Faʻafefea ona fai se ofutino

Anonim

E tele naua mea e mafai ona suʻi ai se teine ​​i se taimi puʻupuʻu, e aunoa ma le i ai o le maualuga maualuga o le poto i le tipiina ma suisui. O le taumafanafana vaitau o loʻo faʻaalia ai le auai o le malamalama i fafo i totonu o tamaʻitaʻi. O le mea moni, e mafai ona e alu i le faleoloa ma faʻatau se ata tifaga sili ona lelei, ma mafai ona avea ma se mea tuai, le fiafia ma aʻoaʻo i le pito i luga o le mitiafu. O lenei matai o le vasega o loʻo iai faʻamatalaga auiliili ma ata. Tatou amata!

Faʻafefea ona fai se ofutino

Faʻafefea ona fai se ofutino

Faʻafefea ona fai se ofutino

Faʻafefea ona fai se ofutino

Mea manaomia ma Meafaigaluega:

  • Lace Fabric - 50-70 cm;
  • Ofutino a Christon i faamau.
  • masini suisui;
  • filo i le pito i luga;
  • O sapalai o le suʻi;
  • seleulu.

Tipi tele

O le asō o le a matou taʻuina atu le mea e te faia ai se ofutino. Tuu le itu foliga i luga o le ofutino i luga o le ata i luga o le galuega. Ave le seleulu ma tipi uma lima uma mai ai. Mai le tasi pito o le ofutino i le isi itu, faaalu le curved luga o le laina. Tipi i luga o le laina fuafuaina. I itu na lamolemole, e mafai ona e faailogaina uma laina talafeagai i luga o le ofutino.

Tipi le pito

Ona faʻapipiʻi lea o le afa o le lace ie. Faʻaaoga se mitiafu poʻo se ofu ma ofu puʻupuʻu i luga. Faʻaliliuina le lima i le lace, pu mo lima ma le ua mo le faʻaʻi. Aua neʻi galo e tatau ona amanaia le tauau, itu itu ma pito i lalo o le pito i luga. Faʻaaoga mo lenei faʻaseʻeina o le tapololo poʻo le penitala. Ia ave nei le seleulu ma tipi ma le faaeteete le pito i luga mo le matou pito i luga. E tatau ona iai ni mea se lua - luma ma tua. Sosoo ai, piilima lua auiliiliga faʻatasi ma laʻasaga i luga o le masini suisui i luga o tauau ma itu itu. Afai e te manaʻo, e mafai ona e taulimaina pito o lima ma se zigzag laina, singlock poʻo isi mea e sili ona fiafia iai. A maeʻa ona e suʻeina le vettumo faʻamatalaga, ia mautinoa o le 'ai o le lima faʻafetaui ma maua le tele tutusa.

Mataupu i luga o le autu: masini mai le polo mo tamaiti: Master vasega ma ata ma vitio

Faʻafefea ona fai se ofutino

Lafo auiliiliga

Le isi, faʻapipiʻi le pito i lalo o le pito i luga pito i luga i le pito i luga o le ofutino. Faʻamolemole ia matau o faʻamau i luga o le ofutino e tatau ona i tua i le pito i tua o le lumanaʻi pito i luga. Faaloaloa i luga o le masini suisui. Ona liliu mai lea o le ofutino i luma o le itu ma ona ogatasi pito o le ua tipi i le faʻa, pe a manaʻomia, tipi tele. Ona toe faʻaleleia ai lea o pito o le ata tipi e 0.5 cm, ona sili atu lea i le tasi taimi i le 0.5 cm ma sitepu i luga o le masini suisui i luga o le suʻisuʻi. Ia piilima le pito i lalo o le lima i le 1.5 cm totonu ma sitepu i luga o le masini suisui. Mulimuli i le pito i luga o le ofutino. Laei ma le fiafia!

Faʻafefea ona fai se ofutino

Faʻafefea ona fai se ofutino

Faitau atili