Faʻafefea ona pipii i le paʻu i le laʻei?

Anonim

Faʻafefea ona pipii i le paʻu i le laʻei?

Faatasi ai ma le amataga o Frosts, atonu e i ai le faʻafitauli i le paʻu o le faʻamafanafana o le susu. E masani lava, o lenei faʻafitauli e tupu i taimi e leʻi fuafuaina, ma e faigata tele ona folau ese nai lo le ave o le tagata taʻavale. E tele tulaga na faʻaali atoatoa ai le tafe ia lava i totonu o le po, i le taimi sili ona leʻi mafaufauina.

Faʻafefea ona pipii i le paʻu i le laʻei?

Faailogaina o le pipii atu o auala i le lapotopoto.

Mafuaʻaga o le alavai o le laʻei

Faʻafefea ona pipii i le paʻu i le laʻei?

Scheaceator catchacator kaseta mamanu.

E masani lava o le mafuaʻaga o le faʻavaeina o isi noks i totonu o le vevela o faiga o faʻafitauli o faʻafitauli e aʻafia ai le uʻamea (o le mea moni, pe a le o le siʻosiʻomaga e le palasitika). O lea, o tamai paipa i totonu o loʻo aʻafia ai totonu o loʻo aʻafia ai le suavai, e faʻaauau pea i le polokalama. E faigata ona ou valaʻau i le vai, ona o le faʻaleleia o le faʻaleleia o meatotino a le Colalant o loʻo faʻaopopo ai isi vailaʻau o le le iloa. Mai fafo, o mea ua afaina i le susu ma fesuiai ole vevela. O nei mea taua o loʻo faʻatasia ma iʻu ai i le malaia ma, o le iʻuga, o fealuaʻi.

O faiga ole vailaʻau e le o faʻatatau i paipa palugavai, ae amoa latou mea gofie. O lea, Polypropylelene poʻo Polythylene paipa e mafai ona faʻaititia pe a fai o le faʻapipiʻi na faia sese na faia pe le saʻo le filifilia. O le mea sese masani o se mea e manaʻomia mo le sefeina o mea. Paipa na fuafuaina mo vai malulu e sili atu le taugofie, ma tele na sese faʻaaogaina i latou mo le laveaʻiina o faiga. O mea e fai vai vai vevela ia latou faʻatamala: i lalo o ona avanoa e mafai ona latou pa, vela poʻo Dememin.

Sefe i paipa mo le vevela o le a le mafai: O le manaʻoga mo taimi masani ona sui o le a taugata sili atu taugata nai lo le tasi taimi o le sili sili ona lelei.

Ua mafai ona avea ma mea e maua ai i le palasitika-palasitika-palasitika e tafe: O lenei mea e mafai ona avea o se mafuaʻaga e le ogatasi ma Bel Chigius poʻo le le lelei-lelei faʻapipiʻi galuega. I le faʻapipiʻiina o le alavai vevela, e tatau ona e folau pe fai le tipi e faʻalagolago ai i mea faitino na faia ma mai le nofoaga o le tafe.

E mafai ona tupu le le lava o le le lava i le taimi e sili ona le fuafuaina i soo se mea - i luga o le vaega lamolemole o le filo faʻafuaseʻi, i nofoaga o le filogia o le fesoʻotaʻiga poʻo le faʻavasegaina o le tipiina o vaega.

Lipea o le sipela faʻalagolago i le nofoaga o le tafe

Faʻafefea ona pipii i le paʻu i le laʻei?

Lipea o le moli amata mai le gakaina ma le paʻu.

Afai o le Gapi na aliali mai i luga o se nofoaga mafolafola, e mafai ona e faʻaaogaina le paʻu mo le teʻena. O le tulaga o le tafe e tatau ona afifi ma se paʻu vaivai ma faʻamalamalamaina le fusi o loʻo fusifusia pe uaea. O le mea autu o le paʻu o le paʻu o se tagata lautele nai lo le vaega faʻaleagaina ma tapunia malosi. Ina ia mafai ona faʻapipiʻi le pu e pei ona mafai ona latalata mai, e mafai ona e faʻaaogaina se pepa faʻapitoa o loʻo fuafuaina mo paipa. O ia faiga o le a faʻatagaina ai le faʻaaogaina o se uafu ua faʻaleagaina seia oʻo i le iʻuga o le tau mafanafana. Faatasi ai ma le avanoa muamua, e manaʻomia e ave se pu pe sui le tagata faʻalatalata i se fou.

Afai o le vai o le vai e mafai ai ona e alu i le faleoloa mo mea faigaluega, e mafai ona e faʻatau se fale gaosi faʻaulu tuʻufua i se vaega o le faʻamaufaʻailoga o le paʻu. E tatau ona maua se togafiti mo le patipati.

E sili atu le faigata o le tulaga o le tulaga pe a tu mai le laka i le nofoaga e fesoʻotaʻi ai paipa. Afai o le paipa musika e sili atu nai lo le fale gaosi vaega, e mafai ona suia le faʻamaufaʻailoga i luga o se vaega o le lautele lautele. E i ai le mea na faʻaleagaina i se tulaga ua faʻaleagaina i se auala e taui ai le eseesega i parameters. Ile lumanaʻi, o paʻu e tatau ona faʻatonuina e faʻaaoga se laupapa faʻapitoa. E ui i le mea moni o le alavai e le mafai ona faʻavaeina moni, o le a le aʻafia le malosi o le faʻasalaga o le faʻafitauli o le nofoaga o le lapotopoto.

Tusitusiga i luga o le autu: potumoe mamanu 2 i luga o le 2

Toe faaleleia ma le malulu o le toto

A iai se laʻititi le leaga, e leai se mea sili atu nai lo le aveina o le laʻei ma le fesoasoani o le malulu kelu. A o le i faʻaaogaina, e manaʻomia le siakiina o le aso faʻamuta: E masani lava 2 tausaga mai le aso o le gaosiga.

Mea talafeagai:

  • Malulu le masoa o le maasiasi;
  • totigite;
  • Acetone po o se penisini;
  • oneone.

Faʻafefea ona pipii i le paʻu i le laʻei?

O le faʻafefeteina o le fefiloi e tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete i le nofoaga o le sikalevaina le gaʻoa ma faʻatali mo le faʻamamaina atoa, pe a ma le 60 minute.

Afai e mafai, e fautuaina e faʻaputu le vai mai le system: O le a faʻatagaina oe e devise le paʻu o le paʻu i le nofoaga. E tatau lava ona manatua o le kelu o lona uiga e lua-vaega o lona uiga, ma ana mea e tupu i le tasi i le tasi le isi ae e te leʻi faʻafefiloi. Fafo, o se paʻepaʻe paʻepaʻe ma enaena ma enaena.

O le faʻagaioiga o le faʻavae e tatau ona faʻataʻatitia ma le faʻaeteete, mama mai le palapala. E tatau ona e faʻaogaina le oneone e faʻapipiʻi ai vaega i nofoaga o le vaipuna.

Le isi, e manaʻomia le puʻeina o sina vaega laʻititi o le faʻafefiloi ma le malie tele lona vaega o loʻo faʻaaogaina lima susu (mea e tatau ona i ai i totigilima). O le sauni-i-e 'ai o le tele o le tele o le mafaufau, pipii ma palasitika i le tago atu. O gaioiga vave e tatau ona faʻaaogaina le faʻapipiʻiina o le paluga i le tane poʻo le moli (fuafua i le mea na tupu ai le capakage). Afai e tatau, e tatau ona e faʻasaʻo luga luga o luga o luga o loʻo faʻamalosia i le faʻaaogaina ma le harness i le 15-20 minute.

Tusa o le faʻamamaina atoatoa o le faʻaputuputu paluga, e manaʻomia le faʻatali pe a ma le 60 minute. A maeʻa lenei vaitau, o le tuʻufaʻatasia e mafai ona valiina, tufatufa mai e ituaiga eseese o le faʻagasologa. O le maualuga maualuga o le paluga o le a ausia o le a ausia i le luasefulu-fa itula. E liliu i fafo, faatoa maeʻa se aso o le a mafai ai ona faʻaalia le siʻosiʻomaga i le tele o avega.

A o le i faia se ata, e manaʻomia le poloka ma le totoʻa le polokaina o taʻitaʻi ma amata galuega pe a taofi le vai i le nofoaga o le mausa. Afai e leai se avanoa e alavai ai le alavai uma mai le vevela, o le vai e mafai ona faʻaaogaina e le afa-faʻamaufaʻailoga cranes mai le apamemea. O ia vaʻa e faʻapipiʻi i luga o le faʻamafanafana o le sisi ma e masani ona sapalaiina ma nati Amerika. O lenei fuafuaga e mafai ai ona tapunia le tap faʻamau ma le tosoina o le moli uila e aunoa ma le faʻapipiʻiina o le vai mai le polokalama.

Pe a faʻavaivaia ai le nati, e mafai ona e faia se tamaʻi alavai o le vai e siaki ai le galueaina o le system. I lea tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina le masani masani tau fetuunai. E manaʻomia le paʻu o le mea o le a faʻamamaina ai le kelu.

E mafai ona faʻaleleia atili le lelei o le glung ma le saoasaoa o le aisa, faʻaaogaina o lauulu mamago.

Aveesea o le tele avanoa

A malosi tele le gatete ma e leai ni filifiliga nai lo le aveina o se laʻei, e tatau ona e faʻafaigofie ona mafua ai ni faʻalavelave faʻafuaseʻi. Afai, ona o le tele o le tafe, suavai vai e le o avanoa e maua ai le avanoa i le maa, e mafai ona ufitia e faʻaaoga ai se palanikeke. O lenei o le a le faʻaitiitia le tafe o le vai, ae e mafai foi ona agai atu latalata i le uila latalata ma asiasia faʻamatalaga o le faʻalavelave.

Faʻafefea ona pipii i le paʻu i le laʻei?

E mafai ona faʻaititia le faʻaititia o le laʻei ma se paʻu paʻu, aʻo e faʻamoemoeina auaunaga faʻalavelave.

Tusi i luga o le autu: alavai o le cellar. Faʻafefea le vai i totonu o le faʻasologa?

Ma e faigofie lava ona feagai ma le tulaga ina ua tupu le tafe i le nofoaga e faʻapipiʻi ai le maa i le paipa. I lea tulaga, i luma o le tautua faʻafuaseʻi, e mafai ona e faʻaaogaina le uaea ma se fasi paʻu faʻafuaseʻi, e ufiufi ai i latou ile pu. I luma o le uʻamea uʻamea, e mafai ona e faʻaumatia atoa le taimi nei.

Ina ua tulaʻi mai le toʻilalo i le tulaga o le docken docking vaega, e mafai ona e faʻaogaina le metotia le masani ai. O lea, o le pu e mafai ona fao ma le faʻi i luga o tissue stage, muamua faʻataʻitaʻi i le susu-faʻaosoina o le vevela o le fale. A faʻamamaina atoa le palu o le kelu, o le ea o le a tapunia le laʻei.

Seisi mea lelei nai lo le faia o le laʻei, e tele polymer ma le powder o loʻo taua. E mafai ona latou faʻaitiitia ai le tafe mo sina taimi ae leʻi taunuʻu mai le taunuʻuga o tagata faigaluega. E faʻaauau le faʻavaeina o taotoga o nei faʻamaufaʻailoga o le faʻamalieina o le faʻamalieina i taimi o fesoʻotaʻiga ma le ea. O le sami e mafai ona tatalia le aoga o le vevela vevela, e le mafua ai le faʻaolaina, e mafai ona puipuia le gapaka i le tinoak mo se taimi umi.

Afai o loʻo i ai se masini e faʻamalamalamaina, e mafai ona e faʻaumatia le paʻu i uʻamea uʻamea. Aʻo leʻi toe faʻaleleia le galuega, latou te manaʻomia faʻamalologa mai le vai. Afai o le galu na faaosofia ai le tupu o se pu o se lapoʻa tele, e tatau ona e faʻaaogaina nisi steel luga o le steel luga mai le pepa mea. Ia mautinoa e tausi le UNITE masini i le taimi o toe faaleleia galuega.

O le galugalu o le moli moli ma epoxy resin

Mea talafeagai:

Faʻafefea ona pipii i le paʻu i le laʻei?

Epoxxy resin e tatau ona tietie i le lalaga.

  • HG selesele ma fusi;
  • epoxx resin;
  • Swel maea;
  • Zinc Banel;
  • Uamea commp ma bolts.

E masani lava, Rag libbon na mou atu i ni fofo eseese e masani e aveese ai le autosoa. O lea, i luma o le tapunia o le avega o lo o maua ai le nofoaga, e manaʻomia le faʻamamaina o le paʻu ua paʻu i le uamea faʻapipiʻi. O le fufuluina o ie e tatau i le tele o vaega.

O se fofo o se mea e maua ai, e mafai ona faʻamaufaʻailogaina o se pu o le sipela, e fautuaina le faʻaaogaina o se paluga e aofia ai le apamemea e aofia ai le valiina) ma epoxy rewox. O meatotino na i ai le tuʻufaʻatasiga o le aliginum powder ma le epoxy glue. I le leai o se vaega o loʻo taʻua muamua, e mafai ona avea le pu ma se tisu lipine o lo o susu i le zinc penel. I lea tulaga, e fautuaina ai le faʻaaogaina ia le itiiti ifo ma le 4-5 vaega o ie. A maeʻa ona faʻaleagaina i luga o le livi le lipine i se faʻasologa o le faʻaaogaina, e tatau ona e faʻaaogaina se uʻamea laei i luga o le ato mea, lea ua fusifusia e noataga.

Faʻafefea ona pipii i le paʻu i le laʻei?

O le ufimata e faʻaaoga i le uʻamea commmp ma fusi, o le a taofia le tafe i le paipa.

A faʻaaoga uʻamea pu, e mafai ona e faia e aunoa ma se lipine. I lea tulaga, e tatau ona e iloa tonu le mea lea e tafe tafe atu le siisii. O le mea e faʻaaoga tuusaʻo i le pamu. Afai e le mafai le Clomp Clamp, i le tulaga lea, o le vaega o Tisue o loʻo tali atu i totonu o le uʻamea uʻamea, i luga o le vaega o le taʻele e tatau ona faʻamalolosi. O le ata atoa e tatau ona falai i luga o pito e faʻaaoga ai le tele o le faʻasaga i ai. Afai o lea e tatau ona faʻaogaina le au papuʻu mo se taimi umi, aʻo leʻi amataina le vaitau o le faamemelo, e tatau ona e sui i le tuai o ona sologa i mea fou i tagata fou. Ae le i faʻafesoʻotaʻia le faʻamafanafana, o le ie e tatau ona mago lelei.

A o le matagi o loʻo faʻaogaina mo se taimi umi, o le liusuavai i totonu e mafai ona faʻaliliuina i lalo o le malosi o le vai vevela. A suia le vaega tuai i se fou sili ona lelei faafitauli, fufulu ma penisini poʻo le acetone: o le a sili ona lelei tulaga o le a faia mo sili atu faʻatuatuaina.

Mataupu i luga o le autu: O fea e mafai ona faʻaaogaina ai le ie puipui e le saʻo mai le pvc

Le galugalu o le nofoa afi ma sima

Lisi o mea taua:

  • fusi;
  • le sima lea;
  • vai;
  • Asbestos.

Faʻafefea ona pipii i le paʻu i le laʻei?

E mafai ona faʻamau le nofoa afi i fusi ma fusifu.

A o le i amataina le toe faaleleia o galuega, tumutumu vai i le system. Sosoo ai, e manaʻomia i se isi pusa e sauni ai le fofo o le fofo o le fofo (o le paluga e tatau ona maua le suavai tumau). E manaʻomia e le Bractive Botage e tipi i luga o le tele o lenei lapoʻa ina ia mafai ona e afifiina le paipa ua paʻu. O lipine e tatau ona faileagaina i sima mormar ina ia latou matua susu. O le faʻafitauli o le avanoa o loʻo afifi i fasi fusi aʻo leʻi faia le faʻasologa o le mafiafia. Ina ua mavae lena, o le faʻatonutonuina e manaʻomia i luga e faʻasese ai i le faʻaseseina ma le sima fofoa ma tuʻu seʻia oʻo ina matutu. Afai e tatau ai, o lenei faamaufaailoga punaoa mafai ona vali i lalo o le lanu o le lapotopotoina. Afai e saʻo le galuega, e le tatau ona iai nisi paipa. Ae o lenei metotia e le mafai ona faʻatinoina pe a le mafai ona poloka le vai: o le vai vave e puipuia ai le siʻosiʻomaga, ma le palu e le lava le taimi e puipui ai. I lea tulaga, i luma o le vaega o fusi ua afaina ai i le sima, e tatau ona e faia ni vaega o Alabaster: e le aumaia le vai e tafe ai. O le savili matagi e leʻo fautuaina e faʻaaogaina i ia galuega tauave o le faʻamafanafana, lea o loʻo i lalo o le vai malosi malosi.

Aveesea o le vai tele i totonu

O le tagata e ona o le ogatotonu o faʻataʻitaʻiga atonu e fetaiai ma se faʻafitauli e le o se faʻafitauli o le tulaga o le tulaga o le masani ai. O le tane e mafai ona tupu, boeir poʻo isi vaega o le system. O lea, o le tokia atonu e tupu pe a fai o le omiga faapaʻu i totonu o soʻo se komepiuta pe i se isi faiga tapunia. Faʻafefea ona faʻafaigofie le laʻei i lenei tulaga? Faʻaaoga tatau o le faʻapitoa o le faamaufaailoga, e mafai ona e mauaina se ea i totonu o le atunuʻu. E masani lava, o le tasi le afifiina o se vaʻa masani ua lava e le lava e ofi e uiga i le luasefulu o le teine ​​faʻaipoipo poʻo se malosi o 100 lita.

Faʻafefea ona pipii i le paʻu i le laʻei?

Polokalame o le faʻapipiʻi o se faiga o puipuiga mai le vai.

A toe faʻaleleia se pepa tatala i luga, e manaʻomia le muamua-alavai 5-10 lita o le vai i se alavai. E tatau ona e sasaa i le faʻalauteleina o tane i le faʻalauteleina o tane: O le a mafai ona popole i le leiloa o le vai mama. E manaʻomia le toe faia o taimi i nisi taimi seʻia oʻo ina faʻaleagaina le taligalu.

Afai o le vevela o le tapunia ituaiga faiga, e mafai ai ona fano le magaka o le a mulimuli mai: liligiina se faamalamalamaina faapitoa i totonu o le masini. Ina ua uma ona liliu i luga o le faʻataʻotoina pamu, e tatau ona faʻateleina le vevela i le system ma vevela. O le a faamautu ai lenei mea e faʻaaoga ai manaʻoga. E mafai ona fai le tui o le arederant tuusao i le ua afaina ai le ua afaina.

E mafai ona faʻaaogaina se meataʻalo e faʻaitiitia ai le paʻu fafo. O le uiga faʻapitoa o loʻo faʻaaoga i le mea ua leaga (o le laualuga e tatau ona tuai-mago), ma le faʻapipiʻiina o le lipine ua lavea i luga poʻo se isi ituaiga o fusi. O le FOPE e tatau ona vaʻaia i se auala e sili atu nai lo le tafeʻaga lea. Ina ua maeʻa, o se isi vaega o le faamaeaʻa le faʻatulagaina o le sui tatala.

Faʻaaogaina o nisi o metotia o loʻo i luga, e mafai ai ona e ave le moliʻei ma puipui lou fale ma tuaoi o loʻo lologa ma le filemu faʻatali mo auaunaga faʻafuaseʻi. Tele metotia e mafai ona faʻaumatia ai le timu, ma i le avanoa muamua, o le tagata afi e tatau ona olaola poʻo lona sui.

Faitau atili