O le pala o le fugalaau

Anonim

Le aufaitau pele o le netter Unit mekasini "lima ma fatuga"! O le aso o le a tatou faia ai le teuteuina o ponaivi. O le a matou faia papatusi i le tasi sitaili ma saini uma ulo. Matamata i ni mea teuteu lanu lanu o le a le masani ai. O lona ala, mai i se manatu aoga, e tutusa foi tusitusiga. O oe ma lau fanau o le a vave manatuaina igoa o fale uma o le fale. O le a matou ufiufi luga o le ulo o vali faʻapitoa, ma o le igoa sui o le a faʻamanatu i le Komiti o le aʻoga. O le mea lea, o ulo uma e mafai ona pupuu e le papa. O le mea moni, o ipu fugalaʻau faapena e fai ma o latou lima lima i le ititi ane le itula, ma matou te le manaʻomia ni tupe se tele.

O le pala o le fugalaau

Mea manaomia ma Meafaigaluega:

  • le fiafia i po;
  • 1 ipu o le lanu tuai e fiafia ai lanu;
  • 2 sipuni ti o tagata e le manaʻomia o loʻo i luga o le ipu vali (e mafai ona e suʻe i le faleoloa mea o loʻo faʻatau ai mea uma mo le toe fausia);
  • fufulu smoush;
  • lafo le mea faapipii;
  • pepa;
  • Stationery naifi po o seleulu;
  • o se fasi mapusaga;
  • Mautuluga mo le faavaa [Download Formit, PDF]

Tipiina o le faatuina

Sii mai Momplates mo faʻavaʻa, lolomi. Fuafua i le tele o le ulo, e mafai ona faʻateleina pe faʻaititia le tele o le faʻavaʻa. Tipi esea sauniga. Ma le tagata tausao naifi pe seleulu tipiina mamanu o ata. O le auivi sili atu i ni pepa e faʻaaoga ai le lipine lipine.

O le pala o le fugalaau

O le pala o le fugalaau

Faafefiloi vali

Faʻasolo i totonu o nisi pusa 1 ipu o vali ata ma 2 sipuni o maʻi mo pou. O le kirsi seia solo atoa mea uma. Vali e tatau ona homogenous.

Lanu

Nei ma le fesoasoani a se pulumu pulumu, lanu le ulo i totonu o le auivi. Faaaoga le vali ma le faaeteete ina ia le lavea ai le mamanu. Tuu le vali mago. E te manaʻomia e uiga i le 15 minute. Faaaoga le vaega lona lua. A matutu le vaega lona lua (mo le isi 15 minute), e vavaeeseina le lipine lipine ma aveese le mamanu ma se ulo.

Mataupu i luga o le autu: o le anel mai nusipepa o loʻo i ai i le amataga: Mataʻitua vasega ma ata ma vitio

O le pala o le fugalaau

Tusitusiga

O lenei i luga o le ulo uma o loʻo ia te oe se mea pei o le laupapa. E mafai ona e faia iinei o se tusitusiga ma paper paneta. Ma afai o iai se manaʻoga e sui le tusitusiga, ona na o lea o le ulo ma se ie susu ma le ie susu. Pei lava o le aoga! O le poto o le fugalaʻau post ua sauni ma faʻatali mo oe e fai au faʻamaumauga ia latou.

O le pala o le fugalaau

Matou te faʻamoemoe e te fiafia i le matou vasega vasega ma oe faʻailoga uma au laʻau. Ma mo tamaiti, tausiga mo homemide lanumeamata fagafao o le a liliu i totonu o se taʻaloga manaia.

Afai e te fiafia i le vasega vasega, tuu ni ulugaliʻi faʻafetai i le tusitala o le tusitala i le tala. O le faigofie faigofie "Faafetai" o le a tuʻuina atu i ai le tusitala o le manaʻo e faʻaavanoaina matou ma tusitusiga fou.

Faamalosi le tusitala!

Faitau atili