Fuafuaina o le atavali o le iron iron latoa

Anonim

Fuafuaina o le atavali o le iron iron latoa

Taumalu polokalame i fale taitasi. Ituaiga o tagata faaipoipo. E eseese latou i le mamafa, mamanu, tele, vevela felauaiga ma isi uiga. Lafo irouwowstors e talitonuina ma aoga. O fale, aloaʻia i le USSR, na tuʻuina atu i maa na feagai ma a latou galuega ma faleʻapupuni i le vaitau malulu. O aso nei o le taeao e ese mai i le au o lo o sulu i totonu o lo latou mama ma manaia i fafo. Ae o le toʻatele o tagata e le mananaʻo e suia o latou muamua lafo o uʻamea uʻamea i luga o le manaia ma le matagofie o aso o aso.

Fuafuaina o le atavali o le iron iron latoa

Polokalame o le masini o le vevela o le lapotopoto.

Lelei o puaa-puao i le maualuga o le vevela feololo, lamatia o tetee, tumau.

O le taimi lava na vali ai ni maa ma le suauu vali. I lalo o le gaioiga o le tele o le vevela ma le tele o le vevela ma le tele o mata taua, na latou mava, gatete, fetolofi; O maa e maua se foliga le mautonu, le mafai ona vaai. Ua tu mai le fesili e uiga io latou Toefuataiga.

O lea, e manaʻomia e vali ai le tuai o le aso muamua o le papa. O le a le mea e manaʻomia mo lenei mea?

1. Faitauina galuega: Aveesea o le pefu ma le tuai vali vailaau metotia

Muamua, le pefu o loʻo soloiesea ma le fesoasoani o le uo teine, e mafai ona e faʻaaogaina le pulumu fufulu e fufulu ipu, pipiʻi i le galuea. O le tasi pito o loʻo tusia e ala i papatusi ua lapataʻia ai o tagata faʻalauaʻitele; 2 faʻaiʻuga o le faʻasao ua ave e tusa ma le itu tauagavale ma le itu taumatau; O le masini e faʻamamaina o le pefu e ala i le tosoina o le toso mai le lima agavale i le itu taumatau. Ona mafai lea ona e aveese le lapisi o le valiina o le tuai o le valiina, afaina. Afai o le vaega o le vali tipi o le pusi tuai, e mafai ai ona aveese le vali ma se auala masini (le mautonu).

Mo lenei tatou te manaʻomia:

  • oneone pulu;
  • faila;
  • Fufulu ma se uʻamea uʻamea.

E mafai foi ona e talosaga:

  • Bulgarian;
  • Aczzle faapitoa i luga o le gaoioi.

Fuafuaina o le atavali o le iron iron latoa

O le Shipleage Pig-uʻamea maa ae leʻi valiina - faʻatonutonuina o faʻagasologa, ona O le le masani ai o le lalaga o vali o le a le mafai ona nana.

Le lelei o le inisinia metotia i le lautele: e mafai ona faʻatino i le mafanafana mafanafana, malulu fesootai ma le le fesoʻotaʻiina o itu; E aoga mo soʻo se postiwork (vevela-faʻapipiʻi sili atu o vailaau, suauʻu suauʻu, Nitrocrackes, vali vali e faʻavae i luga o le isi falemau, isi)

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona glashing o le faapaologa ma au lava lima: sitepu-i-sitepu faʻatonuga (vitio ma ata)

Afai o le laufanua laufanua o le tuai vali e tele, e mafai ai ona aveese le vaega atoa o le mea oona. O ni sala, e leai se tau ma Alkali. Mo lenei metotia o le aveeseina o le tuai vali, oe o le a manaomia:

  • totigite;
  • O le manava;
  • Fulufulu lelei
  • taamilosaga;
  • Pulumu ma se pusi uʻamea;
  • uafu.

Fufulu mea e faʻaaoga i le vali ese. O le faʻagasologa o le talosaga o nisi taimi e toe fai atu ai taimi i taimi o le 5-30 minute. I le maeʻa lea o le taimi, o le tau o le autasi ua maeʻa e faʻamutaina atoatoa pe faʻamalu. E aveʻesea ma le spalala, fufulu, taamilosaga. O le faamamaina o luga o puaa puaʻa-uʻamea ua fufulu i le vai ma le faʻanoanoa. E sili le maua o faʻamatalaga i luga o le malulu o le maa poʻo se tasi e le fesoʻotaʻi ma le vevela o le stating system. Ae mo tulaga taʻitasi o tagata taʻitoʻatasi, faʻatagaina e tatau ona taialaina e le faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le pepa fuafua filifilia. O le puipuiga o loʻo faʻaogaina i le faʻaaogaina o vailaʻau ese mai le tatalaina afi afi, i totonu o le potu malolo lelei, faʻaaoga totigilima ma manava.

2. O le auala o le taʻavale o le aveeseina o le vali ese, de demat, fuafuaina o le nofoaga o le vali luga, primer

Fuafuaina o le atavali o le iron iron latoa

Ata o le masini o le masini faamago.

A filifilia se metotia o le fale gaosi, e le tatau ona fesoʻotaʻi le maa i le kapeta, e le iloga. O le metotia e talafeagai mo le aveeseina o ni mea e le fiafia e le ofi. O le laualuga o le lafeitor e vevela. Mo lenei talosaga:

  • Staili AMP;
  • Fausia Harandryer.

Heatleting e faia seiloga e avea le vali. A uma ona faamamaina ma se spatula. Afai e le aveʻese le vali tuai i lenei metotia, masini masini, vailaʻau pe tuʻufaʻatasia metotia. O le puipuiga e aofia ai i le tausisia o metotia saogalemu pe a galulue ma masini e fausia ai le vaitafe, faʻaaogaina:

  • totigite;
  • O le manava;
  • Puipuiga puipuia.

A maeʻa galuega, e tatau ona tuʻua le potu mo ni itula uumi ma o loʻo matua faʻaititia i ai le faʻagaioiga, o loʻo aʻafia ai le tino.

O le maa faʻamamaina o loʻo fufuluina ma le vai ma mago. Ona latou faamatuu lea o le masani a le sone. O lenei ua sauni o ia e vali.

Mataupu i luga o le autu: faʻatonuga, faʻafefea ona faʻatumu le vai o le vai ma ou lava lima

Muamua o ia o le eleele. E filifilia le Primer i le fuafuaina ina ia mautinoa o ona uiga e faia ai manaoga o le teuteu teuteu faaaogaina. Ina ia iloa poʻo le a le aofaʻi o le aofaʻiga o Primer ma vali e manaʻomia, fuafua le vaega o le vali luga. Ile iuga, o le vaega o le tasi vaega e faaluaina e le numera o vaega i le maa. Ina ia fuafua le vaega o le tasi vaega, e manaʻomia le faʻateleina o le vaega o le vaega i le umi. E sili le faʻaaogaina o le faʻasino tusi poʻo le tusi folau faʻapitoa o le masini, lea e iai ni tau taua o nei tau. O le MS-140m-500-0.9 Faʻailoga na manatu e masani ona masani ai ma le umi o le vaega 93 mm, 588 mm maualuga. O le vaega o le tasi vaega o le 0.24 M². O lenei numera o loʻo faʻateleina i le numera o vaega i le vaitafe ma matou maua se numera mulimuli e tutusa ma le vaega o le vali o le palu-uʻamea.

3. Filifiliga o le teuteuga o le vali ma lafo iron lawaitor

Fuafuaina o le atavali o le iron iron latoa

Ituaiga o pulumu mo vali: a, b - fling pulu; B - fufulu lamolemole; R - Chinicator Shoush; D - Mclist.

Ina ua uma ona mago, o le Priman amata ona valivali puaa-uʻamea. O lenei aso, e ofoina atu e le au alamanuia se aofaiga tele o le teuteuga ata mo atavali uamea. O le Anti-Afri-Corroon EPoxy Acrylic Energry, o vailaau oona vali tetee i le vevela maualuga. O le filifiliga e mafai ona taofi i Pese e le manaʻomia ni moli faʻapitoa mo le sailia. O se tasi o latou mafaufauga tele e "samala", e mafai ona faaaogaina i luga o le mafanafana, maa matagofie. I totonu o ona ituaiga e i ai na o loʻo faia ni ata matagofie i luga o le pito i luga, o loʻo fai ai se mamanu lelei o le siʻosiʻomaga, o le lima ma totonu o le potu.

Mo le lanu o le laʻeiʻe, o le a manaʻomia:

  • totigite;
  • curved po o palasi masani;
  • Faʻavasega sui (gasushes (gasuze, ieie pe o le 'au o loʻo faʻamalosia i luga o se uʻamea rod).

A o galulue ma pulumu, o elemene o loʻo i totonu o le maa e mafai ona valiina le leaga, o nisi taimi e le maasiasi nofoaga. O le leai o se gaioiga e le mafai ona faʻaoʻo. E pei ona faʻamatala mai i le amataga o le Mataupu o loʻo faia i le galu ¯ a. E tatau ona sulu atu i le vali. O isi lava gaioiga e tasi e pei o le a aveʻesea le pefu. E mafai ona e faʻaaogaina le paʻu o le paʻu poʻo le ieie i luga o le toʻotoʻo. O le faʻavae o le galulue ma lenei mea faigaluega e tutusa lava ma le galue ma se pulumu; O lona lelei e sili atu nai lo le pulumu, le atoatoa i le va o le lanu o le totonu o le totonu o le pitonuu E mafai ona punou le uʻamea uʻamea pe a manaʻomia, o loʻo maua ai le sili atu le tumau i totonu o ni vaega faigata-i-taunuʻuga.

Mataupu i luga o le autu: tale mo Apton i le umukuka mosaic: ata, iloiloga, mosaic, chitac, vitio

O le vali vali ua tuua e mago.

O ata nei o aso nei mo uʻamea pito i luga e talafeagai lelei mo le uʻamea uʻamea-uʻamea, latou te fausia se ata manaia o le vevela masini.

Faitau atili