Tioata faamalama i lalo o le valivali: o le paie ma le vali ma o latou lava lima

Anonim

O le totogi o mea o maketi i le aso nei e sili. Mo le fale puipui o le fale, e mafai ona e filifilia mea uma o lou loto. O lea aso o le a tuʻuina atu i le faʻamalama tioata, ua leva na masani ona faʻaaoga e le komipiuta. Mai le tusitusiga o le a e aʻoaʻo ai le auala e taia ai le tioata tioata i lalo o le valiina, faʻapea foi ma isi pene o lenei faʻauma.

O le a le ipu faamalama i lalo o vali?

Filifilia o ni faaumatiaga mea mo potu potu, e tatau ona e mafaufau i luga o le mamanu atoa ina ia pei o mea uma i totonu o le totonu fou. Manatua o le saʻo filifilia maeʻa o le afa o le manuia.

I aso nei, o le toʻatele o tagata e maeʻa taimi faʻamaeʻaina e manaʻomia mea taua o mea taua e sili atu ona aoga. Talu ai nei, o le faitau aofai ua faʻateleina ona lauiloa i le faitau aofaʻi o tagata (thorar menled (thora melen ma isi faʻailoga). O le vaega faaonapo nei o le faaumatiaga o mea, e aofia ai vailaau faʻaaogaina i totonu o laupepa gaosiga. O lea, i mataupu, e mafai ona maua mai le igoa lava o mea.

Tioata faamalama i lalo o le valivali: o le paie ma le vali ma o latou lava lima

O vailaau nei e faʻaaogaina mo le gaosiga o se mea e le masani ai faʻaumaina:

  • maamorane;
  • Fale i le fale;
  • quartz oneone.

I le vevela maualuga, o nei vaega e lua, ma na maua le Yann. O le gaosia o le tekonolosi e manaʻomia le vevela o le + 1200c. O lea, o filo manifinifi ma filo filo ua tupu mai i le vevela vevela. Afai o loʻo faʻamalosia i latou, ona liliu lea o se tioata o le upega tafailagi. E faʻaaogaina e fausia ai o ni mea faʻapipiʻi. Ae o Glazes e faia i se auala ese. I le amataga o filo faʻapitoa, lea na taʻutaʻua i luga, o le afafine e nana. Ma o lo latou tkut i luga o se masini faʻapitoa, o le mea lea e sili ona masani ona pei o le lalagaina masini. O le mea ua tupu, e maua ai matagi.

Na muamua atu, i le 30 o le seneturi ua sosoo ai, sa faʻaaoga le tioata tele mo le gaosiga o tioata. Sa vave ona lava ona mulimuli ane, o le po o le po o auala o latou mai le tioata ma fulufulu mamoe na pupula. O le mauaina o oloa na faʻaalia e le lelei lelei, lea na sao i le faʻalauiloaina o lenei ituaiga o faʻauma i le tulaga o loʻo iai nei.

Tioata faamalama i lalo o le valivali: o le paie ma le vali ma o latou lava lima

I totonu, o se mea e foliga matagofie o le mea e mafua mai i le mea moni e mafai ona vali i lanu eseese. I le auala e faʻapipiʻi ai faʻamalama tioata i lalo o le atavali, o le a matou taʻu atu ai i lalo ifo.

O tioata tioata ua manatu o le sili ona manaia ma aoga mea, lelei talafeagai mo totonu o le fale puipui o le tino. I luga o puipui latou te foliga mai aemaise lava.

O nisi e talitonu e naʻo le tasi le faʻaupuga o tioata ma soʻona latou te tutusa ai. Ae o se taufaasese lenei. E tafao faamasani, e lua filifiliga mo lenei oloa:

  • Toomaga. O mea iinei ei ai se fausaga fausaga, ona o le lelei lea o le a faʻaaogaina lelei mo le tini. E aoga foi le maitauina o le a matua faigata lava pe toetoe a le mafai ona faʻaleagaina pe gagau i le taimi o le faʻapipiʻi. O le ipu tioata e i ai se tele o vaega o le amo o mamanu.
  • Lamolemole. O loʻo taʻua i lalo o le maualuga maualalo, faʻapea foi ma le tele o pili, o lea ua taʻua ai foi o le "Pauneca".

Manaʻo e faʻauma le puipui poʻo le faʻatamaʻi, E alagatataulia le filifilia tatau ona o naʻo na o ona foliga, ae i se isi fale. Ma le lelei ona faʻauigaina le tekonolosi o le pipii ma le tiga, o ou puipui ma le faʻamaliega o le a maua i totonu o le chitang ma atoatoa tatau i totonu.

Pros ma faaletonu

Tioata faamalama i lalo o le valivali: o le paie ma le vali ma o latou lava lima

Pei o soʻo se ituaiga o faletalimalo galuega, o le faʻaaogaina o tioata e lelei ma le lelei. E manaʻomia le latou iloa e iloilo pe tatau ona faʻaaogaina lea ituaiga o faʻauma poʻo le sili atu le mafaufau i isi filifiliga.

O le Plus o tioata (mo se faʻataʻitaʻiga, o le Merea Mernin) aofia ai manatu nei:

  • O mea o le siʻosiʻomia o le siʻosiʻomia, ona e leai ni vailaʻau oʻona o loʻo faʻaaogaina i le faʻasologa o lona gaosiga.
  • Maualuga afi saogalemu. E le ofi ie puipui. Faʻamolemole matau pe a faʻafesoʻotaʻi ma le afi, lanu faʻamalama e le faʻaesea i le ea oona ma vailaʻau oona, e afaina i le soifua maloloina o tagata.
  • O mea e le faʻaputuputu fuainumera pacrotic eletise, pefu, faʻapea foʻi ma palapala. I le le gata i lea, laupepa e matua malie lava i le hypolillernic.
  • Maualuga le mimita maualuga. I lalo o le gaioiga o le susu, o mea e le o le fetaui. E le fufula lava Glazes.
  • Manuia le fatafata.
  • E mafai ona "manava".
  • Leai se manaʻoga o se lamolemole amata amata. O le faaumaina atoatoa o le fetaui lelei ma le ufimata o tamai pikiina ma pa.
  • O le i ai o le faamalosia o se aafiaga. Faafetai i ai, o tama tioata e mafai ona faʻaaogaina e faʻafaigofie ai le puipui poʻo le taualuga o luga o fausaga tuai.
  • I ai maualuga maualuga le tetee i le taimi umi faʻaalia i ai ma le malamalama.
  • I lalo o le faʻauma e leʻi faia le teuteuina ma le fungas.

Mataupu e uiga i le autu: filifiliga o pepa puipui mo le tamai potu, lelei totonu

Tioata faamalama i lalo o le valivali: o le paie ma le vali ma o latou lava lima

E le gata i lea, e faigofie ona fai le galue ma lenei mea ma o le a tutusa foi se amataga o le a iai i le fesili o pa puipui i puipui ma le taualuga.

E aoga foi le le manaʻomia o le tioata tioata o se sili sili lea ona lelei mo vali. O lo latou laufanua mafai ona toe mafaufau. E tusa ai ma tagata atamamai, o le tasi tale e mafai ona faʻaaogaina i le vali mai le 15 i le 25 taimi. E le gata i lea, o loʻo tofu mau taʻitasi o vali le leaga o le le maua ai lea o foliga le lelei o puipui ma le faʻaulufale. O le mea lea, i totonu, tioata manatu e sili atu lona taua. Mo le tele o le puʻeina o fomaʻi faʻapitoa, ua fautuaina e filifili ni laupepa ma se faʻatusatusaga o ata. E mafua mai i le mea moni o le faʻaalia o le ata e ala i le tele o vaega o vali o le a faʻasolosolo ona amata ona ofuina, lea o le a le afaina ai foliga o le atoa i totonu atoa.

E tatau ona maitauina o le mea na faʻauma i totonu o le totonu e foliga matagofie tele i le tuʻufaʻatasia ma le sisitema o le pamu. O le mea taua iinei o le filifilia o le itu taumatau ma isi elemene o totonu.

O le isi tulaga taua o lenei oloa o lona nofoaiga. O le mea sili lea ona malosi, o loʻo faʻaaogaina mo le mamanuina o tagata nofomau ma le le nofomau.

O le tautua olaga o sea auala e tusa ma le 30 tausaga. E le gata i lea, o lenei faasalaga e le faʻaititia i le pipiina fou uma.

Tioata faamalama i lalo o le valivali: o le paie ma le vali ma o latou lava lima

Maualuga maualuga le teteʻe i luga e mafai ai ona latou faʻaaogaina e faʻaaoga i totonu o le potu o le potu o le potu, potu malolo, ala galue ma umukuka. I le taimi lava e tasi, o le laufanua o le slued ipu e mafai ona fufuluina mai le palapala ma le pefu i se ie masani. Mo le tapenaina, e mafai ona e faʻaogaina vaega eseese o vailaʻau o le fale.

Afai e te faʻatau oloa o tagata faʻatau lelei (mo se faʻataʻitaʻiga, o le Mera Merlin, ma isi mea), o le a na o le a na o le a maua ai taimi lelei. Ae, pei o soʻo se mea faitino, lanu tioata e iai ni mea mataina e mafai ona suia i nisi taimi le fofo o le tagata faʻatau.

O le le mautonu o tioata, o loʻo fesoʻotaʻi ma le maualalo oloa lelei, aofia ai manatu nei:

  • lamatiaga o togafiti i luga o ie;
  • Mauaina o mea (e mafai ona tupu i le solia o le tekonolosi tekonolosi);
  • I le gasologa o le pipii, o le pepa e mafai ona malepe;
  • A faʻatinoina foliga, o le a oʻo mai ile faʻaali e ala i le lua atavali;
  • Le masani ai o le le mautonu vali.

Tioata faamalama i lalo o le valivali: o le paie ma le vali ma o latou lava lima

E misses e uiga o uiga ma mo le maualuga-lelei oloa a:

  • faigata o le aveese o le faʻauma mai le amataga puipui;
  • Mo le pipii, e naʻo le faʻailoga faʻapitoa e tatau ona faʻaaogaina (o le masani masani pepa puipui kelu i lenei tulaga e le talafeagai);
  • Tele mea pepelo i le maketi (e sili le faʻatau e faʻatau ai oloa o le Merea Merlin Bynd);
  • E manaʻomia le faʻatagaina o ni ituaiga o vali.

O le Lapataiga o le Laʻau ma Acrylic Peats e tatau ona faʻaaogaina mo le pisia. Faʻaaogaina o isi ituaiga o vali, e te ono aʻafia ai le faʻamalosia poʻo le sikoa o se ata faʻapipiʻi, faʻapea foi ma le fausaga sili atu.

E le gata i lea, o faʻaletonu e aofia ai tau tele oloa. Ioe, i sea lisi tali lelei, o le tau o tioata pe o le a sili atu ona taugata nai lo isi ituaiga o faauma. Ae le o tagata uma e mafai ona vavae ese uma nofoaga. O le mea lea, o le tioata tioata, e ui lava o latou o le sili sili ona taliaina o le tini ia, ae e le mafai lava ona suia mea ofoofogia.

I totonu o le fale mea fai maketi, o le lautele o ie puipui mo tofo uma. O le tau o tioata tioata mo se lisi eseese i se lautele lautele, ina ia mafai e tagata uma ona maua se filifiliga talafeagai. Aoao ma faatusatusaina tau mo le tele o le tele o le tele o mata tioata e mafai ona iinei.

E pei ona e vaai, i le tulaga i faamalama tioata, e i ai uma lava e lelei le lelei o le mativa ma le totiutiu. I le taimi lava e tasi, o le faʻatauga o oloa maualuga ma le saʻo o le a fesoasoani o pepa o le a fesoasoani ia te oe e aloese ai mai faʻafitauli ma faia ou internarior e le masani ai ma matagofie.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le pepa puipui

Tioata faamalama i lalo o le valivali: o le paie ma le vali ma o latou lava lima

Ma o lena mea i totonu o mea uma sa lelei mea, ma o tioata faʻataʻitaʻi taʻaega a latou matata, pe a tatau, e tatau ona faia faʻatu. E i ai le tele okikinolosi o pipii. O le mea lea, taliina le fesili "Faʻafefea ona Gelul Shell faamalama i lalo o le vali", e le mafai ona e faia i ni upu se lua.

Guass Litemath Tekonolosi e aofia ai le tele o laasaga. E taua le faia o tulaga uma o ni tulaga agavaa ma le usitaʻia faʻatumauina uma ile faʻamatalaga uma.

I le amataga tele, o toleniga e tatau ona sauniuni. E aofia ai le faʻatinoina o gaioiga nei:

  • E manaʻomia le le fiafia i le tuai o le mea tuai (wollpaper, vali, ma isi).
  • O loʻo iai le faʻaletonu o le lapoʻa o loʻo iai (taufetuli, poshshles, etc.) e aoga le faʻamamafa. O tioata Greenworks e mafai ona atagia na o ni mea faaletonu.
  • Ina ua maeʻa uma le tini, ma uafuleina o pa o pa puipui, o le galue atoa e tatau ona fuafuaina. Lenei o le a faʻamalosia ai le laʻau pito i fafo o puipui poʻo le faʻauiga. Faamolemole ia manatua e mafai lava ona ioe seia oo ina totoa. Lenei o le a taofia ai le faʻatatauina o mea leaga i le lumanaʻi i lenei nofoaga.

Mataupu i luga o le autu: maualalo pallele tallet chet - sili ona lelei fofo mo faletaele laiti

Sauniuniga ua maeʻa e ala i le talosaga Primer pe a uma ona aveese uma ni faʻaletonu. Ina ia faʻateleina le afā o le lua pito i luga, e tatau ona faʻaaogaina le promar i le tele o vaega.

Tioata faamalama i lalo o le valivali: o le paie ma le vali ma o latou lava lima

Ina ua mavae lena, e mafai ona e amataina i le Vaega lona lua - o le sauniuniga o kelisi. Mai le tulaga agavaa, ua saunia le vaega o kulu, o le tonu o le 'ata o le magafagafa ma le taotoga o le tini e tatau ona faalagolago i ai.

Ua ou mataala i le sili ona taatele sese o lenei vaega o le faʻaaogaina o keue mo pepa megulog.

I lea tulaga, e le mafai ona faʻaoga le palu fusifasi mo pepa pepa puipui mo le mafuaʻaga e matua maualuga ai le laumei o tioata. Masani Pepa Laupapalaʻau Gauue o le a le mafai ona taʻele i luga o le mamafa o ia laupepa, ma latou vave litaea mai le taualuga poʻo le puipui luga.

Mo meafaigaluega tioata, e tatau ona faʻaaogaina le kulimi faʻapitoa, o le mea o loʻo totoe o loʻo faʻamatuʻu atu ai le faʻamaufaʻailoga o le faʻaopopoina o se faʻaopopoga. Faʻamolemole ia matau o lenei GLIE e mafai ona faʻaaogaina naʻo le puʻeina tioata. Lenei e mafai ona e faʻaogaina le kulimi ma lanu pigment (faʻataʻitaʻiga, Oscar). E mafai ai ona fuafua e fuafua le toniga o le alavai o le lalagaina o le laualuga o le lalagaina e le totonugafaga.

E tatau foi ona manatua o le e tatau ona vave saunia le tala. O loʻo faʻatau atu i le Powder pepa ma ua saunia e tusa ma le faʻapitoa faʻapitoa faʻaalia i luga o le afifi. Faʻamago le faʻamamaina o loʻo teteʻa ma le vai i se faʻatusatusaga ma ua faʻaosofia i le sili ona lelei.

Tioata faamalama i lalo o le valivali: o le paie ma le vali ma o latou lava lima

E le gata i lea, e tatau ona matauina o loʻo i ai ni ipu tioata mo lea o loʻo le manaʻomia e le kelu ona mauaina. O loʻo iai le latou faʻavae o le mea sili ona faʻapipiʻi. Ina ia latou pipii pea i le pa poʻo le faʻamaualuga, o lenei vaega ua lava lea e faʻamaligi atu ai le vai. E mafai ona e aʻoaʻo e uiga i foliga uma o lenei oloa mai le tagata faʻatau pe mai le faʻamatalaga faʻaalia i luga o le afifi.

Ia o le tapenaina ma le saunia o le faʻapipiʻi palugavai i tua, alu i le umi lona tolu ma le mulimuli laasaga - o le faʻamamaina o matatioata. O le faʻasologa mo le tekinolosi e leai se ese mai o le faʻapipiʻi pepa pepa puipui.

Ina ia puʻeina le Show i luga o le sauniaina o tioata tioata, o le aoga nei e tatau ona manatua:

  • I taimi o faʻagaioiga ma pe a maeʻa lona taimi o le faʻamamaina atoa o le faʻamamaina o le tali i totonu o le potu na fai ai le galuega, e le tatau ona i ai ni ata;
  • E tupu i le vevela o le potu vevela;
  • I le taimi o le Asthepesion, faʻatonutonu le la o le Sun Sun Rays e le tatau ona paʻu i luga o le galue (e mafai ona e faʻaaogaina pupuni poʻo ni tauaso e puipuia mai le la).

Tioata faamalama i lalo o le valivali: o le paie ma le vali ma o latou lava lima

E aoga le maitauina o le fiberglass i le faiga o le stickking mafai ona malepelepe. O le mea lea, ina ia aloese mai le soona taia o le paʻu o lima ma foliga, i lenei tulaga e te manaʻomia ni mea faʻapitoa. Ina ia aloese mai le le manaʻo o aʻafiaga i le vaega o lona tino, o le spicking tioata faamalama o loʻo faia i luga o le pepa lea:

  • O lavalava e tatau ona umi lima ma ofuvae;
  • I vae e tatau ona e ofuina ni totini, ma luga o lima - totigilima;
  • O luga o matape ai, e puipui ai mata mai fasi tamaʻi mea laiti, puipui fale puipui e tatau ona pulauina.

E tatau foʻi ona manatua ai o faʻamalama faʻamalama, pei o isi ituaiga o pepa tusia, ei ai ni faʻailoga ma le lelei. I le lisi, o le itu foliga o loo i ai pea i totonu. Ae i le taimi lava e tasi, o se faʻailoga faapitoa i le foliga o se fasi paʻepaʻe poʻo le lanumoana o loʻo uʻu pea ile itu ole itu.

Tioata faamalama i lalo o le valivali: o le paie ma le vali ma o latou lava lima

O le faiga o le faiga o ia lava e iai le pepa lea:

  • Muamua, lisi i luga o fasi pepa o le umi umi. Ia mautinoa e tipi ese fasi fasi i se auala e mafai ai ona tauia mo tupe leiloa ona o le ata (pe a faʻaaoga le ituaiga keniti).
  • Sa matou manogi i puipui ma se auala na aʻoaʻoina ai. O le kulimi e faʻaaoga i le laualuga o le pa poʻo le taualuga, ae le o luga o laupepa. Mo le toniga o le toniga, faʻaaoga se faʻaseʻe poʻo le pulumu.
  • Glue strip luga luga o le initaneti O le mea sili ona taua lea, aua e tatau ona fesoʻotaʻi le au ma le tasi ma le isi e aunoa ma ni faʻalavelave ma vaʻa.
  • Ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o le fasi, e tatau ona e savali mago ma mama uila e aveese ai le ea ma le sili atu o le faʻapipiʻi. Nai lo le foaʻi, e mafai ona e faʻaogaina se mama faʻapitoa spatalala. I sooga o le kulimi, e tatau ona e aveese ma se isumu poʻo le amo.

O tekonolosi o le tekonolosi e talafeagai e lulu ai taofiofia i luga o le taualuga po o le puipui. Afai ua e faia uma le saʻo, ona taofi lea i luga o faʻamalama i luga o le pito i luga o le taualuga poʻo puipui e oʻo atu i le 30 tausaga tusa lava ma le toe faʻamatala.

Tusitusiga i luga o le autu: o le ie o le ie i luga o faamalama ma o latou lava lima

Tekonolosi valivali

Tioata faamalama i lalo o le valivali: o le paie ma le vali ma o latou lava lima

O le lata mai le laasaga o le aumaia o le laualuga i le faasologa o le ata o mata tioata. O lenei faiga e faia lelei i ou lava lima, ma e le manaʻomia tele le malamalama. E tatau lava ona tatou maitauina tulafono faigofie ma fautuaga, ona foliga lelei lea o lau faʻauma i soʻo se totonu.

O le tekonolosi o vali tioata tioata, pei o la latou pipii, e leai se ese e ese mai isi ituaiga o luga.

O le mea taua i le taimi nei o loʻo taoto i le filifiliga saʻo o vali. E tusa ai ma tagata atamamai o tagata atamamai, o le filifiliga sili ona lelei mo le valiina o lenei ituaiga o le faʻamaeʻaina o mea o le a avea ma vai faʻasoasoaina o le vai o loʻo faia e le tagata fusi.

O tulaga lelei o ia tuʻufaʻatasiga e aofia ai manatu ia:

  • Aua le nanaina le ata o puipui;
  • Taofi uma uiga ma meatotino o le Fiberslass;
  • o oloa faʻaleaganuʻu oloa;
  • ua tetee i le tatala afi;
  • O le uiga o le motusia o le paso ma le susu o le tino.

Tioata faamalama i lalo o le valivali: o le paie ma le vali ma o latou lava lima

E aoga le matauina afai e te sailia le manaʻo e fatuina se puipuiga o le afi o le afi afi i le fale, e tatau ona e faia le fiafia i se mea faʻapitoa o le firrylic. I le taimi lava e tasi, o se afi afi faapitoa-puipuia vali e le tatau ona galo i le faʻagaioia uma faʻafou i totonu.

E faʻaopopo atu i meatotino na faʻamatala atu i luga, o le vai vali e iai ni tulaga lelei:

  • O loʻo faʻaaogaina le vai o se sosoʻo ma le malosi, o lea ua le maua mai ai i le maʻai ma le manogi manogi (e le manogi i le taimi;
  • saoasaoa le mago o le vali ese;
  • O le vali e mafai ona faʻaaogaina i soʻo se auala;
  • Avanoa avanoa.

Filifilia vali i lalo o tioata, e tatau ona e faia le fiafia i le fufuluina o ituaiga. O le a fesoasoani tele lenei mea e faʻaosofia ai le faʻamamaina o le faʻamamaina ma le vaʻaia o le tino o le teuteuina o puipui poʻo le taualuga e matagofie mo le umi o taimi.

O faʻamatalaga auiliili e uiga i meatotino o le vali o loʻo i ai i luga o lona afifiina.

Tioata faamalama i lalo o le valivali: o le paie ma le vali ma o latou lava lima

A o leʻi oo i le vave vali i luga o tioata tioata, e tatau ona e talosaga muamua, ae le masani ai, ma aemaise. E tutusa ma le kulimi. O le kelu e tatau ona soloia i le vai. Lomiga i lenei vaega o le a faʻateleina ai le faʻapipiʻiina o le taʻoto ma le vali, ma o le a mafai foʻi ona faʻafiafiaina i le taumafaina o le ipu, ma o le a tufa i ai.

Manatua ao leʻi manaʻomia le faʻatali mo le faʻamamaina atoa o tioata, faʻapea foi ma le soloia o le pefu mai lo latou mata o le tino pe a uma ona faʻapipiʻi. E masani lava, o le le fiafia o le efuefu o loʻo faʻatinoina i na tulaga e fai ai le puipui aʻo leʻi faia le atavali ua faia mo sina taimi le vaega mulimuli mulimuli. Ina ia aveese le pefu mai ia i latou, ua lava i luga o le galuega luga e savali teisi ie susu.

O lenei ua sauni mea uma e vali ai. O lenei faiga e faia e pei ona taua i lalo:

  • Matou te saunia failauga. E faʻaaoga ai le vali, faʻaaoga pulumu, faʻaseʻe poʻo le spacing. O le metotia o le faʻaaogaina o le vali e fuafuaina e mea faigaluega e avanoa i lou fale, faʻapea foʻi ma lou manaʻo. O le tele o le valivali i luga o le tioata o loʻo faʻaaoga e faʻaaoga ai le faʻaseʻe.
  • Matou te tatalaina le vali ma e mafua ai ona maua se lanu homogenous.
  • O le valivali o loʻo fesiitai i se pallet slillet ma fufui le faʻaseʻe i ai.
  • A maeʻa le faʻaseʻe e faʻamaligiina atu i vali, ola ai i luga o le omota o le pallet o le pallet ma amata le faʻatupuina o le tioata.

Tioata faamalama i lalo o le valivali: o le paie ma le vali ma o latou lava lima

Faʻamolemole ia matau o le vali e manaʻomia e se manifinifi ma toniga vaega. O soo i le va o fasi pepa e sili ona tagi mo se lula. O le vaega lona lua o vali e tatau ona faʻaaogaina naʻo le faʻamagoina o le faʻamagoina o le muamua. E tele vaega o le a faʻatagaina ai oe e maua se toniga ma le tele o le lanu o le pa poʻo le taualuga.

I le taimi e tasi ma le puipui ma le taualuga, e tatau ona valiina fegalegaleaiga (lafu maatea, ma isi).

Pei ona tatou vaʻai, i le tele o auala, o tioata tioata ma taimi o aso nei ma mea aoga, lea o le a faʻatagaina ai oe e vave faia se teuteu i totonu o potu. O le ki i le faʻamanuiaina o la latou pipii ma vali, o loʻo faʻatino lelei le faʻatinoina o faʻamatalaga ma tulafono, e le mafai foi ona faapipiiina lelei le pepa puipui ma faʻaaoga ia i latou le faʻamaeaina ia latou. Manatua lena ma le maualuga-tulaga ata lelei ma le filifiliga talafeagai o vali, o lenei faiga e mafai ona faia soo.

Vitio "Faʻafefea ona Faʻasalalauga Glue"

Aʻo le i amataina le toe faaleleia o galuega, vaʻai totoʻa i lenei faʻatonuga faʻataʻitaʻi e faasino i tioata tioata o tioata. O le a fesoasoani ia te oe e faia mea uma i luga o tekinolosi ma aloese mai le masani masani.

Faitau atili