Faʻafefea ona tuʻu i le faʻatulagaga o se maa tuai?

Anonim

Faʻafefea ona tuʻu i le faʻatulagaga o se maa tuai?

Afai o le mataʻupu o le lapisi o le maa na ulagia, tipiina, scuffed, o le galuega faʻatino, e tatau ona e aveese le vali tuai. Mafuaaga uiga i le sili o le faia, Seti.

Ae le i faʻatauina se auala mo le faʻamamaina o laufanua, e manaʻomia le sailia nai lo le maa na vali.

O le le tutusa o le taimi o le a ave ai le lelei o le faʻamamaina ma le faʻaogaina o le vali vali, o lona uiga, o se vailaʻau metotia. E tele mea i le faʻatau atu i faleoloa uma o fausia fale i le ituaiga o guas, e toto ai, aerolals, paʻu.

Ae le i faʻatauina se fufulu, e tatau ona e taumafai e suʻe poʻo le a le maa na valiina.

Eseese ituaiga o auala e faʻaaoga e fufulu ese ai le ata tuai ua fuafuaina mo lana faʻapitoa vaega.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o iina e i ai Hastharthhous, EOXXYPOYESSER, EOXOXY, POWDER PASETS, fuafua mo le tele o mea taua.

Afai e le o iloa le natura o vali tuai, e sili le faʻatau i le faʻatau lautele o lona uiga ia aveese ni vali vali.

Ia aveese Glyphthalic, Nitrocellislogue ma Suauu Sounds, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga le aft hash, e tuua le vali tuai mo le 20-30 minute ma e le mafua ai le solo o le uamea

Splice AEroso talosaga

Faʻafefea ona tuʻu i le faʻatulagaga o se maa tuai?

O maa ia maua ai se faʻasologa o loʻo faʻagaioia e faʻaaoga ai le araolics spray.

Ae le i galulue ma ni tapenaga tapenaga, e tatau ona ave se vailaʻau mo le saogalemu (malolo le faʻamalama, faʻapipiʻi matatioata, fufulu tioata, laei lavalava.

Mo le faʻagaioiga o se maa o loʻo i ai se auala faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo, e sili atu le faigofie e faʻaaoga ai se vaivaiga ma le afroocs. Mafaufau i mea faapitoa o le metotia, e tatau ona puipuia mai le amoina o palasitika ma palani mea ma itupa.

A o le tulafono, o le tasi na mafai ona faʻapipiʻi e ufiufi ai ma le faʻamalologa fofo i le pito i luga o le maa, faʻapea foi ma lona le mautonu i totonu. O sauniuniga e masani lava e masani ai ona lautele, o le mea lea, e mafai ona lafiina ni vali ma le phim a o i ai. Ae o le taimi e tasi, latou te le mafua ai le 'aisa.

Mataupu i luga o le autu: pepa tapunia i luga o velcro i le IKA ma Lega Melen

A maeʻa le 10-60 minute i se vevela i luga o le 10 ° C, o valivali vali ma bubbles, e faʻaeʻe ai ma faigofie ona aveese ma le uʻamea uʻamea Afai e te le aveeseina le vali atoa, o le gaioiga e mafai ona toe faia.

Faʻaoga o vai-faʻavae vailaʻau

Faʻafefea ona tuʻu i le faʻatulagaga o se maa tuai?

O le vaipanoa o le faʻamamaina o loʻo faʻafaigaluegaina i luga o le pulumu ma manogi o loʻo faʻaaoga i le maa.

O le aganuʻu o se metotia mo le faʻaaogaina o le pulumu fufuluina, ae i le taimi lava e tasi o le auala e sili ona faigata e faʻagaioia ai le paʻu ma fufulu ese le vali fana.

E aoga tele le fufulu i luga o le vai-faavae vali & varnish sperper, e aunoa ma le tafe mai i luga o luga. Ae e te leʻi faʻaaogaina le pulu, e tatau ona e ufiufi meaafale, fola i totonu o le gaioiga faʻataʻamilosaga, ae e leai ni tuʻinanau, aloese mai le soli.

O le Faletupe o loʻo fufuluina i le malosi o le malosi, e tatau ona i ai le vaipai i ai. O lona uiga o loʻo faʻafaigaluegaina i luga o le pulumu ma manogi e faʻaaogaina ma le faʻaeteete i le maa.

Fufulu toto: 1 lita e lava mo se maa e aofia ai 12 vaega. Gaioiga taimi - mai le 5 i le 15 minute, fuafua i luga o le inisiua taimi. Aua neʻi faʻatagaina le faʻamamaina, e tatau ona e faʻaputu ma le faʻaeteete se spalala poʻo se malosi o le pulumu mama. O le mea e mafai ona maua ai le suavai i luga o le spip potu vevela vevela ma mago lelei. Faʻaaogaina le Sprinkler, e mafai ona e fufulu ma le itu i totonu o vaega, muamua suia se ipu mafolafola poʻo le cuvette i lalo o le maa.

O mea faigaluega o loʻo faamamaina o vali, fufulu, faʻapea foi ma pulumu, faʻalusulu vai.

Mamafa le mama auala

Faʻafefea ona tuʻu i le faʻatulagaga o se maa tuai?

O le faʻamamaina o le maa i totonu o le siosiomaga auala e tatau ona faia i le ea matala.

Matou te manaʻomia se lamepa lamepa poʻo se faʻataʻamilosaga o harazary, o le totoa uʻamea uʻamea, o le rag ma se spatula.

O le muamua-batini ua aveese mai le puipui ma aveʻesea i le tatalaina o le ea, e pei o le faʻamamaina o le auala vevela mai le vali e lamatia ma oona.

O le tagata faʻatau lamepa e faʻamafanafanaina i le maa seʻia oʻo ina e palu le vali. Aʻo talavou o ia, na ave lelei e se tamaʻi sapala. Talu ai ona faʻataunuʻu le galuega ma le afi mumu, ma e tele le maa, e manaʻomia le faʻaeteeteina atili mo le faʻaeteeteina, faʻaosofia le fesoasoani. Lenei e mafua mai i le mea moni e faʻamamā ai le laufanua o le uamea ma aveese le vali ma lima uma o loʻo i ai. O le fesoasoani e tatau ona pulea le tulaga o le mataupu i le avanoa i lenei faiga gaosi.

Mataupu i luga o le autu: Krepim Planboard i luga o le puipui ma le taualuga ma kulu

E le lamatia le fau fale e le lamatia e pei o le burner po o le sosolo o le lamepa. E mafai ona faʻaaogaina i totonu o se potu tapunia, ae e tatau ona e tapunia puipui ma le cardboards mai le lele vali. A maeʻa ona taʻele, o le tuai o le paʻu ua aveʻesea ma se ieie.

O le malulu o le malulu o loʻo tapenaina le pulumu mo le uʻamea, o le laualuga ua fuafuaina e le fofo. A uma, ua iloa uma lava mea sese. Masalo o le gaioiga o le a faia ona fai mo tagata taʻitoʻatasi vaega.

Aʻo leʻi faia le maa, e tatau ona vali i itu uma e lua. E le gata i lea, e tatau ona e siaki pe o le a susunuina pa puipui.

Masini aveesea o vali tuai

Faʻafefea ona tuʻu i le faʻatulagaga o se maa tuai?

E mafai ona aveese le vali mai le maa e faaaoga ai le "Bulgarian".

O se auala a le polokalama e aveese ai le vali ma o se maa e matua faigata tele, ae e masani lava ona aoga tele. E mafai ona iai i mataupu, pe a toetoe a pa'ū o ia, e pa pupuni ma e ese a latou vaega. O nisi taimi o lenei metotia ua faʻaaogaina pe a faʻamalieina i le le atoatoa le faʻamamaina o le maa mai le vali tuai, pei ona o loʻo noatia i le teuteuga.

Tele bubbles mafai ona toe faia i se masini encraarator ma se asini i le ituaiga o le mata po o se samala.

Mo nisi mafuaʻaga, faila, taamilosaga, spaculas, tagata taʻalo, rashplille, o loʻo faʻaaoga le oneone.

E mafai foʻi ona faʻamamaina le vali i luga ma le "Grinder" - o le tulimanu o tulimanu. Mo lenei, o le tisiketi ua suia i le krestovka - o se pulumu uaea.

Koldovka e faʻamautu e faʻamamaina luga o le vali mai vali i luga o le ESM.

Suia le grinder drill, i le patron o le shelluse ua palu.

GRINGING MANA MA LE NUMERA O LE NOFOAGA FAʻAPITOA (Spraray feololo le malosi) luga o loʻo faʻagaioia ma le faʻaeteete. A manaʻomia, ua suia le tama. O le maeʻa ai le faʻagaioiga, o le laualuga ua soloi i totonu o le isumu e susunu i le sosi.

Sandburmpospotive po o le mama o le mama o le sili ona aoga metotia o le aveeseina o tuai vali ma maa. E manaʻomia le naʻo le iai o ni mea taugata taugata, ae o tomai foʻi. Ae afai o loʻo iai se tagata faʻamalosi, e aoga le faʻatauina o se nozzle mo le oneone.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona puipuia tulimanu i le plth 3

Faitau atili