Faʻafefea ona faia ia faʻalelei ia sefuluaʻi

Anonim

O pupuni o se vaega taua o so o se potu. I tausaga taʻitasi, sili atu ma sili atu mea fou o loʻo aliali mai i luga o le maketi, ma e sili atu le tasi nai lo le isi. O le mea mulimuli i totonu o le Euro Windows. E tafao faamasani, palasitika o loʻo manaʻomia le sili ona lauiloa mo le gaosia o le faʻamalama matala. A uma mea uma, o lenei mea e matua mamana ma faigofie ona faʻapipiʻi. Ma o le Wooden euro faamalama na o le faasolo ina na amata ona faʻaaogaina e le aoga lona taugata.

Faʻafefea ona faia ia faʻalelei ia sefuluaʻi

Wooden Euro Windows maua le tele o lelei le lelei: siosiomaga faauo, natura, saogalemu, manaia foliga. Ae ui i lea, e tele aofaiga o le a manaʻomia ma tuʻu.

Ae i le lalolagi o onapo nei, e masani lava ona ia faia faamalama laupapa, ona e tusa ai ma Eurostandards. A maeʻa uma, uiga e sili atu ona faigofie ona faʻaaoga, ma o le ola o latou faʻagaioiga e sili maualuga. Ma le suiga o le fatufatu e telegese ma e le masani ai le iloa. Ae fai le laupapa laupapa ma o latou lava lima sili ona taugofie nai lo le faatauina o se fou-faia vaega.

Lelei o le laupapa laupapa i luma o palasitika

A o le i iloiloina le mataupu faavae o le gaosiga lea o vaega o faʻavaʻa, e fautuaina le mafaufauina poʻo le a le aoga o le wooden eurocon i luma o palasitika. I mea uma, faʻaopopo i le siosiomaga faauo ma le natura o mea, o loʻo iai nisi uiga taua o loʻo tuʻufaʻatasia le laʻau.

Faʻafefea ona faia ia faʻalelei ia sefuluaʻi

Tulaga lelei o faamalama laupapa.

  1. Faigofie o le toe faaleleia. E talitonuina o le toe faaleleia o palasitika lua-glashed Windows po o le le aoga, pe faigata tele. Ioe, e faʻalagolago lava mea uma ile ituaiga malepe. Ae o le a faigofie ai ona toe faaleleia faamalama faamalama. Ma, e ese mai ile palasitika, i le taimi o le toe faaleleia, o le tapulaʻa mataʻutia o le nofo faʻapalepale.
  2. Faaleleia. Muamua, o le laʻau foliga sili atu ona matagofie nai lo le palasitika. Ma e oʻo lava pe afai o le faʻamalama o le faʻamalama o loʻo faia i lalo o le laʻau, e le mafai ona faʻatusatusaina i le faʻamalama laupapa moni. Lona lua, i luga o le faamalama laupapa e masani ona matauina palapala palapala.
  3. O le lelei tele o le leai o se faaooina o mea leaga pe a suia i le vevela o le visa. E le o se mea taua e popole ai ile suia o le tele o le faavaa o le faavaa. E moni, o le laau tala leaga ma faʻalautele, ae afai e lelei ona faʻapipiʻiina, e mafai ona le iloa lelei.

Mataupu oi luga o le autu: Pulu i lalo o le piliki: Manory Pa, ata i totonu, paepae, faʻataʻitaʻiga i le foliga o le masoa, i lalo o le ata, vitio

Ma, o tulaga masani autu o palasitika i luma o le laʻau e manatu i ai. E mafai ona faʻaopopo iinei e matua leaga ai, pei onā i palasitika, o loʻo i ai fua o mea na mafai ai e le mauga, ma le malosi e filifili ai le mauga.

O le taimi lenei e alu ai i le iloiloga o le faʻavaʻa o faiga gaosi.

Sa matou faamatalaina puʻupuʻu lea e mafai ona e malamalama mo oe lava, pe a fai e te faia saʻo.

Sauniuniga o se pa mo se laupapa laupapa

O le autu muamua o le a faia ma le sauniuniga mo le faʻapipiʻiina o se pa - le autu autu mo le faʻamalama faʻataʻoto. Muamua, ua faia faʻataʻoto, e sili atu le aʻafia i le aʻafia o tagata faʻapitoa, e pei ona e le mafai ona vavalo i le avanoa talafeagai ia te oe lava i luga o laupapa ma tipi i lalo. E aoga le iloa o ia tulafono faavae mo le sauniaina o se pa mo Eutaltanda o fafie:

Faʻafefea ona faia ia faʻalelei ia sefuluaʻi

Polokalame o fua o le faamalama matala.

  1. Mo Eurohwnta, oe manaʻomia le filifilia o se laʻau laupapa i totonu o le vevela i le maualuga o le 12%. I le taimi lava e tasi, e sili le fetaui le tutusa o le fafie e pei o oa, beech, rhii poʻo nisi o latou aʻoaʻoga. O se tulafono, o nei laau o le sili atu ma le maualuga-lelei mo ia fausaga.
  2. Tagata faʻapitoa i le faʻaiʻuina o le Window Windows fautua le le faʻaaogaina mo faʻavaʻa o fasi fasi laupapa. O le filifiliga sili o le a fausia se laupapa mai le tele o laupapa (i le 3 pe 4 vaega) e manaomia ona kelu. Ma le isi, e tatau ona iai ina ia puʻeina ina ia ese atu le Komiti Faʻatonu uma o le Komiti Faʻaaufua o le Luma vaega.
  3. O le mea e sili ona taua o le i ai o le puipuiga o le puipui i luga o le laupapa laupapa. Puipuiga o loʻo faʻaaogaina i le pa i luma o lona faʻapipiʻiina i le amataga. Mo lenei, o le a faʻaaogaina ai le faʻamasinoga o le vaʻai ma le faʻafitauli. Ae o le faʻatonutonuina o le faʻaaogaina e tatau ona faʻaaogaina ina ua maeʻa faʻapipiʻiina.

Faʻapipiʻiina o le fetaui lelei, tioata ma faʻavaʻa faʻapipiʻi

Faʻafefea ona faia ia faʻalelei ia sefuluaʻi

Mea lelei mo Windows.

O le isi vaega o le Faʻavae o le Faʻavae ma o latou lava lima o le tapenaga ma faʻapipiʻiina o faʻapipiʻi bruus. Muamua, o mea uma talafeagai e faatau ai. O i latou nei o tagata e televave mo le faʻamoe ma matala le faʻamalama, mo le faʻasaʻoina o le faʻavaʻa faʻavave i le aʻafiaga, ma se isi faʻailoga faʻapitoa, o loʻo teu i totonu o le matagi ma maua ai le pisia.

Tusi i luga o le autu: o puipui mo se tamai potu vaʻai vaʻaia avanoa: ata, faʻafefea ona filifili, fesoasoani i totonu, o le a lanu, laiti,

Toatele e sili atu le manatu muamua le faʻatagaina le faʻatagaina e sefe ai le tupe ma taimi. Ae matua sese lava. I le maeʻa lea, i le faʻatusatusaina i le palasitika Windows, lea e masani ai se paʻu faʻapipiʻi faʻapitoa o le faʻapipiʻiina o le faavaa, i totonu o le fafie o lona le atoatoa o lona tino. O le mamanu na te tauaveina le jigsaw o le groove, lea ua saisa ai le fusi.

A o isi elemene faʻapipiʻi, o la latou numera e fuafua e oe tutoʻatasi ma fuafua atoa i le tele o loʻo e manaʻo ai i le faʻavaʻa e maua ai le faʻavaʻa o loʻo i ai i le faʻavaʻa. Mo lenei ituaiga e sili ona lelei e tatau ona e faia nota faapitoa.

Faʻafefea ona faia ia faʻalelei ia sefuluaʻi

Wooden Euroccon design stacme.

Ae latou te manaʻomia le faitauina ma le faʻaeteete, faʻavae i luga o le faʻatauga ua uma ona faʻatau. Meafaigaluega o loʻo tuʻuina atu i le faʻaaogaina o se sikulukalaitu i luga o le faʻapipiʻi faʻapitoa o fao, bolts poʻo le faʻaaogaina o oe lava.

Ma, ina ua uma ona faʻapipiʻi le tioata i le faʻavaʻa. Mo ia, e tatau ona e faia muamua le miti, e fuafua i le mafiafia o le tioata. Mo faʻamalama lua-glashed faʻamalama mai taugata fafie, e fautuaina le faʻaaogaina e leʻo le masani ai o le tioata masani (tusa lava pe e le faigofie ona faʻamamafa.

Ina ua uma ona faʻaoʻo i le tioata, e tumau lemu lava i le musuaʻe i le tatalaina, faʻasaʻoina o ia i le puipui ma le fesoasoani i le fesoasoaniaga o se faufauga ma le taʻitaʻiga a se faufauga ma le lagolago. Ina ua faʻaʻaisa le vai suamalie, fai le faʻamalama e tulaʻi, pe a uma ona e ufiufi i le vale poʻo le vali.

O lenei, ina ua uma ona mafaufau i le aotelega o le faʻagaioiga, e mafai ona e filifili pe o iai ni laʻau o loʻo i ai na o oe.

Faitau atili