Tuʻufaʻatasiga mai mea masani e faia oe lava ma ata ma vitio

Anonim

Le mafai ona lafoaia le taimi e fausia ai lau galuega o fatufatuga o se manatu lelei. Pe a tafe mai le tagata i alatotototototototototototototototototototototototo. E faigata ona taofi. E oo lava i mea faigofie, o le pule o le manaʻomia, e mafai ona mauaina se mafaufauga ofoofogia o se vavega, lea na iai, e tele lona aoga. O nei vavega tele vavega e aofia ai le faia o se fatuga o mea masani.

Faigata i totonu o se ato

E ui lava o le natura, i soʻo se mea, ona faʻailoa mai ai i se tagata faigofie ma matagofie, ona faʻatoa maua ai e le au faʻaleagaina ia tagata, ma ona meaalofa, ma ona meaalofa, faia o latou aiga ma galuega.

Mo le gaosiga o tuʻufaʻatasiga i le faʻaaogaina o mafuaʻaga, o le a manaʻomia nei:

  • ato po o le itiiti;
  • Tina mago: O saito e palu, roses, taotoga, toese, nuck, Aiaman fugalaau, ma isi.;
  • Fua "Bakekes" o vaomatua laau: Cones, Acorns, Foe o nati, ma isi.;
  • Curved mago lala ma lala;
  • mago tautout po o le taumafanafana o le laau o laau;
  • mago rosale poʻo fualaʻau o laina, ma lona faʻasino i le pale;
  • siral o lanu eseese;
  • uaea, spacks, fana fana, fanaina fusi;
  • Seleulu ma tuliloaina.

E le uma le lisi, o le a i ai pea manatu muamua fou mo Lona faaopopoga.

Tuʻufaʻatasiga mai mea masani e faia oe lava ma ata ma vitio

Ina ia fausia le sili ona faigofie tuʻufaʻatasiga i luga o le autu o le tautoulu, e tatau ona e ave se lalagaina o lalagaina, i totonu e tuu ai le tutusa lapoa, 5 cm mafiafia, fomu. I lenei faavae o le a tatou faʻapipiʻiina elemene o le vaega. Muamua, faʻatasi ai ma le fesoasoani a se fana o le fana i luga o le 'apaʻau, matou te taʻoto ai ma faʻaseʻe le tautoulu o le maple ma Rowan.

O le isi laasaga o le a fausia ai rosa mai lau. O le lauʻeleʻele laʻau e alu aʻe i le afa, o le itu i luma o le a i fafo, ma matou te liliu atu i totonu o se sela mafiafia. O le lisi o loʻo gaoia ma le mea lea na taʻape ai i le afa lau. "Otoʻaga" i le gasologa o le galuega e mafai ona fai sina sina mea e punou, ma faʻalogo atili le ulufafo i le fugalaʻau. Fusia o alae e ala i le faapipiiina o filo ma rose mai lau ua sauni.

Mataupu i luga o le autu: Suamer mai pepa ma ou lava lima ma ata vitio ma ata

Tuʻufaʻatasiga mai mea masani e faia oe lava ma ata ma vitio

I le aotelega, 7 O oso o le a manaʻomia, lea ua sili maʻa uma ma se filo i le nifo ma faʻamalosi i le tausalaina o le tufuga ma le ogatotonu. O lenei ua tatau ona faʻatumuina nofoaga gaogao, teu i le va o rofame o le lala o le Tuo, lala ma fua o Vailaʻau, Acamons ma ni isi tauleleʻa o loʻo iai. O latou uma o loʻo tumau ma le kulimi keʻe i luga o le gutu. O le lalolagi vaega e mafai ona tatalaina i le lauulu lauulu.

Tuʻufaʻatasiga mai mea masani e faia oe lava ma ata ma vitio

Faiva i le togalaau

Ina ia faʻamalosia le togalaʻau ma ou lava lima, e mafai ona e faʻaaogaina mea i le ituaiga mutia ma lau.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia se faʻatoʻaga ma ata i le tulaga o le Filiina e pei o le ata:

Tuʻufaʻatasiga mai mea masani e faia oe lava ma ata ma vitio

O le fusi a le pauna e tatau ona fusifusia mai le pito i lalo, pe a uma, pe a fai mamao lava ina ia toe amata le vaega lona lua, e fusi. O le vaega lona tolu o le mea na totoe o le a alu ma ulu ma apaau. O le ogatotonu o le mutia punou i le afa ma fusiua i le ulu ua alu i fafo e lapotopoto.

Tuʻufaʻatasiga mai mea masani e faia oe lava ma ata ma vitio

O fusi o loʻo totoe mai le vaega lona tolu i le pito i lalo ma nonoa loa o lea e taʻu ai le tutusa o apaau.

Tuʻufaʻatasiga mai mea masani e faia oe lava ma ata ma vitio

Mo le mata, matou te faʻaaogaina tamai fata e auai i le Glue fana. O le gutu e mafai ona faia o le paolo pamu poʻo papupuni, o loʻo 'ai foi e se pistel bistol. O mata ma taliga e fai mai i fusi taʻitoʻatasi o le le lavalava, pe mai matutu o le saito sprimets.

Tuʻufaʻatasiga mai mea masani e faia oe lava ma ata ma vitio

Ina ua mavae lena, le togalaau o le Groung "faila 'Ua saunia.

Faamalofa

O foliga matamuli o fuamoa mai lau, cones ma fualaau faasaina i foliga o le wreath. O le faʻavaʻa o sea e mafai ona sosolo tutoʻatasi mai le wawa papa poʻo isi laau. O le faia lea o lenei mea, gagau le toʻotoʻo i totonu o le mama e ala i le amata sasaʻe i se lio atili. O le tolu papa na, e mafai ona e faia se malosi malosi mo le vaega. O le a faapena ona faia:

Tuʻufaʻatasiga mai mea masani e faia oe lava ma ata ma vitio

O lenei o lala ma fua mumu o le raine o loʻo teu i totonu o se uafu. I le aotelega, mo le tagata Word, o se lapoa lapoa o le 60 cm, 12 lala laʻitiiti, 10 Cm le umi. Sa tufatufa i luga o le lio.

Ina ia sili ona faʻamalosia tele lala, e mafai ona latou nonoa ma filo poʻo aʻe.

O le isi laupepa e le manaʻomia e le o le 60 fasi e manaʻomia. Oloa e tatau ona tapunia le lapotopoto papa. Le isi, matou te tuuina atu le 12 tatala pine pini, o loo atagia mai i luga o le apamemea apamemea matato - uaea e le tatau ona maitauina. Afai e leʻi faʻaalia le patu, e tatau ona e tuʻuina i luga o le maa poʻo se isi nofoaga mafanafana, o le taimi o le a latou malie ai ma leotele kiliki. O vaega taua o le aupito o le a saisai o palu i le tele o le 36, e tatau foi ona tufatufa atu foʻi i luga o le e mafua mai i utupoto i mea manogi e tolu.

Tusitusiga i luga o le autu: cotton (cotton) - tuʻufaʻatasiga, meatotino, talosaga ma le tausiga

Tuʻufaʻatasiga mai mea masani e faia oe lava ma ata ma vitio

E mafai foi ona e faia ni mea faʻapitoa "o loʻo i ai" mai le acorns ma cones, ma se faʻamemelo o lau, o fualaʻau o laina poʻo le roizalis, phizalis ma thuis sprigs. O manoa ia maʻa ia maʻa foliga foliga matagofie i luga aʻe o 'taulaga, i luga o puipui pupuni ma pupuni ma pupuni, tuʻuina atu o le kalama faʻamau ma fata.

Vitio i luga o le autu

Se filifiliga o le vitio mo le faia o tuʻufaʻatasiga mai mea moni:

Faitau atili