Lalagaina node: vitio lesona ma polokalame mo tagata amata

Anonim

Mo le faigofie o le faia o a latou oloa, ua fetuunai ai e le au fai pisinisi tele metotia eseese, pei o le USlet Aufaigaluega, o loʻo faʻatagaina ai le ata i lalo.

Lalagaina node: vitio lesona ma polokalame mo tagata amata

O lenei elemene na oʻo mai ia i matou mai le tusitusiga kuka, mai le tuʻuina atu o le toto. Ma o lana galuega autu o le saoasaoa o le node, malosi ma itiiti ai le fesoasoani i fanua o le masoa o filo o filo.

Aveese le filo le filo i ni nai sekone, e aunoa ma le taofia o le taotoga o le masini, atonu e taua i le gaosiga. O iina, o soo seiloga ia ese mai e mafua ai le atinaʻe. Ae i le ala suamalie, faʻapipiʻi poʻo isi tulaga faʻaleaiga, e sili atu taua o lenei maofa le tu i fafo mo le 'oloa ma, a leai, e leʻi iʻu.

Lalagaina node: vitio lesona ma polokalame mo tagata amata

Lalagaina node: vitio lesona ma polokalame mo tagata amata

Iloa ituaiga o nodes ma mafai ona faʻatino ia i latou - o le faʻavae faʻavae o fale talimalo ma nila e tatau ona maua. Ia e faigata tele ona fai atu i aufaila pe asu le numera matou te faʻaaogaina. O le mea autu o lo latou aafiaga na alualu i luma ma le tele o seneturi na sau ai ma le taimi nei. O le tomai e mafai ai ona faʻatuatuaina ma le tumau node e manaʻomia i tulaga sili ona le fuafuaina:

  • i le taimi o le asi ma le lalagaina ma le papa;
  • fesoʻotaʻiga o le vulu o lanu eseese mo le lamolemole lanu suiga;
  • Aveesea o le filo filo i le taimi o le kolose poʻo le fesuiaʻiga i le fou vorn
  • i le suisui poʻo le faʻapipiʻi pe a tipi le filo;
  • i aso uma o le olaga, e faʻafesoʻotaʻi maea eseese o maea, uaea ma faʻafuaseʻi gau o seevae;
  • I sopo, fagota, i taaloga.

Sao (squirrel) node

O le pito sili ona leva o tagata lauiloa o tagata node. O le vaega o le fagota na maua e le au suʻesuʻe, e fusifusia e nei numera, e 9000 tausaga.

O le vaega autu o lenei node e le gata i le malosi o le faʻanaunauga o filo, ae foi i le mea moni, e faigofie ona faʻataunuʻu, pei o mafaufauga uma. E nonoa i auala e lua.

Le Ala Muamua:

  • Mo le faigofie, matou te uia manifinifi po o maea;
  • Matou te faia mea uma e tusa ai ma le polokalame: Mai le tasi itu, matou te faia se matasele ma ave i lou lima tauagavale, tuu le pito i lalo o le filo lona lua i le lima taumatau i le lima taumatau i le lima taumatau;
  • Matou te faia le taumatau taumatau i le itu tauagavale.
  • Matou te tuua galu o le umi o le umi;
  • Faʻatuatuaina i le vaa o Mati o le faʻavae o le agavale agavale ma faʻailoa lona pito i le agavale o le pito o lona mata mai
  • Faamaligiina;
  • E mafai ona tipi ese le tele i le faavae tele o le node;

Mataupu o loʻo i luga o le autu: Ave se Crochet: Polokalama ma Faʻamatalaga Uma mo se teine, faʻafefea ona nonoa se pulou ma ata

Ata mo a), b).

Lalagaina node: vitio lesona ma polokalame mo tagata amata

E tatau ona manatua o le nota e faʻatuatuaina na o le taimi e teteʻe ai. Faʻaaoga i luga o le vulu, uaea, laa ma le lamolemole lamolemole e le aoga, pei o synthetis slides ma o le node e mafai ona tatalaina.

O tagata e tamoʻe o filo e tatau ona i luga o le pito i luga poʻo le pito i lalo o le pito i lalo, pe a fai o loʻo nonofo mai i itu eseese, o le nonoa o le lalagaina.

O le auala lona lua:

  • Mo le metotia faʻalua, e tatau ona umi le taimi o le taimi mo le fusitala o le faʻatonutonuina o node. I le Ata - i), o), e), e);
  • E faia se ni node faigofie, ae o pito uma e lua, saie pulea eleelea.

Lalagaina nonoa

Faʻafefea ona fetaui le tuʻituʻi? Aʻoaʻo le faʻamatalaga:

  • E lua maea o le tutusa lapoa e sili atu le tasi i le isi e le chassis i itu eseese;
  • Ona nonoa lea o le nonoa i le tasi itu i le faaiuga o le maea muamua, ma le isi itu o le maea lona lua;
  • O node o loʻo mafai ona faʻamalosia ma faʻatonutonu ni tusi o loʻo faʻatinoina i itu uma e lua.

Lalagaina node: vitio lesona ma polokalame mo tagata amata

Faaluaina lalagaina pou

Talu ai o le faigofie tele o le lalagaina node e le faʻamaonia le malosi o le fesoʻotaʻiga o filosoga o filo, e iai le lua lalagaina iunite. O loʻo fuafua e faʻafesoʻotaʻia ata lafoia, e iloga i le malosi ma le faʻatuatuaina o le fesoʻotaʻiga. E le pei o se masani le lalagaina o node, o loʻo faia e faʻaaoga ai se isi elemene.

  1. Ua matou gagau faʻatasi filo e lua;
  2. O le tasi filo ua liua i se matasele ma le filo i luga o le;
  3. Matou te totogiina le muamua filo I le faaiuga o le lua taimi;
  4. O le tamoe pito o le filo lona lua i le suiga o le gaioiga i le muamua filo lona manatu;
  5. O le faʻaiuga o fesoʻotaʻiga ua faʻamalosia.

O le polokalame o loʻo faʻaalia i lalo:

Lalagaina node: vitio lesona ma polokalame mo tagata amata

E i ai tulaga pe a faʻapopoleina le faʻailogaina o le faʻailo. E matua faigofie lava ma vave faia pe a fai o le lalagaina o le uʻamea ua nonoa saʻo.

Muamua, faʻasaʻo le filo autu. O le filo lona lua o loʻo faia e le V-foliga node. Ou te tosoina i le lua pito i isi itu. O le filo o loʻo siʻosiʻomaga, ma o le tuʻito ua faʻaseʻe. O le tasi lea o le sao o le lalagaina o node, o se fesoʻotaʻiga vave ma vave le faʻamamaina pe a tatau ai.

Tusitusiga i luga o le autu: lauulu hoot faia oe lava mai beads ma ata ma vitio

E maua e se isi ituaiga o latou faʻaaogaina, e masani ai, i totonu o faʻafitauli uma o le olaga. Mai le fusiua o seevae i le taulaga i taulaga. Faavae i luga o ni pesega pesega, eseese ituaiga o le faatamala na tupu, pei o:

  1. Macerme;
  2. O le fuvopolis;
  3. Loa lalagaina;
  4. Lalaga;
  5. Saeia;
  6. Faia asoa.

Ma le isi mea o loʻo faʻaaogaina uma o loʻo faʻaaogaina i isi itu o le olaga: fagota, turisi, taʻalo, vailaʻau, vailaʻau. Ma o le malosi e faʻatino ai le latou ono ono manaʻomia i aso taʻitasi olaga. O le mea lea, e leai se tasi e tiga e maua ai se isi tomai aoga i lana "piggy bank" ma mai lea taimi i lea taimi e faʻaaoga ai i le faʻafitauli o faʻafitauli.

Vitio i luga o le autu

Tolu auala e nonoa ai se lalagaina node. E le mafai ona vaaia pe a lalagaina:

Tamai ma malosi faapona, e matua taua lava i le lalagaina:

Gitting "fua mai", le mautonu sootaga o lanu e lua o le filo:

Faitau atili