Taitia moli i le fale mautotogi: Fuataga ma Faʻaaliga | +55 ata

Anonim

I totonu o le mamanuina o loʻo iai, o le natura ma mafuaʻaga malamalama o loʻo taua tele le la malosi. O se tasi o masini uila faafuasei, o loʻo vaaia ni ala tetele - e matua lauiloa a matou vaifitu - socominduactika masini liliu mai le eletise i totonu o le malamalama. O le moli o le fata i totonu o le fale mautotogi o se auala sili ona lelei e faʻamamafa ai le matagofie o le ata o loʻo i totonu, faʻailogaina le lelei o le fausaga ma taui mo le tusiata o le potu o le potu.

Manatu Tāua

O le tosinaina o avanoa e aumai ai o loʻo manino - O le moli e fausia ai se siosiomaga lelei, oe mafai ona faʻaaoga le ata se tasi, o le lanu tuʻufaʻatasia, tuʻufaʻatasia ni malamalama malamalama. O le faʻaaogaina o le fata i totonu o le fale mautotogi e mafai ai ona e faʻatino manatu o mea fai, tuu atu i ni potu muamua, ia faʻamamafaina le mamalu o le sitaili.

Taid moli i totonu

O loʻo malamalama ma le faʻaaogaina o taʻitaʻi e mafai ai e oe ona teuteu ia pa, faʻaloʻaga, fola, taua le faʻavae o le potu. O oloa e faigofie ona faʻapipiʻi, e faigofie ona faʻapipiʻi i le pito i luga, e mafai ona faʻapipiʻiina i o latou lava lima.

O se taua taua o le autū o masini e le vevela i luga o luga o loʻo i ai i luga o loʻo fesoʻotaʻi ma pe o loʻo latalata i le latalata mai o le afi.

Taitaiina agi

Tulaga lelei ma le le atoatoa lamepa

Ua faʻaalia nei masini moli i le maketi o loʻo iai nei, vave maua ai lana vaai i tagata faataulae. E tusa ai ma iloiloga, o loʻo latou mauaina ni aoga taua:

  • Le malosi o le malosi o le taumafaina - o se diode masini i le malosi atoatoa faʻaaogaina le 70% le itiiti eletise nai lo le malamalama masani
  • Olaga mamao olaga - Faatasi ai ma le mafai ona iloa le fuafuaina ma le atinaʻeina o le mana polokalame, o le moli moli e tusa ma le selau afe itula.
  • Maualuga tikeri o le tetee i le faʻaleagaina - masini e faia i mea faʻamalieina, aua neʻi o ni mea leaga.
  • Le le lava o le tala fatu - taimi faʻaaogaina moli moli, o le voltage i luga o totoga o vaʻai ua faʻaititia.
  • Le maualalo o le vevela ma le vevela o le tatalaina - ona o le maualalo o le vevela o le mafai ona lafoina uma le malosi e lafo i le moli.
  • Faigofie faapipiiina - tagata faʻatau e faigofie ona faʻapipiʻi moli moli ma o latou lava lima e faʻaaoga ai glue, lava-tipitipi mataina.

TAUA! Ua iloga mai i ata puʻupuʻu, e talafeagai le fusuaina oi latou i tulimanu, pulumu, matapofai o le faʻapipiʻiina o chandelis, plafones ma isi oloa e le aofia ai.

Taitaiina

O se taua tele o le mafua mai o le autu malamalama o le auala maualuga. Le pele uiga faʻataʻitaʻiga tau mai le 2000 rubles, o filifiliga o le paketi o le tau o le tau i le tau o rubles 90 rubles, ae o le taimi mulimuli, galue mo se taimi puʻupuʻu. I le tulaga o le toilalo o se tasi mea fai pisinisi, na le toe aoga ai le auala Talu mai le mea na mafua ai o le stodonductor masini, pupula, mana, e mafai ona afaina ai le malamalama i le 'auvae.

Atituries o le kilia moli mo fale mautotogi

Malamalama i le fale mautotogi i le faʻatumuina o mea e faʻalagolago i le tele o tapulaʻa: potu o le potu, totonu o loʻo i totonu, vaʻaiga faʻaaliga, le mafuaʻaga o le faʻaogaina o le moli moli. E tusa ai ma ia tulaga, o ni ituaiga taualuga, puipui, puipui ma mea totino ua iloga.

Matou te Faapipiiina Ituaiga Autu:

  • Faataapeapeina o le malamalama o moli. E avea ma punavai autu o le malamalama malamalama. O masini e tumu i le fale mautotogi i le malamalama, ufiufi le atoa o le potu. O le manaʻoga autu mo le malamalama o le le mautonu, o le leai o le le fiafia "o loʻo iai" i totonu o le potu, fatuga manaia.

Taid moli i totonu o le fale mautotogi

  • Taitaiina galuega. Faaaogaina pe a o le zonting le potu avanoa i totonu. E maua moli i nofoaga aoga e manaʻomia ai le susulu o le malamalama, ma le faʻaeteete pea le malamalama. E mafai ona avea ma se nofoaga galue i se laulau tusitusia ai, o le pito i tua o le sone i le kuka ma le mauaina o meaai, o se nofoaga faataamilo i le faʻata.

Talia i tua o le fale faigaluega i le umukuka

  • Faʻamalamalamaina le malamalama pe a atiaʻe se fale puipui. Faʻafeiloaʻi - Faʻailoa i nisi mea, vaega, vaega o le potu. O puna o le malamalama ua faapena ona faʻaalia ata o ata, faʻatusa, fale puipui ma isi eletusi o totonu.

O loʻo i totonu o le totonu

  • Teuteu moli nofoaafi. E le faia le aoga aoga, faʻaaoga e faʻamamafa ai le asthetic aulelei o le fale mautotogi o le fale mautotogi. O le agavaa o loʻo i ai i tua, e fesoasoani moli moli faʻalauteleina i tuaoi o le potu, faʻaopopo ma "toe faʻaola ai" le tulaga.

Talia i tua i Nichh

Ituaiga o moli

Na maua e le au gaosi oloa gaosi masini moli ma eseese tomai faʻapitoa ma faʻagaioiga. A o le filifiliga, e tatau ona e folau e le gata i le tele o moli, ae faʻapea foi i latou ituaiga pupula, paoa.

O le faʻavasegaina faʻavasega o lamepa e le tuʻuina atu, ae o loʻo mafai ona vaevaeina uma masini i ni vaega tele:

  • E tusa ai ma le faʻaaogaina i le lamepa, o le punavai ua iloga e le SMD e mafua ai le maualuga auaunaga olaga, COB - faʻataʻitaʻiga o le maualuga o le toniga o loʻo atagia mai ai.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻalapotopotoga o le moli i luga o le faapaologa: Manatu fou, saunia ma faʻapipiʻi

SMD na taitaia
SMD na taitaia

  • I lalo o le talafeagai, o le aveina o auala ma totonu o le auala ma totonugalemu, alamanuia tausitusi, moli, moli mo moli moli o lanu ua iloga. I le fale mautotogi, e mafai ona e faʻaaogaina ni masini mamanuina e faʻagaioia i totonu o totonu.

Taitaiina moli
Talia lamepa mo le lanu malamalama

  • I le ituaiga o faʻavae, na vaevaeina uma lamepa i le sikulu (e), PIN (g). Filifiliga mo le faʻapipiʻiina i totonu o le fale mautotogi;

Ituaiga o Taitaiina Kolo
Eseese Bases o le ki moli

  • LEDs eseese i le foliga o se sulu (faataamilo, moligao, pea, faʻafua), o le afioaga / leai o se paipa o cooling, pupula i le pupula, vevela lanu (mafanafana papae, samasama, faaituau, malamalama sinasina malulu).

Ituaiga o Taavale Tutotonu
Eseese ituaiga o moli

TAUA! A filifilia se masini taʻitaʻi, e tatau ona e gauai atu i le gaosi oloa o oloa. Lumeinaires e tatau ona faia o vaega sili ona lelei.

Mana malosi le moli
Filifiliga o le malosi na mafua ai le moli

Olaga Taimi

E i ai le manatu o le soʻotaga o le soʻotaga le olaga mo le taʻitaʻi masini - o le 50,000 itula o faʻaauau pea faʻagaioiga. O le pupula o aso nei ua iloga i se mea faigata mamanu, o se tele o le aoga o aoga.

Le faʻamoemoeina gaosi oloa o le diode spoding process i uiga faʻaalia o le tautua o le tautua e tutusa ma le taliaina masani o le L70 poʻo LM70:

  • O le tausaga o le faʻagaioiga o le taʻitaʻi, o le 9000 itula;
  • O tagata gaosi oloa na faʻatuina atoa auaunaga olaga;
  • O le faʻagaioiga o le masini na pa'ū i luga o fesoʻotaʻiga;
  • Faaitiitia le taimi galue maualalo maualalo malamalama i fafo;
  • O le mamanu o le moli amata moli o le ale.

Taliaina tagata gaosi oloa o se vaitaimi faʻatulagaina i le tasi pe lua tausaga talu ai i se taimi puʻupuʻu ma le ogatotonu o tautua, mai le tolu i le lima tausaga - o loʻo fuafuaina i le 100,000 itula o faʻagaioiga.

Ituaiga o masini moli

E mafai ona e faia le moli i le fale mautofi i auala eseese: e faʻailoa ai vaega faigaluega, tuʻu le faʻamatalaga o le moli autu, faʻatino le teuteuga ma faʻafefeteina. I le tofiaina, tulaga, o le faʻapipiʻi metotia faʻailoaina o ni ituaiga o uila uila masini i le taʻitaʻi. Mafaufau i o latou foliga.

Taitaiina o le fasi pepa

O vaega lelei o le fusifu o le fusi - o se laupapa fetuutuunai i le tino ma le puleaina o le apamemea. E taʻitaʻia e tagata taʻitasi i totonu o fale.

Taitaiina o le fasi pepa

O le moli moli na taitaia ai lipine i totonu o le fale mautotogi e taua le lelei:

  • O le taimi muamua o le olaga;
  • Tauvaga maualalo;
  • Fetuutuunai faʻavae, faigofie faʻapipiʻi;
  • Potu moli uila pule;
  • O le sili ona fetaui lelei o mea malamalama.

O le moli uila e mafai ona faʻaaogaina i nofoaga o loʻo le mafai ai le faʻapipiʻiina o isi masini moli o isi masini. O le lautele o le potu, o auiliiliga o le meatapuʻu, faʻaputuga mamanu.

Talia le lipine i le Crepped Clopeed

Chandeliers

Chandelite galue i ni dodis e leai se mea e sili atu nai lo le taitaiina o moli. Mo le fale mautotogi faʻaaoga ma faʻamalolosi oloa ma auala auala e fai ai auala mo le faʻatulagaina o le autu poʻo le faʻaopopo moli i totonu o le potu. O le tulaga o le moli moli ua faatinoina mai uʻamea, ma palasitika ma lamepa ma tapuni Lamphavise o loʻo faia i palasitika, tioata, acrylic mea.

Taitaiina chandelier

O nisi faʻataʻitaʻiga e faʻatulaga i le mamao faʻatonutonu, pei o le ata i lalo.

Puleaina o le Chandelier ma le faamafanafana

Tulaga lelei o le taʻitaʻiina o le chandelite o loʻo faʻatatau i tagata faʻatau iloiloga:

  • o se ata tele o pepa ma vaega;
  • Puleaina o le malosi o le malosi;
  • Faapipiiina i luga o le taualuga faaili;
  • Suia o le lanu o le malamalama malamalama;
  • Toniga moli e aunoa ma le pepelo.

Taitaiina chandelier

Faʻamanatuga o Chandeliers o loʻo fausia se siosiomaga manaia, faʻamamafa le faatufugaga o le potu o le potu. I o fale puipui o Moscow, e mafai ona e faʻatauina le tuʻufaʻatasia o le puʻeina o ata faʻapitoa, o le a nofoia ai le ogatotonu o nofoaga.

Taitaiina vaega

Lauiloa moli ata - Na faʻapipiʻiina e le taʻitaʻi le panels i potu tetele. Manuia le mamanuina mamanu mafai ai ona e ulufale ma le faaeteete i le taualuga o totonu o le fale mautotogi. O le vaega o le vaega o loʻo faʻavasegaina o loʻo faʻavasegaina e ofi ma luga (taofiofi).

Oloa e mafai ona faʻavasega, taʻamilosaga, sikuea. O le mafiafia o le pepa e 14-15 mm, o lea o lamepa e talafeagai ona faʻaaoga mo fale mautotogi ma le taualuga maualalo.

PAIA

Ma faʻapea foʻi e tele ni inisiimi moli ma ni faʻataʻitaʻiga e aunoa ma latou. Mo ni faataitaiga, e tuʻuina atu mo le faʻatonutonuina o le pupula, vali, faʻaalia le taitaiga o le susulu mai ai e ala i le totoa.

Ice panels i totonu

Uaealesi moli ma le misa lensoor

I totonu o le moli auala o fale mautotogi o le faʻaaogaina o le uaea uaea e mafai ona faʻaoʻo atu ai i le faitotoʻa. O le masini tali atu i le i ai o se tagata, liliu i luga, o loʻo maua ai le malamalama malamalama i totonu o le malamalama o le sone, alu i fafo pe a uma le taimi. O le moli moli faalagolago i uiga o se faʻataʻitaʻiga faapitoa.

Uaealesi moli ma le misa lensoor

I le tele o mea o moli meafaigaluega e mafai ona taʻua maualuga o loʻo iai tulaga o le puʻupuʻu, mamafa mamafa, faigofie ona faʻapipiʻiina, malamalama pupula. A oso le lagona o le vevela le vevela, e iloa ai e le sensior le gaoioi, e aofia ai le masini pe a pogisa.

O mea fai ma mea e mafai ona faapipiiina mai le eleulufale i le ala savali, faletaele, faleuila, Wetway, Breding Potu. O moli moli e talafeagai mo aiga ma tamaiti laiti.

Uaealesi moli ma le misa lensor

O Le Malamalama Tusa

I totonu o totonu o le potu o le fale mautotogi e mafai ai ona faʻaaoga moli taʻavale, lipine moli, taʻitaʻia potu, faʻatupu le faʻamamaina o fatuga o tagata taʻitoʻatasi. Faʻateʻaina o oloa, Malosiaga o faʻamatalaga, filifiliga o le moli moli metotia e ono eseese, faʻalagolago i le potu ma faʻapipiʻi nofoaga o mea faigaluega.

Tusitusiga i luga o le autu: moli mo le potu o tamaiti: Faafaigaluega Fesoasoani

O le ofisa autu o le faʻalapotopotoga moli o le faʻalapotopotoga o le mea fiafia o lamepa, ia amanaia le tele o le potu. Mo potu laiti, e tele a latou mea faigaluega ua faʻapipiʻi, i totonu o potu sipelaloina vaitaimi, masalo e mafai ona faʻaaogaina lamepa o ni ata eseese, foliga ma lapoʻa, ma okeni e talafeagai i potu tetele i potu tele ma ni faʻamatalaga laiti.

Potu malolo

O le potu malolo o le potu sili ona popole o le fale o le fale mautotogi, o lona uiga e tatau ona tele iinei. Ae a le o le potu lea, o lenei potu e faʻaoga ai le malamalama ogatotonu i foliga o se moli eletise, e ui i lea, e iai isi filifiliga.

O le Hall e faʻaaogaina le tolu ituaiga o moli uila e sauni masini:

  • Lautele - Malamalama pito o loʻo i ai i le tulaga o le foloa o le fola o le fola i lalo, o le ogatotonu o le nofoia e le chandelier poʻo le vaega.

Pipii moli i le potu malolo

  • O le galue - o se nofoaga faafiafia e latalata i sofa ma nofoa o loʻo faʻaalia i le taʻitaʻiina o lipine, o laulau kofe e faʻapipiʻiina, i luga o le 'auvae faʻapipiʻi.

Taid moli i le potu malolo

  • Faʻalelei Auala - Auauna ile Faʻavaʻa o vaega o le Hall (Nike i le puipui, fale mautotogi, ata, ata, ata, faʻata).

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

I le potu malolo, e aoga i totonu o le itu i totonu o le pito i totonu o le pito i totonu o le perimeter, o lona uiga o lipine, o loʻo faʻamamafa mai ai le matagofie, tele.

Potumoe

O le faʻatulagaina o le potu malolo e manaʻomia ona faia ma le faʻaeteete ina ia faia ai e le moli masini moli o le mafanafana o se siosiomaga, e le malamalama le malamalama i le moli, ma le malamalama malosi e le i faʻalavelaveina i le malologa, moe. O le potumoe o loo faavaeina faavae faavae ma faaopoopo auala malamalama. O le tala o le taualuga e matua faʻamalamalamaina e moli moli.

Taitaiina moli i le potumoe

Afai e laʻititi le potu, i le ogatotonu e mafai ona e tautau ai se tamaʻi moli moli o le pito i luga poʻo le fausia-i totonu o ituaiga. Vavae ese le ata o se moega i autafa o loʻo faʻaaoga ai ni ie faʻapitoa o lotoa, puʻupuʻu le fola. Matagofie ma uluai auala na tupu i lalo o le moega.

Taui i lalo o le moega

Afai o le ulu o le ata, o le elemene elemene mafai ona faʻamaninoina i le taʻitaʻiina o le lipine, faʻaaoga le faʻafitauli o le taʻotoga laulau faʻatafaʻatau, o le ofu.

Na amata ona i le potumoe

Fanau

I le fale mautotogi, o loʻo tusiaina e le potu o le fanau ona faʻailoa atu i le tausaga, ma o nofoaga e vaevaeina i ni sone: o se taʻaloga, faigaluega, faigaluega, faigaluega. E le tatau ona i ai le leai o se moli o le tamaititi, o le mea lea na faʻapipiʻi ai le auala i luga o le toniga malamalama i le vasega pepe. O le taualuga e teuteuina i le ogatotonu o Chandeliers po o le aisi-potu, e mafai failauga ona faapipiiina solo i le lautele.

O loʻo taʻitaʻia le 'aufaʻafeʻau i le fanau

I le vasega pepese e manaʻomia le mautinoa o le faʻamalosia o le moli i totonu o le kesi i le faʻaaogaina o moli laupapa ma laulau. I le moega po o Sofas faʻapipiʻiina se puʻupuʻu o le po moli i luga o le moega tafatafa po o le mauga o le aisa-moli luga o le puipui.

I le taʻaloga taʻaloga, e mafai ona e faia le uluaʻi pito i tua o puipui ma le taʻele. E foliga matagofie tele ma matagofie.

Taavale i tua o puipui i tamaiti

Umukuka

O le nofoaga i totonu o le umukuka e masani lava laitiiti, e tele sone i totonu o le potu, e te tatau ona malamalama lelei. O moli lautele ua faʻatulaga e faʻaaogaina le puʻupuʻu o le fatuga o luminares o fausia-i le ituaiga poʻo le taofia o chandeliers. I le nofoaga o loʻo galulue (le nofoaga o le kuka, o le ogaumu, fufulu, fufulu) i ai susulu malamalama moli, ua malulu tele le susulu o lamepa.

O le amataga o le umukuka i le umukuka

Faapitoa laulau pito i luga ma 'ai le vaega

E talafeagai le umukuka e faʻaaoga le lipine lipine, o loʻo mafai ona faʻasaʻoina i totonu o tioata, tulimanu, i lalo o tioata, sili atu ma ipu. Ua faʻamamafaina e le mumoʻeina o le alafua o le laulau i luga. E i ai filifiliga mo le lipine i ai auala malamalama o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o se ala o le atininim poʻo le palasitika talaaga - faʻatusa faʻatasi ma meaafale mafuaʻaga.

Taitai i lalo o Kitchen Changes

O le '' aʻai e tatau ona faʻamalamalamaina ma le malamalama lelei. Mo lenei, o nofoa talafeagai o nofoasa mautinoa i luga aʻe o le laulau 'ai.

Talia i tua i le umukuka i totonu

I luga o Vitio: Taliaina o le pito i tua o le galue malosi o le umukuka ma o latou lava lima.

Vaega

I le vaamulai, e leai ni vaega o le malamalama faalenatura, e leai se moli maualuga-lelei le potu o le a pouliuli. Tele filifiliga mo le nofoaga o lamepa:

  • I le auala vaapiapi, ua tuu ai le doodies i le taualuga, faʻatonutonu o le malamalama i luga o le pito i luga o puipui e faʻalauteleina ai le alatele. Mo ni foʻi a le sini, o le tataʻide o le ata faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le faitaaga.

Mataupu i luga o le autu: moli i le Corridors: StyMolds fofo mo lapoa ma laiti potu (+62 ata)

Taid moli i le ala savali

  • I totonu o le potu ma le maualuga o le aotelega e te manaʻomia e taulai atu i luga o puipui, lafo le malamalama mai le taualuga.

Maualuga le maualuga o le carridor moli

  • E mafai ona e faʻamalamalamaina le auala ma vaega o taʻavale - symmetric laina o nofoaga faataamilo i le tino, aisa-panels i le ogatotonu o mea totino po o se lipine mo le pa puipui.

Moli i le ala savali

O le tulaga autu mo le malamalama o le alatele o le fale mautotogi o se mana maualuga o moli malamalama. A sau mai le potu, o se moli matuā e le tatau ona i ai nei.

Taid moli i le ala savali

Faletaele

Faʻapipiʻiina i le faletaele puʻupuʻu Chandeelier i luga o le taualuga poʻo moli moli moli moli o se tamaʻi potu. O le aisa-lipine e mafai ona teuteuina i le tino o puipui, faataamilo i le taele - o loo faataapeapeina le moli, mafaufau loloto mai le taualuga, puipui.

Ice Reseplen i le faletaele

E le gata i lea, e manaʻomia le faʻailoaina o sone aoga - o moli moli moli o loʻo ulagia i luga o le magoto poʻo le sipai i autafa o le faʻata o le faʻata.

Ice Reseplen i le faletaele

Taitai faamamaina

Toe faaleleia o se fale mautotogi na faia i le itu faaonapo nei e aofia ai le faʻapipiʻiina o le maualuga-tulaga lelei, tumau moli. O ituaiga uma o loʻo manaʻomia e tuʻuina mai mea taua, faʻaopopo, i le auala e sili ona teuteu malamalama. E mafai ona faʻaogaina lamepa i totonu o nofoaga eseese o loʻo i totonu. O le moli mafanafana e talafeagai mo mamanu i ata masani, ma i le maualuga-tekonolosi mamanu i luga o le maualuga-tech, o le fusi o le le fiafia o le susulu o le malulu o le malulu.

Taualuga

Le auala masani e faʻapipiʻi ai le moli autu o le faʻapipiʻiina o mea faigaluega i luga o le taualuga. Ona o lenei mea, o loʻo ausia ai le tufatufaina o le malamalama i totonu o le potu i totonu o le potu atoa, ma ni teini, arless, sone, ua tulaʻi mai sone faaopoopo.

Tolauai tulaga i luga o le taualuga fausaga:

  • Faapipiiina i se nikoh o le nofoaga. Foliga o le fana e faatafafaniga, sikuea, cviliginar, Ova. O loʻo faagasolo atu i luga o le faavaa, e mafai ona e nanaina uaina i tua o le uaina i tua o faʻavaʻa o le mamanu. Mo le lesitala, carndelis, atofatu o moli, aisa-panels ma taifau taifau ma taifau e talafeagai.

Taavale i tua i le mamao o le pito o le sima

  • Ilimum i le tulaga o le tulaga o le tino. Ua mafai ona nana le uaea elemene i luga o le talaaga o le talaaga. Tusia lipine, o moli moli o loʻo faʻaaogaina e pei o le malamalama o ni mea. O le pito i tua e tatau ona faatonuina i le taualuga.

Taitai i luga o le pito i luga o le taualuga

  • Mamanu o le malamalama i luga o le taualuga. O le Weelusussion elemene (Taid lipine) o loʻo tuʻuina atu i le faʻavae o le faʻavae, o le sofa o loʻo faʻasino i ai, o le feteʻenaʻiga o le feteenaiga Ina ua tape le moli, e leai se tino, peitaʻi ua liliu le Tagavai, ua liua le potu.

O tagata tomai faʻapitoa i totonu o galuega i totonu e masani ona faʻaaogaina le moli moli e maua ai le aafiaga o le "Ala" o le "taualuga. Puna o le malamalama e faʻapipiʻi i le va o le feteʻenaʻi ma le faʻavae faʻavae.

3d pito i tua

Puipui

O moli pepa e maua ai se fale mautotogi. Eseese ata, Geometric mamanu fausia se taʻaloga Baizarre o le malamalama, faʻatupu le malu tele. O le moli uila o le aisa faʻalauteleina o tuaoi o le potu, o loʻo faʻamamafaina ai le fausaga o elemene o totonu. E taua le loloto o le pupula, ma le lanu o le moli e mafai ona fetuʻunaʻi. O le nofoaga lata mai o malamalama malamalama e le faʻaleagaina ai le laufanua o le pepa puipui, e le vevela le vaega.

Taavale i tua o puipui

Taid lipine ma laina o le aisa-lamepa - malosi-malosi-malosi-malosi mea, faʻaaoga i latou e teuteu puipui ma aoga. O vaega autu o le fufuluina o tulimanu, niches, o le lautele o le ufiufi o le puipui, elemene o totonu. E foliga mai e foliga mai o le laina faatafani o le laina ma le malu.

Fuainumera i luga o le pa o le ki

Fola

Le faia o se potu sili atu le lautele, leai se mamafa, faʻaaoga fata mo le fola o le fola. Filifiliga o moli malamalama - lipine, fetuutuunai neon, tubes ma tausuai taavale. E tele taimi e masani ona faʻaaogaina ai le aisa (tulaga, i motu eseese o potu malolo ma umukuka). E mafai ona e filifilia se faʻafitauli o le fofo poʻo le lanu fola o loʻo i le tino o le potu.

Ice malamalama malamalama

Mo ni puluvageso laiti, o se fetuutuunai O le potu o loʻo taʻoto i luga o le nofoaga o loʻo lupe o le fola ma pa o le ala savali.

Talia i tua o le auvai

Manaia moli moli

Faʻafetai i le faʻafaigofie le faʻapipiʻiina o mea na mafua ai le mea e mafai ai, e mafai ona e faʻailoa mai ma se malamalama lemu, susulu poʻo le lanu o soʻo se sone ma se vaega o le potu.

Filifiliga Filifiliga mo le faʻaaogaina o taʻavale:

  • Faamalama avanoa - nana suluiga pupuni.

Taavale i tua o pupuni

  • Fasia, faitotoʻa faitotoʻa, nishish - lamepa faʻatasi ai ma le faʻaputuga.

TOFI NICHE I LE Pa

  • O le tuaa o le umukuka motu, laulau po o pusa pa.

O le amataga o le umukuka i le umukuka

  • Imuluga o faʻata, taʻele, tusi atavali.

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

  • O le tua o le umukuka afu, o le pito i lalo o le kalama kapoti.

Tolauapiga moli moli

E mafai ona faʻatulaga potu faʻatulagaina o laʻau, faʻamama le taualuga o pulumu, ma faʻasolo atu le aquarium, fata. E tele manatu e faʻapefea ona faʻaaoga mea e taʻimua i le moli o le mautotogi. O le taua o le tulafono o le autu moli e tatau ona toniga ma susulu, contour ma teuteu - mictaries. E le manaʻomia moli moli i totonu o le fale mautotogi, ua lava le faʻapipiʻiina o ni masini malosi, lafo le tafe o le malamalama.

Faapipiiina o le ki ma 5 mea sese pe a filifilia (1 vitio)

Aisa-pito i totonu i totonu (55 ata)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei (ituaiga o masini)

Faitau atili