Ofu lelei o le gaosia o malutaga e faia oe lava

Anonim

E leai se mea faigofie nai lo le unauina o se fale faigaluega o le faletua. Peitai, ia, pei o isi galuega, e manaʻomia le fuafuaina o le fuafuaina o le faʻatulagaina ma le tusiaina o le faatatau. O fale gaosi i o latou lava lima e manaʻomia ai le tutusa o fuafuaga. Toeitiiti lava o soʻo se laupapa, o loʻo i ai se paga o le au lagolago, e mafai ona faʻaigoaina ma le manuia le fata. I lea tulaga, o le fesili e masani ona tulaʻi i taimi uma mea e sili atu le faʻaaogaina.

Ofu lelei o le gaosia o malutaga e faia oe lava

Pat-veled Heltf tele polokalame.

O a ituaiga mo sea oloa o le sili lea? O a mea e tatau ona faʻaoga e fai ai le lagolago? Faʻafefea ona fai se ofutino poʻo se fata ina ia foliga matagofie ma lelei lelei i totonu o loʻo iai nei totonu? Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faamasani ia te oe lava i le fautuaga o tagata tomai atamamai, o le a faʻamatala auiliili pe faʻapefea ona faʻatino ni filifiliga, o metotia o le fasia o fata.

Ia Saunia Mai ma Meafaigaluega:

  • hacksaw;
  • sikulukalaiva;
  • moa;
  • rofautte;
  • Faamauina

Fuafua le lautele o fata, fuafua lona maualuga, saili le sili mamao i le va o le tele o fata.

O nisi foliga

E masani lava, o le faʻavae e mafai ona tausia le sili ona eseese tusitusiga, sili atu aitema. A filifilia le tele o fata, e tatau ona ave le tofiga o le fale teu oloa o se faavae. Ina ia suia le maualuga o fata, e manaʻomia le faʻaaogaina o ie mama i luga o puipui. Faʻaaoga tagata faʻapitoa e aofia ai ni pu e suʻe ai ni pu.

Ofu lelei o le gaosia o malutaga e faia oe lava

Polokalame o le ie mumu.

E taua tele i le taimi o le tagata gaosi oloa e fuafua ai le loloto o le fata. O lenei taua o loʻo faʻamoemoe saʻo i le vaega o le a faʻapipiʻiina i ai. Ina ia faʻailoa le lautele, e mafai ona faʻaaogaina fata i ni laulau faʻapitoa, pe a le lautele o masini masini, televise, e faʻaalia.

A faʻapipiʻiina le fata, o le maualuga e tatau ona filifilia i se auala e faigofie ai ona maua ai se avanoa mo se vaega faʻapitoa o tagata faʻaaoga:

  1. Mamanuina mo tagata matutua - tusa o le 1725 mm.
  2. Mo alii talavou o 10-11 vasega - e tusa ma le 1550 mm.
  3. Mo tamaiti aʻoga o le 6-8 vasega - e tusa o le 1400 mm.
  4. Mo tamaiti aʻoga o tamaiti laiti - tusa o le 1295 mm.
  5. Fata mo tamaiti laiti - tusa o le 1220 mm.

Mataupu i luga o le autu: meli meli faia oe lava

I le gaosia o le fata, o le a faapipiiina mea manogi o le a faʻatutuina, e manaʻomia le tuʻuina atu o se nofoaga faʻapitoa o loʻo iai le paipa ma le meli. E tatau ona 'aveʻese e le ie mautofi taʻitasi e faamisi le uaea mo le aofia i le masani fesoʻotaʻiga. Ia o le tui o le uaea maua fua fua i le outlet, o le pu lapoa e tatau ona viliina i le tele o le 32 mm.

O le a le foliga mai o le pito i luma o loʻo aʻafia ai le faʻatatau o le fata

Ofu lelei o le gaosia o malutaga e faia oe lava

Televise kavesves.

O le faʻaumaina o le pito, e tatau ona iai ni mea talafeagai. O luma ma le pad na faia o le fafie. O le oloa e sili atu le malosi. Afai o le autu autu o le fata o Plywood, ona mafua ai lea i le laina e sili atu le matagofie o le pito. Lautele pad, lea e faia ai sina taimi i tua o le pito o le fata, faateleina le vaaia o le voluma. Fata mo tusi mauaina se vaaiga tele.

Mo le gaosiga o pito i luga o le sili atu, e sili le faʻaaogaina o laupapa ma le mafiafia o le tusa o le 19 mm, faʻatulaga i latou i le lautele manaʻo. O le malosi o le fata e faalagolago i ai. O le lautele o fata e masani lava o le sili ona tumau.

O le faʻatuatuaina maualuga o se ufiufi fusi i le pito o le fata, pe a fai o se taotoga na faia e faʻaaoga ai le fou pta kulu. O sea pad e tatau ona tapunia le pito i luga o le fata. Ina ua maeʻa le faʻamamaina o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi, o le filus o gatasi. O lenei taotoga e faia e le pito i luga o le pito.

Ofu lelei o le gaosia o malutaga e faia oe lava

Faia tulimanu fata.

A avea o le tala pito i luga o le talipupuni o le shild, o le uluaʻi foliga o le a faia ai se tala teuteu teuteu teuteu. Taamilo masani liliu le foliga o le fata na faia i se faamalu. O le asi 'auʻe o loʻo aumaia ai se faʻapitoa faʻapitoa. Ina ia faia ni oloa muamua, e sili le faʻaaogaina o le ata ata o loʻo i ai se faʻamatalaga e fetaui ma le sitaili o le poloketi faʻamoemoe. O loʻo faia le faʻamisaina o le fale gaosi mo ni pasi.

Ia vave le teuteuga o le plywod belpeves, e tatau ona e pipii le fetuutuunai fusi pito i luga o pito. I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻaogaina se lipine faʻapitoa. Ia faia lenei mea, faʻatasi ai ma le fesoasoani a se potu vevela i totonu, oe manaʻomia le oomiina o le mea faʻapipiʻi o le melami o le mekasini 'i le pito o le fata.

Tusitusiga i luga o le autu: Teuteuga lelei mo le faletaele e faia oe lava

E tatau ona setiina le perron demater pe o le averesi o le vevela o le vevela. Lemu agai i luga, o le uʻamea lilu, e toso ma le malosi o le melami. Ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina, e manaʻomia le tipiina o le a magoto ai ma se meafaigaluega faʻapitoa. O le mea moni, o mea faapena e le aʻafia ai le faʻatelega i le malosi o le fata, ae latou te fesoasoani e nana ni maʻa lapopoa.

Taulimaina laupapa laupapa

Ofu lelei o le gaosia o malutaga e faia oe lava

Polokalame o se laupapa laupapa laupapa.

O le mea autu o le taimi e faia ai le gaosia o fata o fata - o le gaioiga lea o le tele o oneone i tulimanu. Ina ia maua le lamolemole, o le fata e tatau ona oloina o le paʻu ma fatu №100. O loʻo fai i luga o mea o loʻo 'olo. O le poto masani ua faʻaalia ai lena lapataiga laʻau mo le le talafeagai, aemaise lava pe a fai na ufitia le fata ma varnish.

E tatau ona fai mai e masani ona faʻaaoga i fafo e masani ona faia mai le laupapa e leʻi togafitia. Ma le taimi umi taotoga, o le faigata o le ala e lamolemole mai paneta tumau. E le motusia le fausaga o le laʻau, e maua e le Komiti Faʻafoe se vaaiga mamalu.

Galuega a le Fono Aoao: Nuctuts

I le fata teuteu o loʻo taoto i luga o puipui uʻamea, e tatau ona faʻasaʻoina e ala i le faomea faʻapipiʻi mo fafie.

Ofu lelei o le gaosia o malutaga e faia oe lava

Polokalame o le ie mumu.

Faʻaaogaina meafale faʻapipiʻi e faʻamautu ma meaafale faʻapitoa o loʻo faʻailogaina o eseese itu. E tutusa ai ni au screds i le pito o laupapa. O loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o meaafale lavelave, e pei o le tusia o laulau, sili atu faigata racks, ma isi mea

A faʻaaoga le fao, e tatau ona e iloa le tele o tulaga faʻapitoa.

E masani ona le mautonu lava ia faopau, ma mamanuina mo fafie, ma le ata faʻapitoa na faia mo le faʻaʻei i totonu o le chippon. O ia lava faʻaʻaisa e puʻupuʻu ai le laʻau laʻau, ua le lelei ona latou faia i le taimi nei. O isi fao e fuafua mo fafie ei ai se laʻasaga tele. O le tupe i fafo o ia fusiua e matua ese lava mai totonu, o le iʻuga, o le tagata lava le faʻaʻaisa e faʻapipiʻi malosi i le fafie.

O isi taimi e faigata tele le mauaina o le umi-manaʻomia umi o le umi manaʻomia, aemaise pe a faʻaaogaina le talita manifinifi manifinifi. I ia tulaga, o le umi o le umi na faigofie ona faaauupe ma polofiti.

Mataupu i luga o le autu: Linoleum na foia tekinolosi ma le gaosiga o Linoleum Preling

Ina ia mafai ona vaevae le laupapa, e tatau ona e muamua alu i tamai pu.

O le lapoa o le pu e tatau ona laititi ifo nai lo le lapoa o le vaega o le tagata lava ia.

Fusi malu i le puipui

A o tautau le kapoti poʻo se fata, e manaʻomia le faʻaaogaina o le tulaga. O le a fesoasoani ina ia faʻamauina le mamanu. O lenei Polokalama o le sili lea ona nafa, talu mai le Mauga le maluelue atonu e le ofi ma afaina ai tagata i le fale.

I totonu o le fale laupapa, o le a lava lava le tele o le fata ma le umi o le ata.

Afai o pa puipui e piliki, sima poʻo le sima, o le a sili ona faʻaalia le sili ona faʻaalia o le a toʻilalo. O le taimi nei, o le taʻele o le uʻamea namea, faaauupegaina i ivi asoaso e taʻalo ai le matafaioi o le litaea ma le uʻamea lava ia. Ina ia malupuipuia le faletalimalo, e tatau ona e aveina le pu o le lapoa sili ona manaʻomia, ona ave lea o le palasitika o loʻo toʻotoʻo i totonu o le pu ma faʻaseʻe le pupu.

Faitau atili