Sound Glass Windows "fugalaʻau" i luga o ata i luga o tioata ma luga o pepa: tusi ma ata

Anonim

Ole a nei, o loʻo iai ni metotia fou mo le paʻiina o faʻamalama uʻamea, matapole atoa ua faia nei faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, e le pei o tu masani. O le aoina o Mosaic mai tagata taʻitoʻatasi maʻa ma tioata na faia e taʻitaʻi na faia i totonu o le matagofie o le gothac o se siosiomaga le tumau o le faaleagaga. Talu mai le manaia o ata lanu mai le tioata i luga o faamalama na te uia lava le la, na tuia ata i faamalama na sasaa i le potu atoa.

Faʻataʻitaʻia

Mai le Disinala Mospac

O tagata faigaluega faaonapo nei e faaaoga ai le ata o Tiffany, e faia ai le tekonolosi o le tekinolosi e foia ai galuega faigata. Ae ui i lea, o le vaeluaina tioata tioata o tioata faʻapitoa lanu, sa sili ona faʻatauvaʻa e le 'apamemea apa ma fusipaʻu. E moni, o lea popolega na o le galuega e faia e ala i tomai poto masani, pei ona le o mama ma o nisi taimi e taumafai ai. Muamua, o se ata faapitoa ua saunia ma masani ai e tusa ma laina lamolemole. Ona feaveaʻi ai laina ma le fesoasoani a le fesoasoani a se ata i luga o se fasi tioata, oti ese ma le tioata tipi.

Faʻataʻitaʻia

Faʻataʻitaʻia

I le isi laasaga, tioata faʻailoga e faʻamalamalamaina ai ma taimane o ni lio e maua ai ni laina lamolemole.

Faʻataʻitaʻia

Faʻataʻitaʻia

Ona faʻalopolo ai lea o le apamemea o le pepa faʻapipiʻi i luga o pito o mata tioata, patipati nisi mea mautu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se penitala.

Faʻataʻitaʻia

Faʻataʻitaʻia

O auiliiliga o loʻo fesoʻotaʻi e le ata ma le laulu e mafua mai i le faʻatauvaʻa acid. O lea la ma le fesoasoani a le uaea o tin uaea, o vaega o le a vaa. A o oe vaʻai, galuega e le mo tagata amata.

Faʻataʻitaʻia

Faʻataʻitaʻia

Faʻataʻitaʻia

Sauniuniga mo le atavali

Alu ile fale gaosi oloa, e te feagai ai ma le mea moni o loʻo iai ni ata i le tioata, ma o loʻo iai foi pogai mo le valiina - o ni mea eseese nei.

O le tioata pisia o se ituaiga o vali o loʻo i ai le tele o le suavai fausaga faʻapitoa o loʻo latou faia se ata manino i luga o le tioata o le a faia ai le la. Poponis Coustic i le manogi, lelei, i lona faʻavae, o lea e tatau ona galue i le potu e tapunia pe luga o le ufi.

Mo le faʻaaogaina o vali, pa ie palu palu, solo solo i se fofo, e faʻaleagaina ai latou.

O le isi foliga o lanu mo le tioata o le tioata - ona o le suavai le tumau, o le tioata luga o lo o taofia i se foliga lautele.

Mataupu i luga o le autu: Matai vasega i luga o le comp brazing mo notepad ma vitio

Faʻataʻitaʻia

O loʻo aʻafia foi ni valivali faʻapitoa i totonu o le galuega, e gata i le vaega mo vai vali i luga o le ata o le ata. O le faʻaaogaina o uʻamea papa, siliva ma le auro i totonu o le matagaluega, ma le saʻolotoga na faia ma le saʻo se mafuaʻaga o le tioata atoa na totoe.

Faʻataʻitaʻia

Faʻataʻitaʻia

I totonu o le ata vali, e mafai ona e faʻaogaina le faʻaopopo ma isi ituaiga o vali i luga o tioata, matting, atavali.

Faʻataʻitaʻia

E taua le fono, ma fausiaina ni motu tuusaunoa, o le ata o loʻo pipiʻi o le vai ma o le feʻau ua tusia i totonu o nei aslets. I le tulaga faalava, e mafai e vaega e mafai ona faʻatumuina i lanu eseese o valivali mo le aʻafiaga o se sologa lelei o lanu.

Galue i le fale

Ina ia malamalama i le mataupu faavae o le galuega o le pisiali, mafaufau i se tamaʻi faʻataʻitaʻiga, atavali i luga o le fuse ma auiliili ata. O lenei faʻataʻitaʻiga na talanoaina lona faʻafitu i le lua e lua ma pa mafolafola ma lapotopoto. Mo i latou le galuega e tasi, o le ata o le ata o loʻo sauni i luga o pepa e fai fuafua, ma e leai ni togi o le a faʻaaogaina.

Laasaga 1. Sauniga o mea ma mea faigaluega. Sound Guy Sounds, Contoours, Shenthetic Brushes, ata. A o le i amataina galuega, o le tioata luga o le uati. Afai e manaʻomia, o se pulumu ma se mamanu ua faʻapipiʻi i le laualuga o le ata vali.

Faʻataʻitaʻia

Laasaga 2. O le faʻavae o 'olo matou te faʻaaogaina ai otootoga lelei o le mamanu, mulimuli i laina e fesoʻotaʻi ai le tasi ma le isi. Tatou te tuuina atu se taimi e mago.

Faʻataʻitaʻia

Laasaga 3. Faatagaina pisifo-tioata vali, pe sili atu a latou faga i le vaega. Fautuaina ma e masani ona tusa ma le tekonolosi e faia i se tulaga faalava, talu ai o vali ata e flack i luga. Afai o le laualuga e mafolafola, matou te faʻatumu ma faʻatali seʻia maeʻa mea uma, ma se laʻei luga o le pulumu i le pulumu ma vave

Faʻataʻitaʻia

Talosaga o Tekonolosi

O le tele o tioata o loʻo faʻaauau pea ona atiaʻe o se mea fiafia ma le ituaiga o faatufugaga. Tele masters, tagata tusia, e pei foi ona faʻaogaina e Samite e le pipiʻi i le faʻaputuputuina o pupuni.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona toese se saketeted skirt: mamanu ma faʻataʻitaʻiga o suisui o sitaili

Faʻataʻitaʻia

Faitotoʻa faitotoʻa ma tioata mafai ona teuteuina i faigofie geometric mamanu. Mo lenei, o le upu moni o le ai ai sau faitotoʻa ma galue i se potu faavaomalo, mafaufau muamua i le auala e te faia ai. Faʻatusa o loʻo lolomiina e mafai ona lolomiina i luga o laupepa ma kelu faʻatasi, pe tusi i luga o se fasi pepa puipui.

Faʻataʻitaʻia

Faʻataʻitaʻia

E mafai foi ona toefaatusa meafale ma le ata faʻapipiʻiina. Fuafua i luga o le ata, e mafai ona e fausiaina se faʻapitoa faʻataʻitaʻi sitaili sitaili. Fugalaʻau, lagomeli, manulele ma isi elemene masani o le a fausia ai se matagofie ma feminine siosiomaga.

Faʻataʻitaʻia

Faʻataʻitaʻia

Faʻataʻitaʻia

O le atavali o loʻo vali ata o le ata, tioata, kalori ma tioata tioata o se masani masani mo le tele o tufugaga ma foliga vaʻaia.

Faʻataʻitaʻia

Faʻataʻitaʻia

Vitio i luga o le autu

Faitau atili