila - faʻaaoga masini i le lotoifale, fale moe tetele, masini teuteu.

Moli i le fale mautotogi

Tauauuina moli

Manatu lava o manatu i ai nei o le au taiala aveina ai le taualuga toso o se sao faapitoa. I le tele o taimi, o le filifiliga o moli moli e mafua ai lagona lelei, ae ia e masani ai le malamalama, nana i taimi uma. A o le i amataina le faʻapipiʻiina o nofoaga, e fautuaina e faʻamanino le tolu autu moli autu autu i totonu (fale, lotoifale ma teuteuga).

I luga o faamalama maualalo

Afai e le maualalo le faʻaigoaina o le fale mautotogi, ona faʻamalosia atili lea o se faʻamaliega ma sili atu foi faʻapalepaleina o le tautala. O chanseelir of the Conspess Type o le a le talafeagai, faʻapea foʻi ma le tele o moli. Fausiaina-i le pronump i luga iinei e le mafai ona fausia iinei, ae mafai ona e lafoina luga o luga o latou filifiliga. Faʻamanatu o loʻo tatagiina o foliga o le tino, o auala moli uila ma taʻimua o le a fetaui lelei.

Maualalo le lanu moli lanu

Faapipiiina faaauumu

Faatasi ai ma lau lava lima e mafai ona e fausia se backlight natia o ituaiga e lua: e faaaoga ai se niche o drywall ma a cornice ui mai fibre. O le tuʻufaʻatasiga o le pepa laupepa ma faʻasaga i le taualuga ma le faʻalilolilo i luga o le pu na nanaina i mea sese e tupu pe a tupu.

Mau i luga o le autu: ituaiga o le moli moli ma manatu tu i potu eseese | +80 ata

Natia le taualuga

Ituaiga o faʻatalanoaga toso ma manatu faʻaaloalo mo potu eseese | +80 ata

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Multi-maualuga moli

Mo le nofo lelei nofo, aua le faia e aunoa ma le malamalama malamalama o le potu. Mo le silia ma le sefulu tausaga, o tagata mamanu uma e naunau i la latou galuega i le tele-le tele o le malamalama malamalamaga i fale mautotogi. O lea malamalama o le zolong o le sili ona lelei vavaeeseina o avanoa i le tele o sone aoga.

O se aga masani e tufatufa ai le fa tulaga autu:

  • pito i luga (itu, sconce ma chandeliers);
  • feololo (lamepa, lamepa);
  • maualalo (i le lotoifale i le lotoifale);
  • Totonu (faʻaaoga e faʻamanino ai le pusa ma kapeneta).

Multi-maualuga moli

E le manaʻomia e le tele potu o le suluia o le tele o le aʻoga ma le malamalama e le manaʻomia tomai faʻapitoa ma poto. Afai e te manaʻo, e mafai ona suia tele le faʻaalia o foliga o le potu malolo poʻo le potu o tamaiti ma ou lima. O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia sina mafaufau loloto ma se seti o mea eseʻese moli mea. O le faʻamalositino tuʻufaʻatasiga o chandeliers, nofoaga i luga o puipui ma luga o le fola o le a aumaia le mafanafana ma le toʻafilemu i lou fale.

I luga o vitio: tele-maualuga moli i totonu o le fale mautotogi.

Mea teuteu mo le ola

Mo le faʻamalosia o le faʻamalamalamaina, o se taugofie e le sili ona taupulepulega a se mea e sili ona talafeagai. O le mea lelei o lenei oloa aofia ai faigofie o gaioiga, malamalama ma vave faʻapipiʻi. Afai o le totonu o le potu o loʻo faia i se masani masani (ma laupapa laupapa, palutasi, pasted spides o puipui ma le ie lilemu)

O se faʻailoga iloga o le faʻaleleia o le faʻamalamalamaga o le faʻapitoa o lona faʻaaogaina. E faʻatatau pe a manaʻomia le nana o lamepa ma faʻatupu ai le malamalama.

Mea teuteu pito i le puipui o le puipui

Neon postlight i le fale mautotogi

E mafai ona faʻaoʻo ni moli o ni mea e fai ai ni masini ma taʻitaʻi Tele taimi latou te faʻapipiʻiina i le faʻamaloloina o le taualuga, i le digwall beches. E masani lava, e le mafai ona faʻaaoga le fetuutuunai mea faitino ma le lanu, o loʻo vaʻai i le moli moli.

O Neon Rownight i totonu

Tioata poloka i totonu o le fale mautotogi ma susulu

O tioata tioata o kupita kupita ma fasi pepa ma le mafiafia o le tasi pe tusa o le tasi seneturi. I taumafaiga faʻanoanoa, o vaega o le au faipisinisi sa masani, ai, lava e mafai ona vaʻaia i totonu o taʻele o meaʻai pepe, falemaʻi. O lenei aso, o poloka tioata ua faʻaleleia - ua latou maua ai le faʻaleleia atili.

Fusi Malamalama

Fofo faamafanafanaga o se isi tali ma e mafai ona e avatua le potu o se foliga le masani ai foliga. E eseʻese masini e masani ona faamamafa, e mafai ona faʻataʻitaʻi moli, o le puʻeina o le maea ai, o loʻo faʻaalu i totonu o le palasitika poʻo le ipu vai.

Teuteuga fola

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

O mea o loʻo lumanaʻi nei

Timong o se tuʻufaʻatasiga o le tuʻufaʻatasia o le alualu i luma o le aʻoaʻoga ma le tusiata fuafuaina. O manatu fou uma e iloa muamua mai le malamalama o le teine, ona e foʻisi lea i le loʻotū atoa. Ose iloga ituaiga o mamanu o aso nei o maualuga le aoga, o le igoa lea o le poto masani, lea e tatau ona ou taulimaina mea uma o lona pule. O lenei uiga na maua ai le igoa o le moli.

Afai e te suʻesuʻeina ma le totoʻa foliga o moli o vaiponuʻu, ua manino ona faʻaalia manino ai ni tuaoi. O lenei lapotopoto, asymmetrical, laiti fausia-i le fadiesties e sili ona lauiloa i le mamanu o totonu. O tulaga o loʻo avea ma auala e tuʻufaʻatasia ai le totonugalemu o ona tuaoi.

O manatu fou o le moli i le fale mautotogi

Po o le moli i le fale mautotogi

O le moli uila e le o se mea taua pe a mamanuina. Peitai, e mafai ai ona e aloese mai faalavelave i le pogisa taimi. Faʻapipiʻi le moli po e mafai ona faʻapipiʻiina i le tulaga o le auala o le ala fuafua i vaega o le potu.

Po o le moli i le fale mautotogi

Ma le auala feoai

Talu ai nei nei, o le fausiaina o lagona tiga po o se isi auala twiller ua atili ona faaaoga i le fausiaina o fale o atunuu. O le moli lagona o se masini mo le otometi faʻatonutonu o le malamalama o le malamalama, faʻalagolago i le tulaga o le malamalama o le malamalama o le lautele o le avanoa.

Afai o loʻo e faʻaaogaina pea ni moli i le afiafi, ona suia lea ma le le lototele i le auala lata mai O lea, i le masina o le a e faaolaina le afe.

Moli ma le gaosi o lensoor

Uaealesi moli

O le a le mea e sili onaeale? O se ata faʻapitoa lenei, o se laulau e tasi ma faʻapipiʻi i totonu ma susulu elemene. Aʻo liliu, le moli moli e nafa ma le tafe o le taimi nei. O le faʻagaioia o ia laupepa atoa "Mobile", lea na faʻatagaina ai oe e faʻapipiʻi i luga o le tele o luga ae le popole i le faʻaleagaina o uaea.

O le mataupu faavae o le faʻagaioiga o se faʻapipiʻi e faʻatusatusa i le po o le po - pe a o le siʻitia o tagata nofoia mai le tasi potu i le isi, o le tatalaina o masini uila.

Uaealesi moli i le fale mautotogi

I le faaiuga, ou te fia matauina o le faʻavaeina o le moli i le fale mautotogi e tatau ona mafaufauina i soʻo se itu. Laʻasaga faʻa -ona o le saʻolotoga, o le leai o se tuaoi manino o malamalamaga, lea, i le faʻamoemoe, faʻamaonia le faʻamafanafanaga ma le maualuga o le potu. O le lua o moli moli e mafai ona suia le malamalamaaga o le avanoa e ala i le faʻaalia atili ai ma loloto.

Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (2 video)

Moli i totonu o le mamanu (90 ata)

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

O foliga o le moli i le umukuka: o le a le mea e tupu ma pe faʻafefea ona faʻatulaga? (o aitia nei)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

O foliga o le moli i le umukuka: o le a le mea e tupu ma pe faʻafefea ona faʻatulaga? (o aitia nei)

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Malamalama potu eseese: faʻalapotopotoga, nofoaga faʻapitoa ma manatu fou | +90 ata

Faitau atili