Tekonolosi o loʻo faʻapipiʻi i fafo ma totonugalemu o puipui

Anonim

O le faʻapipiʻi o puipui mai le sitaili i totonu o se tasi o le taua vaega o le toe faʻaleleia o lou fale ma le sili ona masani ai auala o puipuiga i totonu ma fafo o puipuiga.

Na faʻaaogaina muamua fausaga o faʻatoʻaga na o le faʻalavelaveina o fale, Talu ai e faigofie ma mafai ona tipiina ma faʻafiafiaina i auala uma. O lenei, oloa mai mea faapena e avea ma auala lelei ua lauiloa ma manaʻo ona o lo latou malosi ma le tau talafeagai. Peitai e taua le malamalama o le faigofie ma le faʻaaogaina lelei ma mea faapena, e tatau ona latou tofa i ai ma ufiufi mea gaʻo ma antisty. O le a matua fesoasoani tele ia faʻalautele le olaga o lou fale poʻo faletaavale ma faʻafaigofieina le ola ia te oe ma ē pele ia te oe. Ma pe faʻapefea ona e faia saʻo, o le a matou taʻuina atu ia te oe lenei tusitusiga.

Faapuupuu i le le lelei sima

O le a lenei mea o se eletise eletise? E fia le talitonuina ma saogalemu?

O le sima o loʻo avea ma ituaiga o mea leaga o mea faigata, lea e avea ai se faʻaputuga ma silig-signacleller e pei o le faʻavae. Taulimaina o le mama, lautele sima.

Tekonolosi o loʻo faʻapipiʻi i fafo ma totonugalemu o puipui

O mea pito i lalo o se maʻa masani, o pophy pores e sili atu le mafaufau loloto i le voluma. O le sima sima e i ai le papa o le papa. E faigofie ma mautu nai lo le auai i se tauvaga ma mea tumaiga fale. I le gaosiga o le sima faigofie: sima, oneone oneone ma eseese ituaiga o falesa kesi, Plaster, otaota pisinisi, lime ma tau e masani ona faaopoopo i le palu. O le fefiloi o le vai nai lo le foliga o se kesi kesi e pei o uamea omea ma le malosi o le simininim fofo o le hercrogeen ma vevela hydrogen ma vevela heror.

Alminim Prests ma le faʻamaloloina o loʻo avea ma mea e faʻaaoga e pei o se kesi kesi. E ui lava i le le mautonu ituaiga o poloka sipai, e sili ona latou malosi ma ma le lelei taotoga e le manaʻomia ni tausiga faʻapitoa. E tosina mai ai le tele o tagata, aua o le faʻafaigofie, malosi ma faigofie, o ni mea taua lava e le gata i o tatou olaga, a foʻi mea e fausia.

Sauniuniga o puipui

E taua le malamalama o pa o pa o kesi-silikiate e eseese le taua tele mai i puipui, e aofia ai fumafui, e aofia ai ma le faaaloalo ma sili atu i le masani stereotype. I le amataga, na fausia le simasipi le Atua o se savaliga mo pa o iai o loʻo iai, ae i le lumanaʻi o loʻo mafai ona e faʻaaogaina e faapea e mafai ona faʻaaogaina e pei foi o le fausiaina o fausaga o le faʻasoaina.

Mataupu i luga o le autu: Alumini Shirgional Bords: foliga ma le tausiga

Tekonolosi o loʻo faʻapipiʻi i fafo ma totonugalemu o puipui

Ae e taua le maitauina o ala alalaga manino o ni faiga e tusa ma togafitiga atoa, e pei o se auala e tatala ai, e faigata ai le faiga o le sima ma pricter.

I le laasaga muamua, e manaʻomia le faʻailogaina atoa le puipui ma e fautuaina e faia ni nai taimi, pei o le lautele o le prerib O le faʻamamaina o puipui e maua ai le sili ona faʻamalosia ma puipuia mai i fungi ma ituaiga eseese o le ata ma isi faʻamaʻi pupula. E tusa ai ma le Andy Belsats - o loʻo i ai le toʻatele oi faleoloa i faleoloa, o le filifiliga e sili atu nai lo le lautele, e mafai ona e filifilia le sili ona talafeagai mo oe.

O nai sili atu le fesoasoani a le PICE Pripment: E fautuaina le amataga i le tolu vaega. Muamua o latou o le faʻamamaina o le suavai suavai i le vai, tusa lava ma le vaega o le 1: 4, o faʻamatalaga auiliili e mafai ona vaʻaia i le faʻatonuga. O le vaega lona lua e fefiloi ma le vai, ae iʻu lava ina faʻaagaga e tatau ona fai le tulaga mulimuli e aunoa ma le faʻaopopoina o vai i le vailaʻau fofo.

Ma mai i filifiliga masani: E mafai ona e taia teisi le pa ma se samala o le a tuua laititi i le tele ae o le complech o le a sili atu le talitonuina ma malosi. Poʻo le mauaina o le faʻamalosia o le kamu o se kesi sima, faʻapipiʻi i le poloka. O sea sauniga e faigofie tele ai ma i nisi mataupu e manaʻomia tele.

Tekonolosi o loʻo faʻapipiʻi i fafo ma totonugalemu o puipui

Faatasi ai ma le fesoasoani a fao, o le mesh ua nonoa i le tuʻufaʻatasi sima ma i luga o le grid, aunoa ma le faʻaaogaina o le primar.

Tekonolosi

O puipui mai le sima faʻapipiʻi e maualuga le malosi ma le sili ona taua ma e taua tele le sefe o le lelei faʻamatalaga o le sima. I ia tulaga, e sau le loia ona laveai. Ae a o le i faʻapipiʻiina le sima, e alagatatau ona ou talanoa ia te oe lava i lenei vaega e faʻatagaina ai oe e tausia le soifua maloloina i totonu o le fale, faʻafefeteina ai le faʻamalosi. Ma le Plaster fai o nisi o le faʻaesea mai i le aʻafia o mea leaga, o le lagolagoina o loʻo iai le puipuiga taʻitasi, e pei o:
  1. Faafoliga o taupega;
  2. Suluia o le ulufafa;
  3. Puipuiga o poloka mai se siosiomaga vevela;
  4. puipuiga mai le pefu, efuefu le pefu;
  5. Faaitiitia le numera o le ea ea.

Tusitusiga i luga o le autu: fale gaosi: Nucces i le fausiaina o le fausiaina ma o latou lava lima

O puipui puipui mai le sima sima e manaʻomia le maualuga o le tiutetauave ma le saʻo o le faʻamatalaga o le manatu o le iloa o le a fesoasoani ia te oe.

Amata, e taua le amanaia o le mea moni o le sima o le a faia i le auala sili ona lelei i poloka e faia tekinolosi, e mautinoa le sili ona lelei o le plaster ma le poloka.

O le mea lea, e sili ona lelei le faia o le tapenaga-faia falemaʻi-sili ona palu e mafai ona e faʻatau i soʻo se fale gaosi i se tau lelei. Gypsum-spactive fefiloi tasi o se tasi o sili sili filifiliga mo le sauni sima sima e punou.

O le tele o vaega mo le fausiaina o se maualuga-lelei ma tumau puipuiga puipuiga o le sipuni. Manaʻomia mo le faʻaaogaina, o le paluga e tatau ona iai uiga nei i lalo:

  • Ia i ai se malosi maualuga faailoilo;
  • le mafai e maua ai le sili ona fesoʻotaʻi ma le sima ma le sima;
  • e tetee atu i suiga o le tau ma lona siosiomaga vevela;
  • saunia se lava auala le mafai ona tuuina atu fua;
  • Eseese le tetee i le frosty phnomenata ma maua le valono por por

O pusa i fafo atu i fafo mai le sima sima

Tekonolosi o loʻo faʻapipiʻi i fafo ma totonugalemu o puipui

O puipui i fafo o poloka sima ese o le auala sili ona taua, e matua talafeagai Puipuia i latou i le Inmospherdic Exvenations ma papuʻe foliga, lea e masani ona maua i puipui o lenei ituaiga. O le teuteuina o fafo o falefaatasi o loʻo avea ma tulaga taua o le pito sili ona taua i le faaiuga o galuega faufale, ona o puipui pito i fafo o le autu sili mo le sili o le fale. E le gata i lea, mo puipui o loʻo lamatia ai ni eseʻesega i tulaga tau vevela, ma tuʻuina uma foliga o le soʻotaga fufui.

O fafo o fafo, poʻo afea foi, o le fafo o puipui mai sea talimalo e mafai ona faʻatinoina e le tele o metotia ma le tele o metotia. E mafai foi ona 'ai le taʻele piliki, vali ese se isi fuafuaga ma mea mo le vaʻaia ma le fiafia tele o le fausaga ma lona matagofie matagofie.

Muamua lava, e tatau ona e faʻatumuina nei fale mautotogi o le laufanua ituaiga ma le tele o paluga. O le vaega lona lua o le totoina o le tulafono ma luga o suiga.

Mataupu i luga o le autu: foliga o se alatoto alatoto

Tekonolosi o loʻo faʻapipiʻi i fafo ma totonugalemu o puipui

O na galuega e faia aemaise ma faʻamamaina masini ma ni pepa e lua o se mea.

Aveeseina o le taunuʻu mai o le taunuʻuga ma lapisi mo le lelei tele, togiina ma faʻatautaia o mea.

Faʻaaogaina le muamua vaega o le Plaster: Mo le sili atu o le faʻatulagaina ma le atoatoa le talafeagai, o se faʻamalosia o le faʻamalosia o loʻo faʻaaoga e uiga i luga. I le lumanaʻi: faʻaaoga le vaega o le sili atu o le maualuga o le plaster ma le le fiafia. Ina ua maeʻa le faʻamagoina o le faʻapipiʻi, e tatau ona e faʻaaogaina se vaega o le faaumaina le faʻapipiʻi.

Totonu

O le maeʻa i totonu o ia mea e pei o sea meatama e pei ona faʻaalia e le o le matagofie matagofie ma le vaʻai vaʻaiga o galuega, ae tumau foʻi tulaga tau i totonu o le potu. I lenei tulaga, o manaʻoga mo le suʻesuʻeina. Ma le mea ma le mafuaaga na fausia ai le fale, o a ni sini e o iai ma le mea e mafai ona latou manumalo ai. Faapea lava, i le mataupu ina ua siʻitia le faʻamamafa i luga o le malosi ma le tulaga o le faʻaaogaina o mea - Vapina, ata tifaga, punity mea e tatau ona faʻaaogaina. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i se potu nofomau, pei o le fale poʻo le fale talafeagai o le a faʻaaoga e le mafiafia tele o le laumei, mo le faʻatulagaina o pepa puipui o le monastery.

I le tulaga lautele, o le sima o pepa lautele i totonu o le ata o le ata o le valiina ma o se umi umi e ausia ai le sili filifiliga filifiliga.

Tekonolosi o loʻo faʻapipiʻi i fafo ma totonugalemu o puipui

E manaʻomia le faʻalogo i mea uma o mea uma ma foliga o le galuega o le galuega, pei o: o le manaʻomia o vaega o le vaega, o le muamua faʻaaogaina o le pright, susu ma le efuefu o le fefiloi fefiloi ma le matagofie matagofie ma le atoatoa o le taunuuga o le taunuuga lava. Toe faaleleia - taua ma talafeagai mo soʻo se ituaiga o oloa, ma isi foʻi mo fale, fale, faletaavale. Ia faʻaaogaina foʻi mea lelei masani, tumau ma le malosi, ae i se mea e tatau ona galo ia te oe i le tau o le tau ma le faʻavae. O faʻamanuiaga manuia fou, atiaʻe ma le faʻaleleia o tomai.

Vitio "Tekonolosi e faʻapipiʻi ai le pa puipui i fafo ma totonugalemu

Master Vasega H + H e tusa ma le tekonolosi o le teuteuina o le teuteuina o puipui mai le faaputuputu sima poloka.

Faitau atili